Cabine de duș germane: argumente pro și contra, branduri, alegere

Cabine de duș germane: argumente pro și contra, branduri, alegere

În prezent, sortimentul cabinelor de duș este destul de bogat, totuși, atunci când alegerea acestuia trebuie să fie ghidat nu numai la funcționalitatea și estetica produsului, ci și să acorde atenție producătorului. Deci, cumpărătorii sunt foarte apreciați de cabinele de duș din Germania.

Particularități

Se crede că produsele de cea mai bună calitate sunt fabricate în Europa. Cabinele de duș germane sunt dovada practică a acestei ipoteze. Producția germană admite numai specialiști cu înaltă calificare. La fabricarea sunt utilizate Tehnologii și dezvoltări moderne, precum și materiale de înaltă calitate. De-a lungul anilor, calitatea germană a cutii de duș în practică confirmă statutul lor.

Accentul de producție este acordat fiabilității și siguranței, atunci specialiștii lucrează la estetică și funcționalitate. Fiecare producător din Germania încearcă să câștige dragostea cumpărătorilor și, prin urmare, oferă produse la prețuri rezonabile.

Cabinele germane se potrivesc perfect în cea mai mare parte a stilului de stil, folosit în designul băilor din Rusia.

Gama de cabine de duș germane este destul de diversă, companiile sunt reprezentate ca modele de clasă premium și produse din categoria medie și opțiunile economice. Unii producători oferă Executam structuri de comenzi individuale, Ceea ce este foarte convenabil în cazul de dimensiuni non-standard și forma de baie. Adevărat, în acest caz, prețul unui exemplu va fi destul de mare.

Apropo, prețul este, probabil, singurul dezavantaj al produselor germane, dar este complet compensată de înaltă calitate și pare a fi exagerat numai în comparație cu limba rusă și modele chinezești.

Cum de a alege?

Alegerea o sală de duș germană, utilizați următoarele recomandări.

  • De fapt, în cazul în care este nevoie de box pentru „datoria“ care arată sufletului, și să se relaxeze în bule plăcute de jacuzzi la cumpărător o dată, atunci este mai bine să renunțe la cabina germană, la toate. În acest caz, cumpărătorul overpays numai pentru funcții care nu sunt necesare pentru aceasta. Dar dacă proprietarul noului apartament vrea într-adevăr o cabină cu o baie finlandeză, hidromasaj, telefon, player-ul integrat sau duș cutii de CD-uri cu o baie, apoi modelele germane – soluția optimă.
  • În cazul în care camera este mai mare de 8 m2, atunci puteți achiziționa un stand într-o formă neobișnuită de tip combinat sau închis. opțiuni similare sunt oferite în sortimentul de majoritatea producătorilor din Germania.
  • În cazul în care copiii mici sunt crescuți în familie, este recomandat să cumpere o cabină cu un palet adâncime. Apoi, nu este necesar să se achiziționeze separat de baie pentru copii, ca înlocuitor și va deveni un palet adâncime.
  • În cazul în care camera este mic, atunci soluția potrivită va fi achiziționarea unei structuri unghiulare cu un pliu de un sfert de cerc și de mărimea 80×80 la 100×100 cm. Se recomandă opțiuni cu uși glisante obțin din.
  • În cazul în care apartamentul este situat mai sus de 8 etaje, atunci când selectarea de box, ia în considerare cerințele de presiune a apei. Indicatorul minim, în care are loc lucrările complete a echipamentului sanitare, este de 1,5 bar. Informațiile pot fi studiate în documentația tehnică pentru produse.

Branduri

Alegerea unei cabine de duș de producție germană, acordă atenție următoarelor producători.

Wasserfalle

Acest producător oferă modele în prețuri foarte accesibile, în timp ce calitatea produselor este destul de mare. Acest lucru se explică prin faptul că întreprinderea de producție este situată în China, care economisește costuri. Calitatea bunurilor este evaluată de tehnologi germani calificați. Majoritatea produselor sunt cutii clasice închise cu paleți de diferite înălțimi. Producătorul încearcă să maximizeze modelele sale cu multe funcții, de exemplu, aproape întreaga gama este echipat cu un scaun încorporat.

Acest producător este unul dintre liderii de pe piața din Germania Cabina de dus.

MWE

Aceasta companie acordă o atenție deosebită calității și design de produs. Nu produce doar dus cutii, dar, de asemenea, toate accesoriile necesare. La fabricarea de fitinguri din oțel inoxidabil se aplică. În plus, compania își propune să efectueze un produs la comanda. De exemplu, în funcție de dimensiunile individuale, puteți face o cabină de sticlă leagăn sau un perete despărțitor pentru Hamama. MWe cabine de duș pot fi adesea observate în elita SPA-centre. Producătorul oferă atât modele și dispozitive clasice cu caracteristici suplimentare, de exemplu, cu hidromasaj. La fabricarea, acordă o mare atenție la detalii mici.

Sprinz

Sprinz cabine de duș sunt realizate numai la fabrici Germania. Cele mai multe modele sunt făcute Din sticla. Gama este reprezentată de alunecări, leagăn, structuri staționare, precum și accesorii suplimentare, cum ar fi perdele frumoase în baie. Instalarea chiar a saunăi turcești, Ceea ce, desigur, va afecta prețul unei cutii de duș. Astfel, printre varietatea gamei de modele, cele mai exigente cumpărător se va potrivi opțiunea corespunzătoare.

Kermi

Această companie este renumită pentru mulți ani de experiență. Ea este o înălțime practic a producției de cabine de duș în Germania. În fiecare an, producătorul își îmbunătățește produsele, împingând din experiența anterioară și luând în considerare cererile consumatorului de a se recupera cu evoluțiile tehnologice moderne. În fabricarea cabinelor de duș, multe procese de fabricație și control sunt efectuate manual. Caracteristica modelelor este acoperirea de curat, protejând cabina de dus de la formarea unui adjunct de var și a poluării.

Privire de ansamblu asupra Weltwasser Cabin Review privire de mai jos în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: