Canapele pentru a da: specii și exemple interesante în interior

Canapele pentru a da: specii și exemple interesante în interior

Cabană – Locul preferat de recreere citadinilor. Ei încearcă să amenajeze casa de țară, iar asistenții indispensabili în expoziția de cabane sunt canapele care pot fi din lemn din pin, colț, țesut, plastic, situat nu numai în interior, dar și pe site-urile de vară. Având în vedere această caracteristică a mobilierului de țară, Specialiștii recomandă acordarea unei atenții speciale la alegere, deoarece în timpul funcționării va fi supusă fluctuațiilor de temperatură, a radiațiilor ultraviolete și a acțiunii de umiditate.

Particularități

Canapea pentru a da – un atribut indispensabil al oricărei camere, din modelul, designul și calitatea cărora confortul și confortul de a rămâne în aerul proaspăt. Caracteristicile distinctive ale acestui mobilier:

 • Conforturi+
 • Comoditate+
 • Practicitate+
 • fiabilitate+
 • Ergonomic.

  Pentru aranjarea unei case de țară, puteți utiliza atât mobilier vechi, cât și noi. În funcție de locația canapelelor, există grădină și acasă. Această caracteristică are un impact nu numai asupra aspectului de canapele si design, dar, de asemenea, pe de fabricație materiale și tapițerie. Puteți găzdui orice tip de produs ca o canapea acasă, iar elementele de mobilier de gradina trebuie să aibă următoarele caracteristici:

  • mobilitate+
  • piese detașabile moale+
  • Greutate mică+
  • Rezistența la factorii externi+
  • Prezența picioarelor.

  Revizuirea speciilor

  Creșterea cererii de articole de interior pentru o casă de țară a provocat apariția unei game largi de produse. În forma, toate modelele sunt împărțite în două tipuri – Drept și de colț. Produsele directe au un design simplu și diferă în varietate de forme, de proiectare și dimensiunea.

  Sofa colțar ne permit să utilizați zona de utilitate cât mai curând posibil, face posibilă introducerea unui număr mare de locuri.

  In magazine specializate, puteți vedea diferite tipuri de canapele țară.

  • Staționar – O opțiune clasic, care are un design simplu și poate sta atât pe picioare și pe roți. canapele clasice poate fi atât pliere și pliabil.
  Citește mai mult  Design Baie combinată 4 kV. M

  • Canapea banc – Street versiune, care are un design simplu și poate fi făcută de iubita.

  • De răchită – canapele modern, destinat atât pe stradă și acasă. Caracteristici distinctive – luminozitate, aspect elegant.

  • canapea leagăn – specie Surprins de mobilier de țară, care are o protecție specială de ploaie și de soare, pot fi pliante sau staționare.

  trăsătură caracteristică – fixare pentru parcela de sprijin cu frânghii speciale sau lanțuri.

  Lungimea canapelei depinde de parametrii individuali ai unui anumit model. Baza – cadru metalic, Tapițerie – Rezistent la apă de bumbac Fabric.

   • canapea Hamak – design neobișnuit, dar foarte popular, care are o gamă largă de design și poate fi atașată atât între copaci, cât și suporturi speciale. Bază – burlap, poliester, bumbac.

   Materialele

   În funcție de stilul camerei și de scopul funcțional, canapele de cabana pot fi fabricate din diverse materiale.

   Lemn

   Cel mai frecvent material din care puteți face independent mobilierul pentru stradă. Pentru ca structurile din lemn să aibă o perioadă lungă de funcționare, Acestea trebuie să fie procesate de compuși de protecție speciali și să îndeplinească următoarele cerințe:

   • Cimbru la oscilațiile atmosferice+
   • Rezistența la temperaturi scăzute+
   • Prezența stratului rezistent la umiditate+
   • Construcțiile pot fi făcute din paleți din lemn, iar modelele scumpe sunt fabricate din pin, care se distinge prin prietenia mediului, fiabilitatea, durabilitatea, durabilitatea și aspectul frumos.

   Plastic

   Plastic (rattan artificial) – Material universal, care se distinge prin ușurința și o pretenție. În magazinele de mobilier specializate puteți vedea o gamă largă de canapele de plastic, care se disting prin design și gamă de culori. Avantaje – Simplitatea îngrijirii și a operațiunii, rezistența la umiditate și radiații ultraviolete, durabilitate, mobilitate, greutate redusă.

   De răchită

   Timp de mulți ani, produse de răchită din utilizarea Rattan în cerere mare, care pot fi instalate atât în ​​zonele deschise, cât și în terasele închise. Principalele caracteristici distincte – Confort și ușurință. Pentru o agrement mai confortabilă, designerii recomandă utilizarea unor perne speciale moi care nu numai că vor ajuta organismul o poziție confortabilă, dar, de asemenea, decorează estetic mobilierul.

   Citește mai mult  Caracteristici și tipuri de toppers pentru pat

   Metal

   Materialul durabil și fiabil din care cadrele metalice fac și acoperite cu o compoziție specială de protecție a polimerului. Ca tapițerie utilizează țesătură tratată special.

   Avantaje – durabilitate, fiabilitate și rezistență.

   Combinate

   Pentru a da un produs de aspect estetic și elegant, mulți producători în procesul de fabricare a modelelor lor utilizează simultan mai multe materiale. În structurile combinate pot folosi simultan un copac, metal și plastic.

   Opțiuni de proiectare

   Șanț de țară – un element important al unei case de țară, care poate fi atât un obiect independent, cât și o parte a compoziției de mobilier. Pentru a crea un cadru confortabil și confortabil, designerii recomanda pentru a selecta mobilier tapitat cu stilul general al camerei. Deoarece cabana este un loc de odihnă și de natură se bucură, atunci este necesar să-l atragă în culori calme. Cele mai populare direcții stilistice Provence, Țara și japoneză, De asemenea, expertii recomanda folosirea motive rustice si florale.

   Gama de culori admisă de canapele de vară este foarte extinsă și depinde de preferințele de gust ale casei. Tapițeria de mobilier poate fi atât pastel și luminoase nuanțe, care trebuie să se înmoaie în mod necesar pernele de o gamă de culori mai calm.

   O atenție specială trebuie acordată la proiectarea de mobilier realizate de independent. Pentru combinarea ei armonioasă cu un stil comun, se recomandă experții nu doar pentru a păstra pictura, dar, de asemenea, să emită elemente de mobilier cu ajutorul decoupage, pentru a le face, precum și aplică ornamente florale și geometrice.

   Cum de a alege?

   Pentru ca produsul achiziționat să se mulțumească proprietarilor de mult timp, experții recomandă o atenție deosebită să-și plătească alegerea. Canapele catime trebuie să aibă următoarele caracteristici:

   • Conforturi+
   • Siguranța mediului+
   • Practicitate+
   • Gabarits+
   • proiecta.

   Inainte de a cumpara canapea Selectat, experții li se recomandă să se așeze pe ea. Dacă există chiar un disconfort minim, este mai bine să renunți la achiziție. O atenție deosebită ar trebui acordată siguranței mediului a mărfurilor și absenței unui miros specific. Foarte neplăcut și certificate non-de calitate – un semn de bunuri de calitate slabă.

   Mobilierul pentru un arbore deschis trebuie să fie acoperit în mod necesar cu compoziții speciale de protecție, iar toate părțile moi trebuie îndepărtate cu ușurință pentru curățare și spălare.

    Exteriorul produsului depinde în mod direct de materialul tapițeriei. Specialiștii recomandă alegerea modelelor din material semi-sintetic, care este ușor de curățat, nu învață și are deteriorarea mecanică.

    Citește mai mult  Caracteristici și Prezentare generală Băile RAVAK

    Decorarea canapelei trebuie să corespundă stilului camerei și să nu stați în interior. Dimensiunile corespunzătoare zonei totale nu au mai puțin importante. Mobilierul nu trebuie să fie prea mare sau mic, precum și disproporționat.

    Exemple frumoase în interior

    Cabana a încetat de mult să fie doar un loc de creștere a legumelor și sa mutat în categoria zonelor de agrement, pentru aranjarea pe care designerii folosesc diferite tipuri de mobilier în funcție de direcția stilistică totală. O parte integrantă a oricărei camere și terasă de vară este o canapea.

    Bucurați-vă de frumusețea naturii într-o zi caldă de vară va ajuta o canapea frumoasă pe care puteți citi cărți, vizionați filmul dvs. preferat, jucați și comunicați cu prietenii.

     Canapele din paleți de lemn nu poate fi doar subiectul interiorului, ci și un obiect real de artă care poate fi emis în orice direcție stilistică.

     O canapea de colț din lemn, realizată din panouri neplăcute, combinate cu o masă mică, poate fi o decorare a oricărei terenuri de grădină, iar pernele moi nu numai că se vor odihni confortabile, ci ajută la intrarea armonioasă în interior.

     Mobilierul de la Rattan va fi decorat cu orice casă de casă și locul iubit de restul întregii familii.

     Sofa interesantă din interiorul bucătăriei sunt furnizate în videoclipul de mai jos.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: