Caracteristici și sfaturi privind alegerea vaselor de toaletă IDO

Caracteristici și sfaturi privind alegerea vaselor de toaletă IDO

Funcționalitatea și comoditatea de toaletă depinde de alegerea de instalații sanitare. Există un număr foarte mare de producători de pe piață. Una dintre cele mai populare și cunoscut este IDO de brand. Aflați mai multe despre produsele companiei si modele populare vă va învăța din următorul articol.

Particularități

IDO este un producător finlandez, care a fost mult timp cunoscut în piața sanitară. Compania a început activitatea în 1973 în orașul Tammisaari. Inițial, marca a avut un nume de Arabia, care a fost ulterior înlocuit cu IDO modernă. Produsele de acest producător sunt vândute în piețele din diferite țări, nici un deceniu. Cu toate acestea, a fost greu de găsit pe tije din URSS, dar acum aceste modele sunt prezentate pe piața rusă. Compania este câștigă popularitate în mod constant că o legătură directă cu produse de înaltă calitate. Mai mult decât atât, brandul nu stă în loc și în mod constant oferă noi soluții în lumea de instalații sanitare.

Pentru produsele, este caracteristic faptul că Modelele din diferite colecții sunt ușor de a combina unele cu altele. Se face o selecție a unui proces mai simplu instalatori. Compania produce toalete, cabine de duș, căzi de baie, mobilier si diverse accesorii suplimentare.

Cererea modelelor depinde de designul lor. IDO prezintă întotdeauna decizii neobișnuite și elegant, în dezvoltarea cărora designerii sunt implicate ca Yang Randle, Scott Derbyshire, Einar Hayyridge și Antonio Citterio.

în plus, Toate opțiunile produc din faianță de înaltă calitate și glazură. O astfel de acoperire a este ușor de întreținut. În plus, se distinge prin putere și își păstrează aspectul său inițial pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru se realizează prin prăjirea produselor în cuptoare la o temperatură de 1200 de grade.

Toate dimensiunile modelelor sunt atent gândite, ceea ce le face ușor de utilizat.

Modele de faianță sunt adaptate pentru piața rusă, acestea sunt fabricate în conformitate cu standardul internațional ISO9001. Acestea au, de asemenea, un certificat GOST și un certificat de aprobare de către Ministerul Federației Ruse. Uneori modelele au abateri mici de la dimensiunile standardizate, dar nu depășesc 0,2%.

Citește mai mult  Totul despre saltele cu efect de memorie

Este important să vă amintiți că la instalarea și operarea unui castron de toaletă din orice colecție ar trebui să urmeze cu strictețe instrucțiunile. Acest lucru va ajuta la evitarea greșelilor la instalare și extinderea duratei de viață. Și în cazul celei mai mici defalcări, îl puteți repara în garanție.

Modele populare

Compania IDO produce numeroase modele de modelare diferite care au apărut pentru prima dată pe piața rusă din anii 1980. În colecțiile brandului sunt prezentate ambele variante în aer liber și de perete. Toate opțiunile de suspendare sunt echipate cu un sistem de dimensiuni mici de instalare ascunsă. Mai mult decât atât, este ușor de a alege modelul de dimensiunea dorită. Luați în considerare cele mai multe colecții populare.

  • Aria. Aceasta este o serie bine-cunoscut. În primul rând, popularitatea sa se datorează unui preț relativ scăzut. Colecția producătorului finlandez include un vas de toaletă, care se caracterizează prin finețea formelor. Modelul este echipat cu un tip de conexiune orizontală. Aceste modele se disting prin durabilitate și durabilitate. Cu toate acestea, toaletele nu au o largă funcțională. Acestea sunt echipate cu un scaun de prune și greu.

  • Șapte D. În această serie sunt prezente ambele opțiuni în aer liber și suspendate. Aceasta este una dintre cele mai noi colecții în care este prezentat o toaletă compactă modernă în aer liber, care a fost realizat cu ajutorul unui rezervor de scurgere redusă lățime. Toate modelele din această colecție au două moduri de înfundare care descind diferite volume de apă. Acest lucru este asigurat prin utilizarea unui nou rezervor în sistemul de rezervor. Sistemul protejează sanitare de apariția condensului și aburirea pe rezervor în sine și pereții acestuia.
Citește mai mult  Bucătării cu spălare de colț: argumente pro și contra, exemple în interior

  • Mosaik. Modelele prezentate în colecția Mosaik se disting printr-un design frumos și sofisticat. Există opțiuni în aer liber și suspendate în serie, care datorită formei neobișnuite aspectul lor ca un întreg. Mai mult decât atât, toate modelele sunt echipate cu un capac ultra-subțire, ceea ce face modelul mai ușor și grațios.

  • Trevi. Modelele din această colecție sunt numite pe bună dreptate cartea de vizită a producătorului finlandez. Acestea sunt cele mai solicitate modele de mici dimensiuni. Mecanismul de scurgere are două moduri, în funcție de debitul selectat 2 sau 6 litri de apă. Toaleta este fabricat din componente de înaltă calitate, care asigură o durată lungă de viață. In varianta standard de vânzare un scaun rigid cu un capac, kit-ul poate fi adăugat la scaunul microlift.

  • Aniara. Această colecție este un analog mai modern și completată a liniei Aria. Toate modelele in aer liber din seria Aniara sunt completate cu un scaun cu un sistem microlift și un sistem de evacuare cu două moduri, ceea ce face ca un consum de apă mai economic. Mai mult decât atât, scaunul este atașat cu ajutorul sistemului Fix Easy, care simplifică foarte mult procesul de curățare.

  • Strălucire. Aceasta este una dintre cele mai recente colecții ale brandului finlandez. Acesta prezintă, de asemenea, ambele opțiuni în aer liber și suspendate. Toate modelele sunt caracterizate prin forme netede și stricte, dar design rafinat. Datorita designului elegant toaletă din colecția Glow, este ușor să se combine cu instalatii sanitare din alte serii. Sistemul de evacuare este format din două rezervoare, astfel încât modelele sunt echipate cu două moduri de prune.

Toate toaletele din această colecție au un RIMFREE de acoperire antibacteriene, care simplifică foarte mult de îngrijire. Mai mult, o astfel de acoperire asigură un nivel optim de igiena locurilor de toaletă. Aceste modele sunt recomandate pentru a instala în casele în care trăiesc familiile cu copii.

Sfaturi pentru alegerea

Înainte de a cumpăra un anumit model al producătorului finlandez, este important să se ia în considerare unele puncte.

  1. Eliberare. Există mai multe tipuri de ieșiri, pe care metoda de fixare a toaletei la conducta de canalizare depinde. Acesta este tipurile oblice, orizontale și verticale. Experții susțin că ultimul tip este cea mai optimă, deoarece cu această metodă de fixare a locurilor de toaletă aproape de perete.
  2. Marimea. Acest parametru este ales în funcție de zona spațiilor și dorințele personale ale cumpărătorului.
  3. Metoda de conectare a apei. Găuri pentru conectarea modelului la apă poate fi amplasat pe latura, pe partea de sus sau de jos. Pentru a alege dreptul de a alege locația lor, este necesar să se ia în considerare sistemul de alimentare cu apă în apartament. Există modele universale în care găurile sunt făcute imediat în mai multe locuri.
  4. Tipul de WC. Tipurile în aer liber și atașate sunt considerate opțiunile principale, dar uneori combinate se găsesc. Cel mai simplu în instalarea și îngrijirea sunt modele în aer liber.
Citește mai mult  Înregistrarea interiorului bucătăriei în stil modern

Comentariile clienților

Toți cumpărătorii produselor companiei finlandeze își sărbătoresc aspectul estetic și armonios, practic și ușurință de utilizare. Recenzii ale cumpărătorilor au remarcat calitatea și siguranța toaletei. Toate modelele au o înălțime și o lățime confortabilă.

În ceea ce privește sistemele de scurgere, Consumatorii preferă o soluție clasică cu un singur buton. Potrivit comentarii, un astfel de sistem este mai puțin probabil să rupă.

Cel mai popular model de pe piața rusă este șapte d. Aceasta este o opțiune în aer liber care se distinge printr-o înălțime relativ mică. Mulți cumpărători numesc dimensiuni mici de toaletă de către principalul avantaj, deoarece este ușor de plasat chiar într-o toaletă foarte mică.

Unitase Review compact IDO șapte d Fresh WC System Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: