Chiuveta la toaletă: soiuri și recomandări pentru alegerea

Chiuveta la toaletă: soiuri și recomandări pentru alegerea

Orice cameră din locuință în timpul aranjamentului necesită un anumit mobilier. În ceea ce privește toaletele moderne, chiuveta este adesea prezentă în aceste camere. Sanitare ca acest tip este reprezentată într-o varietate mare, care vă permite să echipați în mod competent și funcțional fiecare cameră.

Particularități

Băile moderne de tip au început din ce în ce mai mult să devină instalații atractive și funcționale. În plus față de Bidis destul de frecventă, în astfel de spații este adesea instalat chiuveta.

Adăugarea similară cu setul standard de dispozitive sanitare extinde semnificativ funcționalitatea camerei. Aceasta este caracteristica principală a chiuvetelor plasate în toaletă.

Astfel de instalații sanitare nu sunt mult diferite de produsele instalate de instalații obișnuite găsite în băi, totuși, Dimensiunile cochililor din toalete vor fi în continuare mai puțin. În plus, proprietarul sau designerul va necesita o abordare specială pentru plasarea unui astfel de dispozitiv de instalare. Ca rezultat, va fi posibil să se transforme interiorul oricărui, chiar modest în dimensiunea băii.

Cerințele similare sunt făcute la chiuvetele de toaletă ca chiuvetele care stau în băi. De aceea Acestea trebuie să ofere o implementare confortabilă a procedurilor igienice, evidențiază fiabilitatea, au un aspect atractiv, precum și plasarea convenabilă în interior. Astăzi producătorii oferă o selecție imensă de instalatori de acest tip, ceea ce vă permite să achiziționați produsul necesar pe baza preferințelor personale, precum și caracteristicile fiecărei băi.

Vizualizări

Clasificarea cochilii pentru cazare în toaletă sunt efectuate ținând cont de configurația cupei. Chiuvetele de toaletă pot fi:

 • dreptunghiular+
 • Pătrat+
 • Rundă+
 • oval.

Având în vedere caracteristicile zonei de camere de toaletă, producători oferă diferite tipuri de instalatii sanitare, care diferă în opțiunea de instalare. lavoare mici pot fi după cum urmează.

Suspendat

Versiunea clasică a instalațiilor sanitare, care va fi necesară în incintă, unde este punctul principal referitor la aranjament Salvarea zonei utile. Bolul de tip suspendat se va permite să părăsească podea și o parte a peretelui sub ea, de asemenea, extinde vizual spațiul din cameră, va face mai sofisticate. Foarte des, un model similar este utilizat în încăperile în care suprafața podelei este căptușită cu gresie cu ornament.

Cu o astfel de chiuvetă, nu este nevoie să ascundeți toate canalele, va fi suficient pentru a utiliza conducte cromate atractive și alte componente care vor ajuta la suplimentarea armonioasă a designului general al băii. În unele cazuri, serviciile suspendate sunt utilizate cu o semi-fold. Bowlul de dimensiuni mici va fi capabil să fixeze orice îndepărtare de pe podea în lumina dimensiunilor sale mici.

Corner Instalant

Acest tip vă permite să utilizați cel mai eficient zona existentă, inclusiv unghiurile care în majoritatea camerelor rămân neutilizate. Sanitare ca acest tip pot fi armonioase în orice baie de design. În ceea ce privește forma castronului, producătorii oferă modele de diferite tipuri.

Poate fi boluri de mortise cu o masă, în interiorul care va putea să ascundă toate comunicațiile și canalele și, de asemenea, să stocheze, dacă este necesar, diverse produse de igienă. cochilii de colț pot fi suspendate sub forma unui triunghi. Astfel de produse sunt fixate pe perete pe ambele părți. Datorită designului de baie, o astfel de instalatii sanitare va fi capabil să aducă note originale și proaspete la interior, precum și rezolva problema cu plasarea chiuveta în zona înghesuit.

Modele cu Tumba

O opțiune care va fi, de asemenea, adecvat pentru toalete mici, ale căror pereți pot fi realizate din materii prime ușoare. Principalul avantaj al acestor instalatorii este prezența unor cutii sau rafturi, care pot fi utilizate funcțional pentru a stoca diferite lucruri importante, produse chimice de uz casnic și T. D. Opțiunea staționară va ajuta doteze camera cu instalații sanitare utile, fără a supraîncărca spațiu și care nu necesită o montare pe perete sau semi chiuveta.

chiuvete de toaletă sunt, de asemenea, împărțite în mai multe grupuri pe baza de fixare variante.

Astăzi, puteți găsi scoici mici din următoarele specii:

 • Tulip – fixarea pe perete cu un suport monolit sau donor suplimentar+

 • consolă – Vasul este instalat folosind un design special pe picioare+

 • instalatii sanitare de suspensie – atașat la perete folosind paranteze pe o anumită îndepărtare de la podea, fără suporturi suplimentare+

 • boluri de regie – Utilizat atunci când există blaturi de masă pentru fixare+

 • Încorporat – opțiuni de combinare cu alte specii de instalații sanitare+

 • cochilii rezistente la jumătate – situat pe mobila prin analogie cu un bol încorporat, cu toate acestea, în contrast cu cea anterioare iese în afară peste suprafața.

Materialele

producătorii de instalații sanitare utilizate în prezent diverse materii prime moderne pentru a face coji de toaletă. Printre diversitatea este disponibilă la materialele utilizate evidențiere în producție. Cel mai adesea.

Ceramică

Componenta principală a materialului este argila. Articolele pot fi găsite, materialul din care variază în funcție de caracteristicile procesului tehnologic de fabricație, precum și încorporarea anumitor componente. Astfel, învelișul poate fi făcută din porțelan sau faianță. În orice caz, materia primă principală componentă este argila alba. produse din portelan sunt notabile materialul său de suprafață albeață după ardere devine durabil și solid.

Cu toate acestea, astfel de caracteristici, din păcate, nu conferă sanitare acestui material este de indicatori de înaltă rezistență.

Porțelan chiuveta baie sunt mult mai rezistente la deteriorări mecanice, cu toate acestea, densitatea materiei prime este mai mică decât cea din porțelan, ceea ce conduce la o porozitate ridicată a materialului. Ca urmare, articole din porțelan își pierd mai repede aspectul lor original atractiv, Deoarece diferitele microcracuri se formează pe suprafața lor, în care murdăria și alte incluziuni străine sunt înfundate în timpul funcționării.

Oțel inoxidabil

O astfel de chiuvetă este necesară în designul băii în stil minimalist sau în direcția ultra-modernă de înaltă tehnologie. În ciuda faptului că cochilii de acest fel sunt cel mai solicitat ca instalații sanitare în bucătărie, Camerele de toaletă sunt foarte des completate de boluri metalice de diferite forme și modificări. Chiuvetele din oțel inoxidabil pot fi articulate, încorporate, fie la jumătatea drumului. Standardul de suprafață este mat sau lucios, există chiuvete din oțel inoxidabil de formă ovală, rotundă sau pătrată.

Sticlă

Mini-instalații frumoase și funcționale, care pot fi folosite în proiectarea toaletelor în direcția clasică sau retrostilă. Transparente mini-chiuvete va arata in interior cu lumina si aer, cu ajutorul unor astfel de produse va fi posibil să se extindă vizual cameră, fără să fi pierdut-o cu instalații sanitare greoaie. Există modele cu un design exclusiv și formă, pentru spații mici, producătorii oferă produse de diferite culori. Produsele sunt evidențiate în putere, așa sunt complet în condiții de siguranță în timpul funcționării.

Foarte adesea, această opțiune este completată de un duș de igienă.

O piatră naturală

Lavoare realizate din materii prime naturale pot fi reprezentate de produse din granit, marmura si alte rase de valoare. Chiuvete de la un astfel de material aparțin produsele din clasa de elită, în lumina care au un cost ridicat. Piatra este evidențiată de atractivitate decorativă ridicată, rezistență la deteriorare mecanică.

Cu toate acestea, chiuvetele din materii prime naturale, chiar de dimensiuni mici vor avea o mulțime de greutate, ceea ce va necesita o abordare specială pentru alegerea opțiunii de montare.

Diamond fals

Acest material brut se bazeaza pe cuart natural, granit sau marmura firimituri, care este combinat într-o compoziție holistică folosind diverse rășini. cochilii din piatră artificială sunt reprezentate într-o culoare largă a colectorului, poate avea o formă diferită. Materiile prime se manifestă în mod pozitiv în timpul funcționării, iese în evidență simplitate în costuri de îngrijire și la prețuri accesibile, Comparativ cu chiuvete din piatră naturală.

Gabarits

Dimensiunile standard pentru mini-shell sunt considerate după cum urmează:

 • Lățime – 30-55 cm+
 • Adâncime – 25-50 cm.

În funcție de producător, dimensiunea sanitare poate fluctua într-o direcție sau alta, asa La alegerea este de a fi ghidat de nuanțe în ceea ce privește confortul de utilizare și zona de toaletă. Modele Inmanarea pentru spălarea mâinilor poate avea o lățime de cel mult 30 cm, cu o adâncime de aproximativ 20 de centimetri. Corner sanitare, care este plasat pe podea, împreună cu un tabel, este de obicei făcută o adâncime de aproximativ 28 de centimetri, cu o lățime de aproximativ 40 de centimetri.

Unii producători oferă produse cu dimensiuni individuale, care va corespunde cu înălțimea de plasarea vasului și zona de baie.

Opțiuni de proiectare

 • De obicei, băile sunt echipate în stil clasic, Prin urmare, cea mai mare parte predominantă a mini-scoici fac această direcție stilistică. În acest caz, instalatii sanitare va avea culoarea albă, precum și forme ovale eficientizate. Acest tip de înveliș poate fi atârnate, încorpora, utilizați împreună cu un soclu.

 • Etno-stil EnSite utilizarea de instalații sanitare din oțel inoxidabil, opțiuni dreptunghiulare, lavoare în formă de ou. În unele cazuri, suprafața de instalații sanitare este acoperită cu argint sau aurire. De regulă, aceasta va fi o producție de suspensie.

 • Provence si Oriental Style Vom solicita produse de achiziție cu artificiale sau piatra naturala sau standuri standuri.

 • Greacă Stil Băi De obicei, completate de instalatii sanitare alb imaculat de tip built-in sau suspendate.

Sfaturi pentru alegerea și plasarea

Pentru a nu face o greșeală cu alegerea mini-sanitare pentru toaletă, atunci când cumpărarea și instalarea chiuveta Este necesar să respectați următoarele recomandări.

 • Este important ca, odată cu apariția noului produs interiorul camerei a ramas cat mai armonios și, în același timp funcțional. În acest caz, este în valoare de cumpărare instalatii sanitare complet de la un singur producător.
 • Opțiuni pentru introducerea chiuveta din baie se va baza pe deplin dimensiunile camerei. În procesul de lucrări de reparații, prezența unui mini-chiuvetă trebuie să fie furnizate în avans. În ciuda faptului că chiuvetele va arata cel mai adecvat în spații spațioase, chiar și toalete mici pot fi echipate cu o instalatii sanitare suplimentare, alegerea de plasare dreapta. Opțiunea optimă în multe cazuri, va fi un tip unghiular de instalații sanitare suspendate.
 • Alegerea modelelor din gama propuse, Este în valoare de vedere produse din materii prime durabile, fără defecte. Chiar și cele mai mici fisuri sau chips-uri de pe suprafata poate continua pentru a aduce multe probleme.
 • Prioritatea va fi o chiuvetă, Având o gaură specială preaplin, care va ajuta pentru a evita multe situații neplăcute în cazul unei defecțiuni a unui sistem de canalizare sau de la robinet.

Cum de a alege un saccine, spune videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: