chiuvete negru pentru bucatarie: varietate de modele și exemple frumoase

chiuvete negru pentru bucatarie: varietate de modele și exemple frumoase

Bucătăria ocupă un loc important în viața fiecărei persoane, pentru că acestea sunt pregătite aici, iar ei merg pentru o cina de familie. Din acest motiv, producătorii de design și funcționalitate să acorde o atenție deosebită. Articolul va vorbi despre astfel de detalii o ca La modă chiuveta de bucătărie negru. De regulă, astfel de șaibe sunt realizate din piatra artificiala acrilic.

Cum de a alege?

Datorită faptului că amestecul de rășini acrilice și plastic piatră sfărâmată și atunci când sunt încălzite se pretează la turnare, spălare poate fi dat orice configurație, de exemplu,, Pătrată sau dreptunghiulară, trapezoidală, rotunde sau ovale. Tipuri de piatra acrilice sunt, de asemenea, variate – poate fi Marmură artificială, granit sau cuarțit. În funcție de materialul și metoda de prelucrare se întâmplă suprafața sa Mată sau lucioasă. Producătorii oferă clienților o gamă largă de modele care satisfac orice solicitare.

La alegerea spălare, localizarea în bucătărie este luată în considerare.

Cu locația frontală a accesoriului bucătărie pătrat selectat în mod obișnuit, o formă dreptunghiulară sau rotundă. opţiuni de colț de multe ori au o configurație mai complexă, care se datorează dorinței proprietarilor folosesc rațional spațiul.

Acesta contează I Numărul de boluri în spălare, De exemplu, un castron mare sau două identice ca dimensiune. „One-time“ opțiuni sunt populare, care combină un castron mare, cu o mică suplimentară. Chiuvete sunt completate de accesorii, De exemplu, un coș de fructe sau un collander (așa-numita capacitate alungită, cu găuri care seamănă cu o strecurătoare). Strecurătoare este atârnat pe un vas mic și este folosit pentru uscarea tacâmuri, legume și verdeață.

Alte accesorii sunt disponibile, De exemplu, cum ar fi placi de taiere de spălare și încorporate în dozatoare pentru detergent. Chiuvete sunt echipate cu una sau două aripi laterale. Modele cu built-in macara cu filtru de apa potabila sunt de asemenea disponibile.

Citește mai mult  Alege lenjerie de pat pentru fete

Instalare

În funcție de metoda de instalare de spălare acolo mortise, deasupra capului, încorporat și prestinal.

Trăsături distinctive:

  • pune coajă de deasupra capului pe partea de sus tabelul de mai sus, de multe ori folosite cu mobilier modular+
  • shell Embedded este la același nivel cu o masă+
  • Spălarea substolete este încorporat în partea de jos, partea sa este sub blatul mesei+
  • Spălarea de tăiere este montată într-o gaură pregătită, marginile sale pentru o creștere de 2-3 mm deasupra suprafeței tabelului.

Când alegeți o chiuvetă de care aveți nevoie Acordați atenție dimensiunilor sale. Functional este adâncimea de 19-20 cm. În ceea ce privește lungimea și lățimea, au nevoie de o astfel de distanță de marginile chiuvetei la marginea blatului, o distanță de cel puțin 5 resturi cm, altfel apa va stropi pe podea.

Astăzi, în piață există destul de puține opțiuni pentru chiuvete din materiale compozite. Dar, oricare ar fi alegerea, în orice caz, acesta va fi un subiect la modă și funcțional, deoarece producția de chiuvete din piatră artificială este angajată în companii high-tech cu nume zgomotoase.

Soluții interioare

Grafit chiuveta pe o blat alb de marmură artificială. Aripa laterală are o suprafață în cascadă, care facilitează scurgerea de apă cu preparate umede. Model – Mida, Blanco. Built-in chiuveta negru pe alb bucătărie. Zidurile din interior sunt căptușite cu sticlă originală mozaic.

Modelul minimalistă de spălare de piatră cu un singur bol. Pentru acest interior, coajă a fost ales fără o aripă laterală, astfel încât să nu se angajeze în suprafața de lucru a blatului mesei.

Colțul Chiuveta Delta, Blanco. Bolul sub forma unui trapezion, aripile unghiulare sunt făcute în formă de triunghiuri, care a făcut posibilă pentru a face aceasta zona cea mai funcțională.

Citește mai mult  imagini de fundal lumină în Sala: Caracteristici și recomandări

spalare dreptunghiular Podstolny Într-o masă din marmură albă. Chiuveta este construit într-o insulă separată în picioare. Piatră Chiuveta este construit într-un blat de marmură ondulat. Patinat Macara complemente Vintage Kitchen Island Style.

Separat în picioare insulă – Aceasta este o soluție populară în organizarea o bucătărie spațioasă. O chiuveta din două secțiuni cu un filtru și o macara pentru apa potabila este construit în blat de lemn. Tabletop căptușite cu dale de mică adâncime. Culoarea chiuvetei este un ecou cu ceramică, iar umbra chituri a gazdelor a fost luat sub culoarea macaralei de oțel.

Non-standard soluție: bucătărie Accesoriu este echipat cu laturi, Ceea ce protejează blatul de lemn și un perete de stropire. Material – Granit artificial. Interiorul bucatarie este în gama de grafit monocrom. Se potrivește perfect spălare mare cu două boluri și aripa laterală.

Bucataria este realizat într-un stil de epocă. Peretele de fațadă chiuveta din marmură artificială decorează basorelief. Producator – Farmhouse.

o decizie logică, de la Franke. Chiuveta grupate conform principiului „Funcționalitatea pe o singură axă“, Atunci când un vas suplimentar este construit în chiuvetă între principal și aripa laterală.

Datorită accesoriilor, bucătăria funcționalitate mãreºte. tocator bazat pe chiuveta boluri crește suprafața de lucru. În collander din oțel inoxidabil, puteți pune temporar gunoi care rezultă în procesul de coacere.

Aceasta este o altă opțiune folosind placa de tăiere, dar de data aceasta în rolul mesei de servire. Aripa laterală este echipată cu Servanta, un orificiu de evacuare pentru scurgerea apei se realizează în palet. Producator – Adon, Blanco.

Două secțiuni chiuveta din granit artificial de la producător Granfest. Un distribuitor pentru detergent si macara este construit în chiuvetă de marmură pentru apă filtrată. Chiuveta integrat într-o masă. De spălat, Blat și bucătărie șorț – Toate acestea sunt facute din piatra artificiala pe bază de cuarț.

Citește mai mult  bai Fonta de producție din Rusia: branduri și caracteristicile lor

Versiunea funcțională a mantalei de colț. Datorită acestei soluții, nici un centimetru de suprafață utilă dispare.

granit spălare artificială integrat într-un blat de piatra cu pietre. ceașcă principală spațioasă completează mici. Producator – Compania Schock.

coajă de piatră artificială, înregistrată sub marca SILGRANIT ™ PURADUR ™. Brevetul pentru acest produs este deținut de Blanco.

Exemplu de bucătărie Cu built-in bucatarie tocător de deșeuri. Această decizie face gătit high-tech.

Original Corner Sink. Spălat cu două boluri de diferite forme compact și, în același timp funcțional. opțiune de spălat de la Franke. Combinaţie Negru și alb Shell Blaturi Se pare minimalist.

Metra Chiuveta de la Blanco. bol auxiliar cu un collander este construit între un castron mare și o aripă laterală spațioasă. Chiuveta și mixerului sunt realizate dintr-un material: piatra artificiala Sill. Datorită aceeași culoare și textură, compoziția arată elegant. Producator – Blanco.

Chiuveta este realizat din granit compozit. Acest material brevetat Schock compania germană. Tot ce detine mai multe zeci de brevete internaționale.

MTF chiuveta de bucatarie din Franke. Combinație spectaculoasă de piatră acrilică artificială, sticlă și oțel satinat.

Spălarea elegantă Omoikiri cu oțel cu pulverizare protectoare. Este convenabil să dezghețați produsele, tacâmuri uscate și fructe proaspete.

Chiuveta de piatră neagră este încorporată într-o masă de masă ușoară. Situat vizavi de fereastră, locul de muncă al hostessului trebuie să contemple peisaj în timpul lucrărilor de rutină.

Chiuveta neagră din granit artificial construit în peninsula bucătăriei. Topul de masă gri deschis al compozitului oferă o culoare netedă de la antracit-ul întunecat al chiuvetei la lemnul Motley Zebrano pe fațadele dulapurilor.

Cum de a alege o chiuvetă, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: