colțuri de duș din Germania: Privire de ansamblu a producătorilor, modele și dimensiuni

colțuri de duș din Germania: Privire de ansamblu a producătorilor, modele și dimensiuni

Baia este locul unde vă puteți relaxa, relaxați-vă și distrage atenția de la agitația de zi cu zi. Dar, în afară de recreere, funcția principală în această cameră este de a primi proceduri de apă. Pentru a face acest lucru, există o instalații sanitare, și anume colțuri de duș, despre care astăzi și va fi.

Ca un exemplu, puteți lua în considerare colțuri de la producătorii germani, deoarece acestea sunt exemple de europene și de calitate mondială.

Particularități

colț de duș, spre deosebire de cabina, este mult mai simplu în fiecare sens. El nu are nici o electronica, care este responsabil pentru funcțiile, un design special și diverse moduri de operare. Design-ul este destul de simplu și ușor de utilizat. Toate aceste caracteristici afectează cel mai important factor de cumpărare – prețul. Odată ce nu există „loțiuni“ suplimentare, atunci nu există nici un cost suplimentar pentru costul.

In Germania, sanitare se produce anual. În plus, producătorii au un anumit plan de calitate, ele concurează în mod constant între ele, care, în cele din urmă face produse mai bune pentru cumpărător. Abordarea germană în instalații sanitare creează mostre de înaltă calitate, cunoscute în întreaga lume. colțuri de duș – nu face excepție.

producătorii populare și gama

Wasserfalle

Wasserfälle este o companie care consideră că scopul principal de a crea confort în combinație cu stil. Acest producător a intrat pe piața europeană în 2002. Pentru mai mult de 15 de ani, Wasserfälle a dobândit o vastă experiență în crearea de diverse instalatii sanitare, variind de la cabine de duș și colțuri și terminând cu accesorii de baie.

Accentul principal este pus pe sistemele de duș de colț, așa cum este acest tip de produs al companiei are multe de referință și certificate. Toate produsele Wasserfälle au trecut de certificare europeană de conformitate. Capacitatea de producție într-o singură zi este de 800 de cabine și 600 de colțuri.

Plumbing este creat în opt ateliere de lucru moderne de mari dimensiuni, cu o suprafață de mai mult de 150 de mii. kv. metri și are mai mult de 20 de linii de producție. Marca încearcă să se potrivească cu calitatea atât pe drum și segmentul de preț mediu.

Luați în considerare mai multe modele populare de companie.

  • Wasserfälle F-2001. Colț de duș pătrat cu un palet al cărui profil este fabricat din crom. Grosimea sticlei – 8 mm, volum total ocupat – 1 cubic. metru. Instalarea a două uși swing produse din colț. Înălțime de paleți acrilică – 50 mm, greutate cu ambalaj – 90 kg, dimensiuni – 100×100.
  • Wasserfalle F-2005. Un model mai modern pentru care există o gamă de lateral pentru a instala ușa. Piețe de construcție, Chrome, Uși de tip swing, Grosime de sticlă – 8 mm. Palet acrilic, alb, lățimea ușii – 63 cm. Volumul total – 1 cub. metru. Greutate brută – 100 kg, dimensiuni – 90×90.
  • Wasserfalle F-510-R. Unitate asimetrică cu o ușă umflată, care este instalată în mijloc. Color Palet acrilic alb, și desene – crom. Greutate brută – 120 kg, volumul total ocupat – 1.3 metri cubi. metri. Grosimea sticlei – 8 mm, înălțimea paletei – 150 mm, dimensiuni – 120×85.

Este demn de remarcat faptul că modelele prezentate au analogi care pot varia în funcție de dimensiunea sau metoda de localizare. Prin urmare, dacă ați găsit o linie atractivă de produse, veți avea ocazia să luați în considerare modelele care sunt mai potrivite pentru dvs.

O astfel de variabilitate este cu siguranță face ca colțurile de duș din Wasserfalle să fie mai diverse.

A.M. P.M

A.M. Pm – un alt producător german care este cunoscut nu numai în Germania, ci și dincolo de. În ciuda faptului că această companie are doar peste 8 ani, Are o piață de vânzări destul de mare. În fiecare an există și numărul de cumpărători. Cea mai importantă direcție a activităților sale. PM consideră comunicarea cu consumatorii, La urma urmei, ele sunt prin ajutorul feedback-ului Ajutor pentru a elimina diverse defecte de bunuri și a face produsele mai bune.

Acum, să ne oprim la cele mai bune opțiuni.

  • Seria de senzație, Modelul cu gard de duș standard de. Acest model pare simplu, dar pentru fabricarea sa, fitinguri din alama crom, monteaza de designer, mânere și un strat special au fost folosite, datorită cărora apa iese divorțurilor și urme. Grosimea sticlei antiľoc întărită este de 8 mm, există o ușă leagăn cu un mecanism de deschidere lină, există o deschidere de mers înapoi. Toate elementele de fixare și mecanisme sunt ascunse și oferă etanșare completă. Dimensiune – 90×90.
  • Seria Bliss L, Solo Slide 90. colț de duș care se mândrește cu un design tehnologic și modern. Este potrivit pentru majoritatea tipurilor de interior. Atunci când pereții inegale vor ajuta la profilul de pre-instalare care simplifică instalarea. role duble din oțel pe rulmenți fac ușă pentru a netezi. Există, de asemenea, un sistem de elemente de fixare ascunse. Design-ul este realizat din aluminiu cu acoperire anodică, care nu rugineste și are o durată lungă de viață. sticlă călită are o lățime de 6 mm. Mărime Corner – 90×90.
  • Bliss L, Twin Slide 90 serie. Modelul de calitate înaltă, care este ușor și nu au profiluri masive. În designul există un mâner de design propriu. Există, de asemenea, un profil prestabilit convenabil și un sistem de fixare ascuns. role duble din oțel oferă Twin diapozitiv curs fiabil și silențios. Paletul acrilic îmbunătățită are capacitatea de a regla datorită unui picior mic. sticlă rezistentă la impact are o lățime de 6 mm, uși glisante, dimensiune – 90×90. În plus față de configurația standard, este posibil să colțuri de ordine cu dimensiuni de 120×80, 70×90, 80×90, 80×80 și altele.
  • Bliss seria L, Piața Slide 90. colț pătrat din care profilul este realizat din aluminiu anodizat. Acesta va proteja proiectarea de coroziune și va face durabil. Instalarea va permite montarea unui colț, chiar și cu pereți inegale. Există elemente de fixare ascunse și mâner de designer. Paleți din acrilic. Uși glisante, dimensiune – 90×90.
  • Cum ar fi serie, twin diapozitiv adânc 90. Designul este realizat în funcție de stilul organicului dinamic, care dă un aspect fără greutate. Înălțimea profilului – 190 cm, în special pentru persoanele cu o creștere înaltă. Roluri mecanice duble montate pe rulmenți. Există un sistem de elemente de fixare ascunse. Paletul acrilic este reglat folosind picioare stabile, care nu sunt rugini și rezistente la agenți de curățare agresivi. Uși glisante, culoarea profilului – Matte Chrome, Sticla transparentă are o grosime de 5 mm, dimensiune – 90×90.

Reguli de alegere

Deoarece principalul avantaj al colțurilor înainte ca cabinele să fie compactitate, atunci înainte de cumpărare, calculați dimensiunile. Cunoașterea acestora, puteți înțelege aproximativ cum să instalați și să localizați un colț de duș în baie.

Nu există funcții speciale ale acestui tip de instalații sanitare, dar există un echipament considerabil.

Acordați atenție materialelor din care se fac designul, paletele, ușile și atașamentele. Toate aceste componente trebuie să fie protejate de coroziune, deoarece acestea vor contacta în mod constant cu apa.

Prezentare generală a colțului de duș al producătorului german am. Seria Series L, Solo Slide vă așteaptă mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: