cabine de duș dreptunghiulare cu palet redus

cabine de duș dreptunghiulare cu palet redus

Cele mai multe băi în apartamente au o suprafață mică, astfel încât atunci când acestea sunt aranjate, dușurile sunt adesea instalate, printre care și modele dreptunghiulare cu o paletă redusă sunt deosebit de populare. Acestea sunt disponibile cu echipamente suplimentare, care permite nu numai să efectueze proceduri de recuperare, dar, de asemenea, economisi consumul de apă. Pentru ca acest tip de instalații sanitare a fost convenabil de a folosi și de a se potrivi cu succes în interiorul camerei, trebuie să știți cum să alegeți dimensiunea sa.

Particularități

O cabină de duș dreptunghiulară cu un palet scăzut este un tip practic de instalații sanitare, care este ideal pentru băi de mici dimensiuni și vă permite să transportați cu ușurință proceduri de igienă pentru copii, persoanele supraponderale și dizabilități. Caracteristica principală a acestor modele este că adâncimea paleților lor nu depășește 5 cm. În plus, majoritatea acestor cabine sunt instalate direct la podea, fără proeminențe.

Pereții și standurile designului sunt, de asemenea, montate direct pe podea. În timpul recepției sufletului, apa din bază este afișată prin canalele înguste aranjate în jurul perimetrului.

Unii producători produc dușuri destinate persoanelor în vârstă și persoanele cu handicap. Acestea sunt în plus echipate cu mânere și locuri, ceea ce facilitează foarte mult recepția procedurilor igienice. În plus, principalele avantaje ale unor astfel de structuri includ următoarele caracteristici.

 • Simplă montaj. Modelele cu palet superficial au un simplu design și constau din acoperișuri, uși, rafturi, pereți și baze. Puteți să vă efectuați instalarea fără a recurge la ajutorul specialiștilor.
 • Salvarea spațiului în baie. Pentru spații miniaturale, este recomandat să alegeți un tip deschis de produs, constând numai din usi si paleti. Structurile de perete în acest caz sunt pereții camerei în sine. Astfel de dușuri ocupă puțin spațiu și original se potrivesc în designul modern al camerei.
 • Multifuncționalitate. În prezent, puteți găsi o selecție imensă de modele echipate cu hidromasaj (ameliorează stresul, oboseala după ziua lucrătoare și stimulează bine sistemul circulator), dușul tropical (imită dușul tropical și afectează în mod favorabil sistemul nervos), turcă baie (asigură efectul sauna). Unele modele au funcția de ozonizare a aerului, care împiedică apariția în interiorul cabinei de pilotaj și distrugerea microflorei patogene. Construcții, completate de încălzirea în infraroșu, terapia color, inhalare și aromoterapie se bucură de o mare popularitate.

În ceea ce privește deficiențele, ele sunt practic nu, care nu numără doar costul ridicat al produselor care sunt completate cu caracteristici suplimentare. Modelele standard sunt destul de disponibile pentru preț și pot permite tuturor.

Materialele

Cabine de duș Forma dreptunghiulară cu palet scăzut poate fi realizată din diferite materiale. În funcție de aceasta, ele diferă între ele nu numai design, ci și.

 • Oţel. Aceste produse au fiabilitate ridicată și durabilitate. Dezavantajele structurilor din oțel includ zgomotul din lovitura jetului de apă în jurul lor. În plus, acoperirea smalțată care este aplicată pe baza de oțel poate da rapid chips-uri.
 • Fontă. Cu o funcționare corectă, este o lungă perioadă de timp, dar datorită faptului că grosimea pereților paletului de fier este mare, materialul se încălzește lent, așa că înainte de a începe procedurile de apă, este necesar să se încălzească baza cu jeturi de apă fierbinte. Acest lucru înseamnă că nu poate exista nici un discurs despre economisirea apei. In plus, fonta este un material foarte grea, care complică instalarea acestuia.
 • Acril. Produsele din acest material sunt foarte populare, deoarece este ieftin, ușor de curățat și au un design original. De asemenea, paleti acrilice doar de restaurare în timpul daune. În cazul în care zgârieturi apărut pe suprafața lor, atunci este suficient pentru a efectua măcinarea. Minus – baze acrilice pot fi alimentate în conformitate cu greutate mare, astfel încât să nu se potrivească cu persoanele complete.
 • Ceramică. Bazele de duș, realizate din ceramica, au mai multe defecte decât avantaje. Ele sunt prea fragile și cu manipularea necorespunzătoare sunt capabile de fisurare și crashing.
 • piatră naturală și marmură artificială. Paleti de ele sunt caracterizate prin rezistență ridicată. Ei se încălzește rapid menținând în același timp căldura. Minus astfel de produse – preț destul de mare.
Citește mai mult  Tulle pentru bucătărie: soiuri, opțiuni frumoase și sfaturi pentru alegerea

Ce se deschid larg ușile de cabine de duș, atunci ele pot fi realizate din diverse materiale.

 • Sticlă. Uși pentru o astfel de dus, de obicei, echipat cu un geam special, care are o grosime de cel puțin 4 mm. Acest material este considerat cel mai igienic, deoarece ciuperci și mucegai nu se formează pe suprafața sa. În plus, ușile pot fi eliberate din sticla organica, care, în proprietățile sale nu este inferior din sticlă obișnuită, singurul lucru care apar adesea zgârieturi pe ea. În cazul în care capacitățile financiare permit, atunci puteți da o preferință triplex constând din două straturi de sticlă călită și film de armare.
 • Polistiren. are în mare parte similitudini cu material plastic, există două specii – mată și transparentă. Are rezistență bună la deteriorări mecanice și expunerea la umiditate ridicată. Contra – durată de viață limitată, complexitatea. Potrivit pentru ușile de duș în casele de oaspeți și DACHAS.

Dimensiuni

Până în prezent, puteți găsi cabine de duș dreptunghiulare cu o bază redusă de diferite dimensiuni. Cel mai adesea, producătorii oferă modele care au lampa de bază sunt plasate la nivelul podelei, ceea ce oferă o înălțime zero. Se potrivesc perfect în designul modern al băilor și sunt minunate pentru persoanele mai în vârstă și nesănătoase. Aceste modele pot avea adâncimi diferite: foarte adânci (de la 25 la 45 cm), mediu (de la 5 la 20 cm) și superficial (până la 4 cm).

Astfel încât cabinele de duș de acest tip sunt ușor de operat, ar trebui să știți ce dimensiune este cea mai convenabilă. Selectarea dimensiunilor depinde în mare măsură de zona camerei și de preferințele personale ale proprietarului apartamentului. Deci, de exemplu, potrivit experților, cea mai optimă dimensiune este de 90×90 cm.

Astfel de cabine sunt potrivite pentru persoanele din configurația medie și datorită compactului lor ocupă un spațiu minim în cameră.

Există, de asemenea, în vânzare și modele cu dimensiuni de 100×80, 120×80, 120×90 și 120×100 cm. Ele sunt mult mai convenabile în funcționare. Aceste modele sunt, de obicei, echipate cu ușile din sticlă cu o grosime de 5 până la 12 cm. În cazul în care zona de baie vă permite să instalați o formă dreptunghiulară cu o bază redusă a următorilor parametri:

 • Lățime – 750, 793, 800, 900, 910, 980 și 1000 mm+
 • Lungime – 750, 795, 800, 900, 1000 și 1095 mm.

Este important să se asigure că ușile dreptunghiulare se pot deschide și în interiorul colțurilor de 90, 135 și 180 de grade. De asemenea, ar trebui să se țină cont de faptul că cabinele cu un palet mic sunt potrivite numai pentru adoptarea sufletului, iar mare și profund vor putea observa baia obișnuită.

Sfaturi pentru alegerea

Prin achiziționarea cabinelor de duș de o formă dreptunghiulară cu o bază redusă, trebuie să acordați o atenție deosebită multor nuanțe, altfel produsul poate fi incomod în funcționare sau va servi termenul minim. Experții recomandă să ia în considerare următorii parametri.

 • Picioarele de palet. Acestea pot fi prezente și absente în designul produsului. În acest caz, această soluție tehnică este caracterizată de multe avantaje, inclusiv principalul lucru este simplitatea instalării. Dușul trebuie expus numai la nivelul construcției. În timpul achiziției, trebuie să perfecționați metoda de fixare a picioarelor, deoarece acestea le sudă adesea în partea de jos a bazei și, în timpul funcționării paletei, este posibilă deformarea secțiunilor lor individuale.
 • Strat. Este de la el că depinde puterea bazei cabinei și a conductivității sale de căldură. Dacă alegeți o bază din fontă, atunci este necesar să se știe că acesta este de obicei acoperit cu frită, care crește caracteristicile de performanță ale produsului. Paleti dintr-un alt material de acoperire, de obicei, smalț. Ea are un aspect estetic, dar rapid fisuri și cu o deformare minoră poate zbura departe. Prin urmare, decizia corectă va fi achiziționarea unei cabine de duș cu un palet acrilic – suprafața sa este rezistent la deteriorare mecanică și este ușor de restaurat.
 • Tavan. Modelele cu plafon necesită respectarea regulilor speciale în timpul instalării, deoarece acestea trebuie să se conecteze la o sursă de curent electric. Având în vedere că plafonul este un obstacol în calea pătrunderea luminii în cabină, este important să se instaleze corect de iluminat, aplicarea becuri de joasă tensiune.
 • Numărul de duze. Acesta poate fi diferit, pornind de la 6 și se termină cu infinit. Cele mai multe duze, cu atât mai scumpe există o cabină, dar în același timp puteți obține un efect de masaj mai bun, îmbunătățind astfel circulația sângelui.
Citește mai mult  Totul despre Nernoves

   În plus față de cele de mai sus, este necesar să se acorde atenție pachetului de produse. Pentru a face acest lucru, este important să se decidă cu privire la scopul cabusului în avans – este planificat să îl utilizați numai pentru procedurile de igienă sau în scopuri terapeutice.

   Designul dușului este jucat un rol imens, trebuie să se potrivească armonios în interiorul general al camerei și să se combine bine cu cealaltă instalație sanitare.

   Revizuare de duș dreptunghiular cu paleți.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: