Cabinetele camerei de zi în stil modern: specie și alegere

Cabinetele camerei de zi în stil modern: specie și alegere

Pentru decorarea camerei de zi, este important să luați dulapuri potrivite. Deoarece alegerea este strâns legată de aspectul locației și stilului interiorului camerei, este necesar să se țină seama de caracteristicile cum ar fi configurația, culoarea, aspectul produsului. Nu este mai puțin util să aflați ce material este făcut, până la dulapuri interne convenabile și spațioase. Știind ce criterii să aleagă Este posibilitatea de a achiziționa mobilier cu adevărat de înaltă calitate.

Tipuri de structuri

Din fericire, astăzi gama acestui produs este destul de mare și include modele diferite pentru plasarea practică și funcționare.

dulapuri Ranit camera de zi sunt produse în mai multe opțiuni.

Dulap – un produs care ajută la economisirea spațiului liber al camerei, din cauza lipsei de uși batante.

În plus, plusurile ale modelului pot fi clasificate:

 • Echipament cu suprafețe de oglindă+
 • Disponibilitatea de mai multe secțiuni pentru stocarea de îmbrăcăminte, încălțăminte, lucruri mici si accesorii, precum și spațiu pentru TV+
 • Unele modificări moderne reprezintă o combinație de un dulap și pat (canapea), iar acestea sunt paturi suplimentare, de exemplu, pentru următorii oaspeți.

Așa-numitul perete este un design de legătură într-un ansamblu dulapuri unice mari, rafturi, rafturi închise și deschise, mezanin, de nișă pentru TV, cărți pentru cărți. După ce a instalat un astfel de perete liniar sau în versiunea unghiulară, mai multe sarcini pot fi rezolvate imediat cu privire la plasarea de multe lucruri și aparate de uz casnic. Desigur, acesta este un avantaj. Cu toate acestea, minus un astfel de model de – absorbție vizuală a spațiului liber. Pentru o cameră mică, ea poate deveni o problemă.

De asemenea, dezavantajul poate fi considerat faptul că acest tip de mobilier a fost mult timp în afara modei.

mobilier mai modern, comparativ cu pereții sunt Dulapuri modulare realizate într-o singură cheie, care prevede prezența comodă, rafturi, ferestre deschise și înguste, cu geamuri dulapuri cu penaltles. Cu toate acestea, înălțimea fiecărui produs poate diferi, iar în camera sa de zi puteți alege orice mobilier, în conformitate cu înălțimea plafonului. Comoditate modulelor se află în plasarea lor arbitrară și capacitatea de a schimba această ordine, dacă se dorește.

În plus, este cu ajutorul unor astfel de blocuri, puteți crea un interior armonios chiar și în camera de zi a configurației non-standard.

Principalul consolidare excesiv și impactul apariției mobilierului lipsită de orice stafide. Mulți, în special cei care preferă eleganța și originalitatea în interior, nu se potrivesc acestei severități geometrice.

Dulapurile sunt suspendate și în aer liber. Avantajele acestor modele:

 • Instalare rapidă+
 • Când instalarea nu redă rolurile ca pereți și plafon aliniate în mod ideal+
 • Mobilitate – calitate importantă, permițând fără dificultăți de a muta dulapurile într-un alt loc la schimbarea situației.

Astfel de mobilier arată bine, dar este nevoie de o mulțime de spațiu în contrast cu opțiunile încorporate, iar valoarea sa este, de asemenea, mai mare.

Modelele încorporate sunt destul de populare și nu numai pentru că sunt mai accesibile:

 • Aceste produse pot fi fixate pe pereți, pardoseală și tavan, care elimină costul materialelor+
 • Built-in mobilier din cauza holistică pare lipsei de lacune+
 • Construiți astfel de dulapuri oriunde, datorită caracteristicilor instalației.

Cu toate acestea, procedura de instalare a acestora este precedată de o planificare atentă, și, în acest sens, durata proiectului este considerat un minus.

Diferite modele au o formă definită.

 • dulapuri liniare, Instalat în același perete, de obicei, pătrată și dreptunghiulară.
 • Colţ Capacitivi, salva zona, vă permit să plasați practic alte elemente de mobilier. Produs cu diferite tipuri de uși, inclusiv coupe.
 • Rază Modelele implică o formă semi-singur sau semicirculară, atât concave și convexe. Ele pot fi plasate într-o nișă și unghiul. Datorită netezi curbe astfel de dulapuri sunt cele mai estetice, dar în cele mai multe cazuri, acestea sunt realizate la comanda, și, prin urmare, costa mai mult.

Cu ajutorul mobilierului modern, puteți umple cu succes spațiul camerei de zi cu orice pătrat și aspect.

Materiale de fabricație

Ușurința utilizării oricărui model, durabilitatea acestuia, un mod ușor sau mai complex de îngrijire depinde de calitatea materialului din care se face. Această caracteristică trebuie acordată atenție.

Cel mai adesea, dulapurile vii din stilul modern sunt realizate din următoarele materiale.

 • PAL laminat (LDSP). Din avantajele sale se remarcă estetic, asemănător lemnului, suprafața. Cu toate acestea, materialul este supus unor daune mici, care nu sunt de fapt rambursabile.

 • Warfather Density Plate (MDF) – capabil să imite orice suprafețe, are o gamă largă de palete de culori, nu are nevoie de îngrijire specială. Minusul este susceptibilitatea la umiditate, din cauza cărora filmul poate fi defect de pe bază.

 • Plastic – material elastic și de înaltă rezistență, distins prin rezistență la umiditate și costuri reduse. Dar el își poate pierde saturația și decolorarea, impactul mecanic pleacă pe zgârieturi, în plus, nu este prea necesară pentru un astfel de loc ca un living.

 • Lemn natural – materiale ecologice și durabile, plăcute la percepție din cauza texturii naturale. Dezavantaje – cu exploatare lungă pierde rezistența la ultravioletoale și umiditate ridicată. Pentru o familie de buget mijlociu este o opțiune scumpă.

Pe baza acestor caracteristici, cel mai popular material rămâne MDF – chips-uri din lemn comprimat.

În plus, se aplică în fabricarea tuturor modelelor, a sticlei, a oglinzilor și a metalelor pentru fitinguri.

Spectrul de culori

Camera de zi este concepută pentru relaxe, citirea cărților, vizionarea unui film, într-un singur cuvânt – pentru o distracție liniștită, cu excepția sărbătorilor, când familia ia oaspeții. De aceea Orice vopsele țipare sau disundează ele însele sunt nedorite.

În general, regulile pentru alegerea culorii dulapurilor pentru aceste spații în stilul modern simplu.

 • Camera mică arată mobilier bun în nuanțe strălucitoare, pastelate – gri, lapte, cremă, bej. Acest lucru este valabil mai ales cu iluminarea proastă. Dulapurile de lumină nu sunt capabile să suprasarcină spațiul, dimpotrivă, îl extind. Pentru a consolida acest efect, merită alegerea panourilor pe care Matte este mai potrivită pentru zonele mari.
 • Într-o cameră mică din partea însorită a gazdei își pot permite să instaleze mobilier în culori mai saturate cu ornament, nuc sau arin.
 • Cu un spațiu mare necesar atât tonurile luminoase și întunecate dau la armonia camera de zi de linii și eleganță. Culori populare – negru, wenge, orice tonuri de lemn adanci.
 • Dacă interiorul camerei este fabricat din materiale scumpe, iar dulapurile trebuie alese să se potrivească – din cauza unui lemn natural bun.

Cu toate acestea, unii preferă designul extravagant, caz în care se poate alege un dulap cu o culoare strălucitoare neobișnuită, cum ar fi liliac, smarald, coral sau albastru.

Soluții în stil

Design-ul ideal este considerat, în cazul în care designul se face în același stil. Prin urmare, trebuie să încercăm să luăm corect mobilier pentru camera de zi.

Dulapurile pot evidenția numeroasele stiluri moderne, frumusetea lor, neobișnuit, unic pentru aceasta zona detalii.

 • Stilul etnic, caracterizată prin schema de culori non-standard, forma, prezenta ornamente exotice este potrivit pentru african, arab, directia Scandinavian.

 • Mobilier modular Cu netedă și pe suprafețe netede perfecte pentru situația în stil minimalist.

 • dulapuri moderne, suplimentate cu metal, sticla, oglinzi, pot fi utilizate pentru aceeași direcție în interior.

 • Modele High Tech – acestea sunt forme clare, culori reținut, fără elemente de decor.

Pentru o direcție populară neoclasică astăzi, este de dorit de a alege dulapuri din lemn natural sau automate cu dimensiuni delicate decor și mijlocii.

Cum de a alege?

Selecția competentă dulapuri pentru camera de zi are propriile sale caracteristici:

 • Este important ca mobilierul este combinat cu stilul de cameră, inclusiv materiale și decorațiuni+
 • Modelele de volum nu sunt recomandate pentru a fi plasat într-o cameră mică – au și suprasarcină va reduce+
 • În cazul în care camera de zi are o suprafață mică, este de dorit la modelele montate pe perete de cumpărare și instalați-le sub plafonul+
 • Pentru camere cu o alta decât tipic aspect, trebuie să acorde o atenție la forma de dulapuri – se va face plasarea lor mai ecologice.

Dorind să cumpere un dulap intr-o camera de zi a unuia dintre stilurile moderne, nu va face rău pentru a afla cum este funcțional și este convenabil pentru utilizare. Spațiul intern presupune prezența zonei principale destinate pentru agățat haine, este situat pe umeri, rafturi și cârlige, titularii.

Upper Divizia – Antesol pentru depozitarea lenjeriei de pat și lucrurile folosite la un anumit sezon, puteți ține, de asemenea, cutii cu veșminte de cap, lucruri mici. Cutii sau rafturi avansate sunt instalate în partea de jos.

Fiecare model are propriul set de accesorii, de aceea este important să vă asigurați că este de înaltă calitate, personal.

Revizuirea video a exemplelor de design de perete pentru camera de zi Video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: