Cârlige de perete pentru haine în hol: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

Cârlige de perete pentru haine în hol: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

Problema utilizării optime a spațiului într-un apartament sau o casă este familiarizată cu aproape fiecare dintre noi. Cârligele elegante moderne montate pe perete pentru îmbrăcămintea exterioară devin din ce în ce mai populare pentru holurile mici, au intrat ferm zeilor noștri, sunt folosiți zilnic pentru a stoca îmbrăcămintea exterioară și a diferitelor accesorii.

Scop

Cârligele de mobilier montat pe perete din hol sunt necesare pentru ca membrii familiei, întoarcerea acasă, ar putea închide hainele și accesoriile de top (umbrele, saci, eșarfe și altele) pentru depozitare. Atunci când vizitează oaspeții, vor fi necesare cârlige pentru haine în hol. Utilizarea cârligelor de perete are avantaje incontestabile.

 • Compactitate. Cele mai multe umbroase cârlig deschise preferă spații mici. Nu în fiecare haldă este posibil să plasați un dulap voluminos. Cârligele compacte vă permit să rezolvați această problemă fără pierderi în confortul de a trăi.
 • Costul disponibil. În condițiile realităților moderne, acesta este un factor important. Orice set de cârlige pentru mobilier, chiar și cel mai elegant, costă semnificativ mai puțin garderobă.
 • Funcționalitate. Cârligele durabile, montate corect, pot rezista cu ușurință haine grele de iarnă (strat, haina, jacheta în jos), iar elementele miniaturale sunt convenabile pentru depozitarea articolelor luminoase (pălării, chei, umbrele).
 • Instalare usoara. Cu fixarea cârligelor, nu apar probleme. Dacă cuierul devine îndeaproape, va fi suficient pentru a monta 2-3 cârlige, iar spațiul suplimentar pentru îmbrăcăminte este gata fără a cumpăra un cabinet nou.
 • O varietate de sortimente. Printre seturi de opțiuni vor exista întotdeauna o soluție ideală care satisface cererile consumatorilor și proiectarea unui anumit cameră.

Materialele

fitinguri de perete sunt realizate în principal din metal, lemn si plastic.

 • Metal. cârlige de mobilă din crom, aluminiu sau bronz durabil, fiabil, durabil. Este cârlige de metal, care sunt cele mai potrivite pentru hol, cu ușurință va rezista la sarcini ridicate. Minus cârlige de metal – necesitatea de a fora pe perete pentru montarea pe un șurub autofiletant.

 • Lemn. Cârligele din pictate lăcuit elegant aspect de lemn, este mai ușor să se atașeze, rezista la sarcina atunci când agățat obiecte de îmbrăcăminte grele, dar nu se potrivesc cu orice interior, sunt mult mai puțin frecvente.

 • Plastic. Cea mai fiscală opțiune. Evident, inacceptabil pentru interior rafinat. Pentru îmbrăcăminte exterioară grele, nu este potrivit, dar pentru o varietate de trivia de uz casnic – o decizie demnă.

Desigur, materiale pentru fabricarea nu sunt limitate la aceste specii. În locuințe de lux cu mobilier de lux, accesorii pot fi de culoare argintie sau aurit, decorat cu încrustații. Tehnologiile au fost dezvoltate pentru a obține materiale moderne de metaloizi sau chips-uri metalice prin presare cu un tratament termic la temperatură ridicată.

În apartamente și case, mulți meșteșugari face cârlige cu propriile lor mâini de materiale de preot și a obține rezultate originale. Compoziții din tacâmuri, unelte, organe de asamblare, conducta de fasonare, frumos curbat corespunzător.

Femelei de lemn și tije, cele mai multe rezultate interesante sunt, de asemenea, obținute, și astfel încât pomul nu este nepotrivit, produsele sunt vopsite în conformitate cu stilul interiorului.

Vizualizări

Prin proiectare, cârlige de mobilier sunt:

 • Elevate (single) – au o rezistență ridicată, rezistă la sarcini grave, sunt utilizate pentru depozitarea speciilor grele de îmbrăcăminte exterioară, pungi mari umplute cu rucsacuri+
 • Două tije (dublu) – se combină în mod optim puterea și funcționalitatea, sunt cele mai comune, folosite pentru a stoca simultan o îmbrăcăminte mare (pe una dintre coarne) și mai multe obiecte mici (pe a doua)+
 • Trei butoaie (triple) – constau din 1 coarne mari și două mai mici, sunt folosite pentru a stoca articole de îmbrăcăminte ușoare și lucruri mici, deoarece atunci când o distribuție a greutății inegale este posibil un cârlig sau deformare rupere.

Metode de fixare

Puteți poziționa cârligele în moduri diferite: fixați direct pe perete, ușile, panoul decorativ, secțiunea deschisă a peretelui lateral al mobilierului stând în hol. Pot fi fixate într-un rând, la diferite niveluri, în diagonală – după cum vă place. Nu este rău să ofere cârlige individuale pentru copii și să le consolideze scăzut, astfel încât copiii se pot închide confortabil hainele lor (de exemplu, venind de la școală sau se întorc de la o plimbare). Alegerea metodei de fixare afectează:

 • Ce material este elementul+
 • Greutatea de lucruri pe care planul să stea+
 • greutatea și mărimea cârligului+
 • Suprafața pe care va fi amplasat cârlige.

prezoane speciale cu sculpturi metrice sunt cel mai des folosite pentru fixarea cârligelor unice. Șurubelnița se înșurubează în suprafață, iar cârligul se aprinde firul metric. Astfel de elemente pot fi montate cu șuruburi sau șuruburi conform uneia sau îmbinare într-o varietate de sisteme sub formă de structuri, precum și de a face din bumbac în momentul atîrnă nimic pe umeraș. Două tijă și trei produse tija sunt fixate cu șuruburi autofiletante sau șuruburi (prin proiectare).

În care Lungimea și tipul de auto-presare pentru o anumită suprafață sunt luate în considerare pe baza grosimii panoului și a materialului pentru a obține un element fiabil. De exemplu, în mod incorect aleasă auto-încărcată sub sarcină va fi pur și simplu tăiată din gips-carton, pentru acest material de care aveți nevoie pentru a lua diblurile Molly.

Opțiuni pentru elemente de fixare cu scotch și adeziv dublu – cele mai simple efectuate, nu necesită unelte speciale, nu dăunează pereților, dar fiabilitatea lor nu este atât de mare.

Cum să ridici?

Cârligele de mobilier selectat corespunzător vor fi confortabile pentru a fi utilizate, acestea se vor potrivi organic în stilul de design al camerei, nu necesită înlocuire pentru o lungă perioadă de timp și nu vor da proprietarilor nici un hassle. Nu numai funcționalitatea, ci și componenta estetică a aspectului produselor, ca în hol, ele sunt în mod constant în vedere și sunt folosite zilnic. Decideți dimensiunile este ușor. Pentru haine de iarnă și saci transpirate, cârlige mari puternice sunt potrivite, pentru bunuri de uz casnic mici și diverse accesorii – elemente mici.

Alegerea designului nu este, de asemenea, deosebit de dificilă. Necesitatea de a decide ce și în cazul în care vor fi stocate. Cârlige singulare – pentru a stoca lucruri grele. Pe astfel de elemente, sarcina este distribuită uniform, produsul va dura mulți ani.

Cârligele duble și triple sunt selectate pentru stocarea unei îmbrăcăminte mai ușoară.

    Cel mai important parametru al alegerii este materialul. Produse metalice din aluminiu și au devenit cele mai durabile, rezistă la încărcături mari și nu rugină. Se recomandă alegerea unor fitinguri corporative de înaltă calitate, care alcătuiesc un singur stil cu alte elemente (mânere ușă, bucle, închideri). Produse din lemn – clasicul necorespunzător, sunt evaluate pentru naturalitate și decorativitate, dar mai puțin durabile și durabile comparativ cu metalul, care în mod natural. Elementele de plastic din hol sunt utilizate rar, cu excepția lucrurilor copiilor, lamele de încălțăminte, chei, deoarece pot rupe, se opresc sub sarcină, necesită înlocuire frecventă. În mod tipic, produsele din plastic nu sunt selectate în hol, ci la bucătărie, baie, baie, unde sarcina este semnificativ mai mică.

    Expresia „Hallogery începe cu un cuier” este familiară tuturor. Elemente de fitinguri alese în mod competent servesc nu numai pentru confort și confort, ci și pentru a completa armonios stilul comun de design în cameră. O varietate de idei de designer Imaginație uimitoare. În evoluțiile moderne, puteți găsi elemente de accesorii de tot felul de forme și dimensiuni care vă permit să alegeți elementele necesare în aproape orice stil interior.

    Cum se face cârligul original pe perete, uitați-vă în videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: