Caracteristicile utilizării perdelelor verzi în interiorul dormitorului

Caracteristicile utilizării perdelelor verzi în interiorul dormitorului

Mai recent tonuri la modă în interiorul dormitorului au fost luminoase, delicate, pastelate. Mulți oameni de la designul acestei camere au fost alese de nuanțe albe și smântână. Cu toate acestea, în ultimii ani, decorarea luminoasă a spațiilor în diferite stiluri devine din ce în ce mai populară, astfel încât toate nuanțele de proiectare ar trebui luate în considerare. Deci, cel mai important detaliu al interiorului dormitorului sunt perdele pe ferestre. Luați în considerare opțiunile de perdea verde.

Particularități

facilitate verde – asocierea sa cu subconstientul primavara, soare, bucurie, cald, buna dispozitie. O astfel de dispoziție este foarte importantă atunci când treziți dimineața. Perdelele verzi vor înveseli un om trezit, reamintesc zilelor de vară, umple atmosfera pozitivă. Aceasta culoare este interesant și faptul că nuanțele sale sunt diverse și printre ele vă puteți ridica versiunea opusă rece, care, dimpotrivă, va aduce o înghițitură de prospețime și de îngheț plăcută în cameră.

Dacă alegeți să perdele verzi, cuverturi de pat pe pat în ton, lenjerie de pat și perne decorative, camera va fi decorat cu un bun gust.

Culoarea verde, ajută la relaxare după o zi grea, ameliorează tensiunea, mai ales cu ochii. Este această atmosferă, care ar trebui să fie într-o cameră concepută pentru somn și de odihnă, atât de mulți oameni prefera perdele verzi. Culoarea verde nu poate deranja, de frumos să se uite la el, în afară, este potrivit pentru aproape orice stil de interior.

După cum știți, atunci când în curs de dezvoltare design dormitor, unele stiluri nu permit utilizarea anumitor culori, cum ar fi high-tech sau țară, dar în măsura în verde, atunci nu există nici o sunt complet fără restricții, iar astfel de perdele în se va potrivi armonios orice opțiune de interior.

Vizualizări

Soiuri de perdele ferestre Multe și fiecare dintre ele pot fi reprezentate în nuanțe de verde. Cele mai populare sunt mai multe opțiuni.

 • Nieta. Astfel de perdele mai servesc drept componentă estetică a interiorului și speciale funcții nu efectuați. Ele pot fi plasate în sticlă, lanturi, margele si alte detalii decorative. Este posibil zonarea zona de perdele cu filament.

 • român. Reprezintă o ridicare pe orizontală a materialului prin intermediul unor spițe speciale, în care materialul este plasat în falduri elegant. perdele romane pot fi realizate din orice material, chiar și din bambus.

 • Laminat. În acest caz, materialul este înșurubat într-o conductă specială, iar înălțimea perdelei este reglată de un lanț. perdele verzi laminate sunt excelente pentru camere în stilul de minimalismul.

 • Gardina. Cea mai populară opțiune. Acestea includ perdele de la Tulle, organza si alte materiale. De obicei, tesatura ușoare pe bază de plasă este frumos armonizat cu portari dense. Posibila plasare de tul verde, sub forma unei compoziții multistrat.

 • Blind-uri. Potrivit pentru un dormitor într-un stil modern, ele dau camerei o rigoare, minimalism, eleganță. optiune convenabila pentru iubitorii de confort, deoarece este capabil de a ascunde complet razele soarelui.

 • Perdele de fotografii. Reprezentați perdele cu imprimare foto. Această opțiune poate fi un accent luminos în camera luminoasă.

 • Perdele duble. De obicei din material cordial. La coaserea specificului țesuturilor și nuanțelor materialelor trebuie combinate între ele.

Selectarea materialului

Selectarea cârpei pentru curățarea perdelelor verzi, acordați atenție densității, texturii și tipului de material selectat. Deci, țesătura poate fi cea mai obișnuită sau dragă. La cea de-a doua categorie țesături de catifea sau brocart, pe care desenul poate fi gol, iar un fir de aur lipsește prin țesătură. Opțiunile practice pot fi atribuite Lena sau Sarzh.

Chiar dacă cumpărătorul are facilități, nu trebuie să alegeți cea mai scumpă înclinare pentru coasere, deoarece Alegerea materialului este determinată în primul rând de camera comună. Deci, pentru stilistica țării, cabană, eco sau stil rustic este o cârpă naturală adecvată. Dacă interiorul este creat în stil baroc, modern, clasic, apoi alegeți Jacquard, trecerea sau mătase. Textura și se întâmplă strălucitoare sau mată, depinde de preferințele personale ale gazdei dormitorului.

Luați în considerare faptul că țesăturile dense de culoare închisă vor fi create în camera de suspendare și dacă luați o țesătură ușoară de aceeași umbră, dormitorul va arăta deja mai strălucitor.

Spectrul de culori

După cum sa menționat mai sus, verde are multe nuanțe, printre care toată lumea va putea să ia cea mai potrivită opțiune pentru un anumit stil de dormitor. Dacă cumpărătorul dorește să umple camera cu motive pozitive și de vară, atunci Se recomandă alegerea unei perdele de umbră de iarbă cu o nuanță gălbui. Cei care preferă să simtă atmosfera relaxantă din dormitor, care are o vacanță deplină, este mai bine să dea preferință tonurilor verzi închise cu o reflecție albastru.

Lumina verde HAPTONĂ recomandată pentru Ecosil, Deoarece acestea umple camera cu prospețime naturală și au, de asemenea, un efect benefic asupra unui vis sănătos.

Cei care suferă de insomnie, este mai bine să abandoneze saladovoy, precum și nuanțe luminoase și saturate de verde. Dar ele sunt mai bine să aplice oameni melancolici, aceste culori vor fi vesele și configurate la pozitiv.

De fapt, Verde este un amestec de viței galbene și albastre, iar diferența de tonuri depinde de gradul de adăugare a albastru sau galben. De exemplu, în cazul în care avantajul din umbra albastră, tonul se transformă în culoarea valului de mare și aceasta este o nuanță foarte potrivită pentru designul dormitorului cortina. Acesta poate fi reprezentat ca un accent luminos și poate acționa ca un supliment la un interior delicat pastel.

Când alegeți un designer de culoare, este necesar să luați în considerare „căldura” nuanțelor și să selectați perdelele astfel încât acestea să fie combinate armonios cu alte elemente de interior.

În general, putem observa o serie de cele mai populare nuanțe de perdele verzi și specificul percepției lor de către om.

 • Acvamarin. Asociate cu oamenii cu ușurință și prospețime.
 • Olive. Deeps, relaxează, ușor de imerses în somn.
 • Conifere. Calm, neted clasic umbra.
 • Herbal. Umple camera cu ușurință, lumină, energie bună.
 • măr. Tint invigorant Apelarea unei zile de lucru productive.
 • Mentă. Shade rece rece. Se potrivește bine în stilul dormitorului Provence sau Shebbi-chic.
 • Fistic. Scăderea plăcută a perdelelor, care este, de asemenea, clasificată pentru mai multe tonuri. Pot fi utilizate atât în ​​stil clasic, cât și în stil modern.
 • Smarald. Oferă camerei nobilă, aspect luxos, în același timp are proprietăți liniștitoare.
 • Lămâie verde. Este o nuanță verde cu o nuanță galbenă. Bine potrivit pentru dormitorul copiilor.

Opțiuni de proiectare

Perdelele verzi pot fi reprezentate În diferite versiuni de design.

 • Motivele florale. Crini blânde, crini de vale jucăuș, trandafiri de lux și orice alte flori vor arăta frumos pe fundal verde.

 • Frunze. Frunzele mari de palmier vor umple camera cu note exotice, iar frunzele simple arată că vă vor relaxa și vă vor permite să vă relaxați.

 • Overflow-urile de aur. Motivele de aur pe perdelele verzi arată foarte bogat, modele de aur, de aur impresionant umbra verde. Opțiune excelentă pentru stilurile de dormitor clasic și victorian.

 • Geometrie. Cortina verde dungată și verificată utilizează popularitatea. Ele arata strict, sofisticate si pot, de asemenea, vor spori vizual spatiul unui dormitor mic de dimensiuni mici.

 • Ombre. Efectul Ombre este o tranziție slabă de nuanțe, de exemplu, de la verde închis la verde deschis.

 • 3D Print. În acest caz, proprietarul dormitorului în sine decide ce imagine ar trebui să fie pe perdelele sale. Dar, în orice caz, va fi un desen colorat, care va deveni accentul principal al interiorului dormitorului.

Ce tonuri sunt combinate?

Perdelele verzi sunt universale și perfect combinate cu cele mai diferite nuanțe. Cu toate acestea, cea mai armonioasă culoare va arăta în combinație cu mai multe tonuri.

 • Maro și bej. Cu o combinație de astfel de nuanțe, camera este umplută cu motive naturale. Țineți minte că, dacă interiorul se face într-o culoare brună bogată, perdelele ar trebui să fie în culori verzi ușoare. Dacă designul dormitorului predomină o nuanță delicată bej, este mai bine să dea preferință perdelelor verzi verzi sau verzi verzi.
 • alb. Se pare foarte frumos combinație, în stare proaspătă, dar încercați pentru a ridica perdele de nuanțe de verde blând pentru interior alb, și nu tonuri de contrast suculent.
 • gri. perdele verzi în interior dormitor gri – opțiune clasic pentru iubitorii de stil strict, echilibrat.
 • Negru. O combinație destul de îndrăzneață, care nu se face de către toată lumea, dar cu o selecție de nuanțe competente, puteți deveni proprietarul unui dormitor incredibil de frumos.

Exemple interesante

Va oferim să ia în considerare următoarele opțiuni interesante:

 • Combinația clasică Tulle cu Floral podoaba și verde Porter+

 • lambrechene Green face o cameră de vedere vizual mai mare+

  • Combinație de perdele verzi de diferite lungimi.

  Sfaturi pentru alegerea perdele verzi A se vedea în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: