Calcar sau satin: Ce este mai bine pentru lenjeria de pat?

Calcar sau satin: Ce este mai bine pentru lenjeria de pat?

Somn puternic plin este un angajament de bunăstare excelentă, starea de spirit și sănătate. Dar, pentru ca visul să fie corectă, este necesar nu numai să adere la toate recomandările care se aplică timpului rezervat pentru odihnă, numărul și calitatea produselor alimentare pentru noapte, trebuie să ia în considerare alte nuanțe. Aceasta include organizarea unui pat.

Important este alegerea lenjeriei de pat. Astăzi este fabricat din diverse materiale, scumpe și ieftine, de înaltă calitate și nu foarte. Lenjerie de pat din Boszy și Satina utilizează cea mai mare cerere. Și care este mai bine, acest lucru va fi discutat în articol.

Ce este mai puternic și strâns?

Caucaz și satin sunt țesături naturale, care conține 100% bumbac. Fiecare dintre aceste materiale are anumiți parametri tehnici și caracteristici. Între ele există multe în comun, dar există diferențe. Mai întâi de toate, este puterea și densitatea. Acestea depind de tehnologia de producție. În producția de fire de bumbac satin răsucite și pliuri în țesut dublu. Astfel, după fabricarea și trecerea tuturor pașilor, cârpa devine ca mătase cu o suprafață lucioasă.

Pentru fabricarea boszya, utilizați, de asemenea, un fir de bumbac, numai diferența este că nu este răsucite și pur și simplu se intersectează crucea. Se poate concluziona că satinul este mult mai dens decât pericolul.

După efectuarea unui număr de teste, sa constatat că lenjeria de pat de la satin este mai puternică și poate rezista la mai mult de 200 de stiluri intense în mașină de scris. În acest caz, țesătura nu își pierde calitatea, culorile sunt salvate.

Ce mai moale?

Restul trebuie să fie confortabil. Acesta este motivul pentru care materialul din care este fabricat lenjeria de pat trebuie să fie la fel de moale. Acest parametru depinde, de asemenea, de caracteristicile fabricației. Grosierul este diferit. Satin, dimpotrivă, datorită tehnologiei la care suprafața țesăturii devine netedă, mai moale, mai plăcută pentru organism, nu provoacă senzații incomode.

Ce altceva este diferit?

În plus față de densitate, moale și rezistență, există și alți parametri pentru care țesuturile diferă unul de celălalt.

 • Luminozitate și saturație a culorilor. Satin și în acest caz cu un pas înainte de boszy.
 • Preț. Prețul lenjeriei de satin este semnificativ mai mare.
 • Durata de viață Aproximativ aceeași.
 • Caracteristici de îngrijire. Îngrijirea produsului din Bosi este mult mai ușoară decât din satin. Primul poate fi accident vascular cerebral, se spală într-o mașină de spălat la o temperatură de 60 ° C utilizând practic orice agent de spălare. Cu al doilea, totul este mai dificil. Produsul satin trebuie rotit în interior, înainte de pompă. Temperatura apei în timpul spălării nu trebuie să depășească 40 ° C. În ceea ce privește pulberea de spălare, nu trebuie să fie albirea componentelor.

Lenjerie de pat din satin după spălare nu poate fi accident vascular cerebral. Hang să se usuce, iar cârpa se va face cu tine.

Ce materiale pentru a alege?

Pentru a face o alegere corectă între cucui și satin, trebuie să știți despre fiecare cârpă cât mai mult posibil. Cel mai adesea consumatorul este interesat de avantajele și dezavantajele. Să uite la ce plusuri și minusuri au fiecare din țesături.

Satin

Acest material are multe avantaje:

 • păstrează aspectul inițial pe tot parcursul vieții+
 • Se pare frumos, estetic și nobil, foarte similar cu atlas naturale+
 • plăcut la corpul+
 • Ea are o conductivitate termică excelentă, atât de des astfel de lenjerie de pat este utilizat în sezonul rece+
 • -Rezistent la uzură, moale și material durabil.

Produce satin imprimat, neted, albite.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că în prezent pe piața textilă acest material este prezentat în mai multe soiuri, și anume:

 • Maco Satin – Este realizat format exclusiv din fire de bumbac, pentru acest tip de material se caracterizează prin strălucire și finețe+
 • Satin-Jacquard – Acest tip de material este format din mai multe tipuri de fire – bumbac si matase+
 • Polysatin+
 • Silk-satin.

În ceea ce privește deficiențele, este demn de remarcat costul ridicat. Satin este al doilea după o mătase naturală pentru valoarea materialului. Unii consumatori sărbători că lenjeria de pat nu este mai bine să utilizați, în vara. Se încălzește și somnul va fi foarte cald si inconfortabil. Atunci când se utilizează lenjerie de pat din satin, este recomandat să renunțe la pijamale de mătase – aceasta va fi foarte alunecos pentru a dormi.

Biaz

Acest tesut dens în Rusia, a fost adus în secolul al XIX-lea din Asia, iar apoi a fost numit „Visul“. La început a fost folosit pentru a coaserea îmbrăcăminte exterioară, dar în cazul în care eliberarea unor astfel de materiale în țară a stabilit, a devenit mult mai larg. Această țesătură de bumbac are o serie de beneficii. Acesta este caracterizat prin:

 • Nivel scăzut de fermentare+
 • luminoase de culoare și bogat pe tot parcursul vieții+
 • Ușor, hypoallergenia, respirabilitate+
 • Securitatea și curățenia mediului, numai fire de înaltă calitate și coloranți naturali sunt utilizate în producție+
 • igienic+
 • preț accesibil+
 • O varietate de design-designer de+
 • ușurința și ușurința de îngrijire.

Calcusement este un material practic, care este foarte des folosit pentru așternut de cusut pentru copii. Îi e dor aerul perfect, absoarbe umezeala, de mediu.

În prezent, producătorii fac un pericol mai multe specii, și anume:

 • Gladkyocracy – Țesătura este colorat uniform folosind o singură culoare+
 • preot – Utilizați mai multe tipuri de coloranți, desenul este obținut saturat și culoare+
 • alb – Canvasul curat alb devine destul de simplu, pentru aceasta, a făcut albire fibre de bumbac cu substanțe naturale+
 • intens – Acest tip de țesătură nu este în nici un fel procesat și nu pictează, este doar material țesut.

Alegere

Când alegeți lenjeria de pat, trebuie să luați în considerare mulți factori diferiți.

 • Compoziţie. Și satin și grosier – acestea sunt țesături naturale, astfel încât compoziția ar trebui să fie scrisă „100% bumbac”+
 • Producător. Lenjeria de pat de calitate astăzi este plăcerea destul de scumpă, motiv pentru care este mai bine să alegeți cea mai faimoasă marcă comercială. Astăzi sunt TAS, Asabella, Viluta, Amore Mio. Produsele lor sunt certificate și aprobate de organizațiile internaționale de control al calității.
 • Preț. Lenjeria de pat de la Boszy și Satin nu poate fi ieftină.
 • Necesitatea de a acorde o atenție pe informațiile pe care producătorul precizează pe ambalaj. Eticheta trebuie să conțină compoziția, data fabricației, normele de operare, precum și toate informațiile despre fabricant.

Fiecare dintre materialele de mai sus este de înaltă calitate, în condiții de siguranță, ecologice. Consumatorul poate alege cea mai potrivită opțiune pentru el însuși, având în vedere caracteristicile și aspectul. Dacă aveți de gând să cumpere o lenjerie de pat pentru un pat de copil, este mai bine pentru a da preferință produsul din satin. Materialul este mai moale, blând, nu electrificate, netezită rapid. De asemenea, trebuie remarcat faptul că este mai persistentă, rezistă la o mulțime de styrics.

Soimul nu este potrivit pentru un copil – Este mai rigidă și poate provoca disconfort. Avantajul unei astfel de lenjerie de acte, care este mai ieftin. Care dintre aceste materiale este mai bine pentru lenjerie de pat, este imposibil de spus exact. După examinarea recenziilor consumatorilor, putem concluziona că există un șoim și satin – tipuri excelente de țesături.

Principalul lucru: Alegeți un produs al unui brand de tranzacționare fiabil care nu înșeală cumpărătorii și monitorizează calitatea produselor sale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: