Chiuveta cu duș Baterii de igienă: tipuri și oferă o selecție

Chiuveta cu duș Baterii de igienă: tipuri și oferă o selecție

Fiecare persoană în regenerarea baie lor încearcă să găsească cea mai înaltă calitate și instalații sanitare funcționale. În prezent, în magazine specializate, puteți vedea un număr mare de dispozitive sanitare cu opțiuni suplimentare. Astăzi vorbim despre caracteristicile mixer echipate cu un duș igienic.

Particularități

Mixerul cu duș igienic pentru chiuveta este adesea instalat în cazul în care au fost deja efectuate toate lucrările de finisare necesare, precum și de a monta un bideu plin sau o macara separată este deja imposibilă. cabină de duș igienic poate fi conectat la toate mixerele. Pentru aceasta este în valoare de modele de selectare cu trei ieșiri: pentru cald, rece și apă amestecată.

Mixerul este setat la apa pentru fluide calde și reci. Fa-l folosind o linie standard de flexibil. Pentru apă amestecată, există un creion de ochi separat greu care iese din cazul macaralei. Acesta este echipat cu un adaptor special, care este atașat la duș cu un duș de igienă.

Furtunul cu udare poate fi atașat în partea de jos sub chiuveta. Apoi este atârnat pe perete care acoperă cu un suport special. Pistolul de pulverizare trebuie plasat ușor peste mixer sau la un nivel cu ea. Când deschideți robinetul de apă va curge în chiuvetă. Când apăsați butonul de pe duș igienic, apa trece de la o stropitoare. În același timp, ei nu pot lucra.

Un astfel sanitar are o dimensiune compacta, este mult mai mic și mai ușor decât structura standard de duș. Echipamentul este fabricat cu un număr mai mic de duze, în plus, ele sunt mult mai subtiri. Acest design oferă confort maxim în timpul utilizării, deoarece acestea nu permit apei să fie pulverizat.

Macarale cu un duș echipat cu un buton special care servește pentru a opri apa. Fluxul furnizat, astfel, când se apasă pe mânerul.

Revizuirea speciilor

Astăzi a lansat o largă varietate de mixere cu un built-igienic de duș. Particularitățile structurii lor pot fi împărțite în mai multe grupe principale.

 • legătură. Aceste macarale sunt produse cu o pârghie specială care controlează presiunea, regimul de temperatură și volumul apei. Acest design nu necesită instalare suplimentară de macara. Mai des vă puteți întâlni un tip unidimensionale de mixere similare.
 • Supape. Aceste modele au robinete de supape, care controlează peste presiunea, temperatura și volumul apei. Ele produc fire rece și la cald, care sunt amestecate unele cu altele și de temperatura camerei dobândi. Cu o presiune prea puțin, un astfel de proiect nu va fi capabil să mențină o lungă perioadă de timp, deci este în plus mai bine pentru a instala o supapă specială.
 • Duș cu termostat. Astfel de specii a este considerată cea mai modernă. dispozitivul său vă permite să setați modul de temperatură dorit o dată, după care va porni automat.
Citește mai mult  Bucătărie pentru studio mini-apartament: idei de design interior

Plumbing poate diferi în metoda de instalare.

 • montate pe perete. Toate comunicațiile din modele similare sunt montate pe un strat de perete sau în interiorul acestuia. Ele pot fi în aer liber sau încorporate, cu o instalare ascunsă.
 • Instalat la chiuvetă. Astfel de mixere au două ieșiri: unul dintre ele este destinat eliberării fluxurilor de apă, iar al doilea este necesar pentru a atașa furtunul de duș. Butonul pentru oprirea și alimentarea cu apă este cel mai adesea plasat pe o pană de udare.

Opțiuni de proiectare

Macaralele cu duș igienică încorporată pot fi efectuate într-o varietate de modele. Opțiunea populară este luată în considerare Probele standard de acoperire albe. Astfel de modele vor putea aborda aproape orice interior. Mixerele albe cu duș sunt adesea completate de elemente cromate (butoane, udare pot. O astfel de opțiune va arăta ca cea mai frumoasă și mai interesantă.

Unele modele sunt disponibile în bronz sau performanță de aur. Ei nu pot veni pentru fiecare interior. Adesea este aceste probe, care sunt fabricate cu un număr mare de elemente decorative suplimentare. De asemenea, destul de des, modelul de sub bronz au forme non-standard și diferite inserții de culoare.

Multe modele sunt realizate în stil minimalist, complet cu crom aplicare. Ei vor arata cel mai modern în interiorul baie.

Există, de asemenea, mixere făcute cu un strat negru mat. Adesea, astfel de instalatori sunt folosite pentru a face un accent interesant și frumos în interior. Unele dispozitive sunt realizate în culorile negru și alb. opțiuni similare vor fi, de asemenea, posibilitatea de a deveni un bun complement pentru designul general al camerei.

Cei mai buni producatori

În prezent, există o varietate largă de producători de producători cu cabină de duș igienic.

Aceasta:

 • GROHE+
 • Lemark+
 • Wasserkraft+
 • Rossinka+
 • BRAVAT+
 • Milardo.

GROHE

Acest brand german produce mixere cu un duș de igienă a unui tip cu un singur grad. Cel mai adesea, acestea sunt echipate cu un cartuș ceramic, acoperirea externă au crom.

Citește mai mult  Runda de alunecare mese în bucătărie: Caracteristici și sfaturi despre alegerea

Produsele de acest producător sunt caracterizate prin tehnologia cea mai simplă de instalare. În plus, acesta are un design exterior frumos și modern. Macarale cu un built-in de duș sunt eliberate împreună cu un suport de perete convenabil pentru udare.

De asemenea, aceste modele sunt fabricate cu un furtun conectat. Ele sunt create din alamă. Perioada de garanție pentru astfel de produse poate ajunge la 5 ani.

Lemark

producător ceh produce macarale cu un duș igienic cu un caz de alamă durabil. Acestea pot fi instalate lângă toaletă sau bideu.

Aceasta instalatie are un strat exterior fiabil de crom și nichel. Aceasta se face cu un cartuș ceramic. În gama de produse marca puteți găsi dispozitive miniaturale pentru instalarea în băi mici.

Robinete cu dus Lemark au cel mai adesea un tip de design de supapă. Ei merg într-un set cu stropitoare, dermatograf, furtun și un suport special de perete.

Wasserkraft

Acest brand produce o singură instalatii sanitare de arta cu un cartuș ceramic. acoperire ei este crom. Aceste structuri includ supapă de control.

Cartușul oferă un eco-mod special, care asigură confortul utilizatorului maximă atunci când operează un suflet igienic. Atunci când cumpără astfel de dispozitive este demn de reținut faptul că Instalarea lor este destul de complex, deoarece locurile de conectare trei furtunuri sunt plasate direct în interiorul carcasei.

Rossinka

Acest producător vinde sanitare buget. Este montat numai pe o suprafață verticală. Un astfel de echipament pentru baie se distinge prin cele mai multe dimensiuni compacte, deoarece suportul de scurgere este fixat în corpul produsului. Instalarea la instalarea, ascunde în spatele unui panou fals.

macarale Rossinka au un tip unidimensională. Ei au crom de acoperire. Ele pot fi montate în camera de lângă toaletă sau bideu.

BRAVAT

Macarale cu duș de BRAVAT compania germană au vedere unidimensională. Acestea sunt realizate din alamă baze durabile. La fabricarea produsului este acoperit cu aplicarea cromat.

Intr-un set cu instalații sanitare în sine, titularul este, de asemenea, a avut loc pentru udare, dermatograf și furtun. Tipul de gura de scurgere de la echipament scurt.

Milardo

Dispozitivele acestei companii sunt livrate cu o mică stropitoare și suport pentru el. Ei au un singur tip de design de construcție. Echipamentul este realizat cu un cartuș ceramic. Extern Plumbing Coperta Chrome.

În cazul în care sufletele nu au nevoie, atunci puteți utiliza macaraua și fără ea. Pentru aceasta există un conector special pentru gaură. Dar în kit acest articol nu merge, ar trebui să fie cumpărat separat.

Citește mai mult  Culorile de mile de bucătărie: varietate de modele și sfaturi de selecție

Plumbing Milaro oferă un flux de apă în vrac atât pe duș, cât și pe remorca macaralei. Cel mai adesea, designul este plasat pe o chiuvetă într-o baie combinată, iar suportul de scurgere este instalat pe o suprafață verticală plană.

Cum de a alege?

Înainte de a cumpăra un model adecvat, asigurați-vă că acordați atenție dimensiunii băii, chiuvetei și echipamentelor în sine. Ei trebuie să se potrivească reciproc. În caz contrar, instalarea poate fi dificilă.

Calitatea acoperirilor protectoare asupra produsului ar trebui, de asemenea, luată în considerare. Cererea calitativă nu va fi ștersă pentru o lungă perioadă de timp și va salva aspectul frumos al designului.

Acordați atenție materialului din care se efectuează echipamentul. Probele ar trebui să fie selectate din metalele și aliajele maxime solide. Când alegeți, uitați-vă la supapele de închidere. Astăzi, eșantioanele sunt produse cu un cartuș ceramic sau cu o minge de oțel cu găuri mici. Cea mai fiabilă și durabilă este prima opțiune.

Luați în considerare funcționalitatea modelului. Funcțiile mai suplimentare vor oferi instalații sanitare, cu atât costul va fi mai mare. Soiurile termostatice și senzoriale sunt considerate cele mai scumpe.

Designul extern al produsului are o mare importanță. Astăzi există multe eșantioane făcute în diferite modele.

Aspectul designului trebuie să corespundă interiorului general al băii.

Înainte de cumpărare, merită exact cum să determinați care design este potrivit pentru baie. Cele mai simple sunt modelele pentru conexiunea aeriene. Ele sunt montate direct pe perete care acoperă, fără a încorpora în ea și fără dezasamblare.

De asemenea, sunt utilizate pe scară largă probele utilizate și încorporate. Ei vor ocupa un spațiu semnificativ mai puțin comparativ cu prima opțiune. Dar, în același timp, pentru instalarea lor, va trebui să dezasamblați o parte a capacului peretelui. Există, de asemenea, mostre separate pentru montarea pe o carcasă deasupra capului, care nu este localizată pe partea superioară a tabelului sau a capătului.

Recenzii

Mulți utilizatori ai robinetelor de duș hygienic au lăsat recenzii pozitive despre ele. Deci, sa constatat că aceste dispozitive vor deveni o opțiune excelentă pentru persoanele în vârstă și copiii mici, deoarece simplifică considerabil adoptarea tuturor procedurilor igienice necesare.

Unii nivel menționat și bun de funcționalitate a acestor instalații sanitare. Când este instalat, instalarea unor structuri suplimentare (macara separată, udare poate), care va ocupa mai mult spațiu în interior.

Cum se instalează un mixer pentru chiuveta, vei învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: