Cele mai bune branduri de lenjerie de pat: Alegeți un kit de înaltă calitate

Cele mai bune branduri de lenjerie de pat: Alegeți un kit de înaltă calitate

Lenjeria de pat aleasă în mod corespunzător ajută la somn puternic și sănătos. Prin urmare, la selectarea textilelor, este necesar să se refere la. Ajutați la navigarea la cumpărarea unui nou kit va ajuta o listă cu cele mai bune mărci angajate în lansarea lenjeriei de pat.

Producători de rating în Rusia

Lenjeria de calitate a producției rusești pot fi cumpărate atât în ​​magazinele obișnuite, cât și în online.

Mona Liza

Această companie este angajată în lansarea lenjeriei de pat de bună calitate pentru mai mult de 20 de ani. În acest timp, ea a câștigat o mare popularitate în rândul cumpărătorilor. În sortimentul acestui brand puteți găsi ambele seturi simple cu culori neutre și lenjerie originală cu un design unic. Cel mai adesea pentru a crea produsele sale Mona Liza utilizează țesături naturale. Puteți alege seturi potrivite pentru copii și adulți.

Seturile miniature pentru nou-născuți sunt deosebit de populare.

Paradise de bumbac

Numele acestui brand este cunoscut tuturor cunoscătorilor de lenjerie de pat de uz casnic. Produsele acestei companii oferă un raport optim calitate și preț. Pentru lenjeria de pat de cusut, producătorii folosesc țesuturi ca un pericol și satin dens. Cumpărătorii pot comanda pentru ei înșiși un set creat de standardele individuale. Prin urmare, nu există probleme cu alegerea unui set adecvat.

„Vasilisa”

Lenjeria de pat de la acest brand este produsă în orașul Ivanovo. Timp de mulți ani de existență a companiei, produsele au meritat o reputație de înaltă calitate și rezistentă la uzură. În plus față de kiturile de pat, acest brand produce alte produse din textile.

Puteți cumpăra lucruri de la acest producător în majoritatea lanțurilor de comerț cu amănuntul. Lenjeria este adesea vândută la reduceri. Cumpărătorii plătește nu numai că prețul scăzut al lucrurilor, ci și aspectul lor atractiv. Seturile de lenjerie arată luminoase. De-a lungul timpului nu pierd și nu se estompează. Grija pentru lenjerie de pat de la acest brand este foarte simplu. Chiar și după spălarea frecventă, nu se rupe și nu se află în jos.

Sailid

Aceasta companie este angajată în eliberarea de lenjerie de pat timp de aproximativ 20 de ani. Seturile de brand sunt foarte elegante și luminoase. Pentru a crea lenjerie de pat, producătorii folosesc cel mai adesea satin si stambă luminoase. Foarte des seturile lor decorează amprentele originale sau broderii rafinate. Lenjerie de pat de la acest brand calitativ și durabil. Pick up un kit elegant pentru dormitor foarte ușor.

„ArtPoster”

Lenjeria de pat de la acest brand este produsă în orașul Ivanovo. Compania este implicată în producția de produse din tesatura de la sfârșitul anilor ’90. În acest timp, producătorii au reușit să atragă atenția cumpărătorilor din întreaga țară. Ridicați-vă pentru dormitorul dvs. puteți se blochează atât în ​​culori strălucitoare, cât și în întuneric. Acestea sunt ieftine. Seturi vândute în pachete frumoase. Prin urmare, un astfel de set de lenjerie de pat poate fi un cadou excelent pentru un iubit.

Kazanova

Această companie produce textile medii și premium. Gama de produse este actualizată în mod constant cu diverse produse noi. Prin urmare, alegeți-vă un lenjerie de pat frumos stabilit destul de ușor. Vânzare seturi în ambalarea cadourilor originale.

Tango

Această companie este foarte valoroasă prin reputația mărcii sale. Prin urmare, compania are un sistem destul de strict de control al producției. Produsele fabricate de această companie oferă o calitate ridicată și durabilitate. S-a estimat foarte mult consumatorii obișnuiți, cât și experții. Colecțiile de lenjerie de pat de la acest brand sunt mulțumiți de originalitatea lor. Designerii încearcă să facă fiecare dintre ele unic și nerecunoscut.

Citește mai mult  Imagini de fundal lichide în coridor: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

„Elf”

Această marcă de tranzacționare există pe piață de mai bine de 25 de ani. Acum se numără printre cei mai buni producători de lenjerie de pat din întreaga țară. Profesioniști din Europa și Asia lucrează la dezvoltarea de noi colecții de la acest brand. Toate kiturile lor arată elegant și neobișnuit.

Puteți cumpăra produse de la această companie în toate orașele mari din Rusia.

Blumarine

Lenjeria de pat de la acest brand se distinge prin design de înaltă calitate și luxos. Kiturile sunt selectate din bumbacul egiptean selectat. Decora broderia lor de marcă. Pentru fiecare set de lenjerie de pat la cumpărare, puteți alege un pat elegant de la aceeași colecție. Toate produsele sunt oferite în pachete de marcă rafinate.

Fiecare persoană poate alege cu ușurință lenjeria de pat pentru el însuși sau pentru cei dragi. Separat, merită remarcat faptul că angajații acestei companii sunt întotdeauna gata să ajute cumpărătorul să facă alegerea potrivită sau chiar să plaseze o comandă pentru adaptarea hainei pe dimensiuni individuale.

Vise de bumbac

Pentru fabricarea de kituri de pat, aceasta companie foloseste cele mai bune țesături italiene și spaniole. Produsele lor sunt considerate de înaltă calitate și durabile. Acesta este popular nu numai în Rusia, dar, de asemenea, în multe țări europene. În sortimentul acestui brand sunt multe colecții interesante. Prin urmare, pentru a alege lenjerie de pat, care se va potrivi perfect în interiorul dormitor, poate cineva.

EcoTex

Acest brand produce mai mult de seturi de calitate lenjerie de pat. Acestea sunt realizate din țesuturi moi. De-a lungul timpului, aceste kituri nu se învechesc și nu atractivitate pierd. Setul selectat de lenjerie de pat din acest brand poate servi proprietarii săi pentru mai mult de cinci ani.

Valtery

Aceasta este o alta companie care produce kituri dormitor ieftin. Puteți alege un set adecvat de lenjerie pentru orice dormitor, La urma urmei, în sortimentul acestei companii sunt seturi de orice dimensiune si culori.

Cumparatorii pot alege pentru ei înșiși ca seturi-un singur foton și decorate cu desene originale.

Asabella

O bună reputație în rândul cumpărătorilor de-a lungul anilor de existență a fost meritat Asabella. Lenjerie de pat din acest brand este cusut din țesături de elită. Se pare gata de a se uite de lux. Acestea servesc pentru o lungă perioadă de timp, nu poartă și nu un singur. Dar există produse de acest brand și contra. Cel principal este prețul ridicat de seturi. in afara de asta, astfel încât lenjeria de lux nu pierde atractivitatea în timp, este necesar să-l spele manual sau să dea în curățare uscată.

firme de top

Foarte printre cumpărători ruși sunt produsele care sunt produse de firme din lume. Când caută lenjerie de înaltă calitate, de la branduri mari merită atenție următoarelor societăți.

 • TAC. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute companii de lenjerie de pat. Ea a fost fondată în mijlocul secolului trecut. Compania este implicată în eliberarea nu numai kituri de dormit, dar, de asemenea, perdele, prosoape, fețe de masă și chiar covoare. Cele mai multe dintre toate, seturi, cusute din satin. Ele sunt plăcute la atingere și vă rugăm să aspectul nostru. Când inspectarea lenjerie, puteți vedea calitatea perfectă. Toate cusăturile de pe pilotă, fețe de pernă și foi îngrijite și chiar. Desenul de pe materialul este aplicat foarte îngrijite. Lenjerie de pat din acest brand nu are nevoie de mult de ingrijire. După spălare, aceasta nu scade în dimensiune și nu învață deloc. Puteți să-l utilizați pentru mai mulți ani la rând.
Citește mai mult  Caracteristici și revizuirea modelelor de băi Riho

 • Togi. Sortimentul de această companie are mai multe tipuri diferite de seturi. Lenjerie de pat este cusut numai din țesături de înaltă calitate. seturi de cele mai multe ori imprimeuri de designer decora și finisaj originale. Dar pentru o astfel de abordare individuală pentru a crea lucruri pe care trebuie să plătească sume mari de bani. În plus, trebuie să înțelegeți că kituri togi necesită îngrijire atentă.

 • „Blakit”. Aceasta companie din Belarus este situată în Baranovichi. Produsele de la acest brand sunt cunoscute cu mult dincolo de țară, datorită raportului excelent preț și calitate. Seturi fabricate în Belarus sunt decorate cu modele abstracte și geometrice. Puteți alege pentru tine, atât luminoase și luminoase sau întunecate seturi. Lenjerie nu se va umple și nu Linger. Printre cumpărătorii sunt kituri foarte apreciate concepute pentru nou-născuți.

 • Viluta. Aceasta companie ucraineană SEWS lenjerie de pat din satin de lux și dens bos. Puteți alege seturi interesante de la acest brand atât pentru adulți cât și pentru copii de vârste diferite. Toate acestea se disting prin înaltă calitate și aspect atractiv.

 • Cleo. Lenjerie de pat din acest brand este cusută în China. Gama de produse de la aceasta companie este în continuă creștere. Designerii încântați să vă rugăm să cumpărători cu modele originale și printuri 3D. Produse din acest brand chinezesc se distinge prin calitate excelentă și rezistență la uzură.

 • Frette. Aceasta companie italiana produce lenjerie Branded frumos pentru mai mult de o sută de ani. Pentru a crea seturi producătorii folosesc numai cele mai bune țesături. Seturi de cea mai înaltă calitate Decorați manuală. Cel mai adesea pentru această utilizare broderie și dantelă. Compania a fost furnizate lenjerie de pat în hoteluri europene renumite de mai mulți ani.

lenjerie de corp scumpe de la acest brand poate fi un mare cadou pentru iubitorii de textile de casă de înaltă calitate.

 • Feretti. Această firmă italiană este angajată în eliberarea de lenjerie de pat pentru copii din 2004. Seturile în fabrici sunt brodate din bumbac pur. Pentru lucruri Decora, producătorii folosesc aplicații jacquard. Coloranți care sunt utilizate pentru colorarea tesatura, foarte înaltă calitate și hipoalergenic. Lenjeria de pat de la acest brand este durabilă și nepretentioasă în îngrijire. Poate fi spălat calm într-o mașină de scris. Nu este nevoie de kituri de fier. Practic nu își imaginează și întotdeauna arată frumos.

Pentru a nu fi dezamăgit ca lenjerie de pat de la un brand bun, cumpărați kituri numai în magazinele dovedite.

Sfaturi pentru alegerea lenjeriei de calitate

La selectarea textilelor, trebuie să acordați atenție altor puncte. În primul rând, merită să se decidă la alegerea țesăturii.

 • Biaz. Acest material are o compoziție complet naturală. Prin urmare, lenjeria de pat de la o astfel de țesătură este excelentă pentru copiii alergici și mici. Produsele din acest material sunt ușor șterse. Pentru spălare, puteți folosi pulberi necostisitoare obișnuite. Bumpingul de pat pentru o lungă perioadă de timp nu este purtat și nu acoperit de Kat. Pentru o lungă perioadă de timp, lucrurile din acest material păstrează luminozitatea inițială a culorii.

 • Satin. Acest material este realizat dintr-un fir de bumbac de dublu țesut. Material Plăcut pentru sac. El amintește de mătase. Acesta costă un astfel de material mult mai ieftin. Materialul este mare pentru utilizarea de zi cu zi. Lenjerie de pat din satin aproape nu se produce. Este reziste aproximativ trei sute de styrends. Acesta poate fi luat atât în ​​grădiniță și în dormitor pentru adulți.
Citește mai mult  Caracteristicile holului unghiular și recomandările pentru alegerea sa

 • Lenjerie. Ecologic de material prietenos este ideal pentru crearea de lenjerie de pat. Acest material este testat timp de secole. În căldura se răcește perfect pielea, și el se încălzește. Lenjerie de pat hypoallergenically. Este perfect pentru copii și nou-născuți. Lenjerie de pat din țesături naturale nu atractii a nu pierde în timp. După o cantitate mare de spălări, ea devine doar mai ușoară.

 • percale. Acest material de înaltă calitate pentru senzații este un pic de catifea seamănă. Acest material este, de asemenea, distinge prin înaltă calitate și durabilitate. Lenjerie de pat din acest material rezistă până la o mie de spălat. Singurul minus al acestui material este costul ridicat.

 • Mătase. Acest material nu este în zadar numit regală. Are o suprafață ideală mată. Un set de lenjerie de pat de mătase va face din dormitor locul perfect pentru a vă relaxa.

Acum, mulți producători produc și seturi din materiale artificiale. țesături calitative includ următoarele opțiuni.

 • raionul. Acest material este foarte durabil în comparație cu naturale. Acesta costă mai ieftin. kituri artificiale de mătase perfect potrivite pentru utilizarea de zi cu zi.

 • Microfibră. Acest material este mare pentru seturi de lenjerie de pat de cusut de iarnă. Seturi de ea sunt alimentate moale și cald. În plus, acestea diferă în durabilitate și rezistență la uzură. De-a lungul timpului, lucrurile făcute din microfibră nu pierde și nu se estompeze face. Așa că le cumpără foarte profitabile.

 • Jacquard. O astfel de material are o textură densă și un aspect atractiv. Lenjeria de pat de la o astfel de țesătură este bine dispersată și se usucă repede. kituri Jacquard sunt bine adaptate pentru utilizarea de zi cu zi.

Decide cu alegerea de tesatura, aveți nevoie pentru a trece la studiul de kit-ul vă place. Trebuie să acordați atenție următoarelor puncte.

 • Pachet. Mai întâi trebuie să examinați cu atenție ambalajul în care sunt lenjeria. Cu cât privește mai bine, cu atât este mai mare calitatea conținutului său. Cel mai bine este să alegeți textile într-o cutie de carton dens. În nici un caz nu ar trebui să fie deteriorate. Pe suprafață există o etichetă lipită de producător. De asemenea, trebuie studiat cu atenție, deoarece există, de obicei, compoziția țesăturii. De asemenea, conține recomandări pentru îngrijirea liniilor selectate.
 • Caracteristici de croitorie. Fiecare detaliu incluse în setul trebuie să fie cusute dintr-o bucată solidă de material, și nu au fost colectate de la clape individuale. Acest lucru indică calitatea kitului. Toate cusături lucrurile ar trebui să fie chiar și îngrijite. Fire utilizate pentru produsele de cusut, ar trebui să se potrivească cu culoarea cu o tentă.
 • Densitatea tisulară. Acesta este un alt indicator important să se acorde o atenție. Mai mare densitatea țesutului, mai puternic și produsul mai lung. În lenjerie de înaltă calitate, este de cel puțin 60 de wats de 1 kV. cm.
 • Miros. lenjerie de pat de calitate are un miros ușor și plăcut de noi produse textile. În cazul în care miroase a vopsea sau mucegai, de la cumpararea unui set este necesar să refuze.
 • Culoare. Imprimă pe paturile luminoase trebuie să fie de înaltă calitate și îngrijite. Inainte de a cumpara pe material, puteți ține în condiții de siguranță o cârpă umedă. Dacă rămâne pistă de culoare, lenjerie de corp va deteriora cu precizie.

În ciuda faptului că există un număr mare de lenjerie de pat pe piață, ridicați setul perfect nu este atât de dificil, așa cum se pare. Este suficient să explorați gama celor mai populare branduri și să alegeți produsele pentru dvs. potrivit în ceea ce privește prețul și raportul de calitate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: