Ce cufundați este mai bine de a alege pentru un apartament?

Ce cufundați este mai bine de a alege pentru un apartament?

Acrilice, otel si fonta – acestea sunt cele trei materialul cel mai de funcționare pentru baie. Fiecare dintre ele are avantajele și dezavantajele sale, dar este de la selectarea materialului începe procesul de căutare pentru baie.

Cum de a alege?

Selecția instalatorii este achiziționarea de elemente care va servi ca un minim de un deceniu. Instalarea și demontarea baie necesită forțe, fonduri, nu tolerează erori. Din acest motiv, achiziționarea unui automobil – întrebarea care urmează să fie luate în considerare din toate părțile.

5 sfaturi pentru a alege o baie pentru un apartament.

 • În cazul în care este achiziționat cu scop pur practice (proceduri de apă, spălare, înmuiere), atunci cea mai bună opțiune va fi un font dreptunghiular. Dacă există o dorință de a sta în baie, și înot este un întreg ritual pentru o persoană, este necesar să se uite la modelele de colț, precum și băi la picioare.
 • În cazul în care spălarea în baie nu este inclusă în planurile, aveți posibilitatea să acorde o atenție la modelele acrilice combinate.
 • Dacă este selectată designul pentru relaxare și reabilitare, atunci trebuie să cheltuiți bani pe o baie acrilică cu aeromeră sau hidromasaj.
 • Cei care urmează noutățile și iubesc tehnologiile moderne în viața de zi cu zi, ar trebui să se uite la baia de conifere. Kvarilul este un material compozit modern, cu aditivi polimerici acrilici, cuarț și mediul înconjurător.
 • Dacă o persoană face o reparație de lux, cea mai bună alegere va fi structuri de marmură.

Schema de selecție implică mai multe etape: Mai întâi trebuie să decideți asupra materialului, cu tipul de instalare a modelului și, în final, cu prezența sau absența opțiunilor suplimentare.

Opțiuni

Opțiunea bugetară: Baie de oțel

Sanitatea din oțel se va potrivi în bugetul în care sarcina principală va economisi și menține prețul / calitatea echilibrului. Proprietăți operaționale fiabile Adăugați doar puncte la astfel de modele.

Pluses de echipament de oțel:

 • Produsele din oțel va costa mai ieftin decât alte opțiuni, în timp ce în exterior arata foarte adecvat și se încadrează în conceptul de baie modernă+
 • capacitățile tehnologice au început să facă un produs de orice formă+
 • Cântărind un astfel de design va fi un relativ puține, ceea ce înseamnă că este ușor de montat și ar trebui să fie ușor transferate de la un loc la altul.
Citește mai mult  Totul despre pat

Minusuri de băi de oțel:

 • fundal ridicat de zgomot cu set de apă+
 • conductivitate termică ridicată – apă typewlted în produsul de oțel va fi mai rapid.

De asemenea, se consideră că baia de oțel nu poate fi frumos. Pentru caracteristicile decorative ale acestui model de întrebări nu ar trebui să fie. Și dacă o persoană aranjează unele minusuri, baia de oțel va fi o opțiune bună de la linia de modele ieftine. Dar desenele alternative sunt în mare măsură avantajoase decât opțiunea de oțel.

Fontă

Distribuție Design fier – Aceasta este o achiziție durabil, care se distinge prin fiabilitate și confort. Într-un astfel de vas, apa va fi închisă aproape silențios, iar răcirea rapidă nu-l amenință.

plusuri Preli:

 • De obicei, producătorii sunt acoperite cu fier emailate netede, în timp ce praful și rugina nu întârzie produsul – aceasta înseamnă că nu-i pasă de baie+
 • Produsul depășește concurenți pentru durabilitate+
 • accesibilitate constructii.

Contra de bai fonta:

 • Produsul destul de mult cântărește, prin urmare, pot apărea dificultăți în instalarea+
 • Restricție privind alegerea formelor în linia de modele de fontă – băile unei configurații neobișnuite face imposibil de a face.

Astăzi, mulți proprietari de apartamente moderne au fost încercarea de a alege o baie de pe picioare – într-o baie mică, o astfel de design va fi inadecvat. Dar dacă metoda permite, fontul elegant va decora spațiul.

Dacă există o fereastră în baie, baia de fontă de pe picioare va arăta chiar mai bine.

Acril

Astfel de modele au apărut relativ recent, dar în popularitate nu sunt inferioare clasicilor. Acrilic este un material polimeric având o rezistență de invidiat.

Pluses acrilic:

 • Când acrilicul încălzit devine plastic, astfel încât este convenabil pentru procesare, ceea ce înseamnă că de la acrilic puteți face un font de orice formă+
 • Pentru ca produsul să obțină o rezistență mai mare, este în plus consolidată prin rășină polimerică și fibră de sticlă, astfel încât durabilitatea designului nu este de îndoială.

Contra acrilic:

 • Dezactivarea la deformări – suprafața poate fi acoperită cu zgârieturi (deși este de remarcat faptul că aceste zgârieturi pot fi îndepărtate)+
 • Abilitatea de a colora – Spălați lenjeria colorată în castronul acrilic nu merită.
Citește mai mult  Alegerea unei cărți canapea

Fiecare versiune prezentată are argumentele pro și contra. Dar alegerea este imensă, iar oricare dintre opțiuni poate fi o achiziție bună.

În plus față de selectarea pragmatică a materialului, există, de asemenea, o alegere de design estetic. Pentru mulți proprietari de apartamente, doriți în proiectarea de aspectul de baie baie nu doar demn, dar, de asemenea, elegant. În acest caz, este în valoare de noticeing la modele de cărămidă.

Baie de cărămizi

Constructii de cărămizi, blocuri de beton celular, solide – toate aceste opțiuni la modă, dar în condițiile de baie standard, acestea vor fi pur și simplu inexped.

Design Caramida este potrivit:

 • Proprietarii de camera spațioasă sub baie+
 • cei care doresc o baie exclusivă și gata de risc.

Dar, pentru a salva în acest exemplu de realizare, desigur, nu va funcționa, iar procesul de fabricare a unei astfel de baie este destul de consumatoare de timp-. În acest caz, există două opțiuni: a face design-ul original sau separat suprafața plăcii de baie standard,. În primul caz, o soluție simplă va fi construirea unui design dreptunghiular. Depunerea de baie este, de fapt nu este diferită de construire a pereților despărțitori, dar formele complexe – sarcina de a încerca și fără profesioniști nu fac aici.

În cazul în care sa decis să facă un design interior cu gresie, atunci puteți obține ca rezultat al spațiului în stilul turcesc Hammam sau pe termen Roman. Este demn de remarcat faptul că, cu astfel de soluție de finisare, chitul pentru nevoile țiglă pentru a alege un speciale.

Opțiunea decentă va fi chituri epoxidice pentru piscine. Aceste rășini mai groase pot face suprafața cusătură netedă, iar absorbability apa va fi zero.

Etape de baie Caramida

Aceasta este o soluție la modă, relevantă, care poate fi într-adevăr o alegere bună pentru cei care doresc să obțineți design original. Construcție implică mai multe etape.

 • Santechnic. Conduita o mai bună comunicare înainte de a lucra la instalarea pereților. Dacă amânați munca, va fi dificil să faceți acest lucru în condiții înghesuite. Pentru curățarea ca o scurgere, se recomandă să nu se stabilească nici măcinarea obișnuită, iar dușul de duș – astfel încât să puteți accesa curățarea tehnică de sus.
 • Baie de baie. Este necesar să începeți cu măsurătorile camerei, prepararea proiectului, calcularea cantității de material. După aceea, există o hartă a cărămizilor direct. Blocuri de beton gazoase – cel mai rulant material, dar alternativa este posibilă. Stabilirea se efectuează pe o soluție standard de zidărie.
 • Impermeabilizare. Este greu cea mai responsabilă etapă a tuturor construcțiilor, deci merită să aveți încredere în profesioniștii săi. Se face în două straturi, ale căror cusături trebuie să fie turnate. Când rămâne doar finisajul final, este necesar să se creeze un strat de grunduri la căptușeala plăcilor deasupra stratului de impermeabilizare. Este necesar ca un adeziv mai bun de aderență.
 • finalizarea. Care va fi o țiglă – pentru a rezolva proprietarul apartamentului. Alegerea optimă nu este considerată o piesă foarte mare, dintre care de design va oferi posibilitatea de a nu tundeti. Mozaic ca un finisaj decorativ în această privință este de preferat.
Citește mai mult  LEMARK robinete bucatarie: argumente pro și contra, soiuri, alegere

Cărămidă de baie – o decizie este interesant, dar nu fiecare persoană va stăpâni construcția. Cu toate acestea, nu numai materiale afectează efectul modelului – pentru a face proiectarea de spațiu mai interesant, puteți cauza tipului de instalare a proiectului. De exemplu, puteți înlocui modelul de perete al colț.

Baie Tipul de instalare

Modelele Răniți sunt fixate aproape de unul dintre pereții camerei. Poate că sunt eliminate din ele. Opțiuni de colț sunt instalate într-unul din colțurile din baie. Jeleau tip, desigur, este bogat în variante de forme. Cele mai populare dintre ele sunt ovale, precum și o elipsă, cerc și opt. Structuri de colț au cel mai adesea un sfert de cerc. Modelele unghiulare asimetrici sunt mult mai puțin frecvente.

Modelele moderne sunt echipate cu opțiuni suplimentare. De exemplu, în cazul în care structurile de fontă și oțel poate fi doar un font, băi acrilice va incanta hidromasaj, cromoterapie, precum și sistemul de dezinfecție a fontului și a nivelului apei senzor gol.

Exemple frumoase

Mai jos sunt 7 idei de boluri frumoase moderne.

 • font Oval, care nu se va lua o mulțime de spațiu în cameră. Proprietarul poate fi invidiată numai.

 • Opțiunea colț cu un finisaj mozaic.

 • Fonta pe picioare pentru iubitorii de eleganță în design.

 • baie mica poate fi foarte frumos.

 • O altă variantă interesantă baie mica.

 • opţiunea cu design elegant Într-un spațiu mic.

 • Pescuitul pe picioare Într-o cameră de 3 metri pătrați. M.

Cum de a alege baie potrivita pentru un apartament, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: