Canapele de la Ikea

Canapele de la Ikea

Compania olandeză IKEA a dezvoltat o gamă largă de canapele de diferite opțiuni, forme, dimensiuni, folosind tot felul de mecanisme de transformare. Mobila din acest brand se bucură de o popularitate constantă din cauza prețurilor. În articol, vom spune despre caracteristicile structurilor, vom defini dacă să le cumpărați, luați în considerare gama de modele a celor mai mutate produse, citiți asamblarea acestora.

Particularități

Grupul de companii din Olanda pentru producția și vânzarea de mobilier a fost înființată în Suedia în mijlocul secolului trecut Ingvar Kamparad. Deschiderea magazinului de mobilier în satul suedez, el nu a putut să creadă că va fi începutul unei corporații puternice, iar până în 2020 va avea 360 de magazine în 30 de țări din întreaga lume, care în cursul anului participă la un miliard de oameni.

În ciuda popularității ridicate și a participării la centrele comerciale ale companiei, opiniile despre produsele sale sunt destul de contradictorii. Lumea a fost împărțită în cei care consideră că este mizerabil și cei care o numesc permeabilitatea simplității și a eleganței practice. Atitudinea față de canapelele acestei companii este, de asemenea, ambiguă.

Cu toate acestea, în ciuda simplității clare a modelelor, mobilierul tapițat are o cerere de invidiat pentru consumatori, iar acest lucru se întâmplă din mai multe motive.

 • Canapele IKEA de înaltă calitate, modelele sunt dezvoltate în spiritul timpului. În urma tendințelor de modă, o treime din produse este actualizată anual. Costul produsului este mai mic decât alte mărci bine-cunoscute. Care este secretul producției mai ieftine? Compania nu ascunde ceea ce utilizează, la bucuria de ecologiști, materiale secundare pentru crearea de mobilier, care este, lemn reciclat, metal, sticlă, textile.
 • Mergând pentru canapele în Ikea, puteți cumpăra totul în cale și imediat pentru situația dvs. Magazinele sunt o mulțime de camere cu interioare în care mobilierul tapițat integrat. Nu puteți înțelege numai modul în care arată modelul în incinte reale, dar, de asemenea, încercați să stați sau să vă aflați pe el, apreciați confortul.
 • Costul canapelelor este redus și datorită auto-asamblare. În casa produsului livrează sub forma unui designer. Kitul include o diagramă detaliată a modelului cu instrumentele necesare. Deoarece desenele sunt simple și de înțeles, nu este dificil să le asamblați chiar și o cumpărător nepregătit
 • O călătorie fascinantă pentru canapeaua din Ikea se poate întinde pentru întreaga zi, Și deja aproape de casierie înțelegeți că există capace, ploi, perne, podele și multe alte lucruri care fac o atmosferă confortabilă la domiciliu în cameră acasă.

Caracteristica principală a canapelei IKEA este un design simplu și ușor de înțeles. Ele sunt ideale pentru interioarele de înaltă tehnologie, mansardă, minimalism, precum și atmosfera modernă mixtă. În producția de canapele se utilizează, deși materiile prime secundare, dar naturale, care sunt sigure pentru camerele rezidențiale.

Compania este responsabilă de calitatea produselor sale și oferă o garanție pentru mobilierul tapițat până la 10 ani.

Gama

Corporation produce o gamă largă de canapele, luând în considerare toate tipurile de cerere. Puteți găsi modele compacte bine gândite pentru camere mici și modele mari care pot lua o companie mare. Mobilier tapițat de diferite forme și de destinație servește în timpul zilei pentru odihnă și se desfășoară pe timp de noapte într-un pat dublu cu drepturi depline pentru somn. Luați în considerare orice fel de canapele separat, să ne locuiască mai detaliat pe cele mai populare modele.

Standard

canapele liniare tradiționale de IKEA sunt diferite O mare varietate de modele, forme și mărimi. Puteți achiziționa un mic model de bucătărie pliantă cu un loc de dormit, arcuri cu drepturi depline alunecare canapea extensibilă în camera de zi. O canapea canapea sau o canapea este potrivit pentru odihna de zi în dormitor. Gama de culori a structurilor standard, se caracterizează prin tonalitatea cea mai diversă. Produsele pot avea o culoare gri elegant sau strict albastru, roz romantic, bej neutru sau portocaliu cald și nuanțe de galben.

Transformatorul canapea poate conține atât mecanisme de pliere și retractabile:

 • „Tik-asa” sau „Eurobook”+
 • „acordeon”+
 • „Delfin”+
 • mecanismul Picky+
 • franceză regres+
 • SISTEM „Click-klyak”.

canapele tradiționale au o gamă largă de.

 • „Beding”. canapea triplă standard, arată spre exterior compact. Există o secțiune de lenjerie. Kit-ul include un caz cu buzunare laterale. Salteaua cu umplutură de spumă poliuretanică este echipat cu arcuri. Pentru a spori confortul într-o pereche de la canapea, puteți cumpăra același tip de capră.

 • Solsta. Canapea extensibilă dublă. Pliat ocupă o suprafață mică, care vă permite să-l aranjeze în bucătărie sau în camera cu spațiu înghesuit. În aer liber, modelul se transformă într-un pat dublu. Saltea de acoperire SEWS din materiale naturale, nu tolerează de curățare agresive, nu a fost eliminat.

 • „Ingelstad”. Modelul eliberează două dimensiuni – pentru 2 și pe 3 locuri, care vă permite să alegeți o canapea într-o cameră cu diferiți parametri. Produsul are locuri adânci, schelet schelet din bare de pin si lamela din plastic. Dar salteaua pentru somn si cartela de saltea nu este inclus, acestea pot fi achiziționate în magazine IKEA separat.

Colţ

Mulți preferă să instaleze canapele de colț în interioarele lor. Există destule modele de aterizare chiar și pentru o familie mare, în plus, produsul are o zonă spațioasă pentru somn. Produsele IKEA sunt moderne, practice, funcționale, structurile de colț se disting prin versatilitate, compactitatea și prețuri rezonabile.

Mobilier tapițat Angle este lansat de serie, aproape toate modelele din Imperiul Otoman conține sertare lenjerie spațioase. Canapele sunt dotate cu capace. De asemenea, produce produse unghi de economyractus pentru familiile tinere și apartamente mici.

structuri de colț IKEA se disting prin varietate, în intervalul vă puteți întâlni mai multe varietăți de modele.

 • canapele tradiționale conțin exterior linii netede. Unghiul de spate este produs cu o pantă convenabilă, cotiere sunt instalate pe ambele părți.
 • produse modulare Poate schimba forma de proiectare generală și partea laterală a colț, la cererea proprietarului.
 • Toate mecanismele cunoscute sunt folosite pentru a transforma canapea. Acestea sunt opțiuni cum ar fi Dolphin, Eurobook și altele.
 • Diverse modele pe site-ul de utilizare în interior. De exemplu, produsele pentru camera de zi și bucătării vor avea diferite dimensiuni și tapiserie.
 • Modele industriale sunt completate buzunare laterale, Unele specii sunt eliberate cu mese din cotiera.

canapele unghiulare IKEA sunt drapată din toate părțile, astfel încât acestea să poată fi instalate atât în ​​unghiul camerei și în centru.

 • „BIRBU”. canapea de piele frumos de lactate, smântână, verde, maro sau negru, atunci când de stabilire, are o zonă mare dormitor. cutie Belted este sub scaunul. Cadrul este realizat din PAL si placaj.

Pentru a realiza moliciune moderată a scaunelor și spate, spuma poliuretanică este utilizată ca umplutură în combinație cu poliester.

 • „MONSTAD”. Versiunea bugetului colțar este format din 4 elemente care sunt ușor asamblate în mod independent,. Greutatea totală a proiectului este de 130 kg. Carcasa este realizata din lemn de pin și brad, cazul nu este eliminat, dar puteți achiziționa o opțiune suplimentară în puncte de vânzare IKEA.

în formă de P

Modelele mari construite sub forma literei „P“ sunt destinate pentru camere de zi spațioase. Design-ul poate argumenta o masă mică confortabilă, creând o zonă de confort separat. Când de stabilire, produsul se transformă într-un pat cu o imensă zonă. Avantajele acestui tip de mobilier este după cum urmează:

 • canapea în formă de P ilustrează spațiu+
 • Este practic și ergonomic+
 • cu ușurință transformat+
 • conține un număr mare de locuri de relaxare și somn+
 • are un aspect frumos elegant.

Dezavantajele includ volume impresionante, care nu sunt potrivite pentru fiecare cameră. Pentru a dormi pe o astfel de canapea, la cap de cap trebuie să încercați să obțineți.

Modelele IKEA în formă de P au următoarele soiuri:

 • Părțile pot fi egale cu cantități diferite+
 • Nu toate canapelele sunt așezate, unele sunt destinate doar pentru recreere, fără funcție de somn+
 • Modelele sunt evidențiate cu scaune rabatabile+
 • Unele structuri au elemente unfailed.

Luați în considerare cele mai populare modele.

 • „Vimla”. Modelul de șase strat de formă în formă de P, cu module adânci și mici de înălțime convenabilă, permițând să se așeze confortabil și ușor se ridice de pe scaun. Ca umplutură, foarte selectat spumă poliuretanică elastică, care asigură un suport optim pentru mușchii, face posibilă să se relaxeze și să se relaxeze. Inclus detașabilă Case, tesatura este ușor de îngrijire, vă puteți spăla într-o mașină de scris.

 • „KIVIK”. canapea șapte locuri, cadrul cărora se colectează din fibrolemnos, lemn masiv si placaj. Pentru a umple scaunele și pernele, spumă poliuretanică la rece, care conține „memorie”. Kitul include o saltea detașabilă de țesături cu rezistență la uzură crescută, capacul nu învață în timpul spălării și nu se estompează la soare.

Liber de la

Modelele de canapea IKEA sunt adesea departe de standarde, printre gama de companii puteți găsi mini-structuri cu o singură dimensiune, canapele mici, cu un spate arbitrare și balustrade. Dar cea mai mare libertate în formarea contururilor are produse modulare. Din setul de module patrate si dreptunghiulare, este ușor de a colecta un design confortabil pentru fiecare caz special (recepție, somn, zonă privată).

Componentele separate includ pouf, ottoman, scaun și elemente unghiulare, dormitor cu mecanism de transformare. De fiecare dată când schimbați modulele, sunt create noi forme de mobilier, iar interiorul este actualizat. Dimensiunea canapea modulara depinde de scara camerei și dorința cumpărătorului, care se decide cât de mult are nevoie secțiuni, și ce fel ar trebui să fie.

Pot fi achiziționate de la 2 la 10 sau mai multe elemente ale viitorului canapea, și în funcție de numărul lor, formează o versiune liniară, unghiulară sau P-formă. Persoanele cu fantezie pot crea forme originale gratuite de mobilier tapitat.

Structuri sectionale în magazinele din compania este ușor de a cumpăra o saltea cu o prejudecată ortopedică pentru utilizarea de zi cu zi (pentru somn). În regulile IKEA, vă puteți întâlni mai multe modele modulare.

 • Lidgult. Modelul din piele de o culoare frumoasă roșu datorită arcurilor de tip buzunar se adaptează perfect la orice poziție a corpului unei persoane ședinței. perne Software-ul oferă umplutură din poliester. spate ridicat și cotiere sunt situate confort maxim. Capra cu un capac de închidere conține o cutie de depozitare lenjerie de pat.

 • „Valentine”. O serie de mobilier modular funcțional pentru camere de zi. Perne cu arcuri de tip buzunar crește caracteristicile de performanță ale structurilor. Compania le oferă o garanție de până la 10 ani. frumoase produse confortabile, cu capace detașabile sunt în măsură să facă o canapea spațioasă și confortabilă.

Cabinet-pat-canapea

Setul multifuncțional originale de mobilier (trei într-unul) este indispensabil pentru apartamentele de mici dimensiuni, studiouri, pentru familii mari, care au nevoie de un pat suplimentar. Patul este curățat în ziua în dulap și nu supraîncărcați spațiul, iar pe timp de noapte suprafața confortabilă dormitor este gata să ia gazde. În timpul transformării patului în dulap și din spate, canapea nu se mișcă, iar în a doua zi de zi este un loc bun pentru odihnă.

Pentru a ridica patul din dulapul în modelele IKEA, sunt utilizate mecanismele de două specii.

 • Arc. Mecanismul se bazează pe proprietățile arcurilor să se micșoreze și îndreptați. Cu ajutorul șuruburilor, puteți regla forța de muncă a produsului, pur și simplu îndepărtarea porțiunii arcurilor în timpul unui exces de putere sau completarea structurii cu lipsa sa de.
 • gaz lift. Funcționează cu presiune ridicată generate de gaz comprimat. șoc suficient de lumina – și un pat de lin, fără efort, se mișcă în sus, și de la ușoară apăsare pe pat de suprafață – se întoarce în jos. Design fix folosind încuietori.

scaun canapea

Mini canapea, similar cu fotolii largi, cu transformarea într-un singur pat, sunt disponibile în dezvoltarea de IKEA în versiuni inegale. Modelele sunt eliberate cu picioare, cu roți sau fără ele, stabilind scaunul în cadrul cadrului. modele Stayed în moduri diferite, dar toate sunt extrem de simplu: este suficient pentru a trage scaunul pe tine – și canapea se va transforma într-un pat compact.

Canapele scaune sunt în picioare nici un pat de o persoană mai ieftin, Dar ei s-au dovedit bine în camere mici, în cazul în care există o nevoie să se plieze pat, eliberând spațiul pentru activitatea vitală în timpul zilei. Dobândi canapele de acest tip și ca un dormitor suplimentar pentru oaspeți, și ca o piesă de mobilier pentru cabana.

În sortimentul IKEA, canapele-scaune din seria Lyxle și Wattvoken sunt deosebit de populare.

instrucțiuni de asamblare

După cum sa menționat deja, produsele din casa de consum livrate sub forma unui designer de bine ambalate, însoțite de o instrucțiune detaliată și ușor de înțeles. Conform schemei atașat, puteți atât colecta și dezasamblat IKEA canapea, fără prea multă tensiune. Ca un exemplu, ne propunem să colecteze și să instalați modelul „beding“.

 • Despachetați saltea. Rola este rulat cât mai mult posibil, și se pare că, produsul nu va fi în măsură să ia forma dreapta. Dar, de fapt, după deschiderea ambalajului în câteva minute, salteaua este gata pentru utilizare. înveliș moale este alcătuit din două componente (spate și scaun), conectat cu fermoar lung. Salteaua este echipat cu un caz și velcro pentru fixarea într-o bază de bază.
 • Deschideți cutia cu un cadru. Surprinzătoare Laconicity Ambalaj: Există suficient de ajuns, și nu există nimic de prisos în setul – pur și simplu, accesibil și ușor de înțeles. Deschideți instrucțiunea, și trece la ansamblul.
 • Instalarea paranteze – stadiu relativ dificil. Aici este principalul lucru, pentru a descoperi care sunt crupele de șuruburi lungi, și în care bate joc sunt scurte. Din păcate, nu există nici o descriere detaliată privind acest cont în schema, așa că te avertizez – începe cu piese scurte.
 • Apoi, conectați scaunul cu spatele, așa cum este indicat în instrucțiuni. Nu este nimic complicat în acest proces. Când lucrarea este finalizată, puteți admira cadrul finit.
 • Rămâne numai la baza asamblată pentru a atașa saltea. Cu ajutorul lipuchk, ​​acest lucru se face destul de simplu. Pe partea de sus a unui strat moale, pus pe un capac care vine într-un set cu o canapea. Cape, ca saltea, constă din două părți conectate prin fermoar. Cu părțile laterale ale produsului sunt convenabile buzunare, puteți pune un telefon cu un telefon, un televizor, o carte și alte lucruri mici.

Aș dori să menționez instrucțiunile inteligibile și inteligibile, simplitatea configurației, atenția a adunării – toate detaliile sunt suficiente. Ca un bonus, un mic chei și un capăt hexagon rămâne. Colectarea canapelei IKEA, vă dați seama că aceasta este o firmă cu care este plăcută să se ocupe de.

Exemple în interior

Compania dezvoltă anual un număr mare de modele noi, sprijinind tendințele modei în produsele sale. Mobilier tapițat immaculately încorporate în interioarele moderne, pe care vă sugerăm să ia în considerare într-o selecție de exemple.

 • canapele modulare sunt bune Pentru familiile tinere energice, nu conservatorismul tolerant și sete schimbări în interior. Utilizarea modulelor, sub forma de mobilier tapitat poate fi modificat la discreția sa.

 • culoare alba extinde spațiu, umple-l cu aer și lumină. Compania de multe ori se referă la producția de modele albe. Noi dau două exemple, dintre care unul este un set mare și elegant de mobilier tapitat, iar a doua este o canapea de colț confortabil cu buzunare laterale confortabile.

 • Luminos Canapeaua accent din piele artificială este potrivit pentru un design calm.

 • Gama model de IKEA include produse compacte Pentru apartamente mici desfășoară în cel mai simplu mod. Este de remarcat doar trăgând scaunul de pe tine, și o canapea formată din trei secțiuni vor descompune într-un pat dublu moale.

 • IKEA acoperă mobilier moale – un subiect special. Ei schimba aspectul o canapea simplu, stilizat pentru diferite interioare. De exemplu, un caz reținut cu dungi este potrivit pentru design clasic, iar direcția Provence va sublinia cuvertura cu imprimare de flori si volane.

Examinați recenzii

Deoarece IKEA magazine de mobilier sunt vizitate în mod activ, pe Internet a fost împușcat de comentarii cu privire la produsele lor. După analizarea unui număr mare de avize, puteți face unele concluzii cu privire la declarațiile de consum. Există un cost variat de producție, care este un pic mai scump decat modelele locale, dar mult mai ieftin de produse importate. Opinii despre canapele sine sunt foarte contradictorii: Cui norocos. Unele modele sunt caracterizate de bună calitate și perioada de exploatare pe termen lung, loc de dormit confortabil.

Dar o parte din notele de utilizatori sămânță rapidă de saltele, lamele fragile, mecanisme de transformare slabe. De multe ori canapelele încep să scârțâie în timp, iar locul de dormit vine în stare proastă.

Capace nu pot fi spălate într-o mașină de scris, ai nevoie de curățare care economisesc, un avertisment cu privire la acest subiect pot fi găsite pe site-ul companiei.

Cutie lenjerie în aer liber nu este protejat de praf. Modelele lipsesc în mod clar perne pentru un sejur confortabil pe scaun. Revizuirile pozitive includ un aspect frumos de canapele, arata modern și elegant. Mulți consumatori sunt mulțumiți cu valoarea bugetului, capacitatea de a schimba capacele care sunt întotdeauna în puncte de vânzare IKEA.

Mulți oameni ca laconicity structurilor, minimalismul lor, compactitatea si greutate redusa. După ce a studiat un număr mare de opinii despre produsele IKEA, se poate concluziona că aceasta este cea mai controversată companie de mobilier, recenzii despre avantajele și dezavantajele cărora sunt la fel de numeroase. Puteți cumpăra o canapea modernă elegantă pentru puțini bani, dar cât va servi, nimeni nu știe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: