Care este diferită de perna anatomice ortopedice?

Care este diferită de perna anatomice ortopedice?

Pentru selectarea perna, este necesar să se refere să fie responsabil, deoarece depinde direct de acest accesoriu, nu numai calitatea somnului, dar, de asemenea, starea de sănătate a persoanei de dormit. Recent, perne ortopedice sunt foarte populare. Dar unele dintre ele sunt mai corect pentru a apela anatomice. Pentru a nu face o greșeală cu alegerea, este important să se înțeleagă diferențele dintre cele două accesorii.

Diferența în destinație

Principala diferență dintre cele două categorii de perne este tocmai în numire. Asa de, Perna anatomică este un produs care, în cursul funcționării, se poate adapta la trăsăturile constituționale ale corpului unei persoane de dormit, de exemplu, sub curbele coloanei vertebrale cervicale. Acest lucru face ca poziția unei persoane în timpul somnului și să se odihnească cât mai confortabilă. Cu alte cuvinte, aceste perne sunt forma memorabilă, convenabilă pentru o anumită persoană.

Există, de asemenea, perne ortopedice. Aceste produse nu sunt inferioare în calitate de calitate, dar totuși pot fi atribuite unei categorii mai grave. Scopul lor principal este de a oferi efectul medical și profilactic. Aceste perne pot „pune un” om exact care va duce la coloana vertebrală.

Cel mai adesea folosind o astfel de pernă prescrie medicul participant. Pe baza acestui fapt, produsele ortopedice pot fi împărțite în mai multe categorii:

 • pentru gravide (Bazat pe regiunea lombară, care reprezintă cea mai mare sarcină)+
 • pentru copii În scopul corectării la timp a bolilor, cum ar fi scolioza, cifoza, osteohondroză și alte câteva+
 • Pentru adulti – Aceste accesorii sunt prescrise ca un supliment la tratamentul complex al bolilor sistemului musculo-scheletice, precum și pentru îndepărtarea de tensiune generală din mușchi.

Conform compoziției țesuturilor, perna ortopedica este, practic, nu este diferit de anatomice. Deci, în care și în alt caz, produsele sunt fabricate din materiale naturale, care pot trece reacții de aer și non-alergice.

alte diferențe

Există și alte diferențe între două produse similare cu o prima vedere. Diferența este următoarea.

 • Preț. Perne ortopedice sunt de obicei mai scumpe decât anatomice. Dar diferența de preț nu este semnificativă.
 • Modelul anatomică poate fi ales independent, Dar ortopedic este mai bine pentru a obtine o programare a unui medic. Teoretic, perna ortopedică poate fi cumpărat fără o rețetă, dar în acest caz poate avea efecte dăunătoare decât.
 • Ca un pachet O umplutură de lumină este utilizată pentru o pernă anatomice. Produsele ortopedice în majoritatea cazurilor, sunt umplute cu polistiren și latex, care sunt caracterizate prin rigiditate.
Citește mai mult  Mobilier forjat pentru hol: argumente pro, contra și exemple frumoase

Știind toate diferențele dintre cele două categorii de perne, vă puteți deplasa în condiții de siguranță la alegerea unuia dintre ele.

Ceea ce mai bine de ales?

Orice perna (sau ortopedice anatomice) nu ar trebui să cumpere după utilizare de către o altă persoană. Expertii recomanda achizitionarea unor astfel de produse numai în magazine specializate. Majoritatea covârșitoare a acestora lucrează direct cu producătorii, astfel încât riscul de a cumpăra un produs de o calitate scăzută este aproape minimă. În plus, în procesul de alegere, este necesar să se ia în considerare următoarele nuanțe importante:

 • Este mai bine de a alege perne, care sunt complet formate din materiale naturale, deoarece acestea sunt ușor de întreținut și nu provoacă reacții alergice+
 • Din punct de vedere practic, aceasta va fi mai potrivite pentru produsele care au capace detașabile, deoarece, deoarece acestea pot fi contaminate+
 • indiferent de tipul de accesoriu, lungimea sa nu trebuie să depășească lățimea saltelei+
 • Ar trebui să acorde o atenție la dimensiunea de pernă, deoarece pentru iubitorii de a dormi pe spate înălțimea accesoriului nu trebuie să depășească 14 cm admise (pentru orice altă postură de somn este permisă o ușoară creștere în câțiva centimetri)+
 • Nu ar trebui să cumpere produse prea ieftine, deoarece în cele mai multe cazuri, acestea sunt falsuri.

Dacă ia în considerare toate subtilitățile, atunci șansa de a cumpăra un produs de o calitate slabă incorectă sau se reduce la zero,.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: