Cade sale de baie Radomir: avantaje și dezavantaje, tipuri, Choice și îngrijire

Cade sale de baie Radomir: avantaje și dezavantaje, tipuri, Choice și îngrijire

Acest articol va vorbi despre băi Radomir: Condiții de alegere și îngrijire. Vei invata toate avantajele lor și dezavantaje, tipuri și modele, și, de asemenea, să poată vedea atât feedback pozitiv și negativ de consum.

Un pic despre brand

Radomir este cel mai mare producător rus, producând detalii baie. Calitatea accesorii de baie acrilice la cel mai înalt nivel, compania are grija ca esti sanatos. Sortimentul are un duș, diverse accesorii, accesorii sanitare pentru vase de WC. Sanatorii și stațiuni folosesc hidromasaj acrilice Radomir în scopuri preventive și terapeutice.

Radomir participă la expoziții și concursuri, bunurile sale au primit premii onorifice. Este o parte a registrului de parteneri de încredere al Camerei de Comerț din Rusia. În 2012, Radomir sa declarat ca cel mai mare producător rus de băi acrilice și hidromasaj.

Avantaje și dezavantaje

Acrylic este unic datorită următoarelor caracteristici:

 • aspectul estetic+
 • izolare fonică+
 • Izolarea termică – păstrarea temperaturii apei pentru o lungă perioadă de timp+
 • Suprafața anti-alunecare+
 • probabilitate scăzută de bacterii pentru reproducere acrilice+
 • Performanță – în cazul în care ați format accidental o zgârietură, elimina pasta speciala de lustruit.

băi acrilice Radomir posedă următoarele avantaje:

 • la temperaturi ridicate acrilice nu este deformată+
 • Produsele acrilice aproape nu se estompeze face+
 • erori mici și defalcări sunt ușor de reparat+
 • greutate – mai mică de 40 kg, datorită acest lucru nu este dificil să se transfere+
 • Produsele sunt realizate din turnare de tehnologie, cu daune lovituri nu foarte mari vor fi mici+
 • Temperatura apei recrutate nu va scădea în 60 de minute.

Minusuri de băi acrilice Radomir au dezavantaje, cum ar fi:

 • Când spălarea bolurile sunt nedorite să folosească mijloacele care conțin alcool sau chimic+
 • În cazul în care orice element greu cade, atunci va apărea fisuri daune + mari nu vor fi reparate, în unele cazuri, fără a înlocui baie în sine nu a fost.

Vizualizări și dimensiuni

Radomir oferă o gamă largă de băi acrilice. Este în valoare de vedere principalele tipuri de aceste produse.

 • Dreptunghiular. sunt furnizate comoditate și confort, în ciuda aspectul camerei. Aceste băi sunt renumite pentru compactitatea unic, spatiul este bine conservat, perfect curata cu oricare din instalații sanitare dumneavoastră. În timpul adoptării sufletului, oricine se va simți plăcerea unică.

Îngrijirea este destul de simplu, deoarece modelul dreptunghiular se face fără o singură curbă.

 • Versiuni de lumină simplificate. Versiuni Radomir Vânzări Light ieftine din acril. Chiar și cu o astfel de structură simplă, ele rămân originale și funcționale. Modelele de colț sunt foarte compacte, astfel încât acestea sunt folosite de sanatorii și hoteluri. Prin fabricarea lor, au fost folosite materiale de înaltă rezistență.

 • Încorporat. Acestea sunt montate în etapa a piedestalului. Astfel de modele sunt bine acordate de căldură datorită materialelor de înaltă calitate. Cu orice stil de finisare de Ophuro arata grozav. Gama este reprezentată de diferite forme: pătrat, rotund, simetric (dimensiuni 160×100 cm) în diferite culori.

 • Neobișnuit. Aceste modele clasice cu design designer, mici rotunde (dimensiuni convenționale 150×150 cm), cu relief rafinat, diverse inserții. De exemplu, cu Monte Carlo, veți simți în paradis. Forma băii seamănă cu o ceașcă de coajă de mare cu proeminențe inutile. Acest castron este reprezentat cu cotiere, tetiere în colțuri. Este profund, voluminos și spațios. Acrilicul alb dă confortul interior și prospețimea.
Citește mai mult  inteligent Canapele : Sortimentul opinie

 • Baie specială „Charlie”. Animalul dvs. de companie este, de asemenea, nevoie de îngrijire, iar baia lui Charlie vă va ajuta să cumpărați animalul dvs. de companie. Este o baie dreptunghiulară mică. Înainte este o mică excavare, astfel încât păsărica ta să poată ieși și să plece. Această opțiune este realizată din acrilic durabil pe bază de metal. Aceasta se face cu scurgere. Locația poate fi un apartament în cameră.

În multe pepiniere, calitatea serviciilor crește datorită prezenței unui astfel de baie confortabil.

bai Radomir au următoarele dimensiuni standard:

 • Lungime – 150-180 cm+
 • Lățime – 70-85 cm+
 • Inaltime – 65 cm.

Opțiunea optimă este 175×75 cm. Dimensiunea modelului compact este de 120×70 cm. O piscină mică asemănătoare formularului este prezentată cu dimensiuni de 180×120 cm. bai Corner au dimensiuni astfel cum ar fi: 140×90, 140×140, 160×120 cm. Baie, înălțimea căreia este de 0,65-0,7 metri – aceasta este o opțiune bună. Pentru băile tipice aleg adesea produse cu dimensiuni 1.6×0.7 m.

Piața a fost completată cu modele compacte 1.2×0.7 m, excelent potrivit pentru camere mici. In apartamente mari sunt bai de dimensiuni 170 instalate de 120 cm. Dimensiunile băii simetrice unghiulare sunt cuprinse între 0,9 și 1,8 m. Produsele asimetrici variază în intervalul de la 0.6×1.2 m la 1.7×1.9 m. Un imens dimensiune baie 1.5×1.9 m liber poate găzdui două persoane.

Modele

bai Radomir sunt caracterizate prin rezistență excelentă, durată lungă de viață, și au, de asemenea, o suprafață de 100% acrilic. Luați în considerare mai multe modele populare.

 • „Agat 1”. Această baie pătrat are dimensiuni 75×75 cm. Ea face parte din seria Vanessa. Volumul de produse este 281 de litri. Radomir oferă o garanție pe un produs timp de 6 ani. Modelul se vinde fără un canal de scurgere, care în plus, ar trebui să fie achiziționate. Cost produs – 18795 ruble.

 • „Nika”. Acesta este un alt model din seria Vanessa. Ea are aceeași formă ca și modelul anterior. Date dimensionale – 150×70 cm. Baie poate găzdui 220 l. Acest model are suprafata anti-alunecare a marca anti-alunecare, drenaj, tetieră cu un pas și mixer, prezentate pe picioare. Acesta costă mai ieftin decât modelul precedent – 17335 ruble.

 • „Katie”. Dimensiunile acestui model sunt 168×75 cm. Numărul maxim de reteta ajunge la 280 de litri de apă, din cauza pe care le poate lua un duș în plină creștere, dar există și modele compacte pentru o persoană de creștere mică. Caracteristici distinctive sunt după cum urmează: Suprafața este acoperită cu o foaie acrilic de 5 mm 100%, cartela de garanție este valabilă până la 5 ani.

În plus, puteți cumpăra un cadru, de scurgere semi-automate, tetieră, hidromasaj. Costul în spatele produsului – 18725 ruble pentru volumul de 280 l, 18096 ruble pentru volumul de 250 l.

 • „Katie”. Acest model este inclus în seria Wachter. Dimensiunile sale sunt 168×70 cm. Aceasta este o baie dreptunghiulară, al cărei volum este de 250 de litri, cu o garanție furnizată de până la trei ani, cu materialul acrilic și doi ani la sistemul de hidromasaj. Kit-ul include un cadru cu un spray de preaplin și un dispozitiv cu hidromasaj. Poate că achiziționarea tetierei, care nu este inclus în pachet, separat. achiziția totală a unei astfel de baie a – 36075 ruble.
Citește mai mult  perdele violetă în dormitor: varietatea de nuanțe și regulile de selecție

 • „Irma 2”. Acest model cu dimensiuni 169×110 cm din seria Vanessa. Aceasta este o structură unghiulară, volumul care este de 320 de litri. Se pot caza două persoane, timp de cinci ani, o garanție este valabilă. În plus, puteți cumpăra același lucru ca și pentru baia lui Katie. Prețul va fi deja 22130 de ruble.

 • „Irma 2”. Dimensiunea cu dimensiuni 150×97 cm este, de asemenea, inclusă în seria Vanessa. Volumul este mai mic decât modelul anterior – 250 litri. După achiziționarea baie există un cupon de garanție de 5 ani.

Caracteristici suplimentare vor trebui, de asemenea, să cumpere în mod independent,. Prețul de baie – 20145 ruble.

 • „Irma”. Și acest model din seria Wachter are dimensiuni 169 x 110 cm. Acest vas oval este egal cu volumul de „Irma 2“ din seria Vannesa cu dimensiunile de 169×110 cm, un design asimetric este reprezentat. Acest model este vândut cu o pereche de tetiere și un raft. Garanția sistemului de hidromasaj este valabil până la doi ani, și de suprafață acrilice – de până la trei ani. Kit-ul include un cadru, masaj cu preaplin semiautomat suprafață anti-alunecare.

Cumpara tetieră trebuie să le pună în aplicare vă. Costul de baie – 45482 ruble.

Cum de a alege?

Pentru a alege corect o baie, ar trebui să acorde o atenție la următoarele criterii:

 • Atunci când alegeți, ia în considerare, suprafața de înaltă calitate nu va străluci+
 • Ar trebui să fie verificate în măsura în care este durabil – atunci când este apăsat mijlocul peretelui, săgeata nu ar trebui să+
 • Acordați atenție la forma – în cazul în care este complicat, atunci, cel mai probabil, este realizat din foi latitive acrilice, și de aceea, structura nu este cel mai bogat+
 • Așa că în timpul spălării nu a fost aproape, verificați lățimea navei + distanța optimă de corp la latura ar trebui să fie de 5-7 cm pe ambele părți+
 • Comoditatea este important – funcții suplimentare sunt posibile, de exemplu, cotiera sau tetieră.

Cum să vă îngrijiți?

Baie de îngrijire necesită atenție. Este în valoare de vedere modul în care să aibă grijă de ea.

 • Se spală aveți nevoie de o cârpă tesatura cu ajutorul unui agent de spălat vase. Pentru a nu forma o apă rigidă, să ia cârpă / șervețele umede, ștergeți băile. Nu este interzis să folosească șervețele umede pentru băi de spălat vândute în cele mai multe magazine de uz casnic.
 • Tu, cel mai probabil, nu doresc să se ocupe cu o capacitate de înmuiere în fiecare zi, cumpara un instrument special pentru spălare acrilice, care este un gel de aplicat un lucru și spălare câteva minute. raiduri de săpun vor dispărea instantaneu. De ce cheltui bani dacă vă puteți amesteca suc cald de apă, oțet / lămâie cu același rezultat. Puteți distruge pasta de dinți murdărie fără microgranule, dar în toate cazurile ar trebui aplicată o cârpă excepțională moale.
 • În camera cu articole acrilice, este mai bine să nu utilizeze dispozitive fierbinți pentru a evita deformarea suprafeței, deoarece acrilic este un material polimeric.
 • Indulgerea în interiorul substanțelor chimice este exclusă dacă nu doriți ca suprafața să fie deformată sau strălucitoare. Baia acrilică este ușor de a obține zgârieturi, astfel încât având animale de companie, utilizați un covor de cauciuc.
 • Dacă a apărut încă zgârieturi, este ușor de a elimina utilizarea compoziției pentru reparații (un amestec de șmirghel și lustruire compoziție) sau restaurarea (un amestec de lichid acrilic și întăritor). Cu ajutorul lor, eliminați zgârieturile și puteți aplica din nou stratul acrilic. Suprafața va fi netedă dacă faceți totul fără erori.
 • Pentru a preveni apariția ruginii, închideți robinetele strâns, apa de la ele nu ar trebui să piardă.
 • Pentru strălucirea suprafeței, este necesar să se toarnă un mic agent de lustruire pentru mobilier pe șervețel.
 • Este interzisă eliminarea divorțurilor, rugină și astfel pe apă clocotită, pulbere, alcool, solvenți.
 • Dacă cumpărați un instrument nou, încercați-l pe o mică bucată de baie pentru credință că nu va afecta acrilicul.
 • În cazul în care o substanță vopsea (vopsea de păr, guașă, și așa mai departe) a ajuns la suprafață, scoateți-l imediat.
Citește mai mult  Cum de a aranja un dormitor într-un stil clasic?

Efectuarea următoarelor cerințe, baia va străluci pur și simplu:

 • În seara de spălare săpun, clătiți, ștergeți uscarea+
 • Conduce dezinfectarea unui jacuzzi cu spălarea echipamentului hidromasaj o dată pe lună+
 • lupta pete imediat după apariția lor.

Examinați recenzii

Când alegeți o baie, nici un factor important va fi evaluările clienților. Cele mai multe dintre ele sunt pozitive. Băi Radomir Bine ați venit și la pradă. Rareori, oamenii se plâng de căsătorie, dar chiar și în aceste cazuri, producătorul modifică detaliile fără îndoială. Consumatori vă rog Frumusețea bunurilor, munca de calitate, comoditate în utilizare, atitudinea atentă și reverenția a angajaților de producție către clienți.

Consumatorii au indicat că Radomir va deliberă întotdeauna calitatea excelentă a materialelor. Acrilic poate spăla cu detergenți fără îngălbenire ulterioară și pierderea strălucirii. Oamenii sărbătoresc închiderea strânsă și descoperirea ușoară. Puteți cumpăra o baie tipică sau hidromasaj, dar oameni cum ar fi modelele obișnuite mai mult. Sistemul de hidromasaj nu este nici puțin mai rău decât străin. Aceste produse au nevoie de o abordare responsabilă.

Consumatorii observă că Radomir are căsătorie. La orice producție, o astfel de eroare are loc. Adesea, acest lucru se întâmplă cu modelele de hidromasaj, de exemplu, motorul iese pentru conturul băii. Acest lucru este eliminat în mod independent, și producția. Comentarii citit despre înlocuiri rapide. Mai rar există o lipsă de etanșeitate de precizie. Verificați înainte de setare, tastați interiorul driverului.

În comentarii negative, ei scriu că băile sunt prea mari. În baia de adâncă este convenabil să se spele, dar persoanele în vârstă sunt dificil de a urca în baie, chiar și cu un ajutor extrem. Oamenii se plâng de cerința de îngrijire specială, dar curățare nevoie de baie, indiferent de marcă și producătorul. Și o problemă mai frecventă a consumatorilor – o baie evidențiază un caustică și miros neplăcut. Dar, chiar și în ciuda tuturor feedback-ul negativ, plusuri Ia Top. În plus, Radomir se străduiește întotdeauna să devină mai bine.

Cu privire la modul de a instala o baie de acril „Radomir“, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: