Canapele din piele în bucătărie: modele din piele naturală și artificială, sfaturi pentru alegerea

Canapele din piele în bucătărie: modele din piele naturală și artificială, sfaturi pentru alegerea

Dacă în bucătărie se hotărăște să pună o canapea confortabilă, proprietarii se gândesc la cel mai bun tip de tapițerie. În acest sens, partea principală a cumpărătorilor preferă mobilierul din piele. Ce modele din piele naturală și artificială astăzi în preț și care sunt nuanțele la alegere, să înțelegem.

Soiuri

Întreaga gamă de propuneri pentru canapele din piele în bucătăria oferită cumpărătorului poate fi împărțită în 3 tipuri: unghiular, liniar și p. Selectarea acestei opțiuni se bazează pe caracteristicile planificării, amplasarea ferestrelor, pătratul camerei specifice. Modelele liniare cumpără de obicei pentru bucătării și camere de zi în care aveți nevoie pentru a găzdui canapele mici. Opțiunile compacte sunt bănci de bucătărie cu un scaun îngust. Analogii pentru camere spațioase, de regulă, se disting prin dimensiuni mari.

Produsele grupului unghiular în majoritatea cazurilor au o formă cu o parte alungită a unghiului. Ei folosesc rațional spațiul de plasare, sunt utilizați de designeri ca elemente de zonare, indicând mai clar limitele colțului funcțional. Spre deosebire de primele modele, pot fi modulare, caracterizate de posibilitatea schimbării unghiului la cererea cumpărătorului.

Canapele în formă de P din piele naturală sau artificială sunt cumpărate pentru bucătării largi și spațioase, în care scaunele masive nu sunt folosite pentru a crea un spațiu de oaspeți. De obicei, astfel de canapele sunt completate de mese de ceai sau cafea. Împreună cu ei creează un spațiu destul de ospitalier pentru primirea oaspeților sau odihnă după gătit și mese.

Caracteristici constructive

Canapele cu tapițerie de frunze naturale sau ecologice pentru bucătărie se disting prin gradul de funcționalitate. Acestea pot fi proiectate pentru un număr diferit de utilizatori, care diferă în mărime și adâncime a scaunului. Unele modele sunt proiectate exclusiv pentru proprietarii de vacanță într-un spațiu de oaspeți. Altele prevăd transformare care inversează proprietarii în cazurile în care nu există suficiente doarme în casă.

Citește mai mult  Cum să alegeți patul de blană și să vă îngrijiți?

Astăzi, este posibil să se cumpără produse de pe rafturile magazinelor:

 • Cu un loc de dormit echipat cu un mecanism convenabil pentru transformarea o canapea într-un pat non afumat+
 • cu rafturi sub scaun, datorită căruia funcționalitatea mobilier crește+
 • cu cutii interne, în care puteți elimina orice elemente pentru a menține atmosfera vizuală+
 • cu cotiere, una sau două spate, amplasate simetric și asimetric.
 • sub forma unui dogar bucătărie cu o halteră transversal și montate perne+
 • cu un modul unghiular care leagă elementele de colț+
 • din module individuale, care pot fi rearanjate de propria.

Nuanțe de material

Tapițeria din piele este considerată unul dintre cele mai bune tipuri de materiale. Pielea înregistrează vizual mobilierul și o face de înaltă calitate. Este durabil, are o rezistență ridicată și durabilitate. Acest material nu ratează umiditatea și ușor de îngrijit, este mai ușor să eliminați poluarea de la ea decât din textile.

Cu toate acestea, în timp, pielea pierde elasticitatea datorită uscării substanțelor grase. Prin urmare, proprietarii de cont de 1 dată în 3 luni pentru a trăi acoperirea canapelei prin intermediul lubrifiant stearic. În ceea ce privește tipul de material, cea mai bună consolară a canapelei este piele naturală. În plus, există modele cu tapițerie de piele artificială. Caracteristicile sale de calitate sunt mai mici, totuși, astfel de mobilier este mai ieftin.

Cum de a alege?

Problema principală a unui cumpărător chinuitor este fiabilitatea materialului tapițeriei. Din păcate, astăzi există cazuri în creștere atunci când, sub masca din piele naturală, vindem modele de la leatente. Uneori, calitatea falsă este destul de mare, iar înșelăciunea este dezvăluită numai după o perioadă de timp în timpul funcționării. Și aici cumpărătorul poate ajuta mai multe sfaturi.

 • Tapițerie din piele, are semne naturale sub forma unui model de ramură. Această piele este locuită pe suprafețe non-de lucru (cotiere, kingu, spate spate).
Citește mai mult  Dimensiunile colțurilor de bucătărie

 • În piele naturală există Namina (riduri și pliuri fără straturi), dându-i moale. Această piele este utilizată pentru suprafețele de lucru: scaune, perne, cotiere, spate.

 • Tapițeria din piele au Knutovins (dungi cu o proiecție mai întunecată) – acest material este ofensat de suprafețe non-de lucru.

 • Pielea poate avea pliuri, acest material este utilizat pe suprafețe non-de lucru. Lămpile ușoare își dă vederea în vârstă. Piele artificială netedă și netedă, ea nu are pliuri.

 • Există piele și native pete care arata un pic mai inchisa de culoare de bază. Procesele din piele artificială mai uniformă.

În ceea ce privește alegerea celui mai bun model, atunci există nuanțe aici. De exemplu, culoarea tapițeriei ar trebui să traverseze designul de fundal al unei anumite încăperi. Sugestia de tapițerie trebuie să fie curată, o combinație de culori este permisă. În modă, combinația de alb și ciocolată, bej și coral, piersic și lemn, alb și galben, gri deschis și marș. În plus, sunt populare contraste albe cu albastru, vin, lămâie, pistăstram, negru.

  Înainte de a cumpăra opțiunea corespunzătoare, trebuie să luați în considerare un număr de nuanțe care zboară adesea din cap când venim la magazinul de mobilier.

  • Spațiile mici cumpără canapele mici cu un scaun îngust. Poate fi o versiune dublă care poate fi instalată în colț.
  • Este mai mică bucătărie și loc sub canapea, cu atât mai ușor ar trebui să fie de design de mobilier. spate îngust și mici, suporturi laconice, decor minim.
  • Atunci când cumpără ai nevoie pentru a paria pe textura materialului. Uneori este ea dă de mobilier un statut mai mare decât culoarea tapițeriei.
  • În cazul în care canapea este planificat pentru a fi utilizat atât ca un pat, ia în considerare mecanismul de transformare: fiabilitatea, ușurința de muncă. Nu luați opțiuni cu spatele pliante – ele nu sunt potrivite pentru cazare la pereți.
  • Atunci când transformarea de cumpărare modele, să acorde o atenție la numărul de spațiu necesar pentru a stabili canapea.
  • În cazul în care practic este important, ridica culori cu locuri întunecate și luminoase spate.
  • Atunci când cumpără mobilier modular, ia în considerare capacitățile sale de transformare. Nu toate opțiunile permit colțul pentru schimbare.
  • Dacă vă place opțiunea cu perne montate, nu-l cumpere, fără montarea. Nu toate aceste modele sunt convenabile pentru partea din spate a utilizatorilor.
  • Atunci când cumpără o opțiune, să acorde o atenție la adâncimea scaunelor. Ar trebui să fie suficient pentru un scaun confortabil utilizator. Dacă intenționați să utilizați perne suplimentare în partea din spate, adâncimea trebuie să fie mai.
  • este nevoie de mobilier pentru a fi ales luând în considerare stilisticii interiorul unui anumit cameră cu living bucătărie. Deci, nu va fi facut knock-out pe un fond comun, dar va fi în măsură să devină un accent al compoziției interioare.
  • Ferește-te canapeaua din toate părțile: în cazul în care pielea de gunoi și are defecte evidente, acest produs nu este în valoare de ea. Asigurați-vă că pentru a răspândi modelul pentru a estima calitatea tapițeriei în toate locurile.
  • modele decente atenție potrivite pentru culoarea și forma pentru căști de bucătărie. În cazul în care este compact, canapea nu ar trebui să fie mare.
  Citește mai mult  baie Prezentare generală

  Despre ce este mai bine – piele, eco-frunze sau imitație de piele, uita în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: