Canapele galbene: Utilizare în interior, combinație de culori

Canapele galbene: Utilizare în interior, combinație de culori

Canapele galbene din cauza luminii solare confortabile atrage atenția și devine un accent elegant în interior. Vom încerca să răspundem la întrebări despre cum să alegeți modelul optim și cu ce nuanțe pentru a combina galbenul.

Caracteristici de canapele galbene

La menționarea galbene asocieri apar imediat cu soare, cald, lumina și emoții plăcute. Mulți oameni implică această notă veselă în interior, astfel încât producătorii moderne oferă o gamă largă de canapele în această culoare. Potrivit psihologilor, Culoarea stabilește un om pe un mod optimist, imbunatateste starea de spirit, dă vigoarea spiritului. S-au dovedit că Galben contribuie la generarea de idei noi, și care înconjoară sine cu obiecte de această culoare, o persoană care face un punct de vedere alternativ mult mai ușor.

Cu toate acestea, galben are nu numai pozitiv, dar, de asemenea, un impact negativ. Cu o cantitate excesivă de umbră, provoacă astfel de stări neplăcute umane ca:

 • excesivă critică+
 • dorința necontrolată de a argumenta+
 • Excesivă încrederea în sine+
 • intoleranţă.

Cu toate acestea, pentru ca acest efect neplăcut să se manifeste, galben în interior ar trebui să fie o mulțime. Prin urmare, în proiectarea apartamentului va fi destul de suficient de canapea singur în această culoare.

Soiuri

În funcție de scopul canapea galben, trei variante principale ale acestui tip de mobilier se disting.

 • Pliere. Aceasta este o canapea extensibilă, care îndeplinește mai multe funcții la o dată: în timpul zilei, acest mobilier este asamblat și este folosit pentru a comunica cu prietenii, odihnindu-carte, ma uit la TV sau gadget-uri, și se mișcă și creează un pat cu drepturi depline. Astfel de modele au, de obicei, cele mai înalte caracteristici tehnice și operaționale, precum și în funcție de mecanismul de transformare pot fi realizate în diferite versiuni: „carte“, „Eurobook“, „Click-Klyak“, „Dolphin“, „acordeon“ și multe altele.

 • Staționar. Acesta este un model de non pictura pe picioare. De regulă, este instalat în camerele de zi pentru separarea zonelor funcționale în interior.

 • Modular. Astfel de canapele constau din mai multe secțiuni care pot fi schimbate în locuri și a crea compoziția necesară în funcție de caracteristicile de utilizare a mobilierului. De exemplu, în noaptea în care poate fi pliat într-o canapea confortabilă, iar în după-amiaza este împărțit în mod separat worthproof.

Datorită varietății largi de canapele de modele diferite, fiecare proprietar al spațiilor rezidențiale pot dota interiorul său, în conformitate cu preferințele personale și dimensiunile camerei.

Materialele

Din selecția competentă a tapițeriei, aspectul canapea galben și durata de funcționare depinde. De aceea, este important în etapa de achiziție, este important să se ia în considerare caracteristicile folosirea acestui mobilier. Deci, dacă aveți de gând să o canapea în cameră pentru copii sau în casa ta sunt animale de companie, apoi din materiale scumpe care necesită o relație foarte atentă, este mai bine să imediat. În acest caz Este demn de a evita mobila din piele, deoarece pielea este foarte capricios și în același timp draga.

Luați în considerare mai multe opțiuni practice.

velours

tesatura cald densa, care creează un sentiment de confort în cameră. Acest material nu este mai bine combinat cu stilul de Shebbi-Chic și Bocho. Velur are aspectul estetic, si o gama larga prin satelit vă permite să alegeți un ton optim, care se va potrivi armonios în interior.

Materialul este destul de durabil, se folosește de bine și păstrează forma chiar și cu topire puternică. Curățarea velur, de asemenea, nu reprezintă nici o dificultate: să aibă grijă de acoperire va fi destul de simplu agent de curățare și de aspirator.

Turmă

Materialul este ideal pentru casele în care trăiesc animalele, deoarece păstrează forma și starea chiar sub influența ghearelor de pisică și de câine. Se distinge prin persistență la cele mai multe produse de curățare, este hipoalergenic, deci este sigur pentru persoanele cu patologii de sisteme respiratorii și de piele. Avantajul fără îndoite al unui astfel de material va fi faptul că turma nu se estompează, chiar dacă razele directe de soare cad pe ea. Această calitate este foarte apreciată atunci când vine vorba de mobilier tapițat.

Jacquard

Material destul de scump care indică în mod direct starea socială și financiară a proprietarilor casei. Panza este complet lipsită de o grămadă, include fibre naturale și artificiale. Jacquard este un material ecologic și hipoalergenic cu parametri de înaltă rezistență.

Poluarea Jacquard din poluarea produsă cu detergenți care nu conțin componente agresive.

Materialul trebuie să fie protejat de lumina soarelui de la intrarea și după spălare uscată numai într-un loc umbrit.

Tapiserie

Este un material natural, care este cel mai des utilizat în interioarele clasice. Această tapițerie conține de obicei imagini cu peisaje într-o varietate largă de soluții de culoare. La atingere, această pânză este foarte frumos, poate lua orice formă și este ușor de curățat. De aceea Tapiserie este foarte popular în fabricarea de mobilier modular și unghiulare.

Shenille

Materialul este similar cu tapiserie și se referă la categoria de materiale scumpe. Acest lucru se datorează duratei de utilizare a acestor suprafețe. Cu toate acestea, Shenill este destul de greu și nu-și petrece căldura: dormit pe o astfel de mobilier este inconfortabil, cel mai adesea ornamentul este folosit pentru a produce canapele staționare. Curățarea este permisă numai uscată, fără apă și compoziții lichide.

Broșură

Materie neobișnuită, pe suprafața căreia fibrele formează noduli dintr-o structură densă. Această structură dă materialul suplimentar, rezistență la abraziune și uzură. Cu toate acestea, astfel de mobilier nu este recomandat categoric pentru instalarea în case unde trăiesc pisici, câini și rozătoare mari.

Dimensiuni și formulare

De obicei, în interior se utilizează canapele galbene folosite de următoarele forme.

 • Unghiular. Datorită aspectului și forței decorative, astfel de modele au devenit modele destul de populare. Canapele de colț se potrivesc armonios în orice interior, indiferent de stilul camerei. Acestea arată organic, au o proprietate pentru a transforma și a crea o unitate dublă cu două dormitoare pentru odihnă de noapte. De obicei, o canapea unghiulară este, de asemenea, echipată cu un bloc pentru stocarea paturilor.

 • Canapea mică. Aceasta este o canapea galbenă compactă și îngustă, care, datorită dimensiunilor miniaturale, este ușor amplasată chiar și în cele mai mici camere.

 • Mare. Mobilier global, care nu permite un mediu excesiv, deoarece este cel mai adesea folosit în săli spațioase.

 • Drept. Clapeta clasică, foarte confortabilă. Modelul nu este atât de mult spațiu, atât de armonios se potrivește în orice soluții de cameră mobilate.

 • Rundă. Acesta este forma ovală, semicirculară sau rotundă. Caracterizată prin decorativitate, introduce situația păcii și a căldurii către interior.

Nuanțe și combinații de culori

Galbenul este reprezentat de o mare varietate de nuanțe.

 • Muştar. Este considerată una dintre cele mai saturate și mai colorate tonuri, se distinge prin inconsecvență, complexitate decorativă. Creează o bună dispoziție, dar în același timp netezește manifestări ascuțite ale emoțiilor.

 • Nisip. Psihologii susțin că culoarea naturală de nisip este una dintre cele mai Cosy. El înfășoară literalmente un om cu căldură, creând o atmosferă de pace și liniște.

 • Sub aur. O astfel de kel este considerată o soluție ideală pentru revitalizarea spațiului înconjurător și oferind camera cu o anumită rigoare în combinație cu note ușoare de ludic.

 • Galben deschis. Vesel și bogat Koler, dar în același timp, el este un pic mai îndrăzneț și provocând. Creează cea mai pozitivă aura.

 • Lumină galbenă. Destul de plăcut pentru vizualizarea de culoare, se pare ușor și aer, ca și în cazul în care umple spațiul razelor însorite.

o atenție separată merită probleme de a combina galben cu alte culori în interior. Pentru început, vom analiza combinații de contrast.

 • Foarte confortabil și cald este o combinație de galben cu mov. tonuri de violet și negru nu sunt la fel de strălucitoare, dar, în același timp, ele beneficiază de galben. De obicei, canapea gălbuie este decorat cu perne de liliac, completează perdele sau un covor nuanta violet.

 • Un alt contrast interesant este în măsură să ofere un albastru profund sau albastru. Ambele tonuri completează reciproc avantajos: se relaxează galben și albastru îmbunătățește concentrarea atenției.

 • combinații de negru și galben De obicei, folosite pentru proiectarea camerei în stiluri moderne Pop Art și Art Deco. În acest caz, culoarea întunecată a peretilor se diluează candelabru scumpe, cu o strălucire aurie și un mobilier de vârf galben închis.

 • Asocierea cu verde La prima vedere, poate părea prea luminos, dar dacă utilizați culori luminoase, se va adăuga o căldură de primăvară puțin în interior și prospețimea. Cu toate acestea, fanii de nuanțe saturate pot încerca întotdeauna un tandem interesant de canapea Canare cu perne luminoase verde.

  Nu mai puțin diversitate oferă o paletă de culori calm:

  • Cea mai sigură combinație va fi o canapea galbenă pe un fundal alb+
  • Neclasic clasic – nisip și bej, un astfel de decor este potrivit pentru o varietate de stiluri+
  • Destul de cu succes, o combinație de solare cu gri deschis: ambele culori sunt armonizate între ele și se completează reciproc.

  Cum să ridicați în interior?

  Canapele de colorare galben pot fi puse într-o varietate de zone funcționale: în camera de zi, pentru copii, precum și în sala de mese, în bucătărie și chiar în dormitor.

  canapea galben arată mai bine, nu departe de fereastra. Apoi, lumina care se încadrează pe ea va adăuga o confuzie. Lângă canapea, o mică măsuță de cafea pătrat va fi adecvată, și este mai bine să frâneze utilizarea de perete pentru iluminat. Este de dorit să obțineți un scaun la canapea pentru a cumpăra scaunul aceleiași umbri și stil și a pune-o opus. Pentru a obține imersiunea maximă în stil, Peste tot în camera trebuie să plasați vaze mari cu flori și picturi rave.

  În bucătărie, culoarea canapea luminos este de obicei instalat în locul unde familia dansuri de zi cu zi. Puteți alege o masă de sticlă și mai multe scaune elegant negru sau color grafit.

  O opțiune de câștig-câștig pentru plasarea mobilier tapitat o astfel de nuanta bogata va fi o cameră pentru copii, deoarece copiii prefera totul luminos. Cel mai bine este de a cumpăra un model de transformator, și puteți decora o canapea cu turcoaz sau albastru perne. Atunci când alegeți o canapea galbenă, este extrem de important de a alege o nuanta: ar trebui să fie plăcut la vedere, nu provoacă iritații și anxietate.

  Culoarea galbenă este destul de brand, deoarece Va trebui să rezolve în mod regulat problema de contaminanți de suprafață.

  Opțiunea optimă va fi produse cu capace detașabile. În cazul în care modelul nu prevede o astfel de oportunitate, încercați să achiziționeze un produs cu o astfel de tapițerie, care vor fi curățate ușor și rapid.

  Și, desigur, să acorde o atenție la astfel de factori ca:

  • Materiale ecologice, hipoalergenicitatea+
  • Fiabilitatea carcasă+
  • Simplitatea mecanismului de transformare+
  • Calitatea filtrului.

  Exemple frumoase

  canapea Galben este o alegere armonioasă pentru spații într-o mare varietate de modele. El este capabil de a crea o stare de spirit bună, pozitivă și taxa de a face interiorul cu adevărat unic.

  canapea galben arată în mod eficient în stil mansardă, în tandem cu ziduri de cărămidă.

  High-tech permite o combinație frumoasă de mobilier galben, cu un covor și scaune negru sau gri inchis.

  Art Deco creează un contrast elegant, de o canapea galbenă cu pereți de grafit și o abundență de oglinzi.

  interioarele scandinave prefera tonuri reci, astfel încât galben aici acționează ca un detaliu de accent.

  Sunteți în mod constant frumos arata ca canapele galbene în interioarele, amenajate în stilul rococo și baroc.

  O privire de ansamblu canapea galben este prezentat în videoclip suplimentar.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: