Caracteristici de a folosi laminat pentru decorare de perete în camera de zi

Caracteristici de a folosi laminat pentru decorare de perete în camera de zi

Din ce în ce, laminat este ales în apartamente rusești în apartamente din Rusia. Acest material combină funcțiile practice și estetice, pentru care este apreciat de către cumpărători. În plus, laminat este o versiune destul de buget pentru suprafața suprafeței și se potrivește bine în interiorul cele mai multe stiluri moderne.

Avantaje și dezavantaje

Acest material de finisare este din ce în ce este relevant, deoarece are multe avantaje.

 • Cost scăzut. Pe pereți, acest produs este puțin expus la expunerea mecanică, și, prin urmare, puteți alege opțiunea cea mai buget.
 • aceasta Material rezistent la uzură, Iar atunci când sunt utilizate pe perete, sunt create condiții blânde.
 • Este posibil să le monta și nu cheltui bani pe serviciile de finisare.
 • Acest material Simplu în curățare: Uneori este suficient să-l ștergeți cu o cârpă.
 • Moderne oferă magazine de construcții O gamă largă de soiuri, culori, texturi, printre care chiar și cele mai exigente cumpărător va selecta cu siguranță opțiunea cea mai potrivită pentru o anumită cameră de zi.
 • Posedat calitati de izolare bună a sunetului.

  Înainte de a alege un material pentru decorarea camera de zi, este de asemenea important să învețe și dezavantajele produselor. Deci, se referă la ele Vulnerabilitatea materialului înainte de a influența condițiilor de funcționare agresive. De exemplu, se poate deteriora cu umiditate ridicată sau fluctuații de temperatură ascuțite.

  Gama de culori de material

  Alegerea o nuanta de finisaje, este important să se bazeze nu numai pe preferințele personale, ci și pe specificul de iluminat, numărul de ferestre, direcția stilistică. În sala poate fi folosit atât la rece și nuanțe calde. În cazul în care ferestrele vin spre sud, atunci este mai bine să acorde prioritate prima opțiune.

  Asigurați-vă că pentru a lua în considerare culoarea preferențială a mobilei.

  Deseori, pereții pot servi pentru fundalul ei, iar elementele din culoarea întunecată vor arăta frumos pe fundal luminos. Dacă mobilierul este realizat în culori strălucitoare, laminatul trebuie să aibă o nuanță de adâncime saturată. Firește, asta Folosind culoarea gamma, este creată o imagine solidă a pereților, a podelei și a ușilor. Prin urmare, pe aceste suprafețe este mai bine să se stabilească un tip de laminat – atunci camera de zi se va uita la surround și modern.

  Citește mai mult  țiglă neagră în baie: opțiuni de proiectare și sfaturi de îngrijire

  Dacă aceasta este o cameră mică, dați preferință nuanțelor luminoase: vor crește vizual spațiul.

  Pentru a demonstra rigoarele și casa respectabilă, puteți alege gri sau maro. Pentru proprietarii îndrăzneți, laminat este potrivit cu inserții de culoare strălucitoare saturată. Dacă există puțină lumină în cameră, atunci decorarea galbenă a spațiilor se va potrivi: va umple camera de zi cu căldură și lumină. Nu vă fie teamă de a folosi culori luminoase: acestea vor fi vesel și ridica starea de spirit, deși atunci când se utilizează nuanțe saturate, este important să nu exagerați.

  selecţia laminat

  Pentru decorarea peretilor din camera de zi, este permis să folosească același laminatul care este folosit pentru ambele. Cu toate acestea, puteți alege mai subțiri și produse de clasă mică, deoarece Sarcina pe acoperirea de perete este mult mai puțin decât pe suprafața podelei.

  Cea mai comună de vedere este în prezent un click laminat.

  Acesta poate fi montat atât pe un cadru de lemn și pe o suprafață netedă. Panourile sunt atașate una de alta pe inchizatoare decât rezistența și durabilitatea design este realizat. Un alt tip de fixare este în cerere: Castelul Lock sau Castelul de carte. Un astfel de laminat este, de asemenea, atașat la un grilaj de lemn prin intermediul balamalelor sau garoafe.

  Un alt tip de metodă de instalare – Adeziv laminat. Este un produs cu margini netede, iar panourile sunt lipite atunci când este instalat unul cu celălalt cu silicon sau cuie lichid. Aceasta este o opțiune bună în cazul în care proprietarii doresc să experimenteze cu design camera de zi. De exemplu, puteți lipici diferite tipuri de acoperire. Pentru a salva pe achiziționarea, nu iau 31 sau 32 de clasa rezistent la uzura laminat: aceste probe sunt folosite pentru a termina podea, și un exemplu buget de 21 clase vor încăpea pe pereți.

  Citește mai mult  Plafonul de tavan din coridor: Pro, minusuri și variații

  Aplicarea în diferite stiluri

  Pentru a laminat bine se încadrează în interior, este important să se ia în considerare stilul de camera de zi. Ascultați sfatul de designeri de a utiliza acoperirea în finisarea interiorului moderne.

  • În cazul în care sala se face în stil Țară, apoi alegeți materialele din textul întuneric. De exemplu, imitarea jurnalului va arata armonios.

  • În camera de zi High Tech Este mai bine să dea întâietate structura lucioasă a laminatului.

  • Pentru Neoclassici Potrivit imitație de lemn nobil lumină.

  • Pentru decorarea pereților în cameră în stil eclectism Este permis să folosească o varietate de texturi în culori imprevizibile, dar este necesar pentru a încerca să evite călătoria excesivă.

  • Pentru stilul de moda Provence Alegeți un laminat de nuanțe moi îngrijite, de exemplu, sub stejar alb.

  • În cazul în care interiorul este stilul folosit Modern, apoi în decor se obișnuiește să se folosească bej sau muștar tonuri. Este posibil să se asigure vegetație imitație.

  • Pentru avant-gardium Laminatul de nuanțe saturate este opțiuni adecvate, alb-negru va arata bine.

  • V stil japonez Designerii place să folosească tonuri de gri, în principal. Textura materialului ar trebui să fie reținut și elegant.

  • Pentru cabane elvețiene Preferați termina cu piuliță sau imitație de cenușă.

  Metode de instalare

  laminat adeziv este atașat la o suprafață verticală printr-o soluție specială, cuie lichid sau cu ajutorul unei spume de montare.

  Dacă acoperirea nu este netedă, atunci înainte de a monta panourile, este mai bine să instalați cutia.

  Nu există reguli generale pentru a lucra cu laminat de perete, deoarece acest tip de finisaj este utilizat în camerele de zi nu cu mult timp în urmă. Dar este mai bine să se conformeze unei anumite proceduri.

  • Pregătiți-Unelte: Hammer, Level, Hacksaw sau Lobzik, Blocking din lemn Laming, Adeziv.
  • Aliniați suprafața de lucru, trebuie să fie netedă și uscată. Dacă este necesar, instalați cutia sau aplicați gips-carton.
  • În funcție de dezvoltarea designului, montați panourile pe verticală, orizontală sau diagonală.
  • Elemente lipite cu un adeziv.
  • Dacă se utilizează o doomă, atunci se va folosi utilizarea kleimerilor.
  • Ultimele detalii suplimentare sunt montate: plinte și colțuri. Fără ei, peretele nu va arăta completat.
  Citește mai mult  Cum de a decora peretele din hol?

    Ascultați o altă recomandare de specialitate.

    • Conectați soiurile de lumină pe laminate cu adeziv pentru a evita o sarcină mare. Dacă este vorba de panouri grele, este mai bine să utilizați Crate și să aplicați elemente de fixare speciale.
    • În timpul lucrării, lăsați cusătura sau decalajul de temperatură, astfel încât să nu creați o tensiune în plus în plan.
    • Conducerea de lucru numai în absența unor diferențe de umiditate și de temperatură ascuțită.

    Exemple de succes

    Examinați idei interesante pentru plasarea panourilor pe pereții camerelor de zi.

    • Laminat este acoperit cu un perete accentuat. Această inserație pare foarte impresionantă. Mulți designeri preferă să folosească laminat numai pe un perete din camera de zi.

    • Exemplul demonstrează în mod clar că tonurile de culoare închisă laminat este mai bine utilizat în săli spațioase și camere de zi.

    • Materialul cu inserții de oglindă creează efectul adâncimii camerei. Prezentul se pare că o altă cameră este ascunsă în spatele zidului.

    • Umbra luminoasă laminată verticală poate crește vizual înălțimea plafoanelor din camera de zi.

     • Fiți atenți la ideea aranjamentului panourilor de pom de Crăciun. În acest caz, finisajul în aer liber curge fără probleme în perete. Schema neobișnuită face ca camera să fie mai mare și frumos combinată cu lumina de fundal.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Narcisa Raescu

     Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: