Canapele pentru bucătărie mică: Cele mai bune opțiuni și criterii de selecție

Canapele pentru bucătărie mică: Cele mai bune opțiuni și criterii de selecție

Locul preferat de colectare de familie în plină – bucătărie. Pentru a crea o atmosferă confortabilă în locul principal al reuniunilor la domiciliu, foarte de modul în care va avea o canapea. Acesta vă permite să se relaxeze și să se simtă confortabil. Cum de a alege o canapea pe o bucătărie mică, veți învăța în acest articol.

Particularități

Canapeaua pentru bucătăria modestă are propriile sale caracteristici. El ar trebui să fie atât de.

 • Compact și confortabil. Sofa trebuie să se potrivească perfect în locul proiectat și să nu ofere neplăceri altora. Este inacceptabil să vă agățați de colțurile sale, căzându-se pe cotiere și cu greu stoarse pe placă sau la frigider.
 • Spaţios. Se pune pe pat, cu comoditate și confort ar trebui cel puțin 3 persoane.
 • De încredere. Design-ul este nevoie de durabil, mai ales pentru o canapea modulară, care este transformată în mod constant. Pentru mobilier cu un pat suplimentar, este important un mecanism retractabil de încredere.
 • Practic. Sofa de picătură va fi inevitabilă, astfel încât canapelele de bucătărie ar trebui să fie un non-smack de colorat, de țesuturi lavabile.
 • Estetic. Ca orice mobilier, canapea trebuie să vă încânte și combină armonios cu designul interior și comune bucătărie.

Vizualizări

Colţ

Corner canapea – Solutia perfecta pentru un mic spațiu. Se pare profitabil în bucătăriile de orice planificare, va ajuta să împartă camera pe zona de recreere și de lucru și ocupă locul cel mai „problematice“ în bucătărie – unghiul. În astfel de canapele există cutii de depozitare, care economisește spațiu și locul.

Există modele cu un loc de dormit și fără ea. Pe canapea clasic, fără un dormitor, acesta nu va fi confortabil de somn, și modelul de somn este gândit cu un mecanism retractabil: „Dolphin-Cangurul“, „carte“ și „Click-Klyak“.

Mecanismul cel mai convenabil este „clapeta franceză“, dar nu se va potrivi pentru fiecare bucătărie.

Dimensiuni de canapele unghiulare standard:

 • Lățime 1.1-1.7 m+
 • Lungime de la 1.8 m până la 2 m.

Drept

Drept canapele liniare sunt cu un loc de dormit fără ea. Dacă doriți să achiziționați un model cu un loc suplimentar, Luați în considerare faptul că canapea va merge mai departe, și zona din fața lui ar trebui să fie liber. canapele Insolidating ocupă mai puțin spațiu și să îndeplinească două tipuri:

 • canapele bănci decorative fără cutii de depozitare+
 • Modele directe cu compartimente spațioase pentru lucruri.

  Se pune canapea directă la colțul este problematică, și în apropiere de perete liber sau în nișă, mai ales sub fereastra, se va arata perfect. Minusuri de canapele rabatabile – absența cutii mari. Cutie lenjerie de pat – Maxim, care este furnizat. Cele mai multe modele practice cu mecanisme retractabile este euro-carte.

  Citește mai mult  opțiuni de design pentru dormitor 10 de metri pătrați. M

  Dimensiuni Mobilier:

  • Lungime de la 0,8 până la 1,5 metri, la adâncimea scaunului la 0,6 m+
  • Lățime 0.65-0.9 m.

  Canapele Cushche

  Ele sunt staționare și pliabile. Lățimea scaunului este mai mare decât pe canapea directă clasic, și vă puteți bucura vă relaxați. Mobilier de pliere este transformat într-un pat confortabil în cazul în care vă puteți dormi cu confort. Mecanisme în canapele – glisante și pliante.

  Există opțiuni cu cotiere și fără ele, cu o spate și fără ea. Multe modele elegante în formă de otomanii care nu au site-uri de stocare. O astfel de opțiune Nu este potrivit pentru o familie mare, dar va fi un loc preferat de odihnă pentru tinerii care nu sunt împovărați cu preocupările familiei.

  Cea mai comună opțiune dintre canapele – canapea cu un loc de dormit 0,9 m x 2 m.

  Modular

  Model canapele de bucătărie – element universal. Ele constau din mai multe părți, designul poate fi ușor schimbat în funcție de aspectul bucătăriei. Opțiuni similare au compartimente de depozitare și combinate cu ușurință cu alte mobilier.

  Semicircular

  O canapea semicirculară poate fi selectată pentru o bucătărie mică. El creează o atmosferă excelentă pentru adunări de familie, dar nu intenționează să se odihnească de noapte. Pentru zona minimă, modelele ideale fără un dormitor, dar cu o cutie de depozitare mare. Perfect combinate cu o astfel de canapea sau o masă ovală. Mobila fără colțuri ascuțite va face un spațiu mic spațios.

  Incorporat

  Dacă bucătăria are propriile sale caracteristici arhitecturale, canapeaua standard din fabrică nu poate veni, iar canapeaua încorporată, realizată de dimensiunea clientului, va fi „evidențiarea” interiorului.

  Materialele

  Inițial, ia în considerare materialele pentru coca.

  Lemn

  Materialul se distinge prin Bună calitate, prietenie de mediu, putere și servicii de mobilier pe termen lung. Cadrul din lemn natural trece o prelucrare specială și nu este frică de umiditate și mucegai. Mobilier din lemn se potrivesc perfect în orice interior. Dezavantajul ei este singurul – costul ridicat. Pentru a crea elemente de interior sunt utilizate:

  • stejar+
  • nuca+
  • mesteacăn+
  • fag+
  • Pin.

  Fibră de sticlă și PAL

  Materii prime create din deșeuri de prelucrare a lemnului. Materialul nu este cel mai bun pentru sănătate, deoarece conține rășini de formaldehidă, dar ieftine. Viața unei astfel de canapele nu mai mult de 5 ani.

  MDF

  Baza din MDF este mai fiabile și sigure, precum și durata de viață a produselor din acesta este mai lung.

  Plastic

  Mobilierul din plastic este fabricat pentru cabane, cu toate acestea, mulți proprietari, apreciau caracterul practic al produselor, le folosesc în bucătărie. Canapele de rattan din plastic sunt extrem de populare – o completare excelentă la interiorul rustic.

  Citește mai mult  băi acrilice Culoare: soiuri, recomandări pentru alegerea

  Pentru tapițerie, următoarele materiale vor fi potrivite

  Piele

  Piele naturală – rezistent la uzură, inofensiv și elegant. Costul său este ridicat, așa Canapeaua din bucătărie va fi achiziție costisitoare.

  Ecocient

  utilizarea ecologică a pielii extrudate și materii prime sintetice. Pe plan extern, este foarte similar cu pielea, se pare scump, frumos, și la prețul – mult mai ieftin. Nu are un miros neplăcut, spălări bine, dar instabil la influențele externe. De aceea unde sunt copii mici și animale, această sofana nu este un loc.

  Microfibră

  Materialul este unul dintre liderii de pe piața mondială de producție de mobilier:

  • Nu scoate+
  • Nu șterge+
  • Nu arde+
  • refractar+
  • Rezistent la uzura.

   Canapele cu impregnare pot fi supuse curățării umede. Opțiuni foarte populare având acoperire anti-vandal. Pentru casă, unde există copii mici și animale, ideale în canapeaua de bucătărie, tapitată cu următoarele materiale:

   • Turmă+
   • Suedela artificială+
   • Shenille.

   Tesaturi sunt sigure, plăcute la atingere, „respira“, bine spălați.

   Design adecvat

   Noul accesoriu trebuie să fie perfect combinat cu situația bucătăriei dvs. Printre modelele oferite de producători, puteți alege opțiunea de proiectare corespunzătoare pentru fiecare gust și venit.

   Clasic

   mobilier clasic – Opțiunea universală. Atributul de bucătărie se va potrivi cu ușurință în orice design. Suficient pentru a alege o canapea potrivită pentru culoare și dimensiune. Pentru opțiunile tradiționale, canapele sunt caracterizate cu un spătar confortabil și cotiere din lemn sau acoperite cu pânză.

   scandinav

   Canapele realizate în această direcție, concis și forma simpla, fara excese, sunt cel mai adesea confortabil, dar confortabil posibil de utilizare. „Revive“ canapea folosind accesorii luminoase – capace și perne.

   limba franceza

   Aceasta este o canapea dragut – un banc fără compartimente de depozitare, dar cu un spate confortabil ridicat elegant si cotiere. Tapițerie tesatura in culori pastel, cu un model rotativ. Potrivit pentru bucătărie mică într-un stil romantic.

   Modern

   Ritmul de viață dictează termenii săi. Originalitate, practic și confort în utilizare – principalele cerințe pentru proiectarea mobilierului unei persoane de afaceri modern. Canapele sunt realizate din materiale de plămâni, non-comerciale, ecologice și ușor de întreținut.

   • Loft Cheltuieste în accesoriul bucătărie de grosier și întuneric pe culoarea de culoare ecologice, combinate cu pereți cu tencuiala grosier imitate sau zidărie de cărămidă. Loft pentru amenajarea unui spațiu mic este rar folosit, dar dacă doriți, puteți încerca această opțiune. canapea liniar negru va fi potrivi perfect.
   • High Tech – Acestea sunt linii netede și prezența pieselor metalice strălucitoare: picioare, perna de fixare. Design simplu model și concis, cu o predominanță de argint, gama de culori alb și negru.
   • Minimalism – regatul simplității ascetice. Canapea în monocrom de culoare, cel mai frecvent, fără șir și bibelouri.
   Citește mai mult  Cum de a alege cel mai bun robinet de bucătărie?

   În interpretări moderne Absenta laturi, spinarea cotiere și forma cea mai diversă – unghiular, rotunde, ovale. Un loc aparte în bucătărie layout ocupă Canapele încorporate.

   Acest mobilier este realizat de designeri pe un proiect individual și satisface cele mai înalte cerințe și dorințele clienților.

   Sfaturi pentru alegerea

   • Alegerea unei canapele într-o bucătărie mică, amintiți-vă că mobilierul nu ar trebui să fie nu numai frumos, ci și practic și ergonomic. Canapeaua trebuie combinată cu mobilierul, spălați bine.
   • Pre-efectuați măsurătorile necesare, țineți cont de nuanțele de cazare și după selectarea modelului.
   • Fiți atenți la calitatea tapițeriei și a designului, astfel încât canapeaua să servească mai mult.
   • Pentru o bucătărie mai mică de 7 metri pătrați, o canapea cu sertare va înlocui mai multe scaune și va fi o locație excelentă de depozitare. Canapeaua pliabilă pusă aici nu merită.
   • Soluție excelentă pentru bucătăria mică – colțul modular, care se transformă într-un loc de dormit.
   • Alegeți canapele cu un loc de dormit cu mecanismele de „Dolphin” sau „Eurobook”. Rețineți că design-urile de profil există mai mult decât pe rolele.
   • Alegeți o canapea, deschiderea pe care nu o veți face obiecte în apropiere.
   • În cazul în care aspectul de casa dvs. nu vă permite să alegeți opțiunea corespunzătoare, se referă la serviciile de designer.

   Subtilități Locul de amplasare

   • Așezați canapeaua în bucătărie este necesară, astfel încât să nu interfereze cu înconjurătoare: colțurile de lungă durată și pereții goi, nu au intervenit.
   • Mobilierul poate fi plasat în zona de luat masa, vizavi de lucrare. Va face bucătăria vizuală mai mult și va permite să se așeze la masa întregii familii.
   • În nișe care sunt probleme de la Hrușciov, pune perfect canapeaua Erker. Semicircular sau drept, va lua spațiu gol și devine accentul principal al interiorului. Lipsa de bucătărie va fi demnitatea că gospodăriile și oaspeții vor aprecia. Este posibil să existe o zonă de agrement aici.

   Exemple frumoase

   O canapea mică în stilul high-tech, de lângă insula.

   Opțiunea liniară directă clasic – accent strălucitor în bucătărie.

   canapea unghiulară în culori roz pastel arată foarte bine în interior.

   soluție interesantă – Colțul din eco-copac în stil mansardă.

   canapea clasică în bucătărie, în stilul high-tech arată festiv

   Excelenta solutie moderna – Built-in canapea.

   Căldură, de casă canapea extensibila cu perne textile luminoase.

   Erker canapea în fereastra de nișă – original și Beautiful.

   combinație abilă de mobilier și textile tapițerie – și bucătărie va juca noi vopsele.

   Canapea de examinare pentru bucătărie A se vedea în clipul video de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: