Cade sale de baie Roca: avantaje și dezavantaje, soiuri, alegere

Cade sale de baie Roca: avantaje și dezavantaje, soiuri, alegere

În prezent, sute de companii implicate în fabricarea de bai sunt prezentate pe piață. Printre acestea sunt testate de momentul întreprinderii, dar există producători chinezi cunoscute mici care s-au exprimat departe de partea cea mai profitabilă. În ceea ce privește compania Roca (Spania), atunci ei, dincolo de orice îndoială, fac parte din prima categorie.

Particularități

Roca a început activitatea în 1917. În orașul spaniol Barcelona. Până în prezent, marca Roca are mai mult de 70 de fabrici, și reprezentanțe ale companiei operează pe teritoriul de 170 de țări, în diferite părți ale lumii. Pentru experiența de muncă de vârstă, compania a reușit să îmbunătățească în mod semnificativ tehnologiile de producție și a devenit creatorul produselor de cea mai înaltă clasă. Roca este angajată în fabricarea de băi, și produce, de asemenea, ceramica, robinete, mobilier si alte accesorii.

Pe teritoriul Rusiei, biroul reprezentativ a început activitatea în 2004.

Există o varietate de producători sanitare pe piața modernă, și pentru a alege modele practice și funcționale, ar trebui să luați în considerare mulți factori din zona de baie și terminând cu preferințe individuale ale clienților. Soluția optimă pentru orice cameră va fi băile originale ROCA – Parametrii lor operaționali de bază îndeplinesc pe deplin toate standardele internaționale.

bai Roca se disting prin aspectul estetic, fiecare model este practic și durabil, caracterizată prin persistența unor influențe externe adverse.

Intervalul este surprinzător de colectorul său, astfel încât fiecare utilizator poate alege un model de dimensiune și configurație pe baza caracteristicilor de proiectare ale capabilităților de baie și financiare.

Un model deosebit de popular oval, cel puțin baia dreptunghiulară rămân populare cu dimensiuni standard 180h80 cm, precum și produse cu parametri 170h70 și 160h70 cm.

O caracteristică distinctă a băii originale Acest brand este acoperirea care face o recepție de igienă mai confortabilă și mai sigură. Toate modelele sunt efectuate într-o culoare albă, materialele utilizate sunt supuse unei pregătiri amănunțite.

Toate produsele funcționează o garanție de 2 ani.

Avantaje și dezavantaje

Produse moderne cu un brand de acoperire anti-alunecare ROCA în mare cerere în rândul consumatorilor din întreaga lume. Deși unele dezavantaje în produsele propuse sunt – ele se datorează caracteristicilor materialului în mai multe feluri, de la care a produs.

Fontă

Aceste produse sunt caracterizate prin proprietăți excelente de performanță: acestea sunt practice și durabile în uz nu creează zgomot neplăcut. În același timp, o astfel de baie destul de masiv, fiecare greutate este de aproximativ 150 kg – acest lucru creează anumite probleme în timpul transportului și a structurii de montaj. in afara de asta, baie de fontă produsă numai într-o formă de realizare dreptunghiulară cu interval mic dimensional.

Oţel

Masa acestor produse este scăzută, iar acestea sunt destul de rapid de căldură în sus și nu are nevoie de îngrijire specială. În același timp, o astfel de baie o să se răcească rapid, iar în cazul fisurării acestora va fi foarte dificil de a recupera.

Acril

  Acesta este cel mai popular model, deoarece valoarea beneficiilor materialului este mult mai mult decât toate celelalte opțiuni. Rosa din acril sunt disponibile în diferite forme și o paletă largă de tonifiere. Acestea diferă ca greutate redusă și de a crea confort în timpul funcționării. Dintre dezavantaje, puteți nota nevoia de îngrijire deosebit de atent, deoarece acest material are tendința de a forma fisuri.

  Citește mai mult  Ce este o bucătărie falsă și ceea ce se întâmplă?

  Marmură

  Ca regulă, marmura injecție este utilizat pentru fabricarea de băi – Acest material este amestecarea de zgomot în procesul de a lua duș. Gama de model este prezentat într-o mare varietate de culori, astfel încât toată lumea poate alege un bol cu ​​toate caracteristicile de design stilistice a interiorului. Dezavantajul produselor constă în greutatea lor considerabilă și înclinația la apariția de chips-uri, ca un cost destul de mare și.

   În general, toate băile Roca se disting prin înaltă calitate, gamă largă, practic și durabilitate. Aceasta se datorează avantajelor sale de acest brand timp de mai multe decenii ocupă cu succes o poziție de lider pe piața de instalații sanitare din întreaga lume.

   Revizuirea de modele si dimensiuni

   bai Roca sunt fabricate într-o varietate de forme și dimensiuni. Retailerul poate vedea produsul clasic produse dreptunghiulare, ovale, unghiulare, precum și opțiuni cu poziția de ședere și chiar asimetrică.

   Modele Lungime variază de la 120 la 180 cm și o lățime de 70-110 cm. La producătorul poate fi găsit atât boluri simple și duble. Parametrii modele unghiulare face 130×130, 130h135 și 145h145 cm.

   Grosimea peretelui depinde de speciile de 4-5 mm, fiecare piesa are un strat de acoperire cu armatura din fibra de sticla cu rasina epoxidica prin adaugarea.

   Review-uri de pe toate modelele este destul de bun.

   Linia

   Una dintre cele mai vechi modele care este deja destul de vechi, iar acum, mai degrabă indepartezi în trecut. Cu toate acestea, el poate fi găsit în unele magazine este o valoare destul de democratică. Linia este un bol alb-zăpadă pe un singur utilizator, fără un mâner și tetieră. Funcția de hidromasaj nu este prevăzută. Seria este realizată într-o versiune standard, dreptunghiular, fără accesorii și delicii suplimentare – acest lucru este exact ceea ce se explică costul redus.

   Uşor

   Un alt model popular. Este deja mult mai moderne instalatii sanitare, respectiv, este un pic mai scump. Easy este realizat din acrilic, forma este dreptunghiulară, suprafața interioară de la o margine este reprezentată de colțuri drepte, de cealaltă – un ușor rotunjit. Baia nu oferă tetiere și mânere. Apropo, este în acest exemplu de realizare pe care o puteți achiziționa cele mai compacte de baie marca aceasta.

    bai Easy sunt prezentate în mai multe opțiuni dimensionale:

    • 170×70+
    • 170×75+
    • 160×70+
    • 160×75+
    • 140×70+
    • 150х70 cm.

     În designul ușor, modelele unghiulare sunt, de asemenea, efectuate, dimensiunile lor sunt 135×135 cm. Adâncimea de produse standard – 42 cm.

     Becool

     Această baie este destul de elegant și de configurare pe scară largă. Seria este realizată într-o formă dreptunghiulară, dar are pereți laterali concave și colțuri interioare rotunjite. Astfel de produse sunt puse în aplicare cu mânere, precum și cu tetieră. Facilitățile suplimentare pot fi echipate cu iluminare din spate și opțiunea de hidromasaj. Vasul cu mânere este foarte convenabil de a folosi, în timp ce instalarea de mânere este destul de simplu.

     Roca Becool este implementat în mai multe dimensiuni:

     • 170×80+
     • 180×80+
     • 180×90+
     • 190×90+
     • 190×110 cm.

     SURESTE

     Design baie populară, care, din exterior, are o formă de dreptunghi, iar din interior este reprezentat de pereții laterali arcuit în combinație cu colțuri rotunjite. Modelele acrilici din aceasta serie sunt echipate cu mânere și tetieră fiziologice.

     Gamă de dimensiuni:

     • 150×70+
     • 160×70+
     • 170×70+
     • 170×75 cm.

     Vythos

     Una dintre cele mai moderne modele de baie simplu. Forma – dreptunghiulară, atât din exterior și interior. Este vorba de punerea în aplicare fără o tetieră și mânere de sprijin.

     Citește mai mult  Wallpaper sub o cărămidă în hol interior

     Gamă de dimensiuni:

     • 160×70+
     • 180×90+
     • 170×80+
     • 170×70+
     • 160×70 cm.

     Bali

     Este o formă ovală baie de relaxare. Ca o regulă, este completat cu o tetieră, în timp ce mânerele nu au. Finalizat cu hidromasaj.

     Numai produs în două versiuni+

     • 145×145+
     • 130×130 cm.

     Materialele

     bai Roca sunt realizate din diferite materiale din marmura la oțel, dar și fontă produse acrilice folosesc cea mai mare cerere. Să ne insista pe descrierea produselor realizate din aceste materiale.

     căzilor de baie acrilice sunt realizate din material plastic în rezistență ridicată și acrilic, produsul finit este acoperit cu un strat acrilic dens. Acest design servește destul de mult timp, nu este aproape suferi deteriorări mecanice, în timpul funcționării este foarte rapid încălzirea și el deține căldură pentru o lungă perioadă de timp. Aspectul băii nu se schimbă chiar și cu expunerea constanta la lumina ultravioletă directă, o baie timp de mai mulți ani își păstrează kel de un alb imaculat.

     Modelele acrilice sunt caracterizate prin simplitate în utilizare și curățare. Pentru a îndepărta de pe suprafața poluării, acesta va fi suficient pentru a clătiți vasul de apă caldă doar și ștergeți uscat, cu un șervețel umed din microfibră. Rețineți: acest design nu este recomandat să se spele cu agenți de curățare agresivi, și nu ar trebui să fie utilizat pentru spălarea tare și metal perii – Cel mai bine este de a cumpăra instrumente speciale concepute pentru a curăța acrilic.

     castron Acrylic este atașat la un cadru metalic cu un strat special anti-coroziune. Astfel de bai servesc 5-10 ani.

     Modelele din fontă sunt realizate din minereu de fier și aliaj de carbon, capace de produse finite sunt acoperite cu un email cremalieră. fonta este considerat un material tradițional pentru fabricarea de instalații sanitare. Acest aliaj are o lungă perioadă de timp, cu căldură, și, de asemenea, are o funcție de zgomot de absorbție pronunțată. Fiecare bol facut din fonta, practic și durabil, perioada de funcționare a unor astfel de produse este de 15-25 de ani.

     Să încercați să dau seama care bai sunt mai bune, acrilice sau fonta, precum si compara aceste materiale în mai multe criterii.

     • Greutatea. boluri acrilice au o masă relativ mică, acestea sunt plămânii, dar în același timp durabil. Cast grele de fier, care nu este întotdeauna convenabil atunci când instalarea și livrarea.
     • Durata de viață. Acryla bai servi aproximativ 10 ani mai mică din fontă.
     • Varietatea de opțiuni de design. Sortimentul de produse acrilice mult mai mult. Acestea sunt produse într-o varietate de forme și collers, astfel încât fiecare cumpărător poate alege un model care este cel mai potrivit pentru designul general stilistic al camerei. Produse din fontă un astfel de avantaj nu au.
     • Conductivitate termică. Ambele modele acrilice si fonta se incalzeasca destul de repede și să păstreze temperatura apei necesare pentru o lungă perioadă de timp.
     • Preț. Gama de prețuri de produse acrilice 6-25 mii de ruble. Costul produselor de fier este mai mare: Eticheta de preț pe ele începe de la 22 mii și se încheie cu 40 de mii de ruble (în conformitate cu anul trecut).
     • Opțiuni. Modelele acrilice sunt destul de des echipate cu o funcție de hidromasaj, precum și un modul radio și un panou de control. În produsele din fontă, nu sunt furnizate dispozitive suplimentare.
     Citește mai mult  Plafoane suspendate în bucătărie: caracteristici, soiuri și alegere

     Alegerea modelului din unul sau alt material rămâne întotdeauna numai pentru cumpărător, deoarece fiecare persoană are propriile sale nevoi personale.

     Pentru ce criterii ar trebui să aleagă băile companiei Roca, vom lua în considerare în continuare.

     Cum de a alege?

     Pentru ca instalațiile sanitare să-și păstreze funcționalitatea și aspectul estetic, acesta trebuie selectat corect. elegant, modern bai Rosa marca atrage atenția utilizatorilor datorită unei game largi care face ca procesul de alegere a produselor pentru baie cu lumina si relaxat.

     Atunci când cumpără un model optim, expertii recomanda sa adere la mai multe reguli.

     • În primul rând aveți nevoie pentru a măsura dimensiunile necesare ale produsului și alege exact opțiunea care va fi potrivi ergonomic în spațiul general al baie.
     • Conectați o atenție separată la starea externă a produsului – baia trebuie să îndeplinească soluția stilistică întreaga cameră;.
     • Este necesar să se estimeze suprafața: prezența chips-uri și zgârieturi nu este permisă.
     • Verificați dacă există un set complet, lista de baie Roca presupune un model cu o varietate de opțiuni.
     • Atunci când alegeți un produs, asigurați-vă că pentru a solicita certificate de conformitate și de calitate.

     Examinați recenzii

     Numeroase recenzii ale clienților din întreaga lume indică în mod clar că băile brandului spaniol sunt, într-adevăr, de înaltă calitate și sunt populare în diferite țări.

     Cumpărătorii au notat Durabilitate, practică, aspect estetic, funcționalitate ridicată și comoditate în procesul de utilizare a acestor produse. Avantajul fără îndoite al băilor ROCA în comparație cu produsele altor producători este o acoperire anti-alunecare, astfel încât băile acestui brand sunt mai confortabile și mai sigure. Cele mai multe modele combină designul clasic, practic, ergonomia și un nivel ridicat de confort.

     Utilizatorii au remarcat că atașamentele mânerelor și tetierele sunt realizate profesional și fiabil, iar înălțimea atentă de la podea în fiecare model creează o confort suplimentară atunci când se utilizează o baie.

     Cu toate acestea, nu este nimic etern, iar băile lui Roca sunt, de asemenea, uneori acoperite de fisuri, chips-uri pot apărea pe ele. Cel mai adesea, acest lucru se întâmplă cu o manipulare insuficient și precisă a instalațiilor sanitare, de exemplu, atunci când există obiecte grele pe o baie – în acest caz, activitatea fizică de pe suprafață în momentul coliziunii este atât de mare încât dents se formează bolul.

     bai din fontă pot obține daune mecanice și în faza de transport. În plus, atunci când este expus la produse de curățare incorect selectate (de exemplu, clorinații) băi, în special cu acoperire acrilică, se poate sparge.

     Utilizatorii experimentați oferă mai multe recomandări care vă vor permite să împiedicați defalcarea în baie.

     Pentru a preveni apariția fisurilor pe acoperire, sunteți mai bine să achiziționați un furtun de duș crom.

     În timpul transportului de baie de la locul de vânzare la destinație, utilizați serviciile Movers – acest lucru va ajuta la protejarea produsului împotriva deteriorării mecanice. În cazul în care o oglindă, raft, raft sau alte structuri atașate sunt situate chiar deasupra baie, Asigurați-vă că fiabilitatea lor mounts – Scăderea acestor subiecte pot agrava semnificativ aspectul băii.

     Este întotdeauna mai ușor să respecte măsurile de precauție în procesul de utilizare a instalații sanitare, decât să elimine defalcarea. Efectuarea acestor reguli simple va ajuta să păstreze tipul decorativ de instalații sanitare și de funcționalitatea sa de mai mulți ani.

     Despre modul de asamblare baie acrilice Roca, a se vedea următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Narcisa Raescu

     Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

     Comments: 1
     1. Irina

      Care sunt principalele avantaje și dezavantaje ale saltelelor de baie Roca? Există diferite tipuri de sale disponibile și în funcție de ce criterii ar trebui să facem alegerea pentru a obține cel mai bun produs pentru propriul baie?

      Răspunde
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: