Ce figurine sunt evaluate la colectori?

Ce figurine sunt evaluate la colectori?

Figurinele de porțelan de vintage apreciază nu numai oamenii obișnuiți, ci și colectorii. Iubitorii de lucruri frumoase și rafinate care merită să acorde atenție celor mai populare figuri.

Modelul de epocă al URSS

În perioada sovietică, produsele de porțelan au fost foarte populare. Acum, pe piață puteți găsi, de asemenea, o mulțime de produse interesante din URSS.

„Alenushka și fratele Ivanushka”

Statueta frumoasă a fost creată de un maestru care a inspirat o poveste de basm. Ea descrie sora Alyonushka, care stă lângă fratele Ivanushka, sa transformat deja într-o capră. Pare figurine elegant și foarte frumos.

„Kobylitsa”

Această cifră a fost creată în Germania în a doua jumătate a secolului trecut. Statueta masivă va deveni o completare excelentă la orice colecție.

„Un bărbat cu o caracteristică”

Figurina făcută de un student al unuia dintre cei mai buni sculptori din Orlov. Figura arată frumos și foarte elegant. Fiecare detaliu al acestei sculpturi a fost elaborat la cel mai mic detaliu. Ea este pictată în stil clasic.

Această creație a maeștrilor sovietici poate fi numită o adevărată operă de artă.

„Doamnă de munte de cupru”

Figurinele de porțelan care prezintă caracterul principal al unuia dintre cele mai faimoase basme rusești, produse în multe plante. Figurinele eliberate în Dulyovo au fost cele mai populare. De regulă, această frumusețe maiestuoasă este descrisă împreună cu darurile sale valoroase. Cel mai adesea, gazda muntelui de cupru este „îmbrăcat“ în rochii de albastru sau verde, cu un model frumos.

„Soloha și Dyak”

Cifrele care descriu personaje fabuloase celebre au fost lansate pe fabrica de porțelan Dmitrovsky. Statuile de plecare vor fi capabile să decoreze chiar și cel mai rafinat interior.

„Și zorile aici sunt liniștite“

Figurină lansat pe o fabrică de porțelan Dulisian. Autorul ei este un. Brzzitskaya. Sculptura prezintă două personaje principale ale acestei povești. Fiecare dintre ele este gândită la lucrurile mici.

Citește mai mult  vastu toaletă în casă

„Pioneer cu un iepure“

O figurină care descrie o fată cu un iepure a fost eliberată la fabrica Dmitrov Porcelan în anii ’60 din secolul trecut. Autorul său este sculptorul Artamonov. Cifra este diferită, dar arată destul de drăguț și elegant.

„Recolta”

Sculpturi aparținând acestei serii au fost eliberați pe LFZ în mijlocul secolului trecut. Ele au fost create de autor N. Danko și dedicat deschiderii expoziției agricole, care a avut loc la Moscova în 1939. Fiecare figură a acestei serii prezintă o fată care deține fructe sau legume în mână.

„Gâscă cu cariere”

Figurina, făcută la mijlocul secolului trecut pe o fabrică de porțelan Delya, este, de asemenea, cunoscută sub numele de „amestec de gâscă”. Acesta descrie două păsări mari și mai multe mici gesyat.

Alte statuete antice

Cifrele rare eliberate între colectori sunt foarte populare în rândul colectorilor, emise de Fabrica de Porțelan Lomonosov în anii 20 și 30 din secolul trecut. Acestea au fost eliberate o circulație foarte mică, astfel încât colectorii sunt deosebit de ridicați.

  • „Inteligența egală”. Această lucrare a fost creată de Natalia Danko. Pentru viața lor, sculptorul a creat mai mult de 300 de lucrări originale. Dar a fost aceasta una dintre cele mai populare. Figura prezintă doi bărbați pe călare, care se uită la distanță. Sculptura a fost elaborată la cele mai mici detalii și decorate cu un număr mare de detalii elegante.

  • „Gata pentru apărare”. Această sculptură a fost creată în 1918. Autorul său este, de asemenea, Natalia Danko. Descrie o figurină de lucrători simpli și îndrăzneți, gata să construiască un viitor luminos și să-și protejeze pe cei dragi.

  • „Instrumente fizice”. Porțelan Inkwell este reprezentat în Muzeul Fabrica de Porțelan Imperial. Ea prezintă doi sportivi tineri în costume simple.

Acordați atenție altor cifre sovietice, care sunt evaluate pe piața mondială, nu mai puțin decât produsele chineze, germane sau italiene.

„Femeia eliberată din Est”

Această sculptură prezintă o femeie frumoasă orientală care citește un ziar. Acesta a fost creat la începutul secolului trecut și este dedicat primului congres al popoarelor din Est. Statuetă din porțelan este, de asemenea, cunoscut sub numele de Turchante. La un moment dat a fost foarte popular în URSS. Figurina a fost eliberată în diferite culori.

Citește mai mult  Dimensiuni unitaze: Ce sunt și cum să determinați?

Merită să subliniem sculptura cu imaginea portretului zinovievului asupra cititorilor de ziare Fata. După executarea acestui revoluționar, toate figurinele de acest tip au încercat să distrugă. Dar, mai multe dintre ele încă mai au reușit să salveze. Acum, ei sunt considerate a fi foarte rare. Una dintre aceste cifre a fost vândută pentru câteva zeci de mii de kilograme.

„Iubitorii”

Această statuetă a autorului din Konstantin Somova a fost lansată în 1921. În această perioadă, cifrele au fost eliberate în stilul socialismului. Prin urmare, această statuetă a fost destul de puternic distins pe fundalul tuturor celorlalte. A fost lansată pe fabrica de porțelan de stat.

„Roșu și alb”

Acestea sunt șahul de agitare a porțelanului rar, care sunt foarte populare printre colectori, descriu lupta de forme roșii și albe pe un câmp de șah. Uita-te foarte frumos și au o semnificație istorică mare. Cifrele roșii (ele sunt albe) reprezintă reprezentanți ai forțelor muncitorilor și ale țărăneștii. Negru personaj regimul regal căzut. Autorul cifrelor, caracterizând în mod ideal epoca trecutului, este Natalia Danko.

„Fata cu mere”

Figurina, lansată în 1927, a fost creată de Leonid Yakovlevich Khortik. Ea descrie frumoasa ei fată fragilă care deține un coș cu mere. Aceeași figurină poate fi văzută în colecția de produse din porțelan în schi.

Figurina este una dintre cele mai scumpe și mai rare din întreaga lume.

„Kuznets și Reaper”

Deoarece este clar din titlul figurinelor, este, de asemenea, un exemplu de porțelan de campanie. Acesta descrie doi copii care sunt pregătiți pentru muncă grea de la cea mai veche vârstă. Figurina a fost creat de un maestru sovietic talentat Catherine Yakimovskaya.

Cum de a afla ce antichități sunt potrivite?

Cumpara de înaltă calitate porțelan statuetă este la fel de dificil ca produse de argint, metal sau figuri de marmură. În timpul selecției, trebuie să acorde o atenție la unele detalii.

  • Aspectul Figurine. În cazul în care o persoană este interesat în produsele din porțelan, acesta va fi de ajuns pentru câteva minute pentru a observa că în fața lui. figurine Real uite minunat și a lucrat la cel mai mic detaliu. probleme false ieftine simplificate și pictura ușor neglijente.
  • statuetă Dimensiune. Un alt moment pentru a acorde o atenție – greutatea și dimensiunea cifrelor. Foarte des copii sunt aproape mai mici decât produsele originale. În plus, ele pot fi mai ușoare decât figurinele de porțelan originale.
  • Caracteristici din partea de jos. Ajutor distinge cu o cifră reală de fals ei ieftin poate și inspectarea ei de jos. Fiți atenți la forma sa, prezența etichetelor, grosimea ciobul.
  • Culori. În unele cazuri, autorii falsurilor repetă majoritatea detaliilor caracteristice originalei. Dar, în același timp, figurine sunt ușor diferite. Prin urmare, este necesar să se acorde atenție culorii figurinelor, precum și asupra caracteristicilor picturii.
  • plantă Stamp. Acesta este unul dintre cele mai importante detalii despre care trebuie să vă acordați atenție atunci când alegeți o figură. Înainte de a cumpăra figurile dorite, este necesar să studiezi modul în care stigmatul a analizat o anumită perioadă a existenței plantei. După ce a făcut acest lucru, trebuie să comparați desenul din imagine cu cel care este prezent pe partea de jos a figurii. Este demn de remarcat faptul că, în unele cazuri, nu poate exista nici un amestec.
  • Stilul selectat. Cumpărarea unei lucrări create de faimosul maestru, merită să studiezi stilistul în care restul creațiilor sale. Acest lucru va contribui la înțelegerea mai bună a ce detaliile caracteristice ar trebui să acorde atenție și să nu se înșele atunci când cumpărați.
  • Prețul produsului. Un rol important este jucat și prețul. În cazul în care este puternic subevaluate, aceasta poate indica faptul că filmul este vândut fals. La urma urmei, de foarte multe ori evazioniștilor încearcă să vândă astfel de statuete cât mai repede posibil pentru a obține cel puțin un fel de bani pentru ei.
Citește mai mult  bai Triton: caracteristici, soiuri, alegere

Dacă există o oportunitate, statuete mai bine să examineze în direct. Aceasta va lua în considerare toate detaliile produsului și observați eventualele defecte. Înainte de a cumpăra o nouă figură în colecția ta, este în valoare de magazine în căutarea în jurul valorii de antichități și produse privire la rare, pentru a înțelege modul în care statuete originale de la producători de renume arata ca.

statuete originale care au fost produse în Uniunea Sovietică va deveni un excelent plus față de colectare de porțelan.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: