Canapele cu un mecanism rotativ: soiuri, argumente pro și contra

Canapele cu un mecanism rotativ: soiuri, argumente pro și contra

În timpul aranjamentului apartamentelor mici, o organizație de mic dejun este considerată o problemă frecventă. Din cauza lipsei de metri pătrați pentru a utiliza paturi obișnuite. Pentru a-l decide, este suficient pentru a cumpăra o canapea extensibilă, cu un mecanism de pivotare, care va servi ca un decor interior, iar noaptea se va transforma într-un pat confortabil.

Dispozitiv

Canapele cu un mecanism de pivotare diferă puțin de modele standard, singurele minciuni diferență în lungimea saltele, care, în desene obișnuite sunt diferite, iar acestea sunt aceleași. Mecanismul rotativ, care este echipat cu mobilier, se caracterizează printr-un principiu special de foarfece semănând de muncă. Cu ajutorul unor astfel de canapele puteți organiza rapid un loc de dormit, va dura câteva secunde. Partea mobilă a structurii schimburi de 90 de grade fixe și fixe, formând o suprafață perfect netedă, fără picături și bugrov. În plus, producătorii completează canapele cu cutii de depozitare spațioase pentru depozitarea lenjeriei, în stare descompusă a secțiunii de mobilier poate dobândi o vedere de canapea.

În modelele unghiulare, după activarea uneia dintre părțile saltelei (dreapta sau stânga), ambele jumătăți sunt fixate cu ajutorul unui cârlig special. Spre deosebire de canapele directe, unghiular sunt completate de cutii de depozitare mari nu numai lenjerie de pat, dar, de asemenea, perne, pături.

Produse similare sunt sigure pentru acoperirea podelelor, deoarece acestea au în proiectarea roților, care în timpul transformării canapea nu zgaria podeaua.

Avantaje și dezavantaje

Până în prezent, piața de mobilier este reprezentat de un model din gama foarte mare de mobilier tapitat, dar canapele cu un mecanism de pivotare sunt deosebit de populare. Cauza avantajelor lor.

 • Utilizare ușoară. Picky canapea extensibilă este pliat cu ușurință și merge. Transformarea are loc instantaneu.
 • Durabilitate și fiabilitate. Design-ul canapea constă dintr-un minim de mecanisme și piese în mișcare, se prelungește viața.
 • confort ridicată. Canapeaua are toate piesele netede, crește numărul de locuri.
 • Proprietăți ortopedice. Mulți producători echipează produsele Această opțiune, dar un astfel de transformator de canapea va costa mult mai scump.
 • Posibilitatea de depozitare a lenjeriei de pat. Designul prevede prezența cavităților și sertarelor interioare, ceea ce face ca canapeaua să fie practică și salvează spațiul camerei (nu este nevoie să instalați dulapuri suplimentare).

În ceea ce privește deficiențele, ei au, de asemenea,:

 • Este dificil să găsiți un model de colț cu un sistem de pliere „foarfece”. De obicei, canapele de acest tip sunt realizate sub comanda, indicând dimensiunile individuale și designul.
 • Preț mare. Pentru înaltă calitate și fiabilitate în utilizare, trebuie să plătească o mulțime.

Cum de a alege?

La subiectul mobilierului tapițat a servit mult timp și a devenit principalul strateg al interiorului, în timpul achiziției sale trebuie să luați în considerare multe nuanțe. Nu sunt excepții și canapele cu un mecanism pivotant. Experții recomandă acordarea atenției asupra parametrilor importanți.

 • Marcă. Adesea, produsele cunoscute de marca mondială trebuie să depășească, dar garanția de calitate este destul de mare. Este imposibil să salvezi la achiziționarea de mobilier, deoarece alegerea modelelor ieftine de la branduri puțin cunoscute, în viitor vă puteți întâlni diferite tipuri de defalcări.
 • Calitate. Cumpărarea unei canapele, trebuie să examinați cu atenție toate articulațiile și cusăturile de pe tapițerie. Ei trebuie să fie chiar. În plus, trebuie să cereți vânzătorului să se descompună de mai multe ori și să plângă patura canapea, apoi încercați să o faceți singur. Transformarea designului ar trebui să aibă loc fără efort, rapid și ușor. În forma desfăcută, canapeaua de înaltă calitate se transformă într-un pat ideal și în mod ideal și nu are dent, sloturile dintre îmbinările din partea lateralelor.
 • Prezența proprietăților ortopedice. Persoanele cu boli ale spatelui, de preferință, achiziționează modele cu saltele ortopedice rigide. Pentru a determina confortul mobilierului, trebuie să vă culcați puțin pe ea.
 • Proiecta. Mobilierul tapițat nu ar trebui să fie confortabil și confortabil pentru somn, dar, de asemenea, se potrivesc în camera interioară globală. Prin urmare, culoarea tapițeriei canapelei trebuie să fie selectată pentru pereții decorativi ai pereților, tavanului și pardoselilor.

Material

Alegerea materialului din care se face canapeaua, trebuie să luați în considerare caracteristicile camerei în care este planificată să fie pusă. De exemplu, Pentru copii, materiile prime naturale sunt de obicei dobândite pentru copii. Țesătura ar trebui să aibă rezistență la umiditate și ușor de curățat. Pentru camerele de zi, este mai bine să oferiți preferință materialelor cu rezistență ridicată la uzură. Ca tapițerie, puteți alege orice cârpă, ca și pentru piele, nu este cea mai bună opțiune, deoarece canapeaua acționează ca un pat.

Culoare

Deoarece canapea va ocupa în interiorul spațiilor locul principal și să fie pe fundalul pereților, acesta trebuie să fie combinate armonios cu finisaje decorative și alte obiecte. Designerii recomanda, de asemenea, să acorde o atenție la culoarea cortinei. Până în prezent, acesta se gaseste la vanzare ca modele monofonice, prezentate în nuanțe neutre (bej, gri, alb, maro, negru), și cu un model.

Prima opțiune este considerată universală deoarece este potrivit pentru orice stil al camerei, al doilea necesită o culoare de echilibrul de culoare în interior.

Producător

canapele transformator cu un mecanism de pivotare sunt prezentate pe piață cu diferiți producători, fiecare dintre care oferă produse care diferă în design, dimensiuni, forme și preț.

 • Pinskdrev (Belarus). paturi extensibile de la acest brand sunt cunoscute peste tot în lume, deoarece acestea au o mulțime de modificări și se disting prin calitate înaltă. În ciuda faptului că în timpul fabricării mobilei, producătorul utilizează tehnologii avansate, aceasta este vândută la un preț accesibil.

 • Rival (Rusia). Acest producător are un rating ridicat, ca și canapelele cu mecanismul rotativ de modele universale. Canapele au capace speciale, care nu sunt gheare de animale teribile.

 • Laguna (Belarus). Produsele de acest brand se disting prin fiabilitate și de înaltă calitate. Canapele extensibile sunt reprezentate de o selectie foarte mare de schema de culori si design, care le permite să fie ușor de selectat în interiorul orice cameră.

 • Canapele de la astfel de producători s-au dovedit foarte bine Anderssen și Bellus, Acestea sunt produse în design modern și sunt echipate cu cutii spațioase în care paturile pot fi stocate. Dar există o astfel de mobilier scump.

Exemple în interior

Cu ajutorul canapelelor de transformare fabricate cu un mecanism rotativ, puteți crea compoziții interesante în interior. Designerii se bucură foarte mult de popular cu monocrom, în care culoarea canapea este selectat de culoarea peretilor. Un astfel de design minimalist este perfect pentru camerele de zi.

Pentru zona de recreere, este confortabilă și plină de căldură de casă, ar trebui să alegeți mobilier în nuanțe de bej. În acest caz, finisajele de perete ar trebui să fie realizată folosind culori calde.

Pentru camere mici, opțiunea de proiectare cu culori neutre de mobilier este potrivită. În acest caz, ar trebui să cumpărați un model unghiular al unei canapele gri deschis. El va arăta superb pe fundalul alb de zăpadă al zidurilor. Nu puteți uita de perdele, cel mai bine este să dați preferință produselor din țesături ușoare și deschise.

Pentru cei care iubesc în design culori strălucitoare, efectul „Spot Color” va fi o soluție excelentă, pentru că această canapea trebuie să fie accentul principal. O alegere excelentă, în acest caz, va fi mobilier de culoare roșie, aceasta va ajuta la Diluați monophone de culoare în interior, cu o explozie luminoasă. Consolidarea design de ajutor perdele negre.

Prezentare generală a colțar de pe mecanismul rotativ A se vedea în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: