canapele Evrokniki pliate și îndoite?

canapele Evrokniki pliate și îndoite?

Majoritatea locuitorilor de apartamente de dimensiuni mici, se confruntă cu problema de a alege o canapea potrivită, care ar putea combina mai multe funcții în sine. La urma urmei, în contextul economie de spațiu liber pe canapea, există aproape jumătate din casă: aici vă puteți relaxa confortabil după o zi de lucru, citește ziarul sau TV ceas, în ziua liberă, canapea este un loc convenabil pentru a comunica cu prietenii, iar pe timp de noapte servește ca majoritatea proprietarilor sale pline de pat plin.

Printre gama larga de mobilier tapitat sunt foarte populare cu Eurobooks, și nu în ultimul rând, datorită fiabilității și preț convenabil.

Caracteristicile mecanismului

Eurobook este format din scaune și spate. Rolul spătarului poate efectua mai multe perne dreptunghiulare, în acest caz, un astfel de model poate fi plasat aproape de perete, deoarece nu are nevoie de nici un spațiu liber între partea din spate și peretele: pernele muta și stivuite lângă partea din față extins de canapea.

Există modele cu cotiere și fără ele. Ca opțiune de compromis, în unele modele există o singură cotieră, care, pe de o parte, face o canapea mai compactă și pe de altă parte – confortabilă pentru somn, deoarece perna se va odihni în cotieră și nu se vadă pe podea.

Datorită adâncimii mari a scaunului, unele modele asigură prezența unor perne moi adezive mici, astfel încât acestea să poată fi puse pe spate în timpul scaunelor. Mecanismul de „Eurobook“ functioneaza extrem de simplu. Nu există sisteme complexe de pârghie și funcționarea elementelor pneumatice. Acesta este modul în care toate părțile acestui mecanism simplu de lucru roll-out:

 • jumătate canapea frontală este echipată cu role speciale+
 • Aceste role rulează pe un ghid de lemn sau metal+
 • Partea retractabil merge înainte până când se oprește, rolul pe care joacă, de obicei, în partea din față a lenjeriei+
 • Suporturi sunt fie picioare, sau roți, care în timpul dezintegrării rola canapea pe podea.

Caracteristica de proiectare a Eurobooks este că mecanismul său, din cauza numărului minim de componente ale nodurilor, aproape niciodată nu reușește. Cu toate acestea, în cazul în care modelul specific este realizat din materiale ieftine, există încă o posibilitate de defalcare său atunci când utilizarea activă.

Cum se descompune?

EUROPHNIKE se desfășoară de o astfel de algoritm.

 1. perne canapea neeliminate.
 2. O mână blocul orizontal din față este luată după mijloc și scoate până la sfârșit. Poate că proiectarea modelului este asigurată de o curea specială pentru care este convenabil să dețină în timpul acestei etape.
 3. O nișă liberă are o parte a șterge canapea, în cazul în care vă puteți pune inutile în timpul de dormit perne canapea mici sau orice alte lucruri.
 4. Spătarul este descendent pentru această nișă eliberată sau pernele de canapea înlocuind jumătate verticală dintr-o singură bucată.
 5. Datorită acelorași materiale de umplutură, ambele o jumătate din canapeaua din starea desfășurată sunt la același nivel, dar se formează un decalaj între ele, care pot fi compensate, bouncing deasupra paturilor dens, pătură sau chiar o saltea suplimentară.

După cum sa menționat deja, mecanismul de transformare a canapelei – „Eurobook” este foarte rezistent la uzură, totuși, pentru ca lucrul să servească cât mai mult posibil, este necesar să se efectueze inspecția preventivă din când în când, să strângeți Șuruburile slabe și notele de lubrifiere.

Datorită designului său simplu, o astfel de canapea este suficientă, astfel încât să puteți efectua toate activitățile de reparații la domiciliu.

Ca pliată?

Dacă în seara este nevoie pentru a descompune canapea pentru a-l transforma într-un loc pentru somn, apoi, în dimineața există un proces invers. Ce trebuie făcut pentru a plia ușor canapeaua înapoi?

 1. Reveniți la poziția verticală omisă înapoi sau situată pe o nișă pentru pernă de lenjerie.
 2. Apăsați mâna la jumătate pentale canapea. Acest jumatate frunze pentru locul original.

Există un fel de mecanism de „Eurobook“ numit „Tik-asa“, Un astfel de model se caracterizează printr-un principiu de transformare și mai avansat. Faptul este că, atunci când extinderea blocului din față în față, cu Eurobooks convenționale au picioare sau roți alunece pe podea, cauzând adesea deteriorarea materialului din care a fost făcută podeaua. obtinerea Mai ales un laminat și un covor de peticire, pe care roțile se coc piesele în timp.

Design-ul „Tik-asa“ sugereaza proprietarii unor astfel de canapele din acest inconvenient. Canapelele cu mecanismul „Tick-asa“ sunt echipate cu pârghii speciale, care împing blocul din față în sus și înainte, forțând-o „pas“ imediat la distanța potrivită. Astfel de mecanisme sunt destul de complexe, care, desigur, afectează prețul de canapele.

Recomandări

Pentru a prelungi durata de viață a sofa- „Eurobooks“, ar trebui să fie urmat reguli simple:

 • Nu instalați astfel de canapele mai aproape de jumătate din metru de la sursa de căldură+
 • Dacă aveți o podea neuniformă, trebuie să reglați înălțimea fiecărui picior de sprijin pentru a proteja partea sa de slăbire+
 • Întregul proces de stabilire canapea în pat ar trebui să fie făcută cu atenție, fără a labagii și trepidațiilor inutile, astfel încât să nu rupă părțile mecanice+
 • Nu permiteți copiilor să folosească o astfel de canapea în loc de o trambulină, de asemenea, nu sta pe spate și cotiere canapea+
 • pentru a observa eventualele defecțiuni minore și imediat a le elimina.

Dacă urmați aceste recomandări simpli, Eurobook canapea va salva calitățile sale originale, ca un subiect indispensabil de interior în orice apartament mic face.

Canapea tehnologie aspect A se vedea în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: