Ce perdele se potrivesc la tapet albastru în dormitor?

Ce perdele se potrivesc la tapet albastru în dormitor?

Perdelele sunt un element important al decorului oricărei camere. Fără ei, camera pare incomodă, iar situația este neterminată. Articolul va vorbi despre modul de a alege o perdea pentru un dormitor albastru.

Caracteristici Color Gamma

Albastru și toate nuanțele sale, cum nu pot fi potrivite pentru decoring dormitor. El întotdeauna asociat cu odihna, calm, pace, această culoare și răcoare.

Se crede că în spațiu, în designul căruia prevalează nuanțele de albastru și albastru, chiar și respirația într-un fel mai ușor.

Prin urmare, mulți oameni aleg de multe ori imagini de fundal albastru pentru decorarea spațiilor de locuit, inclusiv dormitoare. Ei nu irita ochii, nu te deranja și se combină cu aproape toate celelalte culori.

Deci, ridica interior în dormitor cu tapet albastru este destul de simplu. Cu toate acestea, la fel ca în orice proces de creație, aici există subtilități. Să încercăm să ne dăm seama ce anume perdelele se va potrivi în dormitor cu tapet albastru, ce nuante dau preferință, și care ar trebui evitate.

Cum de a alege?

Designerii recomanda alegerea haine pentru ferestre, luând în considerare mai mulți factori.

Dimensiunea camerei

Cu ajutorul unei perdele, puteți extinde vizual spațiul sau, dimpotrivă, să-l reducă, adăugați lumini sau de a face mai mult de iluminat dezactivat. De exemplu, în cazul în care deschiderea ferestrei este mic, și este necesar pentru a vizualiza perdele mai ușoare decât tapet. Și perdelele întunecate sau foarte luminoase vor arăta ca o fereastră, astfel încât astfel de culori sunt mai bine să alegi pentru un dormitor mare.

Culoarea tapetului

Dormitorul într-o singură gamma albastră arată foarte blând și pacificator. Cu toate acestea, că camera nu se îmbină într-un spațiu fără formă, SHADON Perdele trebuie să contrasteze câțiva pereți – diferă pe una sau mai multe tonuri.

Vinerile sunt considerate a fi combinații de albastru cu alb, gri, nisip, galben și bej.

Astfel de tandemuri au creat natura în sine – amintesc imediat suprafața apei și nisipul sau albastrul ceresc și biciuiți pe nori albi.

Locație Ferestre

În cazul în care partea este nord, iar soarele este rareori trage cu ochiul în dormitor, este posibil să se limiteze cele mai ușoare perdele de tonuri pastel. Pal roz, liliac deschis, bej moderat, galben pal – toate sunt perfect armonizate cu tapet albastru pe pereți și adaugă căldură și confort în cameră. Nu o uniune rea a albastru cu maro – Creează atmosfera de confort acasă, configurează în vacanță.

Dacă există o mulțime de soare în dormitor, perdelele dense vor avea nevoie, astfel încât lumina din ferestre nu interferează. În acest caz, puteți lua în considerare mai multe nuanțe bogate – gros albastru, verde închis, bogat roșu, noble burgundy, violet regal. Toți vor crea un sentiment de răcire și sex suplimentar, care este atât de necesar în dormitor.

Combinația de imagini de fundal albastru și perdele luminoase arată spectaculoasă și elegantă, dar înainte de a alege un astfel de accesoriu, gândiți-vă dacă nu va irita viziunea.

În primul rând, dormitorul este un loc de relaxare, deși în unele cazuri poate efectua alte funcții.

Stiluri

La alegerea perdelelor de dormitor, este luată în considerare designul designului.

Pentru Clasic Dormitoarele de obicei aleg tonuri calme. Perdele, cum ar fi de măsline sau culori bej, verde moderată și multe alte culori vor fi adecvate aici. În ceea ce privește ornament, ei nu sunt mai bune pentru abuz. Desenul pe perdele va arăta mai bine pe fundalul tapet monocrom și, dimpotrivă, perdele-un foton aspect mai noously asociat cu tapet în cazul în care există un desen. Această regulă se referă nu numai clasici, ci și toate celelalte stiluri de interior.

Pentru dormitor albastru În stilul Provence In mod traditional alege un ornament floral, care poate fi repetat atât pe pereți și pe perdele. Într-un astfel de dormitor, puteți închide tul alb, cu o imprimare de legume și perdele strânse de a suspenda cu pickups speciale pe ambele părți.

Dormitor Stil barochko Reamintește Boudoir Regina. Alb, roz, lila – toate aceste culori vor fi mai mult decât de modul. Și aur sau argint spractions trebuie să fie prezent – cu atât mai mult, cu atât mai bine. Acesta poate fi un aur ambutisarea pe tapet – pe un fundal albastru se pare mare, champs de aur pe perdele, toate tipurile de perii, franjuri și alte elemente ale asieta.

Dar dormitor În stilul minimalismului este opusul tipului precedent. Abtine și asceză domnește aici. Imagini de fundal cel mai des în gama gri-albastru, perdele poate fi densa. Culorile metalice din oțel, maro închis și chiar negru se va potrivi cu acest interior. Desenul este fie lipsește, în general, sau o geometrie abstractă este permisă.

In mod alternativ, perdele de țesut tradiționale pentru un dormitor albastru, cu un interior minimalist poate fi selectat Metal daltoniști Oțel. Aceasta este o opțiune deosebit de bun pentru cei care au un dormitor, în același timp, este un dulap. Astfel de perdele accentuează rigoarea situației și nu va distrage atenția de la detalii suplimentare.

Ce fel de perdele pe care o alegeți, Este recomandabil să adăugăm accesorii similare – Plaid sau Bedspread pe pat, Lampshade într-o lampă de masă, perne decorative și multe altele. Apoi, atmosfera va fi finalizată și armonioasă.

În următorul videoclip, vă veți familiariza cu ceea ce perdelele vor fi combinate cu un interior albastru în dormitor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: