Canapele de colț pentru copii: caracteristici, tipuri și de selecție

Canapele de colț pentru copii: caracteristici, tipuri și de selecție

Pentru a alege Părinții dormitorul pentru copii sunt foarte atent. La urma urmei, trebuie ca un copil cu o culoare strălucitoare sau design interesant. Cu camera pentru copii mici, întotdeauna doriți să salvați loc. Pentru aceasta, adulții adesea se opresc alegerea pe canapea de colț.

Caracteristici, Avantaje și Dezavantaje

Caracteristica principală a canapelei unghiulare în pepinieră este forma sa. Cu acesta, puteți crea o atmosferă confortabilă, închizând un unghi liber și instalarea unui loc de compact pentru a dormi în ea. Pentru un copil mic, o canapea mică de până la 1,5 metri este potrivit pentru un copil mic, care, în formă pliată poate servi ca un scaun și în mod semnificativ salva spațiu pentru joc.

Copii peste 5 ani puteti alege modelul cu o locație lângă pat lung, aproximativ 2 metri. Acest lucru va fi de ajuns la maturitate.

Principalul avantaj al acestei alegeri va fi un loc larg pentru recreere sau primirea de prieteni, în cazul în care vor fi necesare pentru scaune suplimentare. Desigur, structuri unghiulare și dezavantaje.

În cazul în care camera este foarte mic, modelul unghiular se va uita la greoaie în detrimentul spate laterale. Dacă aveți nevoie pentru a face permutarea aveți nevoie de un unghi de înlocuire, iar când acesta este absent, este dificil de a face dificilă. Pentru păstrarea unui nou tip de canapea, este mai bine pentru a comanda un caz înlocuibil.

Soiuri

Sortimentul de canapele este foarte mare. Ele diferă nu numai de culoare și design, dar, de asemenea, prin mecanismul de transformare.

Pe tipuri de construcții, canapele unghiulare pot fi împărțite în 4 tipuri.

 • Modular. Are mai multe blocuri care se pot schimba locurile, dacă este necesar.

 • Sofa transformator. Acesta are un design de pat pliant și o canapea, un dulap cu un raft. Un dulap va fi construit în canapea, care va economisi spațiu într-o cameră mică.
Citește mai mult  canapele modulare: clasificare și selecție

 • Cartea canapea. Formularul decapat are un pat cu drepturi depline.

 • Cu un unghi înlocuibil. Perfect potrivit pentru rearanjare a secțiunii principale în partea dreaptă sau stângă.

Materialele de sus și de umplutură

Atunci când alegeți o canapea, este necesar să se ia în considerare materialul din partea de sus. La urma urmei, copiii nu sunt modul în care adulții își petrec timpul liber. Tapițeria patului trebuie să se potrivească nevoilor și vârstei copilului. Materialul trebuie să fie rezistent la uzură și hipoalergenic maxim, deci atunci când alegeți un material de sus, luați în considerare următoarele puncte.

 • Turmă. Plăcut la atingere cu o suprafață de catifea. Petele sunt bine îndepărtate de la el, nici o umiditate nu este frică, șervețele rapide și absoarbe puternic umiditatea. Potrivit pentru mai mulți copii adulți.

 • Țesătură Teflon. Perfect curățate și rezistente la poluare, astfel încât o astfel de acoperire poate fi utilizată pentru copii mici.

 • Shenille. Material destul de constant la expunerea fizică. Practic nu se usucă și poluarea perfect curățată.

 • Stofa din Jacquard. Frecarea rapidă și greu de curățat.

 • Velours. Material natural cu gamă de culori mari. Hipoalergenic, plăcut la atingere, are un cost redus. Șervețele rapide, formând pete întregi din scufiezile. Prost mai curat de poluare. Potrivit mai multor copii adulți.

Umpluturile pot fi astfel

Arc

Cel mai bun și mai sigur umplutură pentru canapeaua pentru copii este un bloc de primăvară. El sprijină bine coloana vertebrală și distribuie uniform sarcina pe ea. Astfel de umpluturi sunt numite ortopedice. Acestea sunt rezistente la o încărcătură destul de mare, au rigiditate medie, durata de viață lungă, nu distinge componentele dăunătoare și nu se descompune. Nu provoca alergii.

Bloc de izvoare dependente constă dintr-o cutie și o pânză de primăvară, care începe atunci când cade pe ea. Servește un astfel de sistem timp de aproximativ 10 ani. Apoi începe să scadă și să se alăture anumitor locuri.

Citește mai mult  Toate lumânări despre masaj

Independent de primăvară Block constă din izvoare separate independent, fiecare dintre acestea fiind separate de ceilalți. Poate servi fără defecte de aproximativ 10 ani. Dar este posibilă schimbarea părților vândute ale blocului prin înlocuirea părților solicitate.

Are o funcție ortopedică valoroasă și un preț destul de mare. Rame din aceste structuri au un schimb bun de aer și nu absorb mirosuri.

Filtre sintetice

În ciuda originii, aceste materiale sunt prietenoase cu mediul, nu provoacă alergii, nu sunt înclinați să o reproducere a ciupercilor în interiorul structurii.

 • Există două opțiuni din spumă poliuretanică. Materialul poate tăiate în blocuri sau de a face un design de la ea. De asemenea, se toarnă în forma și de a primi o parte a terminat canapea. Ele absorb mirosul, ultima pentru o lungă perioadă de timp, au rigiditatea moderat. calități ortopedice sunt absente. Proiectat pentru o sarcină mică, respectiv, pentru copii mici.
 • StrettooFiber are o funcție de mare ortopedice, nu absoarbe umezeala, nu arde, hipoalergenic. preț ridicat și rigiditate mare. Pentru un copil mic, este nevoie de o căptușeală moale pentru a atenua rigiditatea canapea.
 • bile de polistiren. Acest tip de umplutură este destinat pentru canapea, pe care copilul va juca cea mai mare parte, și, ocazional, somn. Bile se repetă în mod clar curbele corpului, nu absorb umezeala, nu arde. Rapid bate și foarte moale, astfel încât acestea să nu păstreze postura copilului in timpul somnului.
 • Holofiber – cel mai demn de materiale sintetice. Nu se tem de foc și amenințări biologice. nu absoarbe umezeala.

Materialele naturale sunt folosite mai rar, deoarece destul de scump.

 1. Latex. Produs din suc de cauciuc. Durata de viață de până la 20 de ani. Are cele mai mari indicatori ortopedice printre materiale de umplutură naturale.
 2. Nucă de cocos. Se pare din firele de păr de nucă de cocos. Absolut sigur și hipoalergenic. Are costuri reduse. Grad ridicat de duritate face un astfel de tip de umplutură, nu foarte convenabil pentru recreere.
 3. Păr de cal – cel mai confortabil și scump de umpluturi naturale.
Citește mai mult  Robinete de baie din alamă: caracteristici și sfaturi pentru alegerea

Soluții de culoare

Pentru tapițeria canapelelor pentru copii folosesc de obicei culori strălucitoare, armonizarea cu designul camerei. Ele pot fi combinate cu imagini ale eroilor din desene animate sau flori pentru fete și mașini pentru băieți.

Pot conține mai multe culori. Pentru fete, nuanțele roz cu adăugarea de culori albe sau portocalii sunt de obicei selectate. Băieți ca albastru, albastru și kaki.

Sfaturi pentru alegerea

   Pentru ca modelul achiziționat să servească mult timp și a plăcut copilul dvs. și, de asemenea, nu a ocupat o mulțime de spațiu în cameră, Decideți cu mai multe nuanțe înainte de a cumpăra.

   • Ce funcție este cea mai necesară canapea. Va fi această opțiune pentru a juca sau de ședere peste noapte, întâlnirea cu prietenii copilului. Dacă acesta este un loc de dormit pentru două, atunci canapeaua trebuie să fie pliată în lățime. Dacă este vorba de doi băieți, puteți alege un model cu două unghiuri, astfel încât pentru fiecare dintre băieți exista spațiul lor.
   • Înainte de a cumpăra o canapea cu un material de beton de sus, să ia un copil cu tine în magazinul de mobilă și să-l întreb despre alegerea tesatura. Să-l atingă modele gata făcute. Tesatura ar trebui să fie de încredere și de mediu hipoalergenic.
   • Mecanismul de canapea ar trebui să fie simplu și sigur pentru un copil.
   • Proeminente și detalii strânse ar trebui să fie absenți.
   • Sleeping loc ar trebui să fie într-o lățime de aproximativ 80 cm, iar în jumătate de jumătate din înălțimea copilului.
   • picături pe înălțime din dormitor nu ar trebui să fie.
   • Înălțimea canapelei trebuie să corespundă vârstei copilului.

   Revizuirea canapea de colț pentru copii „Bravo“ în film.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: