Ceasuri de perete pentru camera de zi: modele mari și mici în interior

Ceasuri de perete pentru camera de zi: modele mari și mici în interior

Ritmul modern al vieții necesită o precizie maximă de precizie și punctualitate. Mă întreb cât de oriunde aveți timp și nu uitați de frecvența timpului acasă. Ceasuri de perete – Unii dintre asistenții principali în acest caz important. În interiorul camerei de zi sau în orice altă cameră, aceștia joacă nu numai funcția de referință de timp.

ceasuri de perete, indiferent dacă acestea sunt mici sau mari, simple sau speriat, cu o cocă din lemn sau cu figuri de metal, de asemenea, sunt în măsură să ofere plasarea aestheticness speciale și arată bun gust și prosperitate de gazde. Luați în considerare mai detaliat principalele tipuri de ceasuri de perete, cum să le alege în mod corect și pot găzdui, nuanțe de îngrijire, precum și o soluție atractivă în interiorul camerei.

Revizuirea speciilor

Astăzi, în magazine specializate și site-uri online, puteți găsi un set mare de modele de perete, care diferă unele de altele, nu numai de material de caz, dar, de asemenea, de către, în ore. Mai multe tipuri de ceasuri pe perete. Luați în considerare pentru unele caracteristici ale fiecărui tip de.

Mecanic

ceasuri mecanice sunt realizate din lemn și decorate cu picturi sau model de tăiere. Un astfel de lucru, fără îndoială, îi va plăcea iubitorii de antichitate și se potrivesc perfect în interiorul unui stil sau țară retro. Caracteristicile acestor modele sunt după cum urmează:

 • au nevoie periodic de o fabrică (este de dorit să se producă o plantă în fiecare zi)+
 • Există ore cu un pendul sau cu cuc+
 • durata de viață poate fi mai mare de 50 de ani.

Cuarţ

Produse cuarț pe perete – acest lucru nu este doar un accesoriu plăcut pentru camera de zi, ci și un mecanism precis care nu necesită multă grijă. Este suficient să introduceți o baterie și să o schimbați după cum este necesar.

Electronic

Cel mai comun model pentru camera de zi este un ceas electronic mare. O caracteristică distinctivă a acestui tip de ceas de perete – citirea nu numai de timp, ci și date, temperatura aerului și alte săli de date, prezența ceasului deșteptător și a mementourilor. Și există modele cu radio încorporată și iluminare de culori diferite.

Proiecție

Dar soluția cea mai avansată din dreapta poate fi numită mecanisme de proiecție. Timpul poate fi vizualizat pe ecran (proiecția este efectuată pe perete sau pe tavan). Cifrele clare care sunt vizibile în mod clar în ziua de zi și de noapte, iar funcția de calendar vor fi introduse în setarea familiară de noutate și neuzunitate.

Citește mai mult  Alege saltea pentru clamshells

Materialele

La materialele de bază la fabricarea montată pe perete Următoarele sunt:

 • Modelele din lemn sunt mai des utilizate pentru decorarea stilului clasic+

 • Cadranul de perete din sticlă, dimpotrivă, va fi spectaculos să se uite în designul modern+

 • Plasticul este convenabil pentru că din cauza plasticității din ea puteți crea tot felul de cifre care vor servi ca un decor minunat pentru designul mecanismului de ceas+

 • Metal pentru fabricarea orelor este utilizat numai parțial, de exemplu, atunci când creează bijuterii pentru anumite părți.

Important! Pietrele și țesăturile naturale sunt de asemenea utilizate în timpul decoratorului. Cu ajutorul acestor materiale, senzația de naturalitate și unitate cu lumea înconjurătoare este ușor creată.

Stiluri

Ceasurile de perete elegant și originale atrag atenția asupra lor și umple sala cu sofisticare și încântare. Spectrul larg de stiluri vă permite să găsiți un model care este complet potrivit pentru interiorul camerei dvs.

 • Stilul clasic. Montarea unei revolte de decor, produsele clasice păstrează simplitatea fascinantă a liniilor și perfect potrivite pentru designul de camere de locuit stricte.

 • Minimalism. Selectarea accesoriilor pentru sala, merită să ne gândim la orele minimaliste moderne cu forme geometrice laconice fără componente decorative suplimentare.

 • High Tech. Modelele acestui flux de interior Personalizați ultra-modernitatea și se străduiesc pentru o căutare infinită a unor noi forme și soluții de culoare. Produsele sunt prezentate pe piață în principal cu un tablou electronic de bord, care facilitează foarte mult utilizarea.

 • Țară, Provence. Nimic nu adaugă o cameră atât de multă confort și căldură acasă, câte ore făcute în stil rustic. Materialele naturale vor accentua naturalitatea, iar pendulul sau cucul suplimentar va aduce un farmec rural. Mai ales astfel de obiecte se potrivesc bine în camera de zi a casei de țară.

 • Ampi, baroc, rococo. Copiile montate pe perete de lux cu decorațiuni de aur sau deschise vor spune cu siguranță despre gustul delicat al proprietarului. Frumusețea, precizia și funcționalitatea mucegaiului – combinație excelentă.

 • Retro. Ceasurile de perete realizate în stil retro implică utilizarea unor culori saturate luminoase, evitând în același timp modele specifice. O astfel de „raisin” va adăuga la ambasadorul unui caracter antic. Este permisă utilizarea detaliilor cromate.
Citește mai mult  Colțurile de bucătărie moale: Opțiuni de proiectare și criterii de selecție

 • Decorativ. Atunci când plasarea o cameră, un ceas decorativ câștigă, o trăsătură distinctivă este originalitatea formei și a modelului. Aceasta include, de asemenea, modele 3D făcute în formă de animale, corpuri stele și alte obiecte de viață și natura neînsuflețită. Un dezavantaj semnificativ poate fi „orb” cadran – inconsecvență, lipsă parțială sau completă a diviziilor.

Grupul separat puteți evidenția ceasul de proiectare. De obicei, acestea sunt îndeplinite pentru a ordona în cantități limitate și vor surprinde curajul lor de soluții și originalitate a ideilor.

Sculptură, pietre, tot felul de gravură și imprimare foto împreună cu formularele bizare vor ajuta la transformarea subiectului obișnuit într-o parte unică a interiorului.

Cum de a alege?

Să nu facă o greșeală de la alegerile ceasului de perete din hol, Merită să lipiți de câteva reguli simple.

 • Ceasurile de perete, cum ar fi alte accesorii de cazare, ar trebui alese în cel mai mare motiv când stilul comun al camerei este urmărit în mod clar. De exemplu, ceasurile clasice de lemn decorate cu fir și vopsite pentru o cameră de zi de lux spațioasă.
 • Nu cumpărați un model ieftin, sperând că vă va servi de mulți ani și va deveni un detaliu interesant al sălii tale. Este mai bine să cheltuiți bani și timp în căutarea unui mecanism fiabil. Amintiți-vă, calitatea este mai importantă.
 • Ceasul trebuie să fie armonizat cu mobilier și alte subiecte situate în camera de zi. În caz contrar, ei nu se vor încadra în interior și vor fi prea mult.
 • Ceasurile mari de perete ar trebui plasate în camera de zi cu parametri mari, deoarece este important să păstrați starea de spirit a spațiului. Pentru camerele cu dimensiuni modeste, dimpotrivă, modelele medii sau mici vor fi potrivite.
 • Dacă vrei ceva neobișnuit, ar trebui să acorde o atenție la ceas cu o luptă. Un astfel de lucru va fi un fel de „memento“ și să dea sala de monumentalitate. Dacă vă place tăcere – modele de cumpărare cu un dispozitiv tăcut, și ticăitul ceasului nu va mai enerva și distrage atenția de la afaceri sau în repaus.

Cum să postați?

În cele mai multe cazuri, ceasurile cu montate mari sunt folosite în interior. Un astfel de detaliu al casei sau a apartamentului ar trebui să fie plasat deasupra șemineu, canapea sau masa. Big ceasuri pe un perete gol, va câștiga, de asemenea, uita. Amintiți-vă că nu ar trebui să existe modele de drop-down sau fotografii într-un cadru masiv, ele pot „trage” oaspete privirea și lăsați un element decorativ fără atenție.

Posesorii de camere de zi mici nu trebuie să uite că ceasuri de perete mici pot „se pierde“ in mobilier camera forþatã. Dacă vă decideți să faceți un perete cu un ceas, merită să eliminați excesul de decor.

Caracteristici de îngrijire

Îngrijirea ceasului este cel mai adesea determinată de tipul de dispozitiv, design. Pentru Pentru ceasul de perete atâta timp cât posibil ați servit și mulțumiți ochii, urmați următorul sfat:

 • Ceasul mecanic ar trebui să fie lubrifiat în mod regulat, curat și pornire + o curățare mică o dată pe jumătate sau doi ani va ajuta la evitarea unor probleme grave+
 • Nu loviți și nu scuturați ceasul – va dăuna mecanismului sensibil și ar trebui să-i atârnați de la ușă, astfel încât clasele să nu sufere de vibrații la închiderea sau deschiderea ușilor+
 • La îndepărtarea prafului, este necesar să utilizați un Agenți de curățare umedă, dar bine așteptată,+
 • Dacă ceasul are un caz de lemn, aveți grijă să le plasați în interior cu umiditate ridicată.

Amintiți-vă că atitudinea atentă față de orice lucru își extinde viața și vă salvează finanțele.

Exemple frumoase

Exemple considerate mai jos vă ajută să faceți alegerea potrivită.

 • Ceasuri mari din lemn rotund în combinație cu mobilierul de nuanțe discrete umple camera de zi cu calm și pacificare, iar sclipirea metalică dă un șic special.
Citește mai mult  Alegeți o canapea unghiulară cu o saltea ortopedică

 • Ceasul clasic de perete cu un model modest vorbind despre reținerea și rigoarea gustului proprietarului. Cifrele mari vă permit să determinați cu ușurință timpul exact.

 • Accesorii de stil minimalist păstrează starea de spirit a camerei. Săgețile și fisiunea din metal completează eficient designul modern.

 • Raza mare, liniile de luminozitate și contrastul cu mobilierul atrag atenția și fac ceasul nu la fel de mult ca un dispozitiv pentru numărarea timpului, cât de mult element de decor elegant.

 • Funcțiile mici fac un colț în camera de zi de drăguț și fermecător. Nu există elemente de decorare nu suprasarcină spațiu. Utilizarea metalică în minimalism arată întotdeauna foarte coordonată.

Despre cum să faci un ceas drăguț de perete de la un copac cu propriile mâini, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: