Cazuri de podea în baie: tipuri, dimensiuni și selecție

Cazuri de podea în baie: tipuri, dimensiuni și selecție

Forma îngustă a peneului vă permite să o plasați în băi compacte. În lățime, nu are nevoie de mult spațiu, dar are o bună capacitate din cauza înălțimii considerabile.

Particularități

Creioanele în aer liber se numesc „coloane” pentru similitudinea lor cu un design similar. Caracteristica principală a unui astfel de produs este un aspect extrem de subțire. Ele pot fi de diferite înălțimi, dar ele nu produc mai mult de doi metri pentru bai. Acest lucru se datorează lipsei de scaune în baie sau alte suporturi care fac posibilă pentru a obține lucrurile de pe rafturi superioare.

În profunzime, pedeapsa este inferior la un cabinet cu drepturi depline, dar face posibilă utilizarea rafturile cu ușurința de utilizare, tot conținutul este ușor de accesibilitate. Colectarea de design dobândit, ar trebui să se gândească la ce și în cazul în care va fi în ea.

O înțelegere clară a umplerii funcționale pénal va permite în mod corect regimentele. De exemplu, în partea de jos este planificat pentru a plasa recipiente mari cu substanțe chimice de uz casnic, aceasta înseamnă că înălțimea raftului trebuie să se potrivească. La nivelul ochilor, puteți seta bule miniaturale și creme de conținut cosmetice. Acesta va avea un mic spațiu între rafturi.

În pedeapsă, raftul este izolat pentru prosoape de rezervă, fațada închisă face posibilă menținerea lor de la umezeală, care este prezentă în aerul băii datorită evaporării fierbinți.

Lucrurile care nu sunt destinate utilizării frecvente sunt plasate în partea de sus.

O altă caracteristică se referă la materialele din care produse produse. Deoarece pedeapsa trebuie să fie în interior cu umiditate ridicată, Materialul trebuie să aibă o porozitate minimă și să aibă capacitatea de a respinge apa.

Constructiv, creioanele sunt destul de variate – cu excepția formei, ele diferă în fațadele deschise, închise și combinate. Produsele cu ușile sunt protejate de evaporarea caldă. Puteți instala coșuri cu accesorii pentru baie pentru a deschide rafturi, ele sunt deosebit de relevante dacă baia va fi construită în stil scandinav sau va folosi orice alte tipuri de țări.

Modelele sunt adesea dotate cu rafturi cu zăbrele, care ajută la menținerea o bună ventilație. Unele tipuri de sancțiuni sunt echipate cu lurps mari sau coșuri. Acestea pot fi extinse separat pe role, sau lăsați cu ușa de jos.

Chiar una dintre caracteristicile de sancțiuni aparține Prezența picioarelor stabile. Design-ul poate fi pe baza la sol, dar baia este importantă pentru oportunitățile de ventilație de mobilier, iar picioarele pot proteja produsul în timpul scurgerilor.

modele de bază

Modele în aer liber trebuie să vină în contact cu podeaua. Ele pot fi pe picioare, pe role, pe baza de bază, dar, după cum sa observat deja, spațiul dintre fundul penal și podeaua este binevenit. Orice tipuri închise de produse sunt împărțite în stânga față și dreapta față-verso, în funcție de care ușile partea deschisă, ceea ce trebuie luat în considerare atunci când se selectează modele. Construcțiile de pe podea sunt împărțite în următoarele tipuri.

Citește mai mult  Placi 3D pentru baie: cum să alegeți și să vă îngrijiți corect?

„Coloană”

Un model îngust ridicat care ocupă un spațiu puțin în lățime, se referă la aspectul clasic al creioanelor.

Unghiular

Designul este instalat pe podea în colțul liber. Poate fi un triunghiular, trapezoidal sau o rază. Înălțimea este aleasă pentru a gusta proprietarul. Penalizarea nu trebuie instalată strâns în unghi, prezența unui spațiu mic între produse și perete va îmbunătăți oportunitățile de ventilație. Modele de colț utilizează rațional spațiul, ele sunt chiar potrivite pentru camere mici.

Semupent

Este un tip de spumă scurtată. Designul este convenabil pentru camerele în care nu există posibilitatea de a stabili un model cu drepturi depline, având în vedere prezența țevilor sau a mobilierului de suspendare existente.

O astfel de pedeapsă va avea un loc perfect sub acoperirea port-prosop încălzit sau de cabinet suspendat, va fi o suprafață confortabilă pentru constatarea temporară a lucrurilor folosite în timpul șederii în baie.

Creion rotativ

Design original și confortabil cu axă în centrul din jurul cărora toate secțiunile acestui produs se rotesc. Mai mult, fiecare parte poate avea propria funcționalitate – rafturi, cutii retractabile, cârlige de prosop, buzunare.

Astfel de produse sunt instalate convenabil în baie sau suflet, este posibil să se utilizeze lucrurile necesare fără întreruperea procedurilor de apă. Creioanele rotative pot fi solide, care se rotesc în mod constant în jurul axei lor și modulare, împărțite în secțiuni verticale – dacă este necesar, puteți roti oricare dintre module.

Dulapuri

Mobilierul convenabil de cameră este proiectat pentru băi mari. Se combină înălțimea spumei și lățimea dulapului sau se poate asemăna cu un dulap îngust și o pedeapsă largă, totul depinde de dimensiunile modelului selectat. Produsele sunt instalate la perete, lăsând un mic decalaj pentru ventilație.

Cazurile pot fi surd sau deschise, dar cele mai des produse Modele combinate – partea inferioară este ascunsă în spatele ușii, în centru există cutii retractabile, iar în partea de sus există rafturi deschise. Într-un astfel de design, puteți colecta toate lucrurile necesare, creând un stil minimalist în interior.

Model cu coșul

Coșul de benzi – nu este cea mai estetică din baie în baie. Creioane cu o masca de capacitate încorporata prezenta. Coșul este situat în partea de jos a produsului din spatele ușii închise, care se deschide cu ea. Fie rezervorul de lenjerie este instalat pe rolele și frunze ușor, dacă este necesar.

Deschis

Tipurile deschise de sancțiuni seamănă cu un raft, diferența constă în prezența obligatorie a celor laterali surzi. În penalizare, este posibil să se așeze lucruri care nu sunt o evaporare teribilă, în plus, toate elementele necesare sunt la îndemână. Pentru băi mari modele deschise sunt adesea convertite în mobilier expozițional pentru decorarea premiselor pentru care sunt instalate cochilii de mare, corali, sticle frumoase.

Închis

Desenele complet închise nu arată foarte impresionante, deci sunt adesea dotate cu oglinzi sub formă de inserții sau la întreaga dimensiune a ușii. Datorită oglinzilor care se joacă cu spațiu, camera pare mai ușoară și mai ușoară.

Astfel de creioane se apropie de chiuvetă pentru a-și folosi pe deplin funcționalitatea.

Materiale de fabricație

Specificitatea băilor necesită caracteristici speciale. In nici un loc, mobilierul nu este supus unor astfel de impacturi distructive de apă și abur, în baie. îndeplinesc în mod ideal cerințele de ochelari umede și din material plastic. Aproape că nu au o porozitate și a respinge apa. Materialele rămase necesită o procesare specială și strat protector.

Citește mai mult  Baroc Canapele: Caracteristici, tipuri și alegeți

Lemn

Pentru spații cu umiditate ridicată, copaci dense sunt potrivite – stejar, zada, nuc, paltin, cedru, wenge. Produsele finite sunt tratate cu impregnări antifungice și acoperite cu un strat hidrofuge – vopsea, lac, laminate. Creioane realizate din lemn natural arata foarte bine, dar costa scump.

PAL

Cine nu își poate permite produsul din lemn natural, dobândește imitație buget – PAL. Creion din material cotlet și se acoperă cu furnir de orice rase de copaci, chiar exotice.

MDF

Ecologic, materiale sigure din așchii fine impregnate cu rășini naturale. succumbes MDF care îmbunătățește aspectul produsului. Costul este mai mare decât cea a produselor din PAL, dar este inferior lemn natural. Sticlă și metal utilizate ca elemente complementare.

Culori și design-

Frumos interior este planificat înainte de reparații. Finisaje si mobila trebuie să se completeze reciproc, să reziste gama de culori și să nu se retragă din stilul planificat. În plus, parametrii spațiilor comerciale sunt, de asemenea, luate în considerare. Tampoane penale adecvate mici Camere cu plafoane înalte. aspirația lui în sus completează numai sentimentul de „conducte“. Pentru astfel de grupuri sanitare, nu ar trebui să completeze mobilierul de nivel superior sau produsul trebuie să fie cât mai transparent posibil.

Corner, cazuri rază rotunjite și unghiurile înmuia. Prezența lor în camere alungite dreptunghiulare ajută camera de echilibru pentru a dobândi.

Pentru băi mici, nu ar trebui să ridicați doar modele miniaturate superficiale, Acestea trebuie să conțină rafturi deschise superioare sau înzestrate cu fațade de sticlă și oglindă care extinde vizual spațiul. Pentru astfel de camere, luciu alb funcționează bine în finisaje sau mobilier.

Dimensiunea mare poate permite orice paletă de culori – saturate roșu, albastru intens, opțiuni contrastante și prezența unor accente luminoase.

Gabarits

Industria fabricarea structurilor în aer liber de diferite dimensiuni, deoarece acestea ar trebui să se potrivească cu băile de orice dimensiune. Dar chiar și opțiunile compacte pot găzdui un număr considerabil de lucruri.

Nu fiecare baie poate oferi un loc pentru o penalizare, dar dacă acest lucru se află, ar trebui să acorde o atenție la produsele cu o lățime minimă – 35-40 cm și o adâncime – 20-25 cm. Pentru modelul cu astfel de dimensiuni stabile, înălțimea ei nu trebuie să depășească 100-120 cm. Cu cât mai adânc caz creion, cu atât mai mare înălțimea el poate permite.

Atunci când un deficit catastrofal de spații de depozitare în baie minuscul, design-ul este fixat pe perete și de a construi până la înălțimea dorită. Astfel de canistre sunt produse pe cont propriu sau la comanda.

Standardul pot fi considerate produse de 40-55 cm lățime și adâncimea de 32-40 cm. Ele sunt stabile la o înălțime de 1,5-2 m. Acesta are un mobilier plin de spatios care poate absorbi toate accesoriile de baie, oferind baie un aspect îngrijit, fără bibelouri.

Design standard de interior nu poate fi toalete adecvate „lui Hrușciov“. Chiar dacă le-get pentru a instala, produse de uz cu ușile deschise vor fi problematică. Astfel de canistre spații adecvate cu moderată până la dimensiuni mari.

Citește mai mult  Designul mic de bucătărie cu frigider

Pentru majoritatea produselor condiție obligatorie este înălțimea maximă – 2 m, dar camere spațioase pot permite o lățime dulap de 55-60 cm, o adâncime de 40-50 cm și o înălțime mai mare decât marca de doi metri. Instrumente de spațioase modele nu numai cu rafturi si sertare, dar, de asemenea, un bar pentru agățat prosoape și halate de baie.

Separat, menționarea unor structuri unghiulare, ele pot avea, de asemenea, in miniatura si dimensiuni volumetrice cu o lățime de 30-40-50 cm și o înălțime de 1.2-1.5-1.8 m. Adâncimea de astfel de produse depășește dimensiunile opțiunilor vizibile și depinde de parametrii structurii în sine.

Cum de a alege?

Pentru a face o achiziție bună, trebuie să ia în considerare următoarele reguli.

 • Baia are adesea nici un spațiu în plus, și spațiu liber este ghicit imediat. Ar trebui să fie măsurată înainte de a fi trimis pentru pedeapsa.
 • Ar trebui să ia în considerare în prealabil ce va umple piesa de mobilier cumpărate – produse, halate de baie, prosoape, articole de toaletă sau toate dintr-o dată de curățare de uz casnic. Dintr-un scop funcțional depinde de produs alegerea constructivă și dimensiunea.
 • Modelul ar trebui să se potrivească cu stilul și culoarea cu mediul înconjurător. Nu trebuie să se încarce, o povară pentru dimensiunile sale spațiale.
 • Ar trebui să acorde o atenție la ce fel ușile se deschid, în caz contrar va fi dificil „să dor“, cu alte piese de mobilier.
 • Înainte de a cumpăra produsul verificat stratul protector. Chiar și chips-uri mici pot rupe un strat de laminat, iar apoi umiditatea va face truc – deformeze și break PAL.
 • Acesta ar trebui să verifice, de asemenea, calitatea de accesorii.

mânere din plastic și console va dura mult timp.

Exemple de succes în interior

Chiar și băi mici pot fi supuse unui singur stil. Creion, în ciuda compactitatea sale, este o piesă de mobilier vizibil, se poate sprijini mediul general sau de a face dizarmonia. Luați în considerare exemple de modele frumoase în interior.

 • creion multifuncțional format din rafturi și mai multe sertare în stil Shebbi-shik. Se referă la tipul închis, dar datorită ușa de sticlă nu creează impresia de greoaie.

 • Închis produs pe picioare în stil minimalismul, Face parte din setul de mobilier de baie.

 • decorate Configuously dulap creion decorează interiorul în stil stil baroc.

 • creioane creion și fațade din sticlă sunt incluse în mobilier direcția de susținere Țară.

 • facilități gemene de tip Gemini, cu rafturi deschise și închise, să răspundă la interior în stil Provence.

 • Modelul de căpușă masiv cu fațada închisă este adecvată direcţii de mediu. Soluția de zăbrele ajută aer liber Circulate.

 • caz creion adânc în aer liber pod. Are o soluție interesantă cu un raft continuu transformarea în blaturilor și care leagă două coloane de spălare a.

  Creioane în baie poate face toate accesoriile necesare pentru adoptarea procedurilor de igienă și de a oferi un interior spațios, în stilul de minimalismul. Sau poate fi baza de decor și face situația mai saturate. În orice caz, acest tip de mobilier se va găsi întotdeauna în interior, chiar și cu utilizarea sale de umiditate ridicată.

  Despre cum o faci singur face o penalizare în aer liber în baie, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: