canapele americane: caracteristici distinctive, mărci și alegere

canapele americane: caracteristici distinctive, mărci și alegere

mobilier tapițat american da orice privire la respectabilitate și farmec. Canapele realizate în stil colonial combină confortul modern și estetica Vestului Sălbatic, sublinia bun gust și statutul proprietarului acasă. Costul ridicat de mobilier din Statele Unite, este pe deplin justificată de calitatea sa de asamblare, ușurința de utilizare și aspect excelent.

Particularități

Decât canapele americane diferă de la Europa si Rusia, astfel încât acesta este versatilitate. mobilier occidental nu este legat de o anumită cameră, canapele pot fi puse nu numai în camera de odihnă, dar, de asemenea, în birou, birou, dormitor și pentru copii. De asemenea, canapele din America sunt renumite pentru o dimensiune largă în apropiere: Fiecare producător este gata să ofere posibilitatea de a alege atât un număr mare de modele miniaturale, care sunt mai amintește de un fotoliu larg și modele capabile de a deveni un loc de dormit pentru trei persoane.

Țesăturile naturale premium sunt o carte de vizită a fiecărui producător de auto-respect. În Occident, segmentul de preț al canapelelor nu depinde de țesutul pe care îl acoperă.

Americanii vor salva mai degrabă pe alte componente decât în ​​aparență. Prin urmare, achiziționarea unei canapele americane, puteți fi siguri că textilul de tapițerie este de in, bumbac, piele sau eco.

Designul canapelei poate corespunde diferitelor direcții de stil, dar designul oricărei canapele va fi aproximativ același. Americanii preferă o aterizare profundă și spate scăzută, complementarea fiecărui model cu perne și role pentru confortul coapsei. Clasicul canapelei americane este o reluare înapoi, buclele pe cotiere și picioarele curte. Tapițeria este în mod necesar semănată, iar Kant este fabricat din garoafe de mobilier.

Citește mai mult  Partițiile dintre camera de zi și bucătărie: vizualizări și materiale

Branduri și gama lor

Mobilier Roy Bosh de la compania Terry Iarbă produsă în Rusia. Firma americană a lansat producția la Moscova, în scopul de a reduce timpul de livrare a produselor către cumpărător. Toate componentele, mașini-unelte, scule de asamblare, inclusiv console și un pistol, aduse din Statele Unite ale Americii. Controlul calității este efectuată în mod direct de către manageri americani. All American Canapele Roy Bosh Soft.

Conceptul de brand este faptul că scaunul este dictată de către utilizator, și nu mobilierul în sine. Acest lucru este posibil datorită faptului că spațiul care este rezervat în canapele europene sub un pat, în sistemul american ocupat de îmbunătățire a moliciune (în SUA nu există nici un concept de o canapea extensibilă). Mobila din Rusia nu este folosit 3-5 ani, la fel ca în Occident, și a cumpărat pentru o perioadă mai lungă. Pe baza este selectat acest, lemn mai durabil, proiectarea de canapele clasice are consolidare suplimentară în locațiile părților componente.

canapele Ashley sunt diferite de restul faptului că producătorul lor a fost în măsură să combine designul de vest șic și sistemul european de paturi pliante. În condițiile zonelor mici ale apartamentelor rusești, această decizie este foarte avantajoasă. Sortimentul este prezentat ambele modele de colț și modele cu o cifră de spate, dar înainte de pliere.

stil colonial și stil Vintage – O trăsătură distinctivă a acestui brand sunt cotiere cu ornamente din lemn și disponibilitatea obligatorie a picioarelor curbate din lemn curbat. Tapițeria are culori neutre și rezistă într-o gamă de maro maro închis sau gri. Toate pernele au un material de umplutură dintr-un material cu „memorie”, care este ajustat ortopedic pentru fiecare persoană.

Sivanii de rakelatori au un suport de ridicare pentru picioare.

Canapele Hooker sunt colectate numai în SUA și sunt un simbol al unei persoane de succes în America. O trăsătură distinctivă a acestui brand este abilitatea de designeri pentru a transforma orice schiță în mobilier tradițional american, păstrând în același timp originalitatea caracteristicii. Acesta este motivul pentru care în colecțiile acestei companii puteți întâlni colaborarea dintre stilurile anumitor idei naționale și elemente tradiționale americane.

Citește mai mult  Ce mecanism de transformare a canapelei este mai potrivit pentru utilizarea zilnică?

Aceasta companie trebuie să aleagă canapea americană în stil britanic acoperit cu un furnir de cires, în stil venețian, cu un decor din oglinzi, arbori de lalea și de prelucrare antic. De asemenea, în sortiment sunt canapele în vânătoare stil pentru case de țară sau proprietăți (realizat din lemn de pin, colorat de culoare inchisa profundă și decorate cu elemente forjate) și în stilul proprietarului de sclavi (ca bază, copacul alb este luate în cadrul GEEA si este bordurat cu furnir barisader).

Cum de a alege?

Mobilierul din Statele Unite nu se aplică segmentului bugetar, este o clasă premium, deci nu ar trebui să existe nici un compromis atunci când alegeți. Dacă reduceți vizualizarea detaliată a tuturor certificatelor, acesta este ceea ce ar trebui să acordați atenție la alegerea.

  • carcasă Material. Fiecare salon de canapele americane ar trebui să fie aspecte demonstrative care arată calitatea componentelor. Dacă nu există o astfel de aspect, atunci acordați atenție greutății produsului. Canapele pe un cadru din lemn cântărește de la 100 kg și mai sus. Dacă o placă de PAL este aplicată în fabricație, atunci această canapea nu merită. Placaj de mesteacan pentru un cadru, nu numai permise, dar, de asemenea, bun venit.
  • Fragment a carcasei. Mobilier din America se face ca pliabilă posibil. Cotierele sunt fabricate separat, scaunul este îndepărtat.
  • Fabric pentru tapițerie Asigurați-vă că respectați standardul ISO 9001-9002.
  • Material de umplutură trebuie să fie, lichide și mirosuri neabsorbante hipoalergenic.
  • Curele pentru cravată Trebuie să fie elastic, baza de primăvară produsă în SUA.
  • Adeziv pentru canapea nu ar trebui să conțină formaldehide.
Citește mai mult  Cum de a aranja un dormitor în stil scandinav?

În videoclipul următor vă puteți uita la canapele american, cu mecanism de pliere în salonul de mobilă „DA VINCI“.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: