Colțuri de duș cu palet: Soiuri, branduri, alegere

Colțuri de duș cu palet: Soiuri, branduri, alegere

Recent, oamenii din băile lor în loc de băi obișnuite instalează dușuri. Ele sunt confortabile, ușor de operat, ușor de a-și menține aspectul. Dar printre cabină există un loc special pentru dușuri, despre care astăzi și vor fi discutate.

Avantaje și dezavantaje

Colțul de duș are atât avantaje, cât și dezavantaje în comparație cu cabinele clasice de duș.

Să începem cu plus.

 1. Instalare simplă. Deoarece funcția principală a „colțului” este doar adoptarea sufletului, atunci instalația implică un dispozitiv simplu care vă va permite să luați proceduri de apă. Tot ce trebuie să faceți este să instalați designul și să reglați mixerul.
 2. Preț. Deoarece colțul de duș nu este atât de multe funcții suplimentare, costul unui astfel de design va fi în mod explicit mai mic. Interiorul de designer pentru colț nu sunt atât de mult, deci veți plăti pentru dispozitivul în sine și nu pentru dimensiunile decorative.
 3. Compactitate. În primul rând, atunci când alegeți un „colț” sau cabină, cumpărătorii sunt concentrați pe dimensiuni, deoarece dacă baia este mică, atunci este necesar să achiziționați un dispozitiv compact pentru el. Printre colțurile puteți găsi modele cu dimensiuni de 70×70 sau 80×80 cm, ceea ce va avea un sfert de cerc.
 4. Diversitate. Acest articol nu poate fi atribuit avantajelor evidente ca o diferență față de cabină, dar este tocmai un număr mare de opțiuni pentru instalare ajută oamenii să ridice designul care va face cel mai mult. Puteți găsi colțuri de duș cu un palet ridicat de diferite materiale și forme sau chiar fără structuri mai mici.
 5. Fiabilitate. Datorită faptului că colțul nu are funcții și moduri speciale, atunci probabilitatea de spargere este mult mai mică. Principalele defecțiuni din partea proprietarilor CABS apar din cauza electronicii, care asigură funcționarea regimurilor speciale. Cu cât este mai mică „umplerea”, cu atât mai puțin probabil defalcarea. Aceste colțuri bune de duș.
 6. Economie. Datorită prezenței unei singure funcții, modelele unghiulare petrec mult mai puțină energie electrică.

Dar există câteva minusuri.

 1. Unitate neatractivă. Cabinele începând cu un segment de preț mediu se disting prin designul lor. Nu se poate lăuda cu acest lucru, astfel încât să decidă înainte de cumpărare dacă aveți nevoie de un dispozitiv simplu. Dacă doriți, în plus față de funcționalitate, aveți un design cu un fel special, atunci cabina va fi mai bună în acest sens.
 2. Monotonie. Așa cum am menționat mai devreme, unghiul a fost creat doar pentru spălare. El nu are alte funcții. Pentru unii, acesta este un minus semnificativ, iar pentru cineva – singura funcție este principala.
 3. Interior. Cornerele sunt cele mai bine stabilite după reparații recente, deoarece pot apărea probleme cu locația sifonului. Desigur, forma și instalarea acestei părți depinde în mod individual de model și producător, dar este mai bine să țină cont de faptul că acest element neplăcut poate dăuna interior baie generală.

Materialele

În primul rând, ia în considerare materialele atat proiectarea in sine si paleti.

Citește mai mult  Idei pentru micul dormitor de design 11 kV. M

Construcții, de regulă, este realizată din aluminiu sau plastic.

 1. Aluminiu. Acest metal este principalul material pentru cele mai multe colțuri. Este bine pentru că este ușor, are o rezistență la rugină, destul de durabil. Aluminiul este cel mai des utilizat în modelele din segmentul de preț de mijloc și de înaltă.
 2. Plastic. Acest material brut este utilizat pentru modelele de preț scăzut. Ca o regulă, din material plastic este tratată cu materiale speciale. Acestea pot fi diferite aliaje de crom sau vopsea obișnuită. Acest material este rău, deoarece mai puțin durabil și are o scurgere. Dacă cumpărați un astfel de colț, și nu se va scurge, înseamnă că aveți un model bun sau un producător de mare.

Materialul paletei este foarte variată.

 • Acril. Materialul de bază a oricărui tip de instalații sanitare și mobilier pentru baie. rezistent la zgârieturi, rugina, murdăria și alte formațiuni din acril. Astfel de paleți pot fi diferite în formă și grosime. Instalarea bazelor acrilice este realizată folosind luminări. Paleții groși din acest material în rezistență pot fi comparate cu oțelul, dar sunt mult mai lungi de căldură, nu fac un sunet neplăcut atunci când apa intră în apă și nu are nevoie de sol.

 • Frontă / oțel. Metale, care sunt cunoscute pentru fiabilitatea și durabilitatea acestora. Principalul minus fontă este o mulțime de greutate, în timp ce pentru oțel, principalul dezavantaj este considerat a fi un zgomot puternic emis și o cerință de împământare. Și merită, de asemenea, despre faptul că atât metalul să fie slab ținut cald.

 • Kvaril. Unul dintre cele mai bune materiale datorită faptului că este durabil, ușor și în același timp fără pretențios. Și, de asemenea, din avantaje se poate numi o conductivitate termică mai mare și o izolație excelentă a sunetului. Pentru toate aceste avantaje, în mod natural, trebuie să plătiți bine. Dintre minusuri puteți nota o operațiune specială, deoarece conifer este de dorit să nu se încălzească până la temperaturi ridicate și să nu folosească produse de curățare agresive pentru al curăța. Pretul este natural ridicat din cauza unui număr mare de avantaje în fața altor materiale.

 • Ceramică. material foarte popular pentru instalatii sanitare. Este ieftin, are izolare fonica excelenta si conductivitate termica. La fel ca printre avantajele, puteți marca un număr mare de opțiuni de proiectare și operare ușoară. Există dezavantaje, printre care sunt greutate mare și de fragilitate. Deoarece proiectarea de greu, acesta va fi stabil, dar instalarea unui astfel de palet este complexă, dacă luăm în considerare faptul că pentru instalarea unor astfel de platforme aveți nevoie de o suprafață netedă. Fragilitatea permite materialului să fie ușor scindată chiar și cu daune grave.

 • Piatra (naturala / artificiala). un material frumos pentru care designerii Foarte crea o varietate de opțiuni de aspect. Din moment ce piatra are o structură naturală, nu face sunete neplăcute. Designul acestui material este puternic, fiabil, dar și greu. Principalul minus este prețul, deoarece este foarte mare.

 • Copac. Material destul de fiabil care necesită o îngrijire specială. Trebuie să fie procesată de impregnările antiseptice, lacuri și umiditate. Plus este ușurință, un număr mare de opțiuni de proiectare și o bună conductivitate termică. Și arborele nu face sunet când apa devine. Dezavantajul poate fi numit viață de serviciu, deoarece arborele va începe, în orice caz să se udă după un timp. Media prețului.
Citește mai mult  Rafturi în camera de zi: soiuri și opțiuni de proiectare

Forme și dimensiuni

Așa cum am menționat mai devreme, unghiurile sunt mai bune decât cabinele că au dimensiuni mai diverse.

 • Mic: 90×90 cm, 80×80 cm, 70×80 cm, 70×90 cm, 80×90 cm și altele.
 • Mijloc: 100×100 cm, 100×80 cm, 70×100 cm, 80×100 cm și 110×80 cm.
 • Mare: atinge cel puțin un indicator de 120 cm. De exemplu, 120×80 cm, 120×90 cm, 80×120 cm si alte.

În plus față de dimensiunile, sufletele unghiulare sunt diverse în formă de uși, care sunt trei specii.

 1. Alunecare. Cel mai popular tip de uși pentru colțuri de duș. Principalul avantaj al acestei specii este compact. Baza structurii este rolele care sunt atașate de deasupra și dedesubtul cadrului. Mecanismul poate fi comparat cu un dulap. Deschiderea canatul este făcută în lateral. Astfel, ușa lovește un strat suplimentar pe cadru. În același timp, cumpărătorul poate să nu vă faceți griji din cauza locului pe care se va ocupa de colț, cu o ușă deschisă. Minus nu este o instalare ușoară.
 2. Leagăn. Acest tip de deschidere a ușii este obișnuit pentru majoritatea oamenilor. Peretele exterior se deschide ușa, cum ar fi cel mai simplu ușa de intrare. Instalarea unui tip de leagăn este simplu, deoarece pentru montaj va fi nevoie doar bucle. Minus poți suna ușa deschisă ocupat de ușă. Din moment ce acestea vor fi ca și în cazul în care în afara de colț, înainte de cumpărare, asigurați-vă că zona de baie vă permite să utilizați astfel de mecanisme fara probleme.
 3. Alunecare. Lucru pe același principiu ca și alunecării, dar întreaga ușa nu va fi în afara și interior. Și poate fi îndepărtată pentru a deschide ușa către cealaltă parte. Asta este, în cazul în care ușa glisantă se deschide spre stânga, apoi, după avantajul acesta va aluneca spre dreapta. Design-ul are, de asemenea, pe role.

Examinați producătorii

Cele mai bune companii sunt producători din Germania, Italia și Finlanda. Este branduri din aceste țări, care au o vastă experiență în crearea de dispozitive sanitare și de baie.

Timo – producătorul finlandez, care este cunoscut în întreaga lume. Linia principală de colțuri de duș este numit Fabric Sticla. Dimensiuni principale 100×100 cm si 80×80.

În plus față de colțuri, Timo produce cabine de dus, accesorii, mobilier de duș și mixere.

Ca un produs al acestei societăți nu ar trebui să fie pusă la îndoială, pentru că este un purtător de calitate europeană. Și, de asemenea, gama de Timo este întotdeauna implicat în numeroase expoziții la nivel mondial.

A.M. P.M – Marca din Germania, care într-un termen destul de scurt a fost în măsură să devină popular în rândul cumpărătorilor. Istoria companiei a început din 2010. Pentru o perioadă relativ scurtă de timp, AM. PM a devenit una dintre probele de calitate europene. Produsele acestei companii participă la numeroase expoziții și prezentări. Precum și am. RM încearcă să extindă rețeaua de consum, deschizând mai multe magazine și birouri reprezentative.

Citește mai mult  Cum să faci un nepot mâinile tale?

Un alt producător creează closete, mixere și alte instalatori. Linia principală a sistemelor de duș sunt numite Slide Twin și Piața SLIDE.

Cezares este o firmă italiană care creează produse de calitate premium. Printre gama acestui brand puteți găsi sisteme de duș, robinete, dulapuri, chiuvete, toalete și multe altele. Caracteristica de Cezares este că toate produsele sunt create numai în Italia, în timp ce unele branduri europene fac sanitare în alte țări, numai coordonarea proceselor de vânzare în Europa.

În cazul în care o parte componentă a eșuat, veți avea ocazia să-l înlocuiască. De exemplu, există paleti, garduri, rafturi, stropitori, furtunuri si usi.

Cum de a alege?

Atunci când cumpără, trebuie să fie ghidat de zona de baie. După cum sa menționat mai devreme, chiar și piese, cum ar fi ușile pot afecta alegerea.

Un alt element important este platforma. Cu o bază profundă nu va fi mai puțin probabil ca de colț se va scurge. Dar în spatele paletul de mare trebuie să aibă grijă cu atenție.

Este demn de a spune despre forma de palet – poate fi semicircular, sub forma unui sfert de cerc, pătrată sau dreptunghiulară.

Cunoscând unghiurile fundației, puteți presupune cum va arăta colțul în baie.

În timp ce cumpărați și Acordați atenție pachetului. Deși colțurile nu sunt la fel de bogate, cum ar fi cabina, dar totuși acest aspect este foarte important.

În plus față de alegerea și dimensiunile, există un factor important sub forma unui preț. Dacă doriți să cumpărați, într-adevăr, bunuri de înaltă calitate, atunci nu regretați bani. Totuși, colțul nu este o cabină, unde trebuie să plătiți pentru moduri suplimentare de funcționare, hidromasaj și mult mai mult.

Cum să vă îngrijiți?

Având în vedere tipurile de paleți, am aflat că am nevoie de îngrijire specială pentru unele materiale. Deoarece întregul design al colțului trebuie șters astfel încât picăturile de apă să rămână pe ea, folosesc detergenți non-agresivi. Instrumentul slab selectat poate distruge suprafața de protecție a materialului, reducând astfel viața de serviciu și ruperea.

Ștergeți colțul vântului cu mijloacele, astfel încât în ​​interiorul construcției să fie curate.

Și, de asemenea, nu uitați să verificați calitatea corpurilor, rolelor și a altor componente.

Exemple în designul interior

Unele modele ale colțurilor au Uși mată. Acestea sunt potrivite pentru acele camere în care se observă o anumită culoare. Dispozitivele cu două pereți sunt mai bine să aibă la acele pereți care sunt acoperite cu plăci. Astfel, designul nu va pierde estetic. Ușile și pereții transparenți vor putea extinde vizual spațiul. O soluție bună va ridica paletul de aceeași culoare ca țiglă în baie, astfel încât colțul să pară armonios în interiorul camerei.

      Există ochelari în vânzare Cu un număr mare de modele și culori, Prin urmare, cu designul schemei de culori nu ar trebui să aveți probleme.

      Și puteți achiziționa, de asemenea, un colț cu același model pe ușile, cum ar fi țiglă. Va arăta frumos și interesant.

      Sfaturi de selecție a colțurilor Vedeți mai departe.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: