Cabine de duș: Gama de modele, recomandări opționale

Cabine de duș: Gama de modele, recomandări opționale

Majoritatea oamenilor s-au obișnuit cu faptul că baia are o baie, dar recent dusurile devin din ce în ce mai populare. Proprietarii acestui tehnician sărbători confort, aspect frumos și modernitate, și caracteristici suplimentare va ajuta o persoană se relaxeze. Astăzi ne vom uita la un anumit producător, și anume compania Parly.

Informații despre companie

Producătorul parțial este inclus în exploatația Appollo LLC, care a fost creată în 2007. În timpul șederii dvs. pe piața tehnologică Această companie sa stabilit de partea bună. Caracteristicile distinctive ale Parly pot fi numite Nivel ridicat de servicii, un număr mare de gamă în depozite și compoziție managerială cu înaltă calificare, Care oferă o legătură între producător și consumator.

Producator Țara tuturor produselor – China. „Aparatul” produce rafturi dușuri, cabine de duș și garduri, băi de fontă și acrilice și toalete.

Produsele ieftine și, în același timp, nu inferioare ca și alți producători de echipament de baie.

Gama

Gama de brand este destul de diversă, deci va fi ușor să alegeți o cabină în funcție de caracteristici, dimensiuni și funcții.

Parțial cm120r

Cabină închisă, care are o dimensiune de 120 până la 80 cm. Forma dreptunghiulară-asimetrică, locația colțului, controlul manual. Paletul este fabricat din acril, înălțimea sa este de 26 cm. Uși de sticlă și designul lor alunecare. Profilul este realizat din aluminiu cu un strat de mată, iar peretele din spate este confecționat din geamuri colorate.

Din funcțiile prezente cabină de duș tropical și-a construit în scaunul. În configurația merge setul cu cască de duș și sifonului.

eB901c Parly

Modelul cu un set mediu de funcții. dimensiune 90 cm, inaltime 2.15m, forma – 1/4 cerc, adânc de 45 de centimetri pentru paleti. Prezent controlul senzoriale. Usi glisante de design, culoarea lor – mat. Există ventilație și funcții de iluminare superioare. înapoi hidromasajului are un centru spa 3 duze care pot fi reglate și ridica puterea necesară pentru tine. Anti-alunecare de acoperire instalat în cabina de pilotaj. Există un model similar de 100×100 cm.

În configurația există un built-in Scaun, cască de duș și sifon. Perioada de garanție 1 ani.

EB80 Parly

  Compact și modelul convenabil. Acesta poate fi amplasat în baie în cazul în care nu există suficient spațiu. 80 dimensiuni 80 cm, sub formă de dispozitiv – 1/4 cerc, colț locație. Palet de 45 de centimetri. Perete din spate, ca și ușa, din sticlă. Ușile de panza mată și la perete sunt colorate. Profil din aluminiu. Din funcțiile pot fi observate numai Sufletele tropicale. În picking există un set cu cască sifon, ecran și duș. Managementul manualului.

  Parțial tm911

  Model fără opțiune de acoperiș. Palete mici, spate și ochelari frontali Pearl, Profil alb. Control manual, fără telecomandă. 85 dimensiuni 85 cm, Designul ușii de livrare, garanție de 1 an. De la funcții numai Sufletele tropicale. În configurație există un raft, setul cu cască de duș și sifon.

  Parly SP121R

  Cabină în dimensiune 120 la 80 cm, palet acrilic scăzut. Uși glisante, din sticlă cu acoperire mată. Ferestrele din spate cu un model oglindă. Acest model are multe caracteristici. De exemplu, Ecran negru de control negru cu radio, hidromasaj, iluminat, ventilație, control atingere, acoperire anti-alunecare.

  Configurația conține role duble, impermeabile, mânere duble, scaun pliabil, sigiliu și garnituri magnetice din aluminiu.

  Parțial fq81

  O cabină mică și frumoasă care îndeplinește toate cerințele de bază. 80 la 80 cm dimensiune, înălțime paletă mică în 15 cm, Ochelari din față și spate Modele de îngheț, Profil de aluminiu. Instalarea se efectuează fără atașamente și șuruburi suplimentare, care simplifică instalarea. Există o funcție de control manuală Afişa. În plus față de sufletul mâinii, există tropical. Acest model se distinge printr-un preț mic.

  Parțial AE90

  Model frumos și multifuncțional. Dimensiuni 90 90 cm, perete din spate al profilului acrilic, aluminiu. Garanție 1 an.

  Funcțiile au dușul superior și tropical și Instalarea posibilă a consolei touchscreen, cu care puteți controla ventilația, radioul și lampa.

  Comentariile clienților

  În general, recenzii sunt pozitive: oamenii sărbătoresc un preț mic, un ansamblu de înaltă calitate și o operare ușoară. Majoritatea cumpărătorilor ca și faptul că Interiorul cabinei nu are nevoie să se spele lung. Unele modele sunt spațioase și nu există senzație de spațiu închis.

  Principalul avantaj se numește etanșeitate. După operație în câteva luni nimic nu se procedează, nu este nevoie să schimbați piesele de schimb și să utilizați etanșantul. De asemenea, cumpărătorii atrag proiectarea produselor care pot face o vedere exterioară a băii speciale. Unii proprietari ai acestei tehnici observă că au colectat un cabină de duș înșiși și că instalarea, asamblarea și instalarea sunt destul de simple. În acest lucru puteți ajuta instrucțiunea care merge împreună cu fiecare model.

  Caracteristicile cabinei sunt asociate cu funcționarea de înaltă calitate a funcțiilor suplimentare. Ei bine, sistemul de hidromasaj al spatelui, nu există probleme cu ecranul de fundal superior, manual sau cu ecran tactil.

  Produsele pariale iau locurile înalte în diferite clasamente ale echipamentelor de baie. Review-uri marca de înaltă calitate și preț acceptabil. Oamenii nu au probleme cu exploatarea și asamblarea. Puteți alege cabina necesară în condițiile dvs., deoarece intervalul este destul de larg. Riscul cumpărați o cabină de duș de calitate de la acest producător Extrem de scăzut.

  Vezi mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: