Cazuri cu coș pentru baie de spălătorie: Soiuri, Sfaturi de selecție

Cazuri cu coș pentru baie de spălătorie: Soiuri, Sfaturi de selecție

Chiar și în familii mici, poate exista o problemă de stocare a lenjeriei murdare. Unele hostesse stochează totul într-o mașină de spălat, care poate oferi probleme suplimentare – într-un tambur incredibil, lucrurile pot „sufoca”. Această problemă decide coșul de spălătorie. Cu toate acestea, în acest caz apare o altă problemă: lipsa spațiului liber în baie. Toate aceste nuanțe pot fi rezolvate folosind o spumă de baie cu un coș de lounge încorporat.

Particularități

Organizarea spațiului în baie – întrebarea nu este simplă.

Caracteristicile cabinetului-spumă cu un coș pentru lenjerie sunt următoarele poziții:

 • Capacitate mare – Acest lucru evită localizarea camerei și păstrați accesorii pentru baie în ordine+
 • Compactitate – un astfel de accesoriu nu ocupă mult spațiu în baie+
 • Există un loc pentru stocarea lenjeriei murdare – Un coș mare și spațios este construit în mobilier și nu ia un loc suplimentar+
 • Atributul pentru baie este procesat de o substanță specială – Acoperirea împiedică putregaiul în condiții de umiditate ridicată.

Spre deosebire de dulapurile obișnuite de cameră Penal are anumite proporții: înălțimea este mai mare decât lățimea de 3 ori și este de cel puțin 1,5 m, Oferă acces convenabil la toate rafturile și facilitățile de baie situate pe ele.

Abundența dimensiunii vă va ajuta să alegeți organizatorul pentru băi de orice dimensiune. O varietate de modele și culori vă vor permite să introduceți o penalizare în orice design.

Avantaje și dezavantaje

Beneficiile coșului de rufe cu coșul pentru lenjerie includ următorii indicatori:

 • Depozitarea convenabilă a produselor de igienă personală, prosoapelor și a altor lucruri+
 • Coșul încorporat pentru lucruri murdare îi va ajuta să le ascundă de ochii îngrozitoare și nu vor permite mirosuri excesive în afara casetei+
 • Puteți pune o astfel de pedeapsă într-o zonă mică (datorită predominanței înălțimii deasupra lățimii)+
 • Există o oportunitate de a alege una dintre multele modele elegante.

Dezavantaje:

 • Volumul coșului nu poate fi suficient de mare pentru familiile în care a avut loc de spălare este o dată pe săptămână+
 • De multe ori, utilizatorii nota problemele cu elementele de fixare ale lenjeriei ei înșiși coșuri – ele pot fi atașate prea greu și necesită un mare efort pentru ao elimina sau, dimpotrivă, fără nici un efort un coș poate să dispară+
 • preț mare.
Citește mai mult  Minimalism Dormitor Design Interior Idei

Soiuri

Există mai multe tipuri de astfel de dulapuri. Ei vor vorbi despre ele de mai jos.

 • În aer liber (coloana). Aceasta este o opțiune clasic care se potrivește majoritatea utilizatorilor. În funcție de model, acesta poate avea picioare sau plasate pe o bază uriașă. Din titlu devine clar că aceste dulapuri sunt instalate pe podea, în orice locație convenabilă.

 • Unghiular. Această opțiune vă permite să facă un unghi frumos și deceen un spațiu semnificativ pentru alte piese de mobilier sau tehnologie. Unele modele pot șoca semnificativ adâncimea dulapului, montarea în forma unghiului care trebuie luată în considerare la alegerea.

 • Suspendat (consola). Este o varietate destul de rară de mobilier. Cel mai adesea, astfel de mobilier este prezentat sub formă de mici tumbers, care sunt situate deasupra salariului. Aceste cazuri sunt destul de rare, deoarece nu fiecare sistem de fixare va fi capabil să reziste la această greutate.

În plus, aș dori să menționez dulapuri cu coșuri de rufe și oglinzi. Oglinzile vor ajuta să decoreze orice cameră, să o facă mai ușoară și să extindă vizual camera spațială.

Materialele

Cerințe pentru materialul din care se fac creioane de baie, foarte mari. Ar trebui să fie:

 • durabil+
 • Condiții durabile pentru umiditate ridicată+
 • Protejat de mucegai și ciuperci+
 • Sigur pentru sănătate+
 • rezista la temperatura scade.

Cel mai adesea, cadrul în sine este fabricat din materiale precum:

 • lemn+
 • metal+
 • PAL laminat+
 • MDF+
 • plastic+
 • sticlă tensionată.

Astfel încât materialul a primit proprietăți de respingere a apei, dulapul este acoperit cu lac sau vopsea specială.

Merită luarea în considerare a unei nuanțe: deja în timpul utilizării, este necesar să reîmprospătați acoperirea protectoare, deoarece are propria viață de valabilitate.

Pentru plastic și PAL, nu toți detergenții sunt potriviți – substanțele chimice din unele dintre ele pot dăuna acoperirea dulapului sau a materialului în sine.

Dimensiuni

Datorită diverselor nevoi ale clienților, mai multe opțiuni pentru dimensiunea piscinei de cabinet. Diferența lor este în lățimea designului, deoarece este responsabilă pentru cât de mult spațiu va lua în cele din urmă un dulap. Astfel, lățimea produselor variază – poate fi de la 25 cm până la 1,2 m. Cele mai frecvente produse sunt luate în considerare dulapuri de 25, 30, 35 și 60 cm. Adâncimea fiecărui model este absolut aceeași și este de 32 cm. Înălțimea standard a cabinetului poate fi fie 1,8 m, fie chiar 2 m.

Citește mai mult  Dormitor cu mobilier închis: caracteristici și opțiuni de design

Opțiuni pentru fațadele

Există o mare selecție de soluții color cu un coș pe piața modernă. Opțiunea populară este albă, precum și culoarea neagră, întunecată, bej, toate nuanțele de albastru și roșu. Alegerea de multe ori cade pe culori care creează un contrast cu instalațiile sanitare albe.

Designul stilistic al corpului poate fi selectat de propriul gust, deoarece modelele sunt prezentate astăzi în stiluri, cum ar fi minimalismul, Provence, modern. Cazul cabinetului clasic este o fațadă cu un singur foton, care se face în aceeași culoare ca și pereții băii.

Diferitele modificări pot include una, două, trei sau mai multe uși care acoperă conținutul penului din ochii celorlalți.

Modele echipate cu o oglindă – aceasta este una dintre cele mai populare și universale soluții pentru orice interior. Un alt decor pentru corpul navei poate fi inserții din sticlă, precum și opțiuni din sticla multi-colorate – vitralii. Valoarea decorativă mare poartă de înregistrare cu panouri acrilice lucioase din MDF.

Nou în domeniul proiectării de fațade din oțel așa-numita rază. Acestea sunt dotate cu sertare si rafturi si sunt o solutie moderna pentru baie Hai-tech.

umplere interior

Umplerea internă a spumei este diferita si depinde de modelul dulapului. Cea mai opțiune comună este un caz creion, în care biroul de jos este furnizat în sertarul cu un cadru pentru un coș. Coș pentru lenjerie vine complet cu mobilier, dar poate bea separat.

În compartimentul din mijloc există rafturi deschise obișnuite sau cutii retractabile. A doua opțiune este considerat cel mai convenabil de a folosi, așa cum este mai bine să obiecte protejat de umiditate. De la rafturi de mai sus, mici, pentru băi de igienă personală sunt furnizate de obicei.

Recomandări pentru alegerea

Pentru a selecta o penalizare cu un coș pentru lenjerie, trebuie să ia în considerare o serie de factori, care vor fi discutate mai jos.

 1. Marimea. Este demn de a măsura bine locul pe care doriți să evidențiați pentru a instala cabinetul. Dacă spațiul liber este de colț, puteți lua în considerare opțiunea cu un dulap unghiular. Este în valoare de vedere dimensiunile standard, de exemplu, cum ar fi înălțimea și adâncimea. Este de dorit ca sifonierul să fie în afara mobilierul din apropiere.
 2. Material. Nu este recomandat să cumpere mobilier din lemn în baie – are proprietatea de a se umfla de umiditate și este mai sensibile la putrezire. dulapuri de sticlă și inserții de oglindă necesită o curățare atentă și frecventă, din moment ce există în mod constant divorțuri pe suprafața. Stilouri mai bine instalați din oțel crom.
 3. Proiecta. Dezvoltarea o mulțime de modele și soluții de culoare. Această abordare va permite să alegeți un dulap pentru orice interior din baie.
 4. dimensiune Coș. Selectați mărimea se bazează pe cât de mulți oameni în familie și cât de des spălarea.
 5. Sistemele de închidere Basket. Merită atenția asupra faptului că elementele de fixare nu interferează cu fotografiere coș, dar, de asemenea, nu au fost rărite. Există modele cu elemente de fixare în formă de cârlige – face mai ușor de utilizat, dar crește sarcina pe suporturile și le aduce la rupere.
 6. Picioare sau pe bază deșiE. Mai convenabil este prezența unui colegi picioare. Se face curățarea sub mai ușor, și, de asemenea, nu oferă partea de jos a mobilei la umed, în cazul inundării.
Citește mai mult  Canapea AFM: Despre marca si sortiment

Exemple în interior

Mai jos este câteva exemple de o baie cu un dulap.

Pe primele spectacole foto o cameră realizată într-un stil monofonic. mobilier clasic alb pe picioare, mânere elegante, multe compartimente functionale – toate acestea sunt bine combinate cu copacul contrastante de Sakura.

Următoarea fotografie prezintă o baie cu mobilier monofonic, care creează un contrast cu pereții albi și instalațiile sanitare. Fără mânere, desene și elemente de umplere interne vizibile nu accentuează designul minimalist.

Ultima fotografie este un exemplu de combinație de umbra verde și culori care creează un sentiment de prospețime. Acesta este un exemplu luminos dintr-o combinație de succes de culori ale pereților cu gresie și mobilier panouri lucioase. Toppers Rafturile penale sunt închise de o ușă, ceea ce vă permite să separați coșul cu sertare.

Apoi, vizionați o revizuire video agățată de fenol cu ​​un coș de baie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: