Corner cabine de dus: specii și secretele de alegere

Corner cabine de dus: specii și secretele de alegere

Baie aranjament este nevoie să o atenție specială cu plată. Ei bine, atunci când zona vă permite să instalați, nu numai baie în ea, dar, de asemenea, o cabină de duș spațioasă. Cu toate acestea, în cazul în care există puține locuri, trebuie să fie limitată la modelul unghiular al sufletului. Din materialul acestui articol, veți afla despre argumente pro și contra unor astfel de cabine, soiurile lor și criteriile de selecție.

Avantaje și dezavantaje

dusuri Corner au o mulțime de avantaje. Ei nu blochează ușa, crește vizual spațiul din baie. Recepția sufletului reduce timpul necesar pentru a efectua proceduri de igienă (în comparație cu mese de baie). În plus, produsele:

 • salva zona utilă fără infrainment funcționalității zonei de spălare+
 • reduce consumul de apă consumată atunci când spălarea+
 • echipat cu un set de opțiuni diferite care să permită diversificarea procedurilor de igienă+
 • Variabilitatea design diferit, potrivit pentru bai in diferite stiluri de interior+
 • Variatives în dimensiune, care vă permite să alegeți un model care va satisface toate gospodăriile+
 • Există standard și mici, datorită căruia potrivită pentru băi mici+
 • Se potrivesc cu succes în interior cu mobilier de diferite tipuri, poate fi echipat cu rafturi și scaune+
 • Echipat cu iluminare de fundal și încălzirea internă, temperatura din interior deține optimă+
 • Costuri diferite, cumpărătorul are capacitatea de a alege între un interval imens+
 • Spațiu de descărcare pentru instalarea de mobilier, instalații sanitare în băi mici și combinate+
 • exclude stropi de apă pe podea sau pe perete în timpul spălării+
 • sunt accente expresive ale interiorului.

Plusul esențial al produsului este simplitatea îngrijirii. Dacă a înfășurat în timp util pereții și ștergeți paletul uscat, nu vor exista plăci de rugină și de var pe suprafață. Dușul va arăta ca unul nou, păstrând prospețimea aspectului suficient de lungă. Cabina este simplu și ușor de operat, în funcție de specie pot combina funcția de duș și cadă.

În normele producătorilor, puteți găsi opțiuni pentru diferite culori, dimensiuni, texturi realizate din diverse materiale.

Împreună cu avantajele, cutiile de duș unghiulare au mai multe dezavantaje. De exemplu:

 • Așa că cabina a lucrat în mod corespunzător, presiunea apei din conducta ar trebui să fie de cel puțin 1,5 bar+
 • Unele modele nu sunt atât de confortabil ca analogii liniari și băi confortabile+
 • Modelele combinate nu prevăd înot în poziția culcat, le puteți spăla semi-by-pass, fie pe jumătate+
 • nu întotdeauna adecvate pentru întruchiparea stilisticii de epocă în interiorul baie+
 • Prețul produselor de mai sus costul de baie, uneori se oprește potențialul cumpărător.

Revizuirea speciilor

Producătorii de cabine de duș unghiulare împart intervalul de principiu geometric pentru 3 linii. Modele sunt:

 • semicircular+
 • Pătrat+
 • dreptunghiular.

Modificările sunt echilaterale și non-standard.

În plus față de opțiunile obișnuite, un model unghiular trapezoidală poate fi plasat în baie. Cu toate acestea, va trebui să fie comandate în mod individual.

Modelul clasic constă dintr-un palet, o carcasă a cabinei, partiții cu pereți, acoperișuri, uși și duze de duș. În plus față de cele de tip închis, cabinele sunt deschise (nu au acoperișuri). Avantajul modificărilor deschise este schimbul de aer natural. Avantajul cutii închise pot fi numite multifuncționalitatea. Acestea sunt adesea echipate cu acompaniament de lumină și muzical, cuplurile în ele pot fi aromatizat.

Citește mai mult  Panoramic glazurare balcon: avantaje și dezavantaje, opțiuni, alegere, exemple

Configurația părții de fațadă depinde în mod direct de pe cabina geometrică a cabinei. modificări de fațadă directe sunt considerate cele mai convenabile în funcțiune. Acestea se încadrează armonios în interior și să iasă în evidență cu un aspect atractiv. Ei sunt că cumpără pentru aranjarea băilor mici de apartamente urbane. În ciuda faptului că sunt mai scumpe decât analogii liniari, Aceste cabine unghiulare sunt adesea echipate cu o funcționalitate extinsă.

Modificările cu fațada rotunjită sunt mai ieftine. Fluxul de modă ca cumpărătorii: Când instalați un duș într-un spațiu mic, nu vă puteți fi frică de rănire despre colțurile sale. Produsele sunt echipate cu o ușă coupe, nu au nevoie de mult spațiu pentru a se potrivi.

Tăcerea ușilor de deschidere și închidere este asigurată de garnituri de cauciuc.

Modelele se disting și înălțimea paletei. Dacă doriți să utilizați cabina ca duș și baie, cumpărați o opțiune cu un palet profund. Persoanele în vârstă sunt dificil de rambursat printr-un castron înalt, producătorii oferă modele cu un nivel scăzut.

Dimensiuni

Cabina de duș unghiulară se potrivește perfect în interiorul băii, cu condiția ca dimensiunea dimensiunii. Cele mai populare dimensiuni sunt parametrii standard de 80×80, 90×90, 100×100 cm. Astfel de modele pot fi instalate în băile mici ale vechilor apartamente de planificare. Ele sunt convenabile de a descărca locul de instalare a unei mașini de spălat și un coș în lenjerie murdară. În descrierea caracteristicilor, vânzătorii de date dimensională indică adesea în milimetri (de exemplu, 800×800, 900×900 mm).

În foarte mici, cabine de baie în dimensiune 75×75 dobândesc, 70×70 și 60×60 cm. Ele nu sunt atât de confortabil, dar pentru baie, cu o suprafata de 2-4 kV.m sunt opțiuni optime. Aceste cabine au pus în loc de băi, creând condiții confortabile pentru spălarea într-un spațiu limitat. Modelele sunt concise și echipate cu un set de funcții de bază.

Standardele de înălțimea sufletului sunt indicatori 1.9-2.3 m. Există opțiuni cu o înălțime de până la 2,5 m, cu toate acestea, este din cauza înălțimii ei nu le cumpere atât de des. În ceea ce privește alte dimensiuni, cumpărători aleg adesea opțiuni cu dimensiuni de 120×120, 110×80, 100×120, 100×80 cm. În camerele mici cumpăra produse 70×90, 85×85 cm. În băi mari (de la 15 kV.M și mai mult) soiuri cu dimensiuni 130×130 dobândesc, 140×140, 90×150, 90×170 cm.

Înălțimea paletului redusă (de exemplu, în cabine semicirculare unghiulare), de obicei, nu depășește 15 cm. Parametrii în analogi cu o gamă de înaltă paletă de la 20-25 cm deasupra. În astfel de cabine vă puteți scălda copii, precum și lucruri de spălare. Cu cât este mai mare paletul, cu atât este mai lungă căldură în interiorul hidroxerului. Dimensiunile paleti confortabile alcătuiesc 125×125 și 150×150 cm.

Producătorii

Printre gama largă de producători sunt deosebit de populare cu cumpărătorii bucura de cabine de duș de colț de branduri Polar, Niagara, Timo, Erlit, Roca. Produsele ies în evidență pe fundalul analogi de caracteristici operaționale de înaltă calitate și.

Cutii de duș polare se disting prin dimensiuni relativ mici (80×80 cm). Acestea sunt compacte, universale pentru cele mai multe băi tipice ale apartamentelor din țara noastră. Pachetul include un mixer și un mic raft. Cabina Ușile sunt realizate din sticlă mată colorată. Înălțimea paletei cu un cadru metalic este de 40 cm. Box are o înălțime de 2 m, datorită căruia devine bună camera cu un tavan jos.

Citește mai mult  Caracteristici și varietăți de bucătării Elite

Cabina de brand Niagara, cu dimensiuni de 90×90 cm si un palet acrilic înalt are un cadru din aliaj de aluminiu de înaltă rezistență. Paleta suport reglabil, peretele din spate realizat din sticlă Calen. Fațadă matted, ondulat, din sticla de 5 mm grosime. Profilul este crom, în cabină există un raft pentru șampon, gel, washcloths și săpun.

Cabine de dus producătorului finlandez Timo cu paleți acrilice se disting printr-o durabilitate. Produsele sunt echipate cu mecanism glisantusi de deschidere. Avantajul cabinei de duș este un sistem de hidromasaj de înaltă calitate. Setul de opțiuni include un duș tropical, mai multe moduri de operare, ventilație, lumină de fundal. Cabina este controlată utilizând consola.

Modelul de la compania chineză Erlit Dimensiunile de 80×120 cm diferă forma asimetrică. Partea de fațadă este fabricată din sticlă mată. Mecanismul de deschidere al ușilor glisante, care vă permite să instalați lângă dușul instalațiilor sanitare sau de unele mobilier. În producție se utilizează sticlă călită de 4 mm grosime. Dușul este controlat de o telecomandă, echipată cu un set de mai multe rafturi.

Dușul unghiular de la marca ROCA are dimensiuni de 120×120 cm. Modelul general se potrivește cu succes în interiorul băilor mari. Profilul poate fi alb sau argint. Arată ca un model concis, potrivit pentru aranjarea băilor în stilistica modernă.

Criteriile de alegere

Alegerea unui model de duș pentru a aranja o baie de beton, este necesar să se ia în considerare o serie de nuanțe. Modelul trebuie să se potrivească cu parametrii zonei nodului sanitar. Produsul trebuie să furnizeze utilizatorului condiții optime pentru a lua sufletul, stând în picioare în interiorul acestuia în creștere deplină. În același timp, o persoană ar trebui să se miște liber, roti, îndoiți în cabina de pilotaj.

Opțional, puteți face fitinguri: stați în cabină, aranjați-vă mâinile pe centură și faceți mișcări de rotație prin coate. Dacă nimic nu deranjează nimic, mărimea este potrivită. În cazul în care, atunci când se deplasează, utilizatorul lovește coatele de peretele hydrobox, ar trebui să se uite la produsul cu dimensiuni mari.

Standardul de produs a fost dezvoltat ca urmare a funcționării sale. Înălțimea paletul poate ajunge pana la 30-40 cm. Trebuie să cumpărați opțiunea care va fi convenabilă de utilizat. Dacă o persoană este dificil de a trece peste palet, luați o cabină de panou mică.

Dacă doriți să utilizați o cabină ca o baie, faceți un duș cu un palet mare. Cabina de duș combinată cu baie are parametri de paleți egali cu lungimea și lățimea băii. În unele modele, ușile sale închid spațiul de baie nu este complet, dar numai parțial.

Înălțimea optimă a cabinei achiziționate este de 210-230 cm. Mici modificări, nu depășește 190 cm. Adâncimea standard, convenabilă pentru spălare, sunt indicatori de la 80 la 90 cm. Produse cu o adâncime de 70 cm și mai puțin, se referă la non-standard. Pentru a nu vă îndoi de parametrii lățimii, puteți privi produsele cu dimensiuni de la 90 la 100 cm.

Citește mai mult  Focar pantofi în hol: soiuri și alegere

Cabinele de duș de diferite modele din diferite mărci sunt caracterizate printr-un set de funcții furnizate. Decât acestea sunt mai multe, cele mai scumpe bunuri. Dacă cumpărătorul are nevoie doar de selectiv de ele, nu are sens să plătească pentru cei pe care nu îl va folosi. De exemplu, cineva are nevoie de un hidromasaj, un generator de abur pentru a crea o atmosferă a băii turcești. Alții preferă să aleagă opțiuni simple cu un set de opțiuni de bază.

Selectarea produsului, trebuie să acordați atenție tipului de palet. Trebuie să-l verificați pe anti-alunecare. Paletul minimizează probabilitatea de inundații ale vecinilor care locuiesc mai jos. Înălțimea optimă vă va permite să faceți baie de picior.

În plus față de mărimea dușului și înălțimea paletei, trebuie să acordați atenție modelului de bunuri și design.

Ca să nu se îndoiască ca, Preferința merită să plătiți un producător dovedit de produs cu o bună reputație. Toate argumentele pro și dezavantaje ale cabinelor pe care le puteți afla, simultan recenziile cumpărătorilor reali rămași pe forumurile de portaluri de informații. Pentru a obține informații mai fiabile, trebuie să vizualizați paginile blog ale diferiților autori sau site-uri.

Nu luați o box pe o reducere sau vânzare. Nimeni nu va pierde un produs bun cererii de la cumpărători. Văzând un discount tentant, este în valoare de gândire despre căsătorie, din care distrage atenția de reducere sau acțiune. Nu cumpara un produs cu defecte vizibile, chips-uri, zgârieturi.

Prețurile produselor sunt diferite, în timp ce opțiuni de brand sunt mai scumpe. Uneori, producătorii sunt disponibile pe modelele de vânzare, decorate cu pietre scumpe, elemente aurite, decor fildeș sau marmură. Cele mai multe casete avansate sunt dotate cu un telefon și radio. De asemenea, de mare popularitate sunt, de asemenea, modele de la liniile de companii italiene și americane.

De exemplu, Don River oferă o serie de modele de buget. Cele mai ieftine sunt modele cu dimensiuni de 70×70 cm. Acestea sunt echipate cu funcționalitate de bază, există aproximativ 11 de mii de ruble. Analogii cu dimensiuni de 90×90 cm și un cost de design extraordinar de 2 ori mai scumpe. Opțiunile exclusive cu un set mare de opțiuni costă mai mult de 40 de mii de ruble.

Exemple în interior

Cabina de duș unghiulară se potrivește perfect în diferite stilistice de baie. Versiunea selectată armonios va decora baia și va aduce noutate la interior.

Un exemplu de aranjament de baie cu o cabină de tip deschis pe fundal de cărămidă.

Model închis cu fațadă rotunjită – element de design cheie.

Opțiunea de formă dreptunghiulară cu paleți ridicați și o execuție concisă.

Dușul funcțional în interiorul unei băi spațioase realizate în tonuri neutre.

Model cu paleți scăzut și iluminat în interiorul unei băi mari.

Un exemplu de eliberare a spațiului în detrimentul cabinei într-o baie mică.

Dușul de colț – accentul cheie interior modern realizat în culori strălucitoare.

Cabina cu ochelari transparenți pe fundalul pereților întunecați arată deosebit de elegantă și modernă.

opțiune interesantă pentru baie spațioasă.

Opțiunea de cabină practică și convenabilă în proiectarea de o baie de stil modern.

urmăriți în continuare video cu sfatul unui specialist în alegerea cabinei de duș.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: