Canapele din spate

Canapele din spate

Alegerea o canapea, trebuie să se concentreze asupra caracteristicilor camerei, unde va sta, precum și în scopul elementului în sine. Gândirea designerului nu se limitează adesea la nimic, prin urmare, probe surprinzător de bizar. Cu toate acestea, pentru a „intra“ ei în apartamentul lor este destul de dificil, mai ales în cazul în care interiorul nu implică conflicte excesive.

Materialul nostru de astăzi este dedicat alegerii unei canapele cu un spate înalt.

Particularități

Sofa în spate – piesa originală de mobilier, cu toate acestea, nu ar trebui să uite că ar trebui să fie, de asemenea, funcțională, convenabilă pentru scaune (sau minciună). Prin achiziționarea unui model cu o spate supraestimată, faceți un accent în interiorul dvs. Astfel de produse au un număr mare de avantaje.

 • Ele sunt confortabile – Puteți să vă împachetați capul pe spate, să vă sprijiniți spatele, ceea ce va elimina tensiunea și vă va relaxa.

 • Ele sunt atractive în exterior, La urma urmei, spatele poate avea orice formă de fantezie. Se face prin sculpturi sau modele, piese forjate și alte elemente ale decorului.

 • Ele pot fi instalate în orice cameră – camera de zi, copii, bucătărie, chiar hol. Totul depinde de stil și design.

 • În prezența unui mecanism pliabil (de exemplu, popularul acum „tik-so”) o astfel de canapea ușor transformat în locul de dormit, cel mai adesea, nu singur, ci una și două, astfel încât o persoană poate găzdui un confort.

 • Dacă ați luat cu succes modelul, Ea va deveni un punct culminant real al interiorului, transformându-l în designer.

Ar fi ciudat dacă nu au existat deloc minusuri. Prin urmare, le consideră.

 • În cele mai multe cazuri, modelul original, cea mai mare prețul său.
 • Lung stai, bazându-se pe un solid spate de mare canapea, este incomod. Criting atât gât și mușchii spatelui.
 • Cel mai adesea, aceste canapele sunt proiectate pentru a găzdui una sau două persoane. Dacă trebuie să plasați un număr mai mare de persoane, un alt model va fi necesar.

Revizuirea speciilor

Ridicat spate spate echipate diferite tipuri de canapele. Cel mai simplu este canapea directă, a cărei spate poate avea absolut orice formă – netede, rotunjite, creț. Modelele directe pot fi modele in orice stil – de la Provence la High-Tek. Cel mai adesea ele sunt pliabile, să ia forma de Imperiul Otoman – un singur sau unul și jumătate. Dimensiunea unor astfel de canapele poate avea cele mai diferite – de la lung, trei sau patru paturi până la dublu compact.

Canapele de colț sunt cele mai solicitate în bucătării. Spate și cotierele pot fi făcute din role, suplimentate cu perne. De asemenea, spatele înalt poate fi un cadru rigid, cadru – o cârpă de clipă sau din matrice lemnoase. Cele mai multe canapele unghiulare sunt, de asemenea, pliabile, în avans înainte.

Canapeaua este un model care cel mai adesea stilizat sub vechime. Se pare foarte eficient în stilul Provence, tapițat cu motive florale și completat cu cotiere și imaginându-se spatele copacului întunecat sau în stilul baroc, cu grabă de la catifea sau tafta, cu detalii curbate cu aur și picioare îndoite.

Canapele sunt destinate exclusiv pentru a se așeza sau a accepta poziția „la jumătatea drumului”.

Ele sunt nerezolvate, în orice caz, cele făcute de canoane clasice.

În ceea ce privește spatele, poate avea o formă bizară – o ondulată, sculptată, răchită. Cel mai adesea nu acoperă întreaga canapea, o treime rămâne neacoperită.

Retomodelele sunt caracterizate printr-o spătar având o înălțime mare decât lățimea scaunului. Acestea includ așa-numita canapea stalinistă, cu o spate rigidă din spate rigidă și piele din piele sub formă de role. Spatele este fabricat din matrice de stejar, iar canapeaua însăși este acoperită cu piele. Acesta este un model foarte popular pentru cei care apreciază vechiul stil „sovietic” din interior.

Pentru canapelei în stil retro este caracteristică Aspect atractiv, chiar luxos. Pentru fabricarea lor, se utilizează numai materiale de înaltă calitate: matrice din lemn (stejar, cireșe), materiale scumpe pentru tapițerie – piele de piele, piele, jacquard, tapiserie. Pe o astfel de canapele, este foarte convenabil să stați, deoarece cadrul de ridicare este combinat cu succes cu piese moi și confortabile.

Opțiuni de proiectare

Specii populare de fundaluri pentru canapele retro sunt fie drepte, în care spatele este combinat cu cotiere ridicate, sau rotunjite sau fantezie.

Designul este îmbuteliat, totul depinde de ce stilistul interior este planificat pentru a plasa produsul finit. Capul poate fi complet rigid, din lemn și poate fi acoperit cu o cârpă frumoasă. Poate o combinație de tapițerie de țesuturi și piese de fier forjat din lemn, din fier forjat sau cu bord cu aur.

Modelele de designer pentru zilele vechi pot fi decorate cu desene sau basoreliefuri.

Cum de a alege?

Alegerea merită întotdeauna în favoarea calității. Sofa este un lucru care vă va servi cel puțin 3 ani și, prin urmare, nu ar trebui să-și piardă caracteristicile și apariția în acest timp.

Alegerea o canapea cu un spate de mare, trebuie să răspundă la o serie de întrebări.

 • Locație. Va exista un model bun în cameră, dacă va distorsiona numărul camerei, este suficient pentru un tavan înalt și dacă piața este suficient pentru canapea să se uite armonios.
 • Stil – dacă modelul ales este combinat cu designul general al camerei.
 • Material tapițerie – Este convenabil pentru cei care vor sta pe această canapea. În cazul în care achiziția este produs în pepinieră, apoi pielea sau catifea – materiale nepotrivite. Primul slide-urilor va, iar al doilea – pentru a provoca electricitatea statică și de a atrage tot felul de gunoaie.

În cazul în care pentru a pune?

Într-adevăr vechi, canapea antic este mai bine pentru a pune acolo, în cazul în care aceasta nu va fi atât de mult un lucru pentru uz casnic ca un obiect de admirație. De exemplu, la biblioteca sau la birou. Nu va fi mare să se uite la canapea lui Stalin.

Iar modelul gunguie sau, dimpotrivă, super-moderne pot fi plasate în camere, în funcție de designul lor. Sofe, de exemplu, arata bine nu numai în camere, dar, de asemenea, pe terasa unei case de țară.

Despre modul de a alege o canapea, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: