Caracteristici și varietate de mile de bucătărie Omoikiri

Caracteristici și varietate de mile de bucătărie Omoikiri

Când vine vorba de reparații în bucătărie, oamenii înseamnă cel mai adesea alegerea de stil, schema de culori, precum și o varietate de headlovers. Cu toate acestea, puțini oameni cred despre alegerea o versiune chiuveta potrivita pentru un set de căști de bucătărie. Dar acest lucru este un element important pentru bucătărie, și starea de spirit a casei casei depinde de buna funcționare a acesteia. Unele dintre cele mai bune chiuvete sunt Omoikiri, și vorbesc despre ele în acest articol.

Particularități

Chiuvete sunt adesea supuse unor picături de temperatură, efecte mecanice, astfel încât aveți nevoie pentru a alege un astfel de element pentru bucătărie cu mintea. Ar trebui să se bazeze nu numai pe frumusețea exterioară și proiectarea de design, dar, de asemenea, asupra performanțelor de înaltă calitate.

Cum să opereze chiuveta în mod corespunzător pentru a servi pentru o lungă perioadă de timp, nu numai cumpărătorii de bunuri sunt de gândire, dar producătorii înșiși. Acesta din urmă este important să se creeze un model care va fi frumos și de înaltă calitate, în același timp. Omoikiri produce bunuri cu următoarele caracteristici:

 • Material durabil+
 • Stabilitatea la sarcini mecanice+
 • Politica de preț accesibil+
 • durabilitate+
 • produs de calitate bună.

Toate aceste caracteristici intruchipeaza granit. Acest material folosește mulți producători, cu toate că de înaltă calitate chiuvete din oțel inoxidabil, cupru si alama nu sunt mai puțin populare, inclusiv această companie. Producătorul Omoikiri oferă o garanție pentru produsele sale la cincisprezece ani. Acest lucru se datorează faptului că societatea utilizează cele mai noi tehnologii, se aplică în mod activ cele mai recente evoluții care afectează crearea unui produs de calitate.

Citește mai mult  Caracteristici de dimensiunea cabinei de duș 120x80 cm și prezentare generală a modelelor populare

Avantaje și dezavantaje

Avantajele tehnicii acestei companii mult. Să trăim pe principalul:

 • Utilizarea de materiale de înaltă calitate+
 • O selecție largă de produse+
 • Design divers+
 • Controlul de fabricare a produsului+
 • De stabilire a unui strat suplimentar care protejează spălarea de deteriorări mecanice+
 • Consumatorul nu aude sunete puternice în timpul funcționării acestui produs+
 • Echipament de instalare simplă Destul.

Următoarele elemente trebuie să fie atribuite dezavantajele coajă:

 • Chiuvete nu sunt proiectate pentru blaturi groase+
 • zgârieturi mici de la tacâmuri sunt vizibile în bol+
 • Pentru a da un tip de estetică, produsul trebuie să fie șters cu o cârpă uscată.

Gama

Produsele Omoikiri diferă de competitori cu originalitate, funcționalitate și unicitatea. Aceasta este succesul brandului.

În ciuda faptului că standardele creează unele cadru pentru care producătorii nu pleca, Omoikiri este capabil să combine frumusețea și practic în fiecare detaliu.

Este demn de remarcat faptul că Orice modele trebuie să fie instalat în dulap. Lățimea ei variază 40 – 90 cm. castron adânc și aripa mare ușor de utilizat, și soluții de culoare vă permit să alegeți o opțiune individuală pentru bucătărie.

Oțel inoxidabil

Luați în considerare cele mai frecvente variante ale chiuvetelor din oțel inoxidabil.

 • Omoikiri Sakaime 68. Formular de produs dreptunghiular. Constă dintr-un bol cu ​​un canal de scurgere confortabil, este realizat din granit artificial. Bowl-ul poate fi curățat cu ușurință, nu există raiduri și divorțuri în ea.

 • Omoikiri Tovada Aoto-49-1-In. Spălarea mașinilor, forma rotundă. Produsul este realizat din materiale de înaltă calitate, are un design bun. Clienții consideră că este un element vrednic al bucătăriei lor.

 • Omoikiri Toya 45-AB – Aceasta este o opțiune clasică de la faimosul brand. Are o funcționalitate excelentă și o formă rotundă confortabilă. Edgele nu este standard, vă permite să distribuiți cele mai importante elemente pentru a funcționa.
Citește mai mult  cabine de duș de mare palput: soiuri, dimensiuni și sfaturi

Produse noi în acest sezon sunt modele: ASIDA 51-1-In, Mizu 78-Lb-in, învelit, Akisame 86-In-L, Akisame 86-In-R, Amadare 55-in. Aceste modele diferă de vechii analogi ai cifrei lor de afaceri, carcasa este acoperită cu o compoziție cuprinzătoare de zgomot.

De la cupru și alamă

Omoikiri face chiuvete nu numai din oțel inoxidabil, dar din cupru și alamă. Aceste metale sunt rezistente la deformare, care este cauzată de apă. Acesta folosește un material puternic utilizat pentru mixere. Acest lucru face posibil pentru a rezista la sarcină operațională ridicată. Articole din cupru și alamă în Omoikiri sunt acoperite de lacuri speciale de protecție, care nu dă produsul să se estompeze. Modelele populare includ Sumida 51-Br, Mogami, Takatsu.

 • Sumida 51-Br – spălarea cu o grosime de 1,5 mm. Made de mână în Japonia. materiale de bună calitate, rezistent la șocuri și eco-friendly. Are un aspect atractiv. Special Shine Compoziție Crystal oferă o chiuveta de posibilitatea de a salva un aspect atractiv pentru o lungă perioadă de timp. În castron există preaplin, care permite apei să nu flux. Datorită aspectului universal, spălarea este armonios se potrivește atât în ​​design modern și clasic bucătărie. Această opțiune se uită cu succes în stil retro.

 • Mogami – Aceasta este o chiuvetă de mână. Fabricat din materiale de calitate japoneză, în special alamă. Are un design ergonomic elegant. Pe corpul sunt căptușeală cauciucată și anti-free. Ele protejează produsul de grăsime și murdărie, oferind un aspect impecabil.

 • Chiuveta takatsu Bowlul are o formă originală și o dimensiune crescută. Are un aspect atractiv, se distinge de cele mai convenabile caracteristici. Compoziția de protecție permite o lungă perioadă de timp pentru a menține aspectul produsului.
Citește mai mult  Aromadifuzoare pentru uleiuri esențiale

Din granit artificial

Compania Omoikiri creează produse din granit artificial. Tetografnit – acesta este un amestec care constă din granit natural, precum și rășină acrilică. Acesta include o componentă inovatoare bazată pe fibre sintetice. Ele sunt numite un Netoron, sunt produse în Japonia. Amestecul este foarte rezistent la ciuperci.

Tetograpted, de regulă, are o buna rezistenta la impact. rășină acrilică este format din ioni de argint, care încetinesc procesul de bacterii de reproducție. Ele dau suprafața de spălare și strălucire pâlpâirea neobișnuite.

Produsele de granit sunt considerate produse ecologice.

Luați în considerare mai multe modele populare.

 • Bosen 41-SA. Produsul are o formă dreptunghiulară, lățimea dulapului – 40 cm. construcție Îngropate cu o textură plăcută.
 • BOSEN 41-BE. Modelul compact, perfect pentru bucătărie mică. Mulți cumpărători iubit pentru combinația armonioasă de preț și de calitate.
 • BOSEN 41-PL. Miniatură, dar convenabil în funcțiune. Tipul de instalare – broaștei. Are o formă de dreptunghi.
 • Sakaime 79. dreptunghiular de construcții, echipate cu aripa. Dimensiuni – 79×50 cm. Consumatorii iubit de design, pret si calitatea acestui asistent în bucătărie.

Deci, indiferent de ce material va fi spalat Omoikiri. Puteți spune exact un singur lucru: În acest produs, compania a combinat materiale de înaltă calitate, producție profesională, precum și un design frumos și durabilitate.

Aflați mai multe despre Wheers Omoikiri din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: