closete cu eliberare oblică: soiuri, sfaturi cu privire la alegerea și subtilitățile la sol

closete cu eliberare oblică: soiuri, sfaturi cu privire la alegerea și subtilitățile la sol

Atunci când repararea toaletei de multe ori se pune problema de a schimba instalatii sanitare. Alegerea la toaleta din dreapta – lecție destul de greu. O atenție deosebită trebuie acordată eliberării modelului Dobândite, în caz contrar, procesul de instalare poate fi dificil sau imposibil. Acest articol va lua în considerare toleas WC cu eliberare oblică, și recomandări privind alegerea unui model potrivit va fi dat.

Ce este?

Eliberarea de unități este de trei tipuri: verticale, orizontale și oblice. Acesta din urmă este cel mai versatil, deoarece poate fi conectat la canalizare la toaletă în cadrul de la 0 la 350 de grade. Pentru primele două opțiuni pentru „libertate“ în legătură nu sunt posibile. În plus față de modul convenabil de instalare, toaletă cu admisie oblică are o serie de avantaje.

 1. Se află sub prelate Creează cea mai mică rezistență atunci când se trece prin ea masele fecale, și, prin urmare, mult mai rar modelele rămase necesită curățare și foarte rar saboți. Este un plus foarte important. În instalarea de produse sanitare, de regulă, încearcă să evite colțuri directe. Un instalator experimentat este puțin probabil să facă un prune la un unghi de 90 de grade, se va pune 2 genunchi și împărțiți unghiul pe suprafețe înclinate egale în 45 de grade.
 2. Instalarea de WC cu admisie oblică Deci, simplu, care poate fi pus în aplicare în mod independent, sub rezerva prezența unei experiențe mici, cu instalații sanitare și de instrumentele necesare.

Vizualizări

WC cu model înclinat, ca și alții, sunt împărțite în mai multe tipuri de formă castron.

 • Cu raft unghiular. Ele sunt diferite numite fel de mâncare. Această formă de vas de toaletă are un raft în caracteristicile de proiectare, care este în adâncirea. Se creează anumite dificultăți atunci când se utilizează și curățare igienică. Adevărul este că produsele de viață pot rămâne în aceste locuri constructive și poate cauza miros neplăcut din cauza distribuției de microorganisme. De asemenea, va trebui să folosească pluta mult mai des pentru a curăța raftul din masele fecale. Dar principala problemă a acestor modele este forma castronului contribuie la stagnarea constantă a apei, ca rezultat, formarea de poluare a varului, piatră urinară și chiar rugină. Igiena completă a bolurilor de toaletă plăcute conduce indirect la mai mult decât alte modele, consum de apă. Cu toate acestea, modelele cu un raft unghiular au un plus în greutate – absența completă a stropilor în timpul spălat.
 • Toalete funculente. Bowl în astfel de modele este o pâlnie. Caracterizată de cei mai înalți indicatori de igienă și eficiență, deoarece cu consumul minim de apă, produsele de viață nu sunt stocate, urcând imediat în canalizare. Ca rezultat, nu există un miros neplăcut, nu este nevoie de utilizarea detergenților. Cu toate acestea, modelul are un dezavantaj semnificativ – formarea unei cantități mari de stropi în timpul prunei de apă. Din fericire, sistemul anti-cheltuieli, care este echipat cu cele mai multe toalete moderne, rezolvă această problemă.
 • Toalete de înclinare (vizor). În acest tip de produs, fie partea din spate, fie peretele frontal are o pantă pronunțată care vă permite să blocați pe deplin aspectul mirosurilor neplăcute. Toate deșeurile solide se încadrează imediat în apă și se desfășoară în canalizare.

Cu toate acestea, purificarea unei toalete de vizită la Yershik poate avea nevoie încă.

Tipul de scurgere pe locurile de toaletă cu eliberare oblică este de așa natură.

 • Cascadă. Scurgerea apei într-un astfel de model se realizează datorită mai multor găuri situate sub podul toaletei. Astfel, se realizează o curățare uniformă a întregului castron.

 • Vertical. Scurgerea se efectuează numai pe peretele din spate al produsului. Cel mai puțin economic și eficient tip de scurgere.

 • Cu scurgere ascuțită. Când se spală cu apă vine sub presiune ridicată, iar volumul crescut de lichid îndepărtează rapid deșeurile în canalizare. Acest tip de spălare este foarte economic.

Dimensiuni tipice

Pe articole de toaletă, ca și alte produse sanitare, există anumite gostări. Cu toate acestea, în condiții moderne Din ce în ce mai mult, producătorii sunt ghidați de specificații (tu), Deci, 2 funcționalitatea identică a unui producător poate fi diferită semnificativă. Dar joacă doar mâna cumpărătorului, deoarece puteți alege un produs de aproape orice dimensiune sub nevoile dvs. individuale. Să dăm câteva dimensiuni de modele de modelare.

 • Modele în aer liber CD pentru instalare în colț. Mare pentru instalare în camere de toaletă foarte mici sau în băi combinate. Utilizate pentru a economisi spațiu util, ca foarte compactă. Dimensiunile modelului (lățime, înălțime și lungime) – 34-37 cm per 40 -42, la o lungime de aproximativ 80 cm.

 • WC cu built-in rezervor. Astfel de modele sunt adesea folosite în toalete realizate de proiect de design individuale. Un rezervor de drenaj este amplasat în spatele unui perete fals din gips-carton, plastic, mai rar. Această instalare de instalare vă permite să faciliteze vizual spațiu. Cu toate că, de fapt, instalațiile de perete fals fură o suprafață utilă. Lungimea bol – 46-49 cm, latime 35-37 cm, iar înălțimea 38-41 cm.

 • Modele suspendate cu instalare. Aceste grupuri sanitare formate din 2 părți, dintre care una (rezervor de scurgere) este în interiorul peretelui, iar al doilea (vas) atârnă în jos pe perete. De-a lungul peretelui despărțitor este un cadru metalic durabil, pe pinii de care este montat toaleta. Lățimea bol – 37 cm, lungime – 45 cm, iar înălțimea deasupra podelei – 38-41 cm.

 • Modele pentru copii. Astfel de toalete, de regulă, sunt stabilite în prezența unui număr mare de copii și băi suplimentare. Dimensiunile diferă în funcție de copilul recomandat copilului, care va folosi produsul. Dimensiunile unor astfel de modele în mod natural mai puțin decât adulții. Toaletele copiilor cu următoarele dimensiuni sunt cele mai populare cu cumpărători: lățime – 26-30 cm, lungime – 37-39 cm, și înălțime de la 30 la 40 cm.

Cel mai adesea, astfel de toalete sunt un monobloc.

 • Model mare. Numele vorbește de la sine. Dimensiunile unor astfel de boluri de toaletă sunt foarte potrivite pentru oameni mari sau înalți. Aceste modele sunt instalate numai în camere de toaletă mari, pur și simplu vor fi simple pentru ele. Astfel de produse sunt foarte greu de găsit în vânzare, pentru că nu sunt în cerere.

Materiale și culori

Cele mai populare în producția de boluri de toaletă sunt două tipuri de materiale:

 • Sanopayans+
 • Sanfarfort.

Sanafayanii sunt făcuți din argilă cu adăugarea de cuarț. Materialul are o structură poroasă, deci este obligatoriu să fie geamuri. Acest lucru vă permite să reduceți în mod semnificativ coeficientul de absorbție a umidității și, prin urmare, să măriți durata de viață a instalațiilor sanitare de la Fayanii. În plus, îngrijirea produsului este simplificată, deoarece nu absoarbe mirosuri și poluare. Toaletă de înaltă calitate, uneori, nu este atât de ușor de distins de modelele de porțelan mai scumpe decât de multe ori se utilizează vânzătorii neglijenți.

Prin urmare, pentru a achiziționa produse de instalații sanitare este mai bine în magazinele de specialitate mari.

Pro Sanatayans pot fi atribuite:

 • Valoare mica+
 • Rezistența (datorită glazurilor) la poluare și substanțe chimice agresive+
 • Viața de serviciu a toaletei Faience – 30 de ani+
 • Ușor de îngrijit.

Singurul dezavantaj poate fi numit fragilitate a produselor de la acest tip de ceramică. Porțelan Toaletă – acest lider de vânzări. Cele mai multe dintre producătorii de populare sanitare străine preferă acest material. Se compune din 60-70% din coaline, restul în componența sa este și cuarț spate. Avantajele unităților sanoparfor pot fi atribuite:

 • Durabilitate – durată de viață este de 50 de ani+
 • Ușor de îngrijire – nu se tem de produse chimice în curățare+
 • nu absoarbe mirosurile neplăcute din cauza structurii buna perfectă+
 • Foarte rafturi la impact și șocuri mecanice+
 • nu absoarbe apa, ceea ce înseamnă că este probabilitatea formării lamei și var Cromat.

Numai costul lor ridicat pot fi atribuite deficiențelor din vasele de toaletă din porțelan.

Evaluați cele mai bune modele

WC cu eliberare oblică – cel mai comun model de. O astfel de configurație a este universală, și, prin urmare, nu numai din Rusia, dar, de asemenea, importate (suedeză, germană, italiană), vasele de toaletă sunt fabricate cu acest tip de eliberare. Judecând după comentarii, următoarele mărci de closete sunt cele mai populare.

 1. IFO FRISK. Acesta este un model în aer liber din faianță. Caracteristica – prezența microlift, care crește în mod semnificativ confortul utilizării produsului.
 2. Jika. Putere closet LYRA nu este echipat cu microlift, cu toate acestea, ea are o pâlnie de degradare și un cost foarte atractiv pentru un produs de o astfel de configurare a unui.
 3. Santrek. Particularitatea acestui standard de toaletă – prezența sistemului SPACE ANTITIX.
 4. Sanita. Modelul Luxe Classic este echipat cu un scaun microlift. Material de producție – porțelan.

Cum de a alege?

Atunci când cumpără o toaletă cu un colț înclinat al problemei, urmați următoarele recomandări.

 1. Exploreaza informații despre producător și produse certificate de calitate. Mulți producători europeni, de exemplu, din Germania completează produsele lor sanitare de garanție extinsă.
 2. Decideți cu dimensiunile. Acest lucru este valabil mai ales pentru camere mici de toaletă, precum și pentru modele de model de toaletă cu o găleată construit în perete. Uneori întreaga pereche de centimetri nu poate fi suficient pentru instalarea, astfel încât dimensiunile sunt una dintre cele mai importante parametri.
 3. Decide cu materialul și culoarea. Desigur, produsele albe sunt universale și potrivite pentru orice interior. Cu toate acestea, modelele de culoare sunt prezentate în piață modernă, care constituie o concurență bună cu clasice obișnuite. Produsul de culoare se poate potrivi perfect într-o baie sau toaletă și o cameră modernă în stiluri Loft, Pop Art, Provence.
 4. Asigurați-vă înainte de toate „cerințele“ la toaletă. Fie că este nevoie de microlift sau fără ea poți să faci? Fie că scaunele încălzite este necesar, și poate echipamentul este nevoie de anti-grăunte? Sunt modele rackless interesant, în scopul de a simplifica îngrijirea igienică? Cu cat mai multe elemente vor fi luate în considerare, cu atât mai ușor va fi de a face o alegere în mod direct în magazin.

   Bowlurile de toaletă cu eliberare oblică sunt populare și vor rămâne mult timp în lume. Acestea sunt universale, iar un număr mare de producători și modele vă va permite să alegeți un produs adecvat nu numai în aparență, ci și prin valoare.

    Sfaturi pentru alegerea intestinelor de toaletă cu eliberare oblică sunt prezentate în următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: