Caracteristici și dimensiuni de lenjerie de pat 2

Caracteristici și dimensiuni de lenjerie de pat 2

Gama de lenjerie de pat la piața internă modernă sa extins datorită standardelor europene. Și proiectarea de articole de pat este din ce în ce afectează diversitatea sa.

Revizuirea speciilor

Primul lucru este utilizatorul atunci când aleg, – materia. Populare și tipuri practice de tesatura lenjerie de pat includ următoarele: satin, șoim, poplin și jacard. Proprietățile lor sunt după cum urmează.

Satin Accesorii – clasa premium: Aspect atrage culori luminoase și glosome, nu dispar după spălare multiplă de mai mulți ani. Satin este dificil să se scutura cu utilizarea constantă: chestii satin înlocuibil servesc la siguranță.

Calcuses se distinge printr-o mai mare delicatețe. Este potrivit pentru iubitorii de a aduce romantism la relație: textura corpului învelește si design original va ajuta să se relaxeze rapid și adormi. în cruce, fire de bumbac împletesc. Materia – complet natural, fără material plastic. Variază în densitate – cel mai dens umplute suplimentar. Compoziția „Air“ nu este rupt după sesiuni de spălare de mai multe zeci de.

Poplin se trezește din mai multe fire de diferite grosimi. Cea mai simplă opțiune este una mai groasă mai groasă în două sau de trei ori, care vă permite să simțiți textura la atingere pe deplin. Glitters în lumina strălucitoare ca un luciu, materialul nu provoacă alergii, potrivit ca set de dormit pentru copii. Ei bine, pastreaza caldura – potrivit ca un kit de dormit de iarnă. „Vârtej“ – o persoană care nu transpira într-un vis: materialul ia de umiditate. Materia „sta“ după 4 sesiuni de spălare – achiziționați un kit de puțin mai mare. Nu este îndeplinită, nu este necesar de fier după spălare.

Ieftin în comparație cu alte tipuri și varietăți de materie.

Jacquard conține fire din satin. Ea are un aspect decent – potrivit pentru a convinge crearea unei imagini a proprietarului, cu un gust rafinat. Are atractivitate a nu pierde cu iluminare rare – de exemplu, cu un dezactivat „lumina de sex“. Heavy – Materia este țesută din 30 fire de compoziție diferită, printre care există grosime fir sintetic + variază în limite largi. Poliester aduce luciu în materie, dar materialele de bază – lenjerie, lână, mătase și fir hb.

Mat jacard nu strălucește – nu există în ea synthetics.

dimensiuni standard

În Rusia și în Europa, dimensiunile standard ale foilor uniforme vor fi diferite. Același lucru demonstrează și fețe de pernă duvettes.

european

Există șase formate de lenjerie de pat:

 • pentru copii+

 • Singur+

 • semi-gun+

 • dubla+

 • Dimensiunea pe două dormit „pentru regina“+

 • „Dimensiunea Royal“ sau „Pentru Rege“.

Ultimele două sunt la distanță similare cu kituri de „trei-tag-ul“.

Dacă disemineze aceste foi, nu de rulare marginile sub saltea, nu permițându-le să stea pe părțile laterale, se vor închide pat sau canapea laid de această dimensiune. Producătorii le marș ca Eurobel.

Dimensiunea Dubla pentru foi, duvette și pillowcases respectiv: 230×275, 200×220 și 50X75 (65×65) cm. Aici și apoi dimensiunile sunt luate in centimetri. Crescută: 275×297 (sau 305×320), 230×220 (sau 260×220). Pernă rămâne același ca și în formatul cu două unitate standard.

Citește mai mult  Cele mai bune opțiuni pentru decorul hol

Rusă

Foaia de produs în Rusia variază în dimensiune: 210×175, 215×175, 215×220, 220×220, 230×210, 240×260. Dimensiunile duplex: 210×180, 215×180, 220×200. Față de pernă – 70×70, 60×60, 50×70. În Rusia, unele dimensiuni sunt copiate de la European. Mărimea foilor pentru adulți, de exemplu, 172×205, ar veni la un singur pat – ținând cont de realimentare sub saltea.

Sovietic GOST difereau oarecum diferite pe catalogul de dimensiunea lenjerie de pat – prioritatea a fost împlinirea declarației URSS, și nu luxul consumatorilor. De asemenea, se referea la ambii copii, o persoană și două seturi de timp. Nu despre Regele Spunând și vorbire. Dar lenjeria – cu o excepție rară – a fost complet natural, fără poliester și fibre de amidă.

Concluzia generală: utilizatorii ruși, textile interne ofera industriei de Aur la mijloc între țările dezvoltate în Federația Rusă și Euro.

Seturi pat dublu standard – foaie 220×240, pilotă capac 220×200 și două fețe de pernă 50×70. pilote se încadrează în Eurostandard, și sa mutat din pillowcases trecutul recent. Seturile de dormit sunt umplute complet, pliuri sunt plasate într-o țesătură plană.

Unele suite sunt dotate cu pillowcases king-size patru: două dintre ele sunt 50×70, iar altele două – 50h75. Se potrivește în ambele perne Format Dimensiune.

Dacă merge mai departe, veți găsi că producătorii noștri ruși au elaborat standarde europene, semnificativ diferită de cea europeană, luând prezentul și viitorul cel mai bun dintre invitații sovietici. Spălat se face în primul rând pentru paturi simple și duble, alocarea cu titlu gratuit în conformitate cu un format semi-separat.

standardele europene au prins rădăcini în Rusia, există o altă subspecie – „foarte mare de euro“. Acesta este ales de către utilizatorii care preferă să joace în tot ceea ce se referă la dormitoare si living. Foaia poate fi de până la 2,6 * 2,8 m, capac carpetă – 2,2 * 2,4, pillowcase – 70 * 70 cm (perna pătrat). Acesta este un pat king-size adoptat de europeni ca cea mai mare.

Cât cântărește?

Dar dacă totul este clar pentru utilizator cu achiziționarea de dimensiuni, atunci ultima, întrebarea nu este mai puțin importantă este spălarea menținând în același timp eficiența suplimentară a mașinii de spălat. în urmă cu 30 de ani au fost gospodine, spălate și rinseed lenjerie de format mare de mână. În ciuda răspândirii în masă a mașinilor de spălat rufe, permițându-vă pentru a defila 7 kg de lenjerie cu ușurință și mai mult într-o singură sesiune, tamburul nu ar trebui să fie supraîncărcat.

Există mitinguri și există cazuri când lungi și grele foi și duvettes sunt răsucite și răsucite aproape într-o frânghie – din cauza spălarea mixte de pat și lenjerie de corp, haine exterioare, etc. D. Prin urmare, este important să fie proporțională greutatea așternutului: atunci când familia este mare, și există destul de multe dintre ele, este mai bine să așternut împărți în partid, de exemplu, pentru a ridica foile cu fețe de pernă, și duvetioles – separat. Dar, de asemenea, „subordonat” – calea către uzura fără sens a motorului și conducerea.

 1. Lenjeria de lenjerie pe pat „una și o armă” cântărește 1900 g. Pentru bumbac, boszy și silka, acești indicatori sunt egali cu 1700, 1600 și 900 g. Silk – cel mai ușor materialul.

 2. Toți aceiași indicatori pentru setul dublu rus – 2100 g, 2 kg, 1900 și 1300 g. respectiv.

 3. Pentru Eurocomplets full-size – 2500, 2400, 2300 și 1300 g.

 4. Pentru copii – 1500, 1400, 1200 și, respectiv, 600 g.

Citește mai mult  Totul despre lenjerie de pat asabella

De exemplu, atunci când aparatul vă permite să spălați toate aceleași 7 kg fără supraîncărcare, puteți încheia setul de 4 xb pe sesiune pentru o sesiune pentru un pat de jumătate de inimă. De exemplu, HB pernă cântărește 200 g, un capac de duș sau o foaie – 600.

mașini de spălat moderne au senzori cu greutatea rufelor uscate: atunci când supraîncărcarea, începerea spălării va fi amânată până când utilizatorul va elimina o parte din lucrurile de pe tamburul.

Alte modele la supraîncărcare se pot agitare: Centrul de mișcări de gravitație, și în timpul mașinii de presare, care nu este fixat pe podea, poate „jupui“ de la locul său, de rupere în jurul valorii de umplere și furtunurile de scurgere, și în același timp, formând o pajiște de ape uzate. Dacă dispozitivele sunt instalate în baie, blocarea scurgerilor de apă, iar aparatul are o protecție care se stinge orice activitate mecanică într-un progres, ștergerea de studii de apă, incidentul se va termina mult de pierdere mai mică.

Opțiuni de proiectare

Design-ul foii, pilote și fețe de pernă poate fi orice. Lenjerie monofonice – de exemplu, de culoare alba sau crem pot fi vopsite cu dungi, pentru a fi într-o celulă mică sau „în mazăre“, în timp ce diferențele în nuanțe sunt abia vizibile sau pot apărea, de exemplu, în lumina roșie sau ultraviolete.

Diverse teme – dinozauri din cinema, tema „Star Wars”, Marvel, România. D. – producător au ceva de oferit. Chiar și sitherias Ivanovo adesea găsi în ei design-legume florale.

Branduri populare

Cele mai bune zece producători uită în 2020-21, după cum urmează.

 1. MONA LIZA ( „Mona Lisa”) – g. Kursk.
 2. Bumbac Paradise – G. Cheboksary.
 3. „Vasilisa” – g. Ivanovo.
 4. SailID – China.
 5. Togi – Grecia.
 6. „ArtPoster” ( „Art Design”) – Rusia.
 7. TAC – Turcia.
 8. Kazanova (Kazanova) – Rusia.
 9. Tango – China.
 10. „Elf” – g. Ivanovo.

Numai cele mai căutate – în conformitate cu recenziile numeroase cumpărători.

Nuanțele pentru copii

Dimensiunile duble prelatei sunt determinate de volumul coloanei vertebrale de obicei sau confortabil saltea. Foaia trebuie să ascundă complet pereții laterali și capetele produsului. Deci, o saltea de 190 * 160 cm și o grosime de 20 închide foaia 210 * 200 cm și mai mult. Cu atât resturile mai mici ale dimensiunilor după închiderea saltelei, cu atât mai repede aceste margini se ascund sub ea. În plus, o astfel de foaie merge lin pe locul lui, va arăta bine, și într-un vis persoana de dormit nu-i bate.

Alegerea unei foi tensionate sau a unei perne, de exemplu, cu o bandă de cauciuc, amintiți-vă ce dimensiuni salteaua dvs. este prea mare, poate să nu se întindă în jurul perimetrului, ceea ce va face acoperirea, fără a vă lua locul în jurul perimetrului saltelei sau a pernei.

Desemnarea foilor sub saltea poate include informații despre partea, de exemplu, „190 * 160 cm, marginea de 30 cm“. Dar parametrii capacului de duvet nu ar trebui să fie variate cu pătură. O acoperire de dungă mai mare va aluneca, cu atât mai mică – pătură în el va cumva. Dacă materialul „stă“ după spălare, apoi se adaugă la lungimea și lățimea produsului 5 cm.

Citește mai mult  Cum de a alege un cabinet de bucătărie în aer liber și separat?

Alegerea este limitată la pillowcase prezența produselor cu blocare, butoane sau supapă. Castelul și butoane nu dau perna pentru a comuta sub capul de dormit. perne pătrat sunt aproape complet înlăturat de formă dreptunghiulară – fețe de pernă sunt produse în principal aceleași. Dar, kit-ul poate include produse pătrate, t. La. Populația a rămas în continuare perne vechi pene sovietice, menținute la utilizatori în ziua de azi.

Dimensiunile dimensionale – 50 * 50, 50 * 60, 50 * 70, 60 * 60 si 60 * 70. Dimensiune 70 * 70 este o raritate.

Supapa de pe pernă nu trebuie să depășească 20 cm – această dimensiune va avea perna, care este motivul pentru care nu se deplasează din pernă. Eticheta este indicată de subspeciile elementului de fixare, dar informația adâncimea de agrafa supapă nu este de obicei raportată. Deci, vânzătorul trebuie să arate partea offline ascunde în spatele CLAS.

Absența cel puțin o scurtă descriere a setului de dormit sugerează că cumpărătorul a căzut pe un produs fals. Dacă nu există marcaj pe ambalajul de lenjerie de pat dublu, cel mai probabil este fals. Un număr de producători ascunde – pentru a obține o super-profile nerezonabile – informații despre debitul de materie (numărul de grame pe metru pătrat), compoziția sa. Alegerea accesoriilor pentru pat, verificați conformitatea datelor reale la așteptările dvs.

De exemplu, Dacă este important ca materialul să fie din mătase naturală, asigurați-vă că nu este artificial. În lucruri naturale și lenjerie, există un dezavantaj important – ei mănâncă molii, au grijă de protecție, de exemplu, cu ajutorul Machka sau de pelin.

Cele mai bune materiale sunt de in, bumbac, mătase și lână și nu sintetice.

Accesoriile de bumbac nu sunt decontate după zeci de sesiuni de spălare, care nu sunt zdrobite și nu necesită o călcare atentă. Inul ușor zdrobite, dar wearless, indeparteaza repede umezeala. Produsele lenjeria de pat sunt populare în timpul verii, în lipsa aerului condiționat în regiunile de sud ale Rusiei, în cazul în care vara este predominant friptură.

Eurostrity, după cum știți, mai impresionant în dimensiune. Este potrivit pentru căști de dormit non-standard, dimensiuni mari. Un capac carpetă se apropie de 220 * 240 cm, foaie – până la 240 * 280. Unii producători europeni nu includ în seturile lor, de exemplu, fețe de pernă. Atunci când nu există accesorii individuale în kit-ul, unii consumatori întreprinzători vor dobândi o cârpă pentru auto-cusut de lipsă textile. O astfel de opțiune este vizibil mai ieftin de cumpărături de marcă lenjerie de pat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: