Canapele mici cu un loc de dormit pentru bucătărie: Ce se întâmplă și cum să le alegeți?

Canapele mici cu un loc de dormit pentru bucătărie: Ce se întâmplă și cum să le alegeți?

În apartamente mici, bucătăria poate avea mai multe întâlniri. În cameră pregătește mâncare, mergând cu familia și prietenii. Datorită achiziționarea de o canapea mică, cu un mecanism de pliere, puteți lăsa pentru noaptea de întârziere oaspeți.

Particularități

canapele mici, cu un loc de dormit pentru bucătărie sunt relevante în special în apartamente mici. Un astfel de truc vă permite să se extindă scopul camerei. canapele mici sunt bune pentru ca acestea să ia un loc mic. Principalul lucru este ca mini-mobilier este în cazul în care pentru a se descompune – este în valoare de grijă atunci când aranjate.

canapea bucătărie compactă este în interior relevante, cu o suprafață de cel puțin 9 kV. M. dimensiuni mai mici, pur și simplu nu vă va permite să utilizați un loc de dormit supus toate elementele necesare în bucătărie.

Este important să rețineți că o canapea mică nu poate fi folosit ca dormitorul principal, ca saltele din astfel de produse sunt calculate numai pentru utilizarea periodică. canapele mici vă permit să plasați oaspeții care au rămas cu întârziere.

Vizualizări

Mobilier ar trebui să aleagă în funcție de planificarea generală bucătărie. Într-o cameră deosebit de mică, este convenabil să se utilizeze un unghi liber, iar în unele cazuri, puteți lua un perete liber. Plierea canapele mici sunt împărțite în specii prezentate mai jos.

Unghiular

Aceasta este opțiunea perfectă, ca design vă permite să folosiți rațional spațiul util. nevoie de canapea mică pentru a fi instalat într-un colț liber în așa fel încât a fost convenabil să se stabilească. Modele de acest tip sunt echipate cu nise mici, pentru stocarea diferitelor lucruri sau lenjerie de pastel.

În condițiile bucătărie acolo puteți ascunde produse alimentare sau feluri de mâncare care nu sunt necesare.

Canapea canapea

Reprezintă un mic mobilier, dar multifuncțional. Vă permite să mănânce alimente, relaxați-vă în timpul zilei sau de somn pe timp de noapte. Canapeaua arata destul de concis și nu ocupă mult spațiu. Design-ul nu prevede prezența unei nișe pentru depozitare. Dacă doriți, puteți pune cutii cu lucruri sub canapea.

Semicircular

Combină designul original, creșterea confortului și practic. Dacă alegeți corect tapițeria, apoi canapea va incanta proprietarii pentru o lungă perioadă de timp. Privirea lui interesantă decorează interior și o face confortabilă.

Modular

Aceasta este o opțiune practică pentru mobilier de bucătărie. Design-ul este format din blocuri, care pot fi pliate în ordine aleatorie. Dacă se dorește, canapea este împărțit în componente, iar partea suplimentară este îndepărtată temporar într-o altă cameră sau sub masa.

Materialele

Canapea cu un loc de dormit ar trebui să fie practic și ușor de întreținut.

Bucataria se distinge prin condiții agresive, astfel încât mobilierul trebuie să fie selectate de către corespunzătoare.

Chiar și cele mai frumoase canapea cu timpul absorbit mirosul de mâncare, stropi de ulei și grăsimi. Nivelurile ridicate de diferențele de temperatură și de umiditate nu va afecta aspectul. Puteți preveni modificări în timpul funcționării numai cu materialul selectat în mod corespunzător și îngrijire adecvată.

Tapițerie prevede utilizarea confort și ar trebui să protejeze produsul în sine de murdărie. Cele mai multe opțiuni de populare și practice sunt descrise mai jos.

Ecocient

Acesta este considerat cel mai opțiunea optimă pentru raportul dintre preț și calitate. Ea este capabil să treacă aerul, așa stând pe ea este chiar confortabil în căldura verii. conductivitate termică scăzută asigură o utilizare confortabilă în sezonul rece.

Toată grija principală se reduce la ștergerea suprafeței cu o cârpă umedă. Petele de grăsime pot fi îndepărtate rapid folosind o soluție de săpun.

Singurul inconvenient este de mare probabilitate de a strica tesatura în procesul de gătit cu un obiect ascuțit. Elimină deteriorarea acest tip nu reușesc. Dacă doriți pentru a îmbunătăți aspectul, puteți utiliza autocolante textile sau patch-uri. Cu toate acestea, proprietățile decorative de mobilier vor avea de suferit în mod semnificativ.

Piele

Piele naturala poate fi utilizat pentru tapițerie bucătărie canapea. Această opțiune este mai scump, cu toate acestea, este considerat rezistent la uzură și durabil. În sezonul fierbinte, stați pe pielea naturală poate să nu fie confortabil, dar în frigul pielea este deranjantă. Cu toate acestea, se caracterizează prin rezistență la efecte mecanice.

Material Anticatch

Mulți producători oferă materiale inovatoare care nu se tem de un mediu de bucătărie agresiv. Ei nu se tem de murdărie și sunt capabili să împingă literalmente umiditatea și grăsimea din structura lor. Dacă există animale în casă, puteți lua în considerare opțiunea de tapițerie cu un efect anticatur. Agățat de o astfel de canapea va fi extrem de dificil, așa că va avea o lungă perioadă de timp în bucătărie.

Canapele de bucătărie cu tapițerie din stofa de la velur și de catifea din bucătărie este inadecvată.

Curând apariția va fi coruptă fără speranță chiar dacă are grijă de material. Mai mult, locul de dormit complet va fi sub formă de pulbere de mâncarea gătită. Astfel de materiale nu tolerează umiditatea ridicată.

Filler de canapea cu un loc de dormit joacă un rol-cheie în timpul somnului și în alimente. Aceasta utilizează materialele de mai jos.

Bloc de primăvară

Aceasta este o opțiune veche și dovedită. Springs au o durată lungă de viață și vă va permite să-și petreacă noaptea confortabil.

Porolon

Acest material este considerat cel mai scurt timp de completare a tuturor materialelor de umplutură. Singurul său avantaj este un cost redus.

Poliurene Spoolder

Utilizat ca alternativă la cauciuc spumă și este o substanță sporită a originii sintetice. Are o durată de viață destul de lungă și un preț accesibil.

Sinteton

Rapid vine în stare proastă cu funcționare activă. Utilizate în mobilier cu segment de preț scăzut. Sarcina principală nu este în confort, ci în furnizarea produsului din forma potrivită. Combinate de obicei cu blocuri de arcuri.

Nucă de cocos

Acest material de umplere durabil și natural este fabricat din piulițe de palmier. Este demn de remarcat faptul că materialul nu provoca alergii, astfel încât absolut toate pot fi folosite. Perfect deține forma chiar și cu funcționare activă.

Criteriile de alegere

Mobilier tapițat poate fi orice culoare, dimensiune și formă. Opțiuni atât de mult încât, atunci când o excursie pe jos în magazinul de mobilă puteți obține confuz. La alegerea este de a fi ghidat de anumite principii.

 • Atunci când alegeți o canapea, care este descrisă, este necesar să se acorde o atenție specială mecanismului. Dolphin trebuie să fie echipate cu un arcuri mai aproape. Eurobook va dura mai mult în cazul în care acesta este echipat cu profile, în loc de role. Pune în bucătărie canapea tip acordeon poate fi posibilă numai dacă există suficient spațiu va fi suficient. În general, această opțiune este cea mai nepractică.

 • Atunci când alegeți o canapea mică, cu nișe de stocare merită o atenție la modelele cu mecanisme de ridicare laterale – în acest fel, puteți mereu lucruri de acces. În caz contrar, tabelul care va sta în fața canapelei va trebui să se miște.

 • Necesitatea de a alege o dimensiune în mod individual sub dimensiunea de bucătărie. Dacă patul va fi folosit frecvent, atunci trebuie să luați în considerare imediat locația canapelei în așa fel încât să o puneți cu ușurință.

 • Pentru o cameră mică, este mai bine să alegeți canapele în nuanțe luminoase și cu panouri din lemn natural. Vizual, mobilierul va arata mai ușor și aer, iar camera „se va extinde“ si va arata mai ușoare.

 • Atunci când alegeți un formular, este merită o atenție specială la dimensiunea de bucătărie. Dacă nu există suficient spațiu, este mai bine să scoateți scaunele și să puneți canapeaua de colț.

Cum de a posta?

Mobilierul din bucătărie trebuie să fie plasat competent.

Utilizați plierea interioarelor canapea, în cazul în care există un spațiu foarte mic de la masa de luat masa la suprafața de lucru, neprofitabile. Este mai bine să se gândească în cazul în care pentru a pune canapea să-l facă armonios în interior.

Mai jos sunt recomandări pentru plasarea o canapea mică, cu un loc de dormit în bucătărie.

 1. În cazul în care bucătăria este mică, atunci este mai bine pentru a instala mobilier în colțul din apropierea ferestrei sau de pe peretele opus.
 2. Se întâmplă că bucătăria este fuzionat cu o altă cameră sau balcon. În acest caz, compact canapea va ajuta împărți o cameră mare în zone separate pentru numire. Același truc se aplică într-o bucătărie mare.
 3. În cazul în care bucătăria este combinat cu un balcon sau o cameră, apoi canapea poate fi folosită pentru a împărți în zone. Spațiu vizual împărțit în părți pentru gătit și consumul de alimente.
 4. bucatarie dreptunghiulara dicteaza regulile lor. În acest caz, este mai bine pentru a pune o canapea vizavi de setul cu cască principală bucătărie. recepție standard a fost mult timp cunoscut si nu relevanta a nu pierde.
 5. În cazul în care plasarea formei greșit, atunci puteți separa canapeaua din zona de luat masa. În acest caz, mobilierul este mai bine pentru a aranja perete, în timp ce grupul de mese de masă și scaune este instalat în partea centrală a bucătăriei.
 6. canapele Erkery ar trebui să fie instalat sub fereastra. nise adecvate sunt perfecte pentru mobila ovala.

În următoarea recenzie, veți vedea un exemplu de canapea convenabilă, compactă și practică, cu un aspect delfin (metalocherkas).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: