Chiuveta Tulip Baie: Caracteristici și alegere

Chiuveta Tulip Baie: Caracteristici și alegere

Chiuveta este o parte integrantă a interiorului din baie, deci este serios să-l ia în serios. Principalul lucru este de a înțelege că chiuveta ar trebui să fie nu numai un peisaj frumos, ci și de caracteristici utile. Chiuveta „Lalelelor“ în sine sa dovedit mult timp în piață instalații sanitare și deține în mod corespunzător poziția sa de mai mulți ani.

Ce este?

Chiuveta „Tulip“ este un model clasic al acestui tip de instalații sanitare cu design îmbunătățit. Printre varietățile mari de „Tulip” se distinge prin prezența unui piedestal, așa-numitele „picioare” care îndeplinesc anumite funcții.

 • În primul rând, servește drept suport pentru chiuvetă, oferind design de stabilitate.
 • A doua funcție poate fi atribuită estetice. Datorită acestei soluții, este posibil să se ascundă întregul sistem de alimentare cu apă și canalizare de comunicare.

Acest tip de coajă are o gamă largă de o mare varietate de forme si paleta de culori. Datorită acestui fapt, toată lumea va fi capabil de a ridica un model care se va potrivi în mod profitabil în interiorul baie.

Ca dimensiuni, vasul chiuvetei se distinge prin caracterul practic, Prin urmare, un astfel de design este perfect pentru instalarea într-o zonă de baie mică, mai ales dacă achiziționați un instalator de „mini“. Precum și în conformitate cu o astfel de chiuveta, există multe spații libere, care pot fi utilizate cu succes.

Pentru a realiza acest tip de coajă, nu veți avea nevoie de o mulțime de efort și de timp – Cu pregătire din cauza este posibil să-l pună în aplicare te.

Principalul avantaj pe care mulți o atenție cu plată este un segment de preț accesibil. Costul gama de modele de cochilii Tulip este justificată și bugetul. Principalul lucru este să ținem cont de faptul că prețul depinde în mod direct de materialul produsului, aspectul său este rar evaluat. Cu toate acestea, dacă comparați lalele și alte modele ale cochilii, realizate utilizând un material similar, atunci acest produs va costa mult mai ieftin.

Avantaje și dezavantaje

Chiuvetele lui Tulip au o gamă largă de produse de la formular la culoare, astfel încât toată lumea poate găsi exact modelul care va avea la suflet și subliniază perfect designul băii. Acesta este cu siguranta cel mai mare avantaj al unor astfel de chiuvete, dar departe de singura. Înainte de a cumpăra, merită să luați în considerare toate argumentele pro și contra produsului pentru a face alegerea potrivită. Pluseste o astfel de chiuveta foarte mult.

 • Practicitate. Designul simplu al produsului îi permite să se potrivească în orice interior, principalul lucru, decide pe paleta de culori corectă și forma.
 • Compactitate. De multe ori puteți auzi doilea nume al acestei chiuvete, care vorbește de la sine – chiuveta-compact. Datorită dimensiunilor mici ale desenului sau modelului, chiuveta poate fi instalat în cea mai mică cameră.
 • In ciuda compactitatea sale, chiuvetă fără dificultate Urmărind conductele de apă și canalizare.
 • Spațiu liber sub chiuveta poate fi folosit ca iti place, Acest lucru este util mai ales în băi relativ mici.
 • Buget. Costul acestei categorii de lavoare este considerată cea mai mică printre astfel de instalații sanitare. Cu toate acestea, gama de prețuri a carcasei poate depinde de un set de factori, cum ar fi materialul de fabricație, forma și culoarea chiuvetei. Și, de asemenea, depinde foarte mult de producătorul. În comparație cu alte tipuri de lavoare realizate din aceleași materiale ca „lalea“, prețul de al doilea va fi în continuare mult mai mici.
 • Montare ușoară. Instalarea chiuvetei este numai în montarea în peretele știfturilor speciale care efectuează rolul suportului de proiectare. Dacă apar dificultăți, atunci sunt asociate de obicei cu un sifon sau mixer. Cu toate acestea, acest moment poate fi atribuit oricărui tip de chiuvetă.

Deficiențele într-o astfel de cochilie sunt mult mai puțin decât avantaje, există practic nu. De obicei, constarul de produse se referă la materialele din care au fost făcute. Deci, o chiuvetă din piatră artificială se va distinge prin masa sa mare.

Soiuri

Chiuveta „Tulip” are un număr mare de soiuri de modele, până la subspecia principală și minoră, de la alegere.

Diferențe constructive

Evidențiați trei tipuri principale de chiuvetă de acest tip.

 • Chiuveta monolitică. Acest tip este caracterizat prin soliditatea carcasei și a piedestalului.
 • Compact. Opusul tipului anterior. Într-un astfel de design, chiuveta și piedestalul sunt setate separat.
 • Chiuveta cu semi-subțire. Piciorul unui astfel de produs nu se oprește în podea, ceea ce vă permite să puneți un dispozitiv sanitare oriunde. Alegerea unei înălțimi independente de plasare, puteți obține un spațiu suplimentar și îl puteți folosi rațional.

La locul de instalare

  Această categorie este, de obicei, împărțită în două tipuri.

  • Unghiul de chiuvetă. Acest design este potrivit pentru băi mici și economisește spațiu.
  • Chiuveta instalată lângă perete. De obicei, acestea sunt instalate în camere mai spațioase, dar totul depinde de dimensiunea dispozitivului.

  Pe tipul de material

  Acest criteriu se aplică tuturor chiuvetelor „lalele”, Deoarece pentru fabricarea fiecărui produs, se utilizează anumite materiale, acestea includ:

  • sticlă+
  • porţelan+
  • cupru+
  • faianţă+
  • Piatra artificială sau naturală+
  • oțel inoxidabil.

  Chiuvete larg răspândite din Fayanii. O soluție de designer elegant pentru fabricarea de coajă este considerată a utiliza materiale, cum ar fi sticlă și piatră.

  Materiale de fabricație

  Așa cum am menționat mai devreme, există o cantitate mare de materiale pentru fabricarea shell „Tulip“. Prin urmare, oricine poate alege exact ceea ce va trebui să facă și va fi perfect armonizate cu interiorul din baie. Printre întreaga diversitate, puteți selecta trei categorii principale de materiale pentru fabricarea de spălare.

  • fiown sanitare. Chiuvete de la un astfel de material aparțin segmentul de preț mic, pentru acest motiv, operațiunea nu promite să fie mai mult decât alți analogi mai scumpe. Fiabilitatea acestui shell va pierde, de asemenea, lavoare scumpe. Avantajul unui astfel de dispozitiv este un că este mult mai ușor de a scăpa de poluare în chiuvetă.
  • Porţelan. Segmentul de pret al acestui produs poate fi atribuit mediei. Un astfel de material se distinge printr-un nivel ridicat de fiabilitate și calitate.
  • Piatra artificială sau naturală acrilică. Acest material obține produse foarte de înaltă calitate, care este, de asemenea, diferită și înaltă valoare. La instalarea unei astfel de chiuvete, pot apărea unele probleme datorită greutății mari a instalațiilor sanitare.

  Dimensiuni

  Chiuvetele din această specie pot avea tot felul de spălare:

  • Pătrat+
  • Elipsoid+
  • Semi-foame+
  • circular+
  • semicircular+
  • Hexagonal+
  • dreptunghiular.

   Eșantionul standard „Tulip” este de obicei realizat sub formă de semicandă sau semicerc. Lățimea de spălare în medie poate ajunge la 60-65 centimetri. Acești parametri sunt definiți fără contabilizarea suprafețelor laterale, în cazul în care produsul este multifuncțional. Această gamă oferă o gamă largă de modele wobbly.

   În ceea ce privește opțiunile non-standard, ele pot fi atât dimensiuni mici, cât și mari. Deci, un model de mici dimensiuni în lățime poate ajunge la 50 de centimetri, și de dimensiuni mari – 90. lavoare non-standard de astfel de dimensiuni sunt mult mai complicate pe piata locala a aparatelor de uz casnic.

   În cazul în care zona de baie este medie, nu este recomandat să se instaleze o coajă de mari dimensiuni, deoarece aceasta va ocupa o mulțime de spațiu suplimentar. Există mai multe clădiri cu dimensiuni foarte mici de bai, este preferabil să se instaleze chiuvete cu o dimensiune de cel mult 40 de centimetri. Astfel de chiuvete sunt adesea numite „de birou“.

   Versiunea tradițională a acestui tip de coajă este instalat cu nu mai mult de 80 de centimetri, cu mici abateri de la standard sunt permise. Dacă vorbim despre cochilii cu un semillocation, cumpărătorul se poate rezolva locația optimă a chiuveta de la podea.

   Cum de a alege?

   La selectarea instalațiilor sanitare pentru baie ar trebui tratată în serios, deoarece este de obicei dobândită pe termen lung. În același timp, este necesar să se țină seama de anumite puncte.

   • Nu este recomandat să cumpărați chiuvete mici pentru a evita stropirea apei în întreaga cameră.
   • Multe chiuvete sunt echipate cu găuri de mixer, dar există dispozitive realizate de surd. Astfel de produse trebuie plasate la cablarea unui tip închis, altfel va trebui să achiziționați suplimentar ștecherul.
   • Este de dorit ca culoarea chiuvetei să armonizeze cu interiorul băii și, de asemenea, luată în considerare preferințele proprietarului de acasă.
   • Cumpărarea chiuvetei, este necesar să se facă măsurătorile de baie, să determine distanța dintre instalațiile sanitare și punctele de ieșire ale comunicațiilor sanitare și de canalizare. Acest lucru poate determina cu ușurință dimensiunea dorită a chiuvetei.
   • Pentru a evita distorsiunea, se recomandă acordarea atenției la densitatea designului.
   • Setați distanța exactă între perete și stand. Este necesar pentru a deschide în continuare comunicările în viitor.
   • Cel mai bine este să instalați o chiuvetă cu un picior detașabil, în acest caz, reparația va scurge mult mai ușoară și mai rapidă. Cu cât este mai simplu designul produsului, cu atât este mai ușor să îl instalați și să continuați să reparați.

   Exemple în interior

   Există un număr mare de exemple de utilizare a cochililor „lalele” în interior, deoarece este bine armonizată cu orice decizie de designer și este foarte practică în cerere. Avantajul acestor chiuvete este acela Ele sunt reprezentate nu numai de o formă cilindrică clasică. Dacă doriți, puteți alege chiuveta oricărei forme, vopsită cu modele de-a lungul întregii suprafețe sau acoperite cu imprimare florală. Puteți combina, de asemenea, unele elemente ale decorului produsului.

   • Chiuveta cu un semillocation va arata destul de eficient și, în același timp, ascunde toate comunicațiile.

   • Dacă nu vă puteți decide ce chiuveta doriți să instalați în baie, soluția optimă va fi achiziționate chiuveta de culoare chiuveta – Acesta va deveni un decor rafinat pentru absolut orice interior.

   • Originalitatea interiorul baie va da scoici colorate „Tulip“. Principalul lucru este de a alege gama de culori.

   • In bai mici, de obicei recurge Pentru a instala lavoare unghiulare, În acest caz, puteți alege atât modelul clasic și original.

   Principalul lucru este de a determina orientarea stilistică a interiorului, și apoi selectați un instalator adecvat. Iar în cazul unei „Tulip“ chiuveta, puteți alege cu ușurință produsul necesar, deoarece intervalul acestei specii este caracterizat prin rafinament și har.

   Despre cum să instalați chiuveta „Tulip”, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: