Canapele pentru o persoană: caracteristici și reguli de alegere

Canapele pentru o persoană: caracteristici și reguli de alegere

Primul cuib confortabil al unui cuplu de tineri, care nu a avut încă timp să acumuleze suficienți bani pentru cazare spațioasă, devine adesea un apartament mic sau studio. În mod firesc, plasarea mobilierului într-o astfel de mare cameră o este nepotrivită, iar apoi canapele unice vin la salvare.

Avantaje și dezavantaje

Mini-sofides poate fi amplasat nu numai in camere de locuit mici, dar, de asemenea, servi ca un loc de dormit în camera copiilor sau să fie un sidewa pentru un hol de intrare. Cel mai adesea ei au un design ergonomic. Acesta este un subiect practic și universal al unui interior care ocupă un spațiu minim în cameră.

De regulă, este întotdeauna alunecare modele care sunt transformate rapid într-un pat de dormit.

Prin urmare, prezența unei singure canapea este convenabil chiar și într-un apartament spațios, mai ales în cazul în care în această casă oaspeții rămân adesea cu ședere peste noapte. Există modele și unele minusuri. De exemplu, În forma dezasamblat, acestea pot lua destul de o mulțime de spațiu, care este problematică pentru un apartament mic. De asemenea, dezavantajele includ complexitatea de a alege un design unic – există o șansă de a da peste produsele unui producător necinstit și să devină proprietarul o canapea de proastă calitate, care se va rupe rapid.

Vizualizări

canapele de dimensiuni mici pot fi împărțite în funcție de tipul de transformare.

 • Carte. Pentru demontare, aveți nevoie pentru a ridica jumătate canapea și ușor Omit – un loc de dormit este gata.

Citește mai mult  Robinete de baie fiabile

 • Click-klyak. Ea are același mecanism de etichetare ca și cartea, dar se distinge prin prezența „jumătate-sidew“ și „jumătate de normă“.

 • Acordeon. Pentru a activa o singură canapea în pat, urmează marginea design pentru a ridica și împinge înainte.

 • Eurobook. Pentru pliere, aveți nevoie pentru a împinge scaunul înainte și omit partea din spate a spațiului rezultat.

 • SEDAFLEX. Uneori, acest model este denumit plierea belgian glandei. Întoarceți canapea în pat poate fi după cum urmează: Apăsați pânză în sus, trage pe tine și a pus pe picioare.

 • Puma. Aparține variațiile Eurobooks. Datorită acțiunii amortizoare speciale, mecanismul pare a fi „sărind în jos“ înainte. Modelul convenabil pentru camera copiilor, deoarece dispozitivul este destul de simplu chiar si pentru un copil mic.

Sfaturi pentru alegerea

Chiar și o canapea mică unică poate să arate solid în cazul în care a făcut dintr-un material frumos scump. Deci, în cazul în care apartamentul dorește să creeze o atmosferă de lux, apoi alegeți o canapea din piele naturală. Mai bugetare, și, uneori, o alternativă practică – eco-eco sau imitație de piele. Un alt material tapițerie comună – tesatura de bumbac. Acesta are o performanță excelentă, cu toate acestea, nu este recomandat să-l cumpere pentru camera copiilor, deoarece materialul necesită o relație atentă.

În cazul extrem pe canapea, puteți cumpăra un caz sau limita de sine Cape.

Modele frumoase pentru camera de zi pot fi realizate din jacard, tapiserie, catifea, asa ca nu trece de astfel de canapele simple. În plus, ele sunt universale și se potrivesc bine în aproape orice stil de interior. Atunci când alegeți, fiți atenți la prezența cotiere. Pentru a plasa designul în camera de zi sau camera copiilor este mai bine pentru a selecta opțiunea cu cotiere.

Citește mai mult  Focar pantofi în hol: soiuri și alegere

Dacă canapeaua este planificată să pună pe hol sau în bucătărie, este destul de potrivit pentru un produs fără cotiere – astfel de modele fără pixuri par și mai compact, cât mai ușor posibil, nu ambreiați spațiul îngust vizual și real.

  În plus, adesea o opțiune fără cotiere nu poate fi o canapea unică, ci dublă. Prin urmare, nu refuză un astfel de model minimalist.

  Exemple frumoase în interior

  Vedeți cât de interesant și elegant priviți canapelele singure în diferite premise.

   • Această canapea de canapea mică se potrivește perfect în interiorul unui hol luxos. Dacă doriți, chiar și doi oameni vor putea să se potrivească aici.

   • Popular Model moale pentru copii, transformând cu ușurință într-un pat confortabil, va fi o bucată preferată de mobilier al tânărului proprietar al camerei pentru copii.

   • O astfel de versiune simplă, dar nobilă, făcută în umbra neutră, va accentua marele gust al gazdei. Model adecvat pentru interior clasic.

   • Și această versiune unificată a canapelei unice se va potrivi perfect în mediul de birou și vă va permite să localizați clientul.

   Despre cum să alegeți o canapea, uitați-vă în continuare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: