canapele înguste pentru bucătărie: tipuri și sfaturi privind alegerea

canapele înguste pentru bucătărie: tipuri și sfaturi privind alegerea

Elegant, multifuncțional și practic canapea bucătărie oferă un confort acasă și confort. Pentru o cameră mică, este necesar să se aleagă un model convenabil, să ia în considerare lungimea și lățimea de mobilier, gama de culoare și design, adresați-vă materialul din care este fabricat produsul. O alegere excelentă în această situație va fi o canapea bucătărie îngustă.

Particularități

Majoritatea consumatorilor preferă astfel de mobilier. Ea nu are nevoie de mult spațiu. Este foarte convenabil să stați la masă. Design drept este mai bine chiar canapea de colț îngustă. Alegerea modelului contribuie liniar la următoarele avantaje:

 • Pe canapea, mai multe persoane pot fi confortabil+
 • Prezența unui spate moale drept creează confort pentru relaxare+
 • Oamenii situate pe canapea, nu interferează cu mișcarea de bucătărie+
 • De multe ori produsul are încorporat un loc de dormit extinse sau o cutie de bucătărie ustensilă spațioasă+
 • O mare selecție de culori gama de culori permite consumatorilor să cumpere un model potrivit pentru interiorul lor+
 • Se mută canapea cu ușurință în bucătărie, acesta poate fi poziționat oriunde în orice loc.

Există unele deficiențe:

 • canapele directe ocupă cel mai adesea aproape întregul perete din bucătărie, astfel încât lângă ele nu este întotdeauna posibil să se aranjeze un subiect suplimentar, de exemplu, apă rece+
 • canapele înguste unghiulare gata făcute pentru bucătărie sunt vândute complet, cu o masă și tabretes, iar designul liniar nu implică mese și scaune, și, prin urmare, design-ul poate fi foarte diferit de alte elemente+
 • Într-o cameră mică, nu este întotdeauna ușor de a plasa o canapea.

Vizualizări

Modelele înguste diferă unul de celălalt cu dimensiuni, elemente suplimentare și tapițerie. Diferența poate fi în proiectarea produsului:

 • Canapea dreaptă incredibilă Este nevoie de un spațiu minim+
 • Modelul de lansare Asigură utilizarea de zi o canapea pentru o masă și un pat de alunecare pe timp de noapte+
 • Mini-canapea – Opțiune excelentă pentru camera compactă.

Adesea, consumatorii aleg o canapea îngustă cu un loc de dormit. Mecanismul tradițional „carte“ oferă rezidenților cu un spațiu mare pentru somn. Cel mai frecvent mecanism de pliere pentru mobilierul de bucătărie este „Dolphin”, care este o tragere dintr-un pat, similar unui sertar de tragere.

  În cazul în care nu există suficiente pătrate de bucătărie pentru a găzdui un produs multifuncțional în el, atunci accesul este achiziționarea de o canapea liniare și unghiulare înguste sau fără pat.

  Cei mai mulți oameni preferă să o canapea drept cu o cutie pentru depozitarea ustensilelor de dimensiuni mici: farfurii, fețe de masă, unelte, cereale, murături și gemuri.

  Pe zona in miniatura, produse directe, cu un design unghiular, netezire unghi, precum și un aspect de design de rafinare bucătărie. Sunt bune modele moi unghiulare capabile sa transforme într-un pat dublu confortabil. Atunci când transformarea magazin de ședere într-un pat, problema apare de multe ori: în cazul în care pentru a face masa. În camera spațioasă este mutat la o parte, în strânsă – au pus in camera.

  În cazul incapacității de a împinge canapea înainte, există modele excelente cu o partea din spate, care cu ajutorul unor elemente speciale glisante vă permit să lungească proiectarea și îl fac potrivit pentru minciuna.

  Materialele

  Cadrul de bucătărie canapele din lemn, metal, oțel inoxidabil. aplică aliaje de aluminiu Ocazional. folosesc adesea materiale mixte. Cadrul atent cracare împiedică procesarea produsului. Blocuri spirale realizate din compuși metalici diferă în rezistență ridicată.

  Canapele cu rama din lemn ușor pentru a muta și monta. Stejar, pin, Beeza – cele mai multe soiuri de lemn durabile și ecologice, cel mai frecvent utilizate pentru fabricarea de canapele de bucătărie. lac special protejează produsul de la influențe externe negative asupra lui.

  Mobilier mai puțin durabile din PAL. Are o nărui proprietate, în pauza de suprasarcină. Dale din care se face canapea conține o rășină dăunătoare pentru sănătate.

  Cadrul de metal este foarte convenabil pentru design pliabil. Pentru a evita scârțâie și ruginesc, detaliile trebuie să fie unse periodic cu ulei de mașină și ștergeți cârpă moale.

  Pentru capitonarea canapele de bucătărie, cel mai des folosite material durabil și non-jart. Dacă în apartament există copii și copii mici, se recomandă utilizarea capacelor de mobilier.

  Cea mai durabilă și mai convenabilă este piele naturală. Materialul este rezistent la daunele fizice. Minus se află într-o mică selecție de culori și un produs de preț ridicat.

  Canapele înguste, acoperite cu piele artificială, arata frumos. Dar ei pierd rapid aspectul din cauza instabilității în fața oricărei schimbări de temperatură. Dezavantajul este expunerea lor la inflamația rapidă.

  Flocul durabil nu se estompează, Dar are proprietatea de a absorbi murdăria și mirosurile. Selecție mare de culori, îngrijire ușoară și prețul accesibil atrage cumpărătorii.

  Jacquard Rezistent la raze ultraviolete, uzură, arată frumos, dar este imposibil să o curăți cu soluții lichide.

  Velours are o suprafață de catifea frumoasa, dar se uza rapid. Este greu de îngrijit de el, deoarece petele de la suprafață sunt dificile.

  Umiditatea crescută a camerei contribuie la formarea de ciuperci. Pentru a preveni acest lucru Se recomandă alegerea mobilierului cu umplutură sintetică. Cel mai bine este să cumpărați un model cu un material de umplere Hollofiber sau poliurenter. Aceste materiale sunt ecologice, rezistente la foc, durabile și sigure pentru sănătatea oamenilor. Elastic și aer, ele rezistă cu ușurință la orice încărcătură.

  Cel mai mic material de ambalare este Porolon. Acesta nu servește atât de mult și nu este conceput pentru a umple patul. Conta pe fiabilitatea cauciucului de spumă. Cel mai bine este să oferiți o preferință unei canapele de bucătărie cu un umplutură mai durabilă.

  Dimensiuni

  Canapele înguste sunt caracterizate de dimensiuni mici. Adâncimea lor variază de la 0,4 la 0,6 m, lățimea întregului model este de la 0,7 (asamblat) la 0,9 (cu un pat suspendat), lungime – de la 0,8 m până la 2,5 m înălțime – de la 0,45 până la 0,5 m.

  produs mai mic se poate potrivi cu ușurință într-o cameră mică. canapea Shallow rareori echipate cu cotiere în scopul aranjament pe ea de mai multe persoane decât standardul stipulat.

  Opțiuni de proiectare

  Frumos model poate ridica chiar și bucătărie foarte mici. Este important să se gândească cu atenție la proiectarea:

  • Stilul clasic Interior presupune canapea directă sau colț, cu reflectarea în ea o paletă de culori totală a camerei+

  • stil modern combinată cu o unitate compactă, care este decorat cu ornamente și se potrivesc armonios în interiorul bucătăriei+

  • Stilul scandinavului caracterizat printr-un design minimalist și natural: un pat frumos îngust este funcțional și confortabil+

  • bucătărie, mansardă stil de design uneori, sugerează prezența unei canapea, proiectată în mare parte pentru recreere.

  culori luminoase potrivite pentru spații mici. Puteți achiziționa huse detașabile, care sunt ușor de curățat și de spălare. În plus, în orice moment de design actualizat fara dificultate. Într-o cameră monofonic, o imprimare luminoase sau dungi arata bine. În tendința de culoare violet.

  Cum de a alege?

  Atunci când alegeți un model pentru camera compactă, este necesar să se ia în considerare dimensiunile produsului. Necesitatea de a alege mobilier confortabil. Pentru bucatarii mici sunt potrivesc extrem de canapele înguste drepte. Proiectarea și culorile trebuie să armonizeze în mod necesar cu paleta de culori de căști de bucătărie. Ar trebui să fie preferat de modele de monolit.

  Necesitatea de a avea grijă de plasarea dreptul de mobilier. De obicei, canapea este situată de-a lungul peretelui de sub fereastra. El nu ar trebui să interfereze cu mișcarea oamenilor în bucătărie. Localizarea cu succes a mobilierului creează un spațiu suplimentar. Soluția optimă nu este un spătar adecvat, înșurubată pe perete. Pregătiri fără cotiere și perne oferă locuri suplimentare.

  Pentru un apartament cu un dormitor Este recomandat să alegeți un model cu un loc de dormit. Canapeaua cu cotiere contribuie la crearea de confort și comoditate. Cutii situate sub scaunele de canapea permite locuitorilor de a oferi rezidenților cu spațiu de stocare suplimentar.

  Produsul nu absoarbe mirosuri cu un asieta bine selectat și face posibilă să aibă grijă cu ușurință de mobilier.

  Exemple interesante

  • Frumos cautati două culori modele. Amestec alb cu ton negru, verde, albastru, albastru sau rosu ofera mobilier special picanterie. combinatie interesanta de portocaliu și colorat verde, gri și culori violet.

  • Se pare elegant canapele retro. canapele de bucătărie în stilul anilor ’60 atașați o atmosferă specială veche.

  • moderne modele originale de formă incorectă sau geometrică se potrivesc perfect în interior creat în stilul futurismului și constructivismului. Astfel de produse sunt potrivite pentru setarea la modă în stilul high-tech, care se caracterizează prin utilizarea de metal, sticlă și alte materiale compozite moderne.

  • Canapea îngustă merită o foarte compact, cu un built-in pat pliat, care este echipat cu o saltea subțire confortabilă.

  A face o canapea unghiulară pentru bucătărie, cu propriile mâini, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: