Camera Verde de zi: nuanțe, combinații de culori, linii directoare de înregistrare

Camera Verde de zi: nuanțe, combinații de culori, linii directoare de înregistrare

Interiorul în tonuri de verde nu este prea comun, în special pentru camera de zi. Cu toate acestea, psihologii și designerii consideră că este aproape perfect în ceea ce privește spectaculositatea și impresiile. Această nuanță naturală este ambalată, calmează, dar nu asupri. În plus, el face o cameră cu proaspăt, în viață, pozitivă.

Avantaje și dezavantaje

Designul camerei de zi în tonuri verzi necesită un anumit curaj, dar în interiorul, cel mai adesea arată destul de armonios și indispensabil. Este demn de evaluat toate avantajele și dezavantajele paletei.

Să începem cu plus.

 • Are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, este capabil să nivelereze anxietatea, tensiunea, mai ales dacă nuanțele includ o tonalitate albastră.
 • Pentru cei care folosesc camera de zi ca o sală de mese, ar trebui să-și amintească acele nuanțe care mai mici apetitul. Aceasta este culoarea măslinelor, malachită, salată.
 • Gamma afectează bine relația dintre gospodării. Reduce nevoia de conflict, pacifică.
 • Ajută la ameliorarea oboselii din ochi, relaxați-vă după o zi de lucru ocupată.
 • Dacă sunteți predispus la picături de dispozitie, astfel de nuante va ajuta sa scapati de ea. Verde promovează formarea unui fundal emoțional neted.
 • Pentru a da dinamismul camerei de zi, care va afecta starea de spirit, motivează și încurajează, introduceți mai multe elemente roșii în compoziție.
 • Perfect combinat cu galben, maro, alb. Potrivit pentru multe direcții de stil.
 • Arată bine în camera de orice dimensiune. Principalul lucru este să alegeți o tonalitate adecvată, combină în mod competent culorile.

Există contra:

 • Designul prea relaxant poate duce la o stare de apatie+
 • Când bolile nervoase, verde în exces conduc la pierderea energiei+
 • Nu este potrivit pentru multe stiluri moderne.

Palete Shades

Psihologii au dezvăluit influența diferitelor nuanțe asupra stării unei persoane. În funcție de dorințele dvs., puteți face o cameră de zi care formează o anumită stare de spirit:

 • Se toarnă tonuri de plante+
 • stimulează smaraldul și menta+
 • Verdele întunecate ale unui spectru saturat oferă plasarea statutului, respectabilitatea+
 • bine potrivit pentru fundal emoțional de fundal emoțional și verde, o astfel de cameră de zi va fi caldă, elegantă+
 • Pistachio și Apple creează în același timp un interior proaspăt și relaxant+
 • Pentru camerele de zi mari în stil clasic, turcoazul întunecat, smarald, ace sunt potrivite, este saturată, dar tonuri stricte și bogate+
 • Greenul deschis este capabil să extindă spațiul, potrivit pentru sălile mici.
Citește mai mult  Canapele cu mecanism Dolphin : Caracteristici și sfaturi privind alegerea

Combinații de culori reușite

Dacă alegeți verdețuri ca fundal principal, aveți nevoie pentru a descoperi ce palete pentru a lua ca o gama suplimentară și accent.

Alb-verde

Perfect pentru formarea designului modern, unde sunt prezente suprafețe metalice, mobilier modular. Greens și zăpadă-alb arată bine în direcțiile retro-vintage. Această combinație va extinde vizual camera, umpleți-o cu aer.

În această variantă, este mai bine să abandoneze contrast puternic, jucând în semitonuri.

Galben verde

Aceste culori sunt apropiate în paleta, astfel încât perechea arata grozav. Ele sunt larg reprezentate în peisajul viu. sunt necesare doar moderație și reținere aici, din moment ce din abundență ambele tonuri pot crea o imagine țipând. Dăunătoare în special compoziția galben excesivă. Este mai bine de a alege tonuri mai estompate, Utilizarea galbenului ca un accent.

În săli mici, nu se recomandă utilizarea culorilor prea suculente ale ambelor gamps.

Sinus-verde

Un alt aproape duet la paleta, dar aceasta trebuie să fie mai prudent. Excesul de albastru ton saturate poate duce la un sentiment de înghesuit. În acest caz, luminos optim, nuanțe deschise de albastru, albastru în cantități mici.

Green-Green

tandem sofisticate, originale, relevante și nobil. Gray este capabil de a echilibra verdeață, da concizie, reținere. Este o combinație de calm în cazul în care Numai ar trebui să fie purtate nuanțe întunecate.

Bej-verde

O altă lovitură pașnică, ideală pentru design-camera de zi. Beezh nu este atât de categoric ca alb, este mai cald, calm și compoziție perfect echilibrată. Greens bune arata ca o pereche și toate nuanțele de bej. Energia unei astfel de camera de zi va fi calm, cald, dar bodra. arată de lux în interior clasic si rustic. Maxim respectabil în companie cu bej, nuanțele de iarbă, măsline, Lyme.

Citește mai mult  Canapele otomane: Tipuri, dimensiuni și exemple în interior

Brown-verde

Aici totul din natură este organică, acestea sunt culori ale arborelui de vară, atât de bine potrivite pentru toate eco -iremen. Posibilitățile de experimente sunt multe, în orice caz, interiorul în această variantă va fi întotdeauna relevante și non-triviale. Ei bine, completează componența embosit de roșu sau portocaliu, dar numai în cantități minime și, dacă se dorește, face mai activă.

Dar combina portocaliu, roșu cu verdeață, în proporții egale, nu este recomandată. Destul de controversat este o combinație negru și verde. Neutru negru, în principiu, nu este contraindicat, dar este capabil să se atașeze o stare de spirit de doliu. Acest lucru nu este cea mai bună alegere pentru camera de zi.

Designerii recomanda, în toate variantele de a combina până când găsiți combinația perfectă de culori.

Soluții în stil

varietate de stil pentru un astfel de fundal principal vă permite să alegeți. în plus, Bazându-se pe stilul selectat, puteți selecta combinațiile de culori, se îngustează în mod semnificativ cercul de variante:

 • Stilul de Est este mai bine să nuanțe de utilizare de măsline, jad+
 • În Marea Mediterană – tonuri de lumină și culoare val de mare+
 • în tropicale – salata.

Ecosil – zona perfectă pentru verdeață. Puteți utiliza un număr mare de plante de casa, mobilier din lemn si bambus si obiecte decorative.

Aceasta culoare arată bine în toate direcțiile rustic:

 • în Provence – menta, luminos înăbușit verdeață în combinație cu alb și bej+

 • În țară – nuanțe mai bogate în combinație cu maro și bej+

 • in engleza – Aprofundat și culori închise de verdeață în combinație cu cafea, gri.

În stilul scandinav utilizarea adecvată a alb imaculat, gri, bej și verzui. În stiluri clasice Optimulated cu un tandem de verdeață nobile cu aur sau argint. În modern – Pistachio, salata sunt utilizate predominant.

Clearance-ul de perete, podea și tavan

Fundalul verzui al apartamentului în apartament este creat de finisare a pereților. Mai mult decât atât, este complet opțională toate pereții face în mod egal. Acest lucru nu este în mod special perfect pentru camere de zi apropiate. alegerea optimă – tapet sau vopsea de culoare bej, umbra pastel. Unul sau doi pereți pot fi aranjate în tonuri de verde. Wallpaper arată bine în verde opțiuni.

Perfect subliniat verde finisaj de lemn, plug, marmura, piatra.

Plafonul în camera de zi verde este de obicei făcută de culoare albă clasic – vă permite să-l facă mai sus. Puteți utiliza nu numai alb, dar, de asemenea, bej sau stins kel verde, dar numai în camere mari de viață.

Citește mai mult  Selectați paharele quilate

Podeaua în sala de această culoare se alege perfect un copac din lemn sau imitarea sau piatră. Parchet, laminat, gresie, linoleum în proiectarea corespunzătoare.

Selectarea mobilierului și perdelelor

mobilier nuanțe de verde în piele și piele de căprioară arată respectabil și solide. Dacă fundalul este discret, atunci această opțiune poate fi folosit aproape în orice stil. O astfel de compoziție cu accente expresive va impresiona cu siguranta. Cabinetul Mobila verde – solutie originala. Este necesară corelarea dimensiunii mobilierului și a camerelor elemente.

Design Window – cod de bare finală în interior. Translucid, Culoarea țesutului aerian de verdeață blândă va da lumina camerei, prospețime. Perdele grele, Atlas, catifea sunt relevante numai în camerele de zi clasice mari.

Mai bine dacă perdelele vor ieși pe pereții pereților.

Selectarea accesoriilor

Indiferent de stil, este necesar să completați compoziția elementelor frumoase.

Într-o astfel de cameră de zi, ei vor arăta idly:

 • Fotografii alb-negru în interiorul+
 • Poze cu peisaj sau subiecte floristice+
 • Articole din lemn, bambus, răchită+
 • Produse din lut.

Acordați atenție sistemului de iluminat. Nu vă limitați la candelabrul superior central. Sconturile luxoase sau laconice pe pereți, Landsorii moi sau stricți vor face o cameră de zi mai interesantă.

Exemple frumoase

Iată câteva frumoase opțiuni de living:

 • Camera de zi verde alb+

 • Gri și verdeață+

 • Maro și verdeață+

 • În combinație cu galben+

 • Verzii și bej.

Despre combinația de culori din interior va învăța în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: