cabine de dus cu palput de mijloc

cabine de dus cu palput de mijloc

Planificarea o baie și economie de spațiu în același timp, trebuie să plătească o mulțime de timp și efort. Uneori, chiar și cabine de duș obișnuite nu sunt plasate într-o cameră, iar apoi opțiuni vin la salvare cu palet mai mici. Dar ei au propriile lor subtilități, care trebuie să fie luate în considerare.

Particularități

Cel mai aspect important referitor la cabine de duș cu un palet de mijloc este ceea ce ei sunt imprevizibile. Aspectul nu permite sigur să spunem dacă unele modele se va potrivi în baie, dacă dimensiunile sale vor fi adecvate. modificări S-au găsit în grupul „de mijloc“, ambele foarte compacte si destul de mari,.

Prima, de obicei, diferă în funcționalitate nesemnificativă și nu sunt prea confortabil pentru spălarea unui adult. Dar ele permit să fie garantat pentru a dota chiar și o baie mică.

Revizuirea speciilor

Gradația principal cabine de duș este realizată sub forma bazei lor (paletului). Cel mai adesea găsit:

 • pătrat+
 • dreptunghi+
 • palet rotunjit.

În unele cazuri, utilizarea de paleti de formă non-standard, se practică, dar este necesar să se gândească bine înainte de a efectua astfel de alegere a. Într-o baie mică nu poate fi suficient spațiu pentru delicii similare. Un rol la fel de important este jucat de executarea cabinei. Deci, o opțiune deschisă (este un colț de duș):

 • ușor de montat cu propriile mâini+
 • Este în valoare foarte ieftin+
 • Deschide cele mai largi perspective de designer și de investigație+
 • Fără probleme speciale pot fi demontate.

Dar destul de des folosiți și complete dușuri. Datorită închiderii complete a spațiului de spălare, stropi pe podea și pereți dincolo de ea. Pregătirea pentru început este foarte simplificată: după eșecul comunicărilor necesare, va fi posibilă imediat cabina. Este necesar să se înțeleagă că designul va imediat pentru o lungă perioadă de timp, și se apropie de acest ansamblu cu toate minuțiozitate. Nu este important ca transferul unei cabine complete de duș la un loc nou, este mult mai complicat decât atunci când se utilizează un colț de duș (deși nimic imposibil aici).

Opțiunea completă maximă funcțională. Dacă locul permite, puteți alege chiar și execuția combinată, inclusiv cu un palet profund. O astfel de soluție combină beneficiile băii cu opțiuni de hidromasaj și alte caracteristici utile. Dar este posibil să-l folosească numai pe o suprafață de cel puțin 7-8 kV. M. Costul unor astfel de modele este, de asemenea, suficient de mare.

Dimensiuni

Determinarea dimensiunii are loc în principal pe pereți. Cel mai compact, de asemenea, executie, care nu permite comoditate pierde, este considerat Cabina de 70×70 cm. Dar mult mai popular este desenele dimensiune 90×90. Ei privesc în același timp compact și vă va permite să se spele, fără inconveniente semnificative. Acest plic se găsește în produsele de diverse firme.

Citește mai mult  Cochilii rotunde în baie: caracteristici, soiuri, alegere

Dimensiune cabină 90×90 cm, pot fi echipate cu aproape cea mai recentă tehnologie. Proiectarea 100x100x200 cm De asemenea, produs de orice producător moderne. Dar partea principală a clienților preferă să utilizeze Modele 100×80, 100×100, 120×80 cm. Ultima dintre aceste dimensiuni se termină gama de modele de cabine cu paleți medii.

Numai cele mai mari (100×100 cm) cazuri poate funcționa în modul baie turcească.

Materialele

Alegerea materialelor pentru partea principală (pereți) este mică. Aceasta este sau sticla (cu un film care oferă opacitate sau fără ea), sau alt material adecvat. Acesta trebuie să fie rezistente la umiditate, destul de ușor și să nu interfereze cu deschiderea rapidă după cum este necesar.

 • Palete de cabine de duș sunt realizate în principal din acrilic. Acest material nu va alege murdăria și este destul de ieftin. Chiar elimina defecte destul de mari pe o astfel de suprafață un ușor.
 • Oțelul este atractiv pentru ca paleții sunt pur și simplu nu sunt supuse la deformare. Cu toate acestea, cu o lovitură de un jet de apă cu privire la suprafața de oțel, apar sunete destul de puternice. Puțini oameni doresc să intre în conflict cu vecinii sau gospodării din această cauză.
 • Ceramica este convenabil, dar rău în ceea ce se poate cu ușurință împărți din orice lovitură.
 • fier turnat lipsit de aceste neajunsuri, dar el este foarte frumos și drumuri.

Luând în considerare toate caracteristicile, alegerea de cei mai mulți oameni în favoarea transformă acrilice a fi destul de justificate.

Cum de a alege?

Privind caracteristicile funcționale și ergonomice, cabine glisante se disting. Acestea sunt potrivite pentru oricine care vrea să salveze spațiu în baie și, în același timp, să evite o defalcare ușă aleatoare. Cu toate acestea, unele cabine sunt aranjate astfel încât mecanismul de alunecare este montat în ele greu. În acest caz, este recomandabil să se aleagă o structură de leagăn. Sau tip mai estetic – „armonice“ uși pe balamale.

Citește mai mult  O'Prime canapele: Caracteristici și sortimente

Cele de mai sus cu privire la alegerea materialului a paletei. Dar, în unele cazuri, se poate face fără ea, la toate. Apoi, cabina de dus este plasat direct pe podea sau pe baia. Nu moment, mai puțin semnificative – costul produsului finit. În partea de buget a gamei, rus, producătorii chinezi și unele fabrici din țările CSI sunt deținute ferm.

   Atenție merită produse branduri, cum ar fi:

   • Niagara+
   • Erlit+
   • Grado+
   • uşă bun+
   • TRITON+
   • Riho+
   • Wasserkraft+
   • Sanplast.

   Appollo cabina de dus opinie cu Orientul Palcon.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: