Colțurile de bucătărie cu masă pentru bucătărie: Caracteristici și criterii de selecție

Colțurile de bucătărie cu masă pentru bucătărie: Caracteristici și criterii de selecție

Bucataria nu este doar o cameră în cazul în care se pregătesc și merge pentru alimentarea produselor alimentare. Aici puteți sta după o zi grea, discutați cu familia dvs. sau faceți doar pentru un laptop. Prin urmare, aproape fiecare detaliu din această cameră are o importanță deosebită.

Principala parte a bucătăriei este o masă, cu toate acestea, în configurația cu scaune, ea nu arata confortabil, Atât de mulți proprietari cumpără o chicinetă. El adaugă confort și har.

Soiuri

Luați în considerare principalele soiuri de colțuri de bucătărie.

Standard

Un astfel de mobilier este de obicei echipat cu o masă, o canapea de colț, o pereche de scaune și un puf. Diferiți producători, dimensiunile produsului pot diferi în dimensiuni.

Pe piața modernă, puteți alege o chicinetă aproape sub orice dimensiune bucătărie.

O caracteristică a unei astfel de mobilier este că acesta este instalat numai în unghi, prin urmare, creșterea spațiului liber în bucătărie.

Erkery

Astfel de modele sunt create numai prin ordin bazat pe nevoile proprietarilor. Astăzi, apartamente cu forme bucătărie non-standard sunt adesea găsite, astfel încât popularitate colțurile canotaj câștigă treptat.

Aceste piese de mobilier pot fi introduse în adâncirea în perete. Cea mai comună formă – P formă de. De asemenea, a găsit oval-unghiulare și modele semicirculare.

Modular

Aceste colțuri sunt prefabricate. Există două tipuri de colțuri modulare:

 • Componentele sunt atașate la ansamblul de mobilier, părți ale canapelei devin încă relativi unul față de celălalt+
 • Componentele sunt instalate în apropiere, fără elemente de fixare.

Principalul avantaj față de concurenți este posibilitatea de dezasamblare și transformare a mobilierului.

Există opțiuni pentru colțuri cu capace pliabile, unde există o cutie în scaun în care tot ce aveți nevoie poate fi ascuns. În produsele mai scumpe există o canapea pliabilă. Tabelul poate fi atât obișnuit, cât și alunecător.

Tapițeria de canapele poate fi diferită. Proprietarii preferând o atmosferă confortabilă, opriți alegerea lor pe produsele moi. Aceasta este o soluție excelentă atât pentru prânz, cât și pentru recreere.

Dacă bucătăria din apartamentul dvs. nu este foarte mare, este recomandat să cumpărați colțuri cu scaune rigide, deoarece produsele moi arată voluminos. Dacă camera este foarte mică, designerii nu sfătuiesc să folosească docul și canapelele. Preferințele ar trebui să fie acordate bănci sau scaune din plastic.

Cu bănci rigide, puteți combina pernele moi sub spate pentru a adăuga cozine.

Avantaje și dezavantaje

Desigur, colțurile de bucătărie cu masa sunt destul de funcționale, dar această soluție nu numai avantajele, ci și dezavantajele.

Laturi pozitive.

 • Capacitate bună. Dacă alegeți dimensiunea potrivită, atunci 8 persoane pot găzdui confortabil.
 • Mobilierul creează o atmosferă confortabilă. Multe componente, cum ar fi canapele sau chestii, sunt de obicei tăiate cu material. Datorită acestei recepții, bucătăria arată „mai caldă” și confortabilă. Dacă luați în mod competent culoarea, atunci colțul se va potrivi în orice cameră de design.
 • Multe canapele constau din 3 module (cu excepția opțiunilor de clasă economică), astfel încât să puteți transforma și rearanja colțul dacă este necesar. Această caracteristică este utilă în special în timpul deplasării sau dacă doriți să adăugați un element de interior nou la bucătărie.
 • Dacă sunt în așteptare pentru vizitatori, iar paturile în apartament nu sunt suficiente, atunci această problemă se va rezolva decorarea canapea de colț bucătărie. Mulți producători de mobilă oferă o astfel de oportunitate.

Chiar și cele mai multe opțiuni de buget oferă o cutie de depozitare sub capacul scaunului.

  Laturi negative.

  • O astfel de mobilier este potrivit doar pentru o bucătărie mare, în care există destul de o mulțime de spațiu liber. În cazul în care bucătăria dumneavoastră este mic, atunci este mai bine să se uite la un set de scaune de masă și din material plastic.
  • În multe modele de mese între picioare, suportul central este instalat. Acesta oferă unele inconveniente în cazul în care există o mulțime de oameni la masa.

  Stiluri

  Mulți proprietari de a permite o greșeală gravă, încercând să țină pasul cu moda in ciuda confortului lor. În timpul achiziționării de mobilier de bucătărie, se recomandă alegerea stilului pe care cel mai multe dintre toate dvs. nu acordați atenție tendințelor de modă. Nu uita asta Bucătăria este un loc în care gospodăriile petrec destul de mult timp. Mobilierul de aici ar trebui să fie funcțional, iar designul său ar trebui să fie aproape în spirit.

  Dacă vă place mobilierul cu o mulțime de părți modelate, ar trebui să acordați atenție stilului clasic. Se pare destul de natural datorită faptului că toate elementele sunt făcute din lemn. Un astfel de colț se va potrivi perfect într-o bucătărie mare, deoarece arată ca un greoi. În cele mai multe cazuri, sunt folosite ambele nuanțe de alb și bej și culori închise.

  Ultimii câțiva ani este foarte comun modern. Bucătăria într-un astfel de stil arată suficient de strict, nu există detalii curbate aici, predomină linii drepte. Unele elemente structurale sunt fabricate din metal.

  Paradoxal, nr În colțurile de bucătărie în stilul Provence și Rudeness sunt combinate și romantismul în același timp. Culorile luminoase nu se aplică niciodată aici. Este permisă utilizarea elementelor modelate. Tabelul este, de obicei, realizat sub forma unei canviștii antice.

  Mai puțin stil comun este AR DECO. Potrivit formularului, seamănă cu puțin modern, dar în acest caz este permisă combinația de nuanțe atrăgătoare și moi. Mobilierul în acest stil alege, de obicei, numai familiile tinere.

  Materialele

  Înainte de a cumpăra un colț de bucătărie cu o masă, este recomandabil să aveți cel puțin o cunoaștere minimă despre materialul din care trebuie să fie făcută.

  Pentru a da bucătării un farmec mic, se recomandă achiziționarea de modele din lemn. Acesta este un material natural care nu provoacă alergii. Astfel încât bucătăria dvs. va arăta foarte bogată. Cu toate acestea, această monedă are o parte inversă – costul. Tabelele din lemn sunt caracterizate printr-un preț ridicat.

  În plus față de blaturile din lemn, produse din sticla sunt foarte populare. Ele se disting prin fiabilitate și prietenie de mediu. O astfel de mobilier adaugă note picanterie. Pentru iubitorii de stil modern, colțurile de bucătărie cu un blat de sticlă se potrivesc perfect.

  Un astfel de tabel este mai ieftin decât concurenții săi din lemn, totuși necesită îngrijire specială.

  Moderne prezintă pe piață o mare cantitate de tabele DSP cele mai diferite de design. Cu toate acestea, această soluție are un dezavantaj semnificativ – toxicitate. Când este încălzit, materialul poate evidenția substanțe chimice. Nu este recomandat pentru cumpărare în cazul în care există alergii în casă.

  Daca comparati PAL si copac, apoi a doua este mult mai puternic, cu toate acestea, este de mai multe ori mai scumpe.

  MDF este o alternativă excelentă la PAL, dar nu eliberează substanțe toxice. Din laturile sale negative, se poate observa că materialul este inflamabil. MDF este utilizat în mod activ la crearea mobilier modern.

  Formulare blaturi

  Cele mai multe tabele comune pentru colțuri de bucătărie – dreptunghiulare, rotunde și pătrate. Blaturi sub formă de oval sunt mai puțin populare și utilizate numai în bucătării mari.

  de masă în formă rotundă Oferă un colț mic. În consecință, mulți oameni nu vor putea să se potrivească aici. Dacă sunteți un proprietar de bucătărie mare, puteți opri alegerea unui astfel de model. Din cauza lipsei de colțuri, un astfel de produs este practica mai ales în cazul în care există copii mici în casă. Să ia în considerare faptul că la marginile canapea va sta foarte inconfortabil.

  blaturi pentru mese dreptunghiulare sunt adesea găsite destul de. designeri de interior cu experiență cred că astfel de tabele sunt cele mai convenabile. Dacă este necesar, acesta poate fi pus lângă perete, masa va arata destul de armonios. Cu toate acestea, o astfel de soluție are, de asemenea, un dezavantaj: dacă există copii mici în casă, trebuie să cumpărați colțuri moi sau să acorde o atenție la mesele dreptunghiulare cu colțuri rotunjite.

  Mesele de masă pătrate diferă în funcție de capacitate și nu ocupă o mulțime de spațiu. Această soluție va fi ideală pentru bucătăria mică. Cu toate acestea, în acest caz, trebuie menționat cu privire la pericolul de colțuri ascuțite.

  Dimensiuni

  Înainte de a cumpăra astfel de mobilier, acesta trebuie determinat pentru dvs. lungimea necesară a părților. Colțurile standard de bucătărie au dimensiuni de la 1,1×1,5 m până la 1,4×2 m. Dacă aveți o familie mică, nu trebuie să depășiți produsele de dimensiuni mari. Este destul de potrivit pentru o zonă cu dimensiuni de 1,1×1,6 m. Dimensiunile sale vor fi suficiente pentru a se potrivi confortabil 3 persoane.

  Indiferent de lungimea și lățimea scaunelor, înălțimea colțului nu depășește de obicei 80-90 cm. Cu toate acestea, există, de asemenea, excepții – colțuri de spate înalte, care se reflectă la o înălțime generală.

  Lățimea scaunului poate fi 45-70 cm. Mulți proprietari recomandăm colțuri cu scaune largi, ca și în acest caz, puteți plasa pernele din spatele spate.

  Înainte de cumpărare, asigurați-vă că pentru a măsura înălțimea scaunelor. distanta confortabila de locuri la podea este de 0,5 m.

  Recomandări

  • Inainte de a cumpara un set, verificați cu atenție marginile. Marginea trebuie înțepat de-a lungul perimetrului, altfel produsul poate îngheța din cauza apei frecvente de la intrarea.
  • Atenție la șuruburi. Astăzi, aproape toate modelele au prize decorative. În cazul în care dețin slab, atunci șuruburile sunt strânse prea mult, iar sculptura este deformată. Ea poate afecta negativ rezistența și durabilitatea designului.
  • În cazul în care colțurile blaturile sunt semicirculare, ar trebui să examineze cu atenție liniile de îndoire. În marginile nu ar trebui să fie nici chips-uri, chiar minime. Prezența microfisurilor vorbește despre neprofesionalism de Master.
  • În cazul în care un fel de elemente de mobilier este acoperit cu lac, prezența rugozității pe această suprafață este inacceptabilă.
  • În produse de înaltă calitate, tapiseria este întinsă uniform, nu există neregularități pe linia de fuziune.
  • Tabelul cu un picior în centru este mult mai convenabil decât produsul cu patru picioare în colțuri.
  • În timpul conversiei de colț de bucătărie, nu ar trebui să existe probleme în zona de recreere. Canapeaua trebuie să fie stabilite fără un efort mare.
  • Dacă intenționați să instalați aproape de colț de perete, ar trebui să acorde o atenție la produsele cu spătar înalt. Culoarea mobilei ar trebui să fie combinat cu culoarea de acoperire a pardoselii.
  • Rețineți că scaunul și masa trebuie să fie efectuate într-un singur design. În scopul de confort, de colț de bucătărie nu ar trebui să aibă mai mult de 1/2 teritoriu camera.

  Vedere din colț de bucătărie View în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: