canapele Rewind: Caracteristici și soiuri

canapele Rewind: Caracteristici și soiuri

canapele retractabil sunt foarte populare datorită multifuncționalitatea și fiabilitatea lor. Aceasta nu este doar o zi convenabilă pentru odihnă zi și primirea de oaspeți, dar, de asemenea, un pat confortabil pentru somn. canapele retractabil au propriile lor caracteristici și varietăți – este despre ele vom vorbi în articolul nostru.

Particularități

Principala caracteristică distinctivă a acestor canapele este Ușurința transformării lor într-un pat, care este, de asemenea, destul de încăpător în funcție de modelul selectat. În stare pliată, canapelele roll-out se disting prin compactitatea lor, astfel încât aceste modele prefera proprietarii de apartamente mici dimensiuni. Cu toate acestea, într-o formă extinsă, aceste modele necesită o mulțime de spațiu liber înainte, prin urmare, nu se recomandă plasarea tabelelor de jurnal și alte obiecte ale situației canapele înainte.

Mecanismul retractabil al acestor elemente de mobilier tapitat este foarte fiabil și ușor de operat, astfel încât acestea sunt destul de durabile.

Acesta poate fi atribuit dezavantajele lor, care la pozarea mecanismului retractabil poate zgâria podea, sau un covor durabil poate împiedica o mișcare ușoară a părții extinse. Cum rămâne cu primul dezavantaj, putem spune că există soiuri de mecanisme care protejează acoperirea podelei, de exemplu, echipate cu roți din cauciuc.

În general, canapelele de rulare sunt universale și la fel de bine în interiorul holului, dormitoarelor, a copiilor și chiar bucătăria mare.

Mecanisme

Experții spun că mecanismele de transformare nu pot fi rele sau bune – Este important să vă alegeți propria opțiune.

 • „Eurobook” – Acest mecanism de transformare într-un pat rămâne cel mai popular și mai fiabil. Simplitatea designului este determinată de prezența afirmațiilor, care sunt atașate la partea inferioară a rolelor scaunului.

 • Pantograf – Când așezați, partea din față a scaunului nu se rotește pe podea, ci se deplasează de-a lungul arcului de aer, făcând procedura de așezare ușoară și sigură pentru acoperirea podelei.

 • „Delfin” – utilizat în canapele unghiulare. O unitate specială este pus în față în partea de jos a scaunelor slack, apoi secțiunea suplimentară ascunsă este întocmită pentru cureaua. Locul de dormit se menține la nivelul canapea cu un cadru special pe paranteze. Mișcarea este realizată de roțile de rulare pe podea.

 • pliere Redirecționați – atunci când plasarea spate se ridica și a pus pe verticală. Scaunul se ridică, se mișcă înainte și a pus pe podea pe suport.

 • „Puma” – Astfel de modele se desfășoară în tăcere și fără probleme. Arcuri și contragreutăți ridica efortul de aspect la un minim posibil.

 • „Acordeon” – opțiune foarte convenabil pentru oaspeții. Baza mecanismului de transformare este principiul de funcționare al armonicii. Când concediind scaunul merge înainte, partea din spate este desfăcută și a coborât ca blana acordeonului.

 • „Clamshell francez” – mecanism de pliere complet ascuns în canapea. Sleeping loc este pus pe suport.

 • „Bogat” – Design-ul include cadru metalic și grila, datorită cărora acest tip este mai durabil și se aplică pentru utilizare frecventă. La pozarea, scaunul este curățat sub suprafața de dormit.

 • „Spartak” ( „Ifagrid”) – O altă variantă a mecanismului de lichid de răcire, cadru din oțel și un loc de dormit neted sunt caracteristicile sale distinctive. Puterea de proiectare vă permite să se stabilească această canapea în fiecare zi.

Modele

Clasificarea solidă a soiurilor de canapele nu există. Cu toate acestea, în funcție de parametrii, Pentru a acorde o atenție atunci când aleg acest subiect de mobilier tapitat, canapele roll-out pot fi clasificate:

 • În destinația+
 • Conform funcționalității lor.

  În primul grup, astfel subgrupuri se pot distinge:

  • birou+
  • în camera de zi+
  • Pe bucătărie+
  • într-o pepinieră+
  • în parishion.

   Pentru modelele de birou, design clasic, cu tapițerie piele sau imitație de piele este cea mai bună potrivire, același tip de tapițerie este folosit pentru mobilier de bucătărie.

   Pentru camera de zi Se potrivește aproape orice canapea, armonizarea cu restul situației cu stilul și nuanța sa. Camera de zi este foarte demn de modele de colț, crearea unui spațiu suplimentar pentru recreere și comunicare, cu o atmosferă confortabilă.

   Pentru copii Ridicați mini-canapele cu tapițerie de materiale durabile de tonuri luminoase, forma unor astfel de canapele este foarte diversă – poate fi animale sau personaje preferate de desene animate. O caracteristică a mobilierului tapițat pentru copii este o siguranță maximă de siguranță, fiabilitate și mediu a materialelor.

   În enoriapania Este potrivit pentru o canapea compactă scăzută fără cotiere, care este convenabil să se așeze pentru a îndepărta sau pune pe pantofi.

   Prin funcționalitate, canapelele sunt detașate:

   • La domiciliu+
   • Insulă+
   • Modular+
   • Colţ.

   Drept este un gen clasic datorită versatilității sale. În funcție de spațiul liber disponibil, puteți ridica o canapea dreaptă confortabilă a dimensiunii dorite. Astfel de canapele se disting prin diferite mecanisme de aspect capabile să se întoarcă în această zi de vacanță într-un pat moale complet. Canapele drepte pot fi cu cotiere și fără, spatele poate fi fie direct, fie ușor respins înapoi. De asemenea, pentru unele modele, sunt oferite perne speciale de canapea, creând confort suplimentar pentru scaune.

   Colțul – modelele foarte ergonomice, sunt destinate aproape oricăror spații, în special cu un unghi liber. Multe modele au posibilitatea de a schimba partea unghiulară în locuri, deci nu ar trebui să existe probleme cu permutarea unei astfel de canapele. Lungimea părților care formează unghiurile poate fi atât aceeași, cât și diferită. Unele modele unghiulare, cum ar fi o canapea unghiulară „Indiana“, sunt echipate cu built-in tabele in loc de una dintre cotiere. Pe acest tabel, puteți plasa în mod convenabil un laptop, iar pe raftul de jos sale – cărți și reviste care pot fi citite pe timp de noapte.

   În colțul din „eurobooks“, de exemplu, canapeaua a modelului „Singapore“ este prevăzut pentru întreaga două cutii de depozitare de rufe.

   Canapele modulare își asume posibilitatea de rearanjare a modulelor în funcție de preferințele. opțiune foarte convenabil pentru grădinițe, birouri și alte spații extinse.

   canapele Island – modele foarte neobișnuit de forme rotunjite, creând o atmosferă unică de confort. elemente de interior selectate completează perfect cu gust designul camerei specificat de o astfel de insulă confortabil.

   Există modele de canapele Fără cotiere, ceea ce se întâmplă nu destul de convenabil. În modele, cum ar fi „Jersey“, „Fiji“ și „Lisabona“, cotiere greoaie a dat cale de perne frumoase care pot fi instalate la discreția lor, puteți elimina, de asemenea, perne în compartimentul lenjerie pentru timpul de somn.

   Dimensiuni

   Canapele sunt duble si single, duble, cu trei paturi și chiar cinci-șase paturi. În plus, lungimea poate crește datorită modulelor suplimentare.

   Pentru a menține sănătatea și confortul, dimensiunile sunt proiectate în conformitate cu standardele medicale. Lățimea un loc de plantare de canapea standard, ar trebui să fie de cel puțin 50 cm, un singur loc în poziția culcat – 70 cm. Cu toate acestea, dimensiunile diferitelor modele pot diferi de minim.

   • Canapea dublă are o înălțime de 80-100 cm, o lungime de 2-2,5 m. Adâncimea locului de aterizare este de 80-90 cm.
   • Triple poate avea o lungime de până la 3 m.
   • Pentru copii mini-canapele au cea mai mică înălțime, unele modele nu depășesc 60 cm.
   • Sofa colțar se disting prin masivitate și o lățime mai mare.
   • canapele drepte compacte mici au o lățime de 120 cm, care vă permite în mod semnificativ salva spațiu într-un apartament mic.

   Materialele

   Designul canapele roll-out-cadru prevede, de umplere și tapițerie.

   Cadrul este realizat din lemn masiv, placaj sau PAL, există, de asemenea, cadre metalice mai durabile.

   Pentru modelele cele mai scumpe, folosim stejar sau lemn de fag, pentru mai puțin costisitoare – de sex masculin, tei, mesteacăn și lemn de nuc.

   Tapiţerie

   Capitonarea canapele de tăiere se face din diverse tipuri de țesături.

   Materiale de țesuturi includ:

   • Jacquard – Dragă, strâns și durabil, nu absoarbe umezeala, diverse culori+
   • Velur – material moale popular, și hipoalergenic rezistent la uzură+
   • Bumbac – plăcută la atingere, culori, variat eco-friendly+
   • Flock – universal, rezistent la uzura, cu paleta de culori bogate+
   • RogeMaker – în special durabil, dar moale, convenabil pentru a curăța+
   • Tapiserie – costisitoare, durabil și materialul strâns.

    În plus, modelele scumpe au o acoperire din piele +, deoarece o opțiune mai democratică aplică tapițeria din frunze ecologice, obținută prin aplicarea poliuretanului la baza de bumbac. Canapea de tonuri luminoase ecologice de copac arată elegant, cu cotiere din lemn.

    Material de umplutură

    Cel mai bun material pentru umplutură este poliuretan. Este destul de durabil și de mediu.

    Dar umplutura din cauciucul de spumă, în ciuda costului său scăzut, nu poate fi considerată o opțiune bună, deoarece acest material vine foarte rapid și pierde forma.

    De asemenea, blocurile de primăvară cu proprietăți ortopedice bune sunt adesea folosite ca umplutură.

    Cum de a alege?

    Selecția canapelei este un pas foarte responsabil, mai ales dacă vorbim despre varianta care va fi folosită în acea zi și noaptea. Un om petrece o treime din tot timpul într-un vis, deci este important, pe ce suprafață va ține acest ceas.

    În forma desfășurată, o astfel de canapea nu ar trebui să fie prea moale, suprafață de dormit – netedă, de preferință cu o saltea solidă.

    O canapea de rulare cu un bloc de arc constând din elemente independente este considerată ortopedică.

    De la fiabilitatea mecanismului de pliere, există și multe depingă de, în primul rând, cât timp poate servi chestia achiziționată.

    Expertii recomanda achizitionarea modelelor „Eurobook“ sau „Acordeon“, datorită fiabilității și ușurința transformării lor într-un pat cu drepturi depline.

    Exemple frumoase

    Verificați fotografia noastră plâns de modele interesante de canapele de rulare:

    • Eurobook, modelul Atlanta, material de tapițerie – Rhojod, piele artificială+

    • „Eurobook” fără cotiere „Charlie”+

    • „Verona A 3”, mecanismul de „acordeon”+

    • Model „Sharm”, mecanism de transformare – „acordeon”+

    • Corner Sofa „Atlanta“, cu o masă+

    • colțar cu mecanismul „Puma“.

    Despre cum să alegeți o canapea, consultați următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: