Caracteristici și selectarea unui mixer cu o bobină pivotată pentru baie

Caracteristici și selectarea unui mixer cu o bobină pivotată pentru baie

Mixer cu expulzare pivotantă – o soluție adecvată pentru baie, în care baia este adiacentă la chiuvetă. În acest caz, este posibil să se facă numai cu o macara pe întreaga cameră. Luați în considerare mai multe nuanțe ale selecției designului rotativ.

Caracteristici și dispozitiv

Acesta este cel mai convenabil tip de filare, chiar și pentru un singur bol chiuveta. De obicei, unghiul de rotație al dispozitivului este 120-140 grade, există modele cu o rotație de 180 de grade. Cel mai adesea, mixere cu expulzările lungi sunt întâlnite – acest tip va fi convenabil pentru baie si chiuveta. Acest tip de dispozitiv va economisi bani, deoarece cumpărarea o macara suplimentară pentru o chiuvetă nu va avea nevoie.

Cu toate acestea, opțiunea care se poate roti are dezavantajele sale. Deci, în timpul utilizării, pivoți frecvente slăbesc mecanismele de conectare, astfel încât Pentru un astfel de dispozitiv necesită reparații periodice.

Vizualizări

Încorporat

Încorporat de la robinet este cel mai adesea emisii, printre modelele de mecanisme de rotație nu este atât de mult, dar de obicei este de produse foarte rezistente, care pot economisi spațiu. Sunt built-in mixere cu un mâner, care sunt ușor de gestionat și destul de întreținute, totuși, ele trebuie adesea să actualizeze inelele de etanșare. O altă formă de realizare a mixerului – Crane cu termostat. Acest model interesant controlează automat consumul și presiunea apei, iar dezavantajul principal este un preț ridicat.

La bord

Acest pivotant este gol montat pe o baie. Este întotdeauna modele de lungă durată. Cele mai multe modele prezentate de la alamă și bronz, apar adesea din oțel inoxidabil. Multe produse sunt acoperite cu material de nichel cromat, datorită cărora îngrijirea pentru o astfel de instanță este simplă, varul este curățat rapid și ușor.

Citește mai mult  Înălțimea Parapete

Sfaturi de operare

Dacă robinetul este montat pe perete cu expansiune pivotantă, apoi plasați-o la nivelul de aproximativ 20-30 cm de marginea băii. Când alegeți o lungime de bliț, asigurați-vă că fluxul cade la bord, dar în baie.

Dacă baia are un design complex, se recomandă alegerea unei metode de fixare a dispozitivului la margine.

În mod tipic, astfel de băi au deja fante pentru montarea macaralei, dar, dacă este necesar, este posibil să se efectueze și independent.

Orientările de bază pentru utilizarea unei macarale rotative se referă la excluderea utilizării inutile. Adică, nu este necesar să întoarceți mixerul încă o dată dacă nu este nevoie, altfel mecanismul va intra rapid în dezordine și „întrebându-se”. Și deși structurile rotative sunt de obicei ușor de citit, încă nu trebuie să recurgă la ajutorul instrumentelor. Pentru a nu șterge podeaua umedă, pe care picăturile sunt decontate atunci când mixerul este rotit din baie în chiuvetă și invers, opriți apa înainte de a transforma macaraua. Va dura câteva secunde, dar podeaua va fi întotdeauna uscată.

La robinetul a fost privit din punct de vedere estetic în baie, Îngrijire pentru el. Specificitatea îngrijirii depinde de tipul de material. De obicei, pentru curățarea numai apă, burete, servetele. tesatura Microfibra este bine potrivit, structura sa nu zgâria suprafața produsului. După fiecare spălare, ar trebui să ștergeți macaraua să se usuce. Pentru o curățare mai amănunțită, utilizați mijloace speciale, care se elimină cu atenție contaminante, fără a lăsa urme de deteriorare a acoperirii.

reguli de selecție

În cazul în care mixerul este selectat la marginea băii, apoi să acorde o atenție la comutatorul de buton pentru duș. De obicei, acestea sunt montate în carcasa mixer. Acesta este un simplu și convenabil mecanism. Alternativa la el poate fi un comutator de cartuș. Acesta este reprezentat ca un element separat, iar avantajul său principal este ușurința de înlocuire în caz de spargere.

Citește mai mult  Diversitatea de specii și sfaturi cu privire la selectarea dispozitive de fixare pentru bucătărie

În ceea ce privește materialul mixer, apoi da preferință alamă și oțel – acestea sunt cele mai înalte produse de calitate și durabile. Cumpărarea ceramică, amintiți-vă că acesta este un material frumos, ci mai degrabă fragil, iar cel mai siluminul buget are o durată de viață foarte scurtă. Cele mai usor in grija unei versiuni emailat, pe care nu există pete de degete atingând și stropilor. Dar crom de acoperire crește în mod semnificativ stabilitatea și igiena produsului. Alegerea unui eșantion cu expulzare pivotant, Examinați unghiul de instanță și lungimea macaralei.

Cel mai convenabil Modelul este mai mare de 30 cm, cu o gamă largă de acțiune.M

În video de mai jos, puteți găsi o clasă de master pe instalarea unui mixer rotativ.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: