Camera de zi cu șemineu și TV: sfaturi de înregistrare și exemple frumoase

Camera de zi cu șemineu și TV: sfaturi de înregistrare și exemple frumoase

Camera de zi este un loc de relaxare întreaga familie, de aceea este foarte important ca a existat un confortabil. Design-ul acestei camere necesită o abordare specială. Camera de zi cu șemineu și un televizor devine nu numai confortabil, dar, de asemenea, dobândește o vedere aristocratică. Din articol vă va învăța cum să alegi un design în cazul în care pentru a plasa un șemineu, precum și exemple de modele interesante.

Particularități

Camera de zi este camera principală în casă. Este aici că serile sunt ținute într-un cerc de familie și de a discuta probleme urgente. Aici că prietenii sunt găsite în week-end. Este aici că proprietarii casei primesc oaspeți.

În interiorul acestei camere nu ar trebui să existe defecte – doar confort si confort.

Semineu este o vatră de familie. Este frumos să bea ceai cu serile lungi de iarnă și se bucură de liniște după o zi de lucru. Flame – aceasta este ceea ce se poate viziona la infinit. Și dacă nu au posibilitatea de a contempla toate frumusețea primul și se bucură de foc naturale, voi veni la salvare.

Dacă vă amintiți Evul Mediu, puteți vedea un detaliu – șemineu chiar în castel gol în sine a creat atmosfera de confort si caldura. Chiar și tonurile de gri și întunecate din piatră naturală nu a devenit atât de plictisitoare. Asa de Semineu este o soluție câștigătoare pentru orice interior.

Electrocamine este un analog excelent de focalizare reală. De asemenea, limbi Flame va sări și lin preaplin, dar absolut sigur. Acest semineu are un risc destul de scăzut de incendiu.

Iar televizorul este, în general, cel mai bun prieten de familie. vizualizare în comun sau plăcerea simplă de singur un film interesant este componente importante în viață și de recreere pentru fiecare membru al familiei.

Se combină aceste două discipline – cămin și TV – în camera de zi – cifra de gust si stil. Dacă doriți să creați un interior care va atrage toată lumea, atunci combinația competentă șemineului și televizorul este cheia succesului.

reguli de bază de plasare

Așa că aspectul tău camera de zi într-o singură, șemineu și TV ar trebui să fie poziționat corect. În caz contrar, riști să doar o camera dezordonata, cu mobilier. Este ușor să se determine plasarea acestor elemente de interior și de recreere, citind recomandările designeri prezentate mai jos.

Citește mai mult  toaletă din plastic de toaletă: caracteristici, tipuri, sfaturi de selecție

TV, peste șemineu

O astfel de locație este cel mai popular, Deși mulți designeri împotriva unei astfel de cartier, o ieșire de la căldura din șemineu afectează în mod negativ tehnica de lucru. În plus, televizorul va fi prea mare, ceea ce agravează în mod semnificativ confortul de vizionare programelor de televiziune.

În cazul în care camera nu este suficient de spațioasă și această opțiune este acceptabil numai, apoi, unele sfaturi nu va interfera.

  1. Nu așezați televizorul deasupra semineului cu căldură naturale (lemn, gaz).
  2. Nu porniți electrocamine și TV, în același timp,. Flame, deși artificiale, va distrage atenția, și ochii obosesc prea repede.
  3. Alegeți un model redus de șemineu, apoi televizorul va fi amplasat la o înălțime confortabilă. Este mai bine pentru a instala un nivel scăzut, dar vatră lung. Iar televizorul ridica dimensiuni un pic mai mici. Unică de fotografie spațiu va ajuta sau rafturi mici.

În fața celuilalt

Cel mai de succes mod de localizare. Dar, din păcate, în unele camere de zi aceasta este singura opțiune. Facla din șemineu va afecta calitatea imaginii de pe ecran. Dacă distanța dintre pereți este mică, atunci căldura de la șemineu va afecta cu siguranță funcționarea dispozitivului.

Pe un singur perete

Dacă aveți spațios și nu angajat în alte mobilier de perete, atunci această opțiune este potrivită pentru dvs. Ar trebui să fie negociat în minte Localizarea elementelor trebuie să fie orizontală la o înălțime, fie în diagonală.

Cel mai adesea dimpotrivă este canapeaua mare. Fie o compoziție de mobilier tapițat, care poate fi mutată la subiectul necesar.

Pe pereții adiacenți

În acest caz, centrul este instalat în centru, îndreptat spre televizor, iar șemineul este plasat pe lateral. Flacăra nu vă va face rău, nici tehnica. Căldura va fi distribuită uniform în jurul camerei, casa dvs. va fi confortabilă și elegantă.

Aceasta este cea mai bună soluție. Un astfel de cartier convenabil pentru toți membrii familiei și oaspeții. Iar interiorul în sine va părea liber. Adesea aplicate Pentru apartamente studio.

Astfel de sfaturi simple, dar cât de mult beneficii pentru tine și casa ta. Nu uitați să le folosească atunci când aleg un loc pentru șemineu și televiziune.

Înregistrarea de pereți sub cămin și TV

Peretele din spatele semineului nu este mai puțin important decât șemineu în sine. Din modul în care este încadrată, opinia generală a sălii depinde. Pentru plasarea șemineu, astfel de modele sunt potrivite ca Provence, Clasic, Ecosel.

În cele mai multe cazuri sunt folosite nuanțe deschise sau neutre. Culorile de perete întunecate sunt potrivite pentru camere de zi spațioase. Cel mai adesea ca design pentru designeri semineu folosesc nuanțe visiniu, maro și gri. Ei nu sunt mai potrivite pentru camera de zi și sunt asociate cu natura.

Citește mai mult  Panoul din țiglă în baie: avantaje și dezavantaje, soiuri, alegere, idei

De multe ori poate fi văzut murale de perete pe peretele din spatele semineului. Designerii nu acceptă o astfel de idee. Este deja mai mult ca o campanie sau un picnic în cazul în care natura este descrisă. Și la adunări pe trotuar, în cazul în care punctele de vedere ale orașului sunt reprezentate. Fii atent, o astfel de design este partea de sus a unui beamless.

Dacă camera dvs. este mică, atunci merită să luați mobilierul pentru a nu urca spațiul deja mic. În jurul șemineului merită instalarea rafturilor ușoare.

Când locația televizorului și șemineul va fi pe același zid, pereții pot fi emise în două culori contrastante, împărțind astfel zona de agrement în două. Spațiu liber peste șemineu, puteți reorganiza imaginea sau aplicația potrivită.

Dar pentru șemineele din lemn și gaze merită pregătirea unui perete, respectiv.

  • Asigura siguranța suplimentară a incendiilor prin instalarea unui scut refractar și o cutie specială.
  • Pentru înregistrare puteți utiliza piatra naturală sau artificială – va adăuga aristocratice în interior.

În stilul modern Cel mai bine este să utilizați electrocamină mică, care are linii clare și chiar de încadrare. În cazul în care camera este permisă, atunci puteți să acorde o atenție la zonarea camerei.

În stil modern, este interesant și, practic, plasarea unui șemineu și televiziune pe pereți adiacente. Și locul opus șemineu poate fi folosit ca o sala de mese sau un dulap.

Indiferent de modul în care decideți să emită interior și pereți în camera de zi, amintiți-vă întotdeauna ceea ce iti place. În cazul în care familia este mare, atunci va fi recomandabil să dețină un sfat de familie, pe care pentru a decide care design pentru a alege. Atragerea copiilor la acest proces, este foarte important pentru ei să contribuie la confortul casei.

În case de țară cel mai bine este de a utiliza ECOSIL. Design-ul în cheia naturală trebuie să se odihnească. Aceasta va aduce bucurie nu numai pentru tine, iar restul gospodăriilor, dar, de asemenea, pentru oaspeți.

Case private sunt, de asemenea, în valoare de desen în sus, bazându-se pe dorința tuturor membrilor familiei. În cazul în care opiniile dumneavoastră sunt prea diferite, atunci Este demn de invita un designer care va ajuta competent combina toate dorințele.

Cum de a ridica de proiectare?

În apartament în cazul în care acesta este planificat pentru a instala un șemineu cu un TV, trebuie să se gândească cu atenție la proiectarea. Conceptul depinde de ceea ce camera ca întreg – apartament, casă de țară sau cabana privat.

Citește mai mult  5 kV baie de design interior. M

Camera de zi în apartament poate avea dimensiuni mici, așa Atunci când alegeți un design ar trebui să fie ghidate nu numai de dorințe, ci și caracterul practic al stilului selectat. Acesta va fi mare să se uite la minimalism și stil modern.

Un semineu mic este potrivit pentru o cameră de zi mică, alături de care vă puteți pune un Tumba sau un raft pentru lucruri mici (vaze, figurine, cărți). semineu lung scăzut arata foarte frumos, dar este de dorit ca există spațiu liber pe ambele părți, În caz contrar, se poate dovedi o separare inutilă a peretelui.

Casa de țară oferă proprietarilor mai mult domeniul de aplicare pentru fantezie. Puteți crea o camera de zi visurilor tale. În orice caz, aceasta este în valoare de bine de gândire. Cameră spațioasă – este confort și confort. sali de Popularial sunt, de asemenea, populare acum. Un perete presupune doar plasarea șemineu.

În săli mari și spațioase, cel mai bine este să se aplice clasice, care pot fi combinate cu un stil modern. Într-un astfel de spațiu o, puteți instala un electrocamine mare, care va deveni centrul casei.

În jurul semineului poate fi localizat rafturile de dimensiuni diferite pe care vor fi aranjate suveniruri, de exemplu, din călătoriile tale. Sau ai un fel de colectare, atunci este, de asemenea, un loc demn pentru ea.

soluţii interesante

Șemineu și TV se află prieten de mai sus. Design general, interesante în culori strălucitoare. Imbinata cu o încadrare întunecată șemineu. În acest interior, este utilizat un șemineu fals. Ca o flacără – lumânări.

În acest interior, electrocamine și TV sunt postate Pe un perete – în diagonală. TV este ușor mai mare. Aceasta este cea mai bună soluție și confort și percepția externă.

Eliminarea electrocaminei și a televizorului in colt. Astfel, un al cincilea zid a apărut în camera de zi. Arată original și neobișnuit. Potrivit pentru camerele de zi mici. Nu vă temeți că o parte a spațiului liber va dispărea, totul este ușor de restaurat din cauza culorilor selectate corect.

Arata ca un astfel de interior foarte eficient, mai ales daca considerati pereti albi. Șemineu în acest caz va fi subiectul central.

Exemplu cu plasarea convenabilă a șemineului, a căror înălțime este mică, iar televizorul este setat pentru o vizualizare confortabilă. Fundul este complet decorat. Se pare că electrocamina este situată imediat în perete.

Un alt exemplu de plasare armonioasă a televizorului și a șemineului în interiorul camerei de zi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: