Coșuri retractabil bucătărie: Caracteristici, tipuri și alegeți

Coșuri retractabil bucătărie: Caracteristici, tipuri și alegeți

În prezent, multe hostesse instalați diverse coșuri retractabile în bucătăriile lor. Aceste ramuri pot fi folosite pentru a stoca tot felul de alimente. Astăzi vom vorbi despre ceea ce există modele de dulapuri de bucătărie trase, și din care au cel mai des.

Ce este și de ce au nevoie?

Aceste coșuri combină funcția unui sertar convenabil și un recipient de volum pentru depozitarea produselor. De multe ori există tacâmuri curate în aceste compartimente.

Bucătărie coșuri retractabile pot fi instalate în setul cu cască dulapuri. Și face acest lucru este permis în mai multe niveluri. Design-ul acestor departamente este de obicei cu zăbrele. Acesta are o înălțime semnificativă a pereților laterali.

Aceste coșuri sunt neapărat echipate cu un mecanism special de tip roll-out sau de cotitură. El este cel care permite unei persoane să ușor de deschis și de a folosi cabinetul.

Sarcina principală a acestor obiecte în bucătărie este de a maximiza spatiul de descarcare. La urma urmelor Aceste secțiuni de depozitare poate găzdui un număr mare de toate felurile de mâncare necesare, care ar trebui să fie întotdeauna la îndemână, în timp ce nu agățându totul în jurul valorii de.

Tipuri de structuri

Astăzi, în magazine puteți întâlni cantitate considerabilă de diferite tipuri de astfel de coșuri de bucătărie desenate.

  • coșuri din împletitură. Ele sunt realizate din tije răsucite, cu un diametru de câțiva milimetri. Aceste coșuri permit o circulație a aerului, astfel încât acestea sunt perfect adecvate pentru depozitarea pe termen lung a legumelor și fructelor. Cel mai adesea, acestea sunt echipate cu un sistem retractabil special pe role.

  • ramuri de metal. Ele pot fi ochiurilor de plasă. În acest caz, ele sunt realizate prin sudare și să le dea forma zăbrele. În același timp, produsul finit este necesar acoperit de o substanta polimer special, care o protejează de formarea ruginii. Metal include, de asemenea, modele de tip cot. Ei au forma unui container solid tridimensional realizat din tablă de oțel inoxidabil.

  • Cosuri cu mecanism retractabil. Aceste modele sunt echipate cu role mici, care permit recking pe deplin coșuri. Mecanismul retractabil, în același timp, are un ghid inferior și superior. containere similare pot fi larg și orizontală sau verticală îngustă și.

  • sisteme de Carousel. Acest tip este folosit pentru depozitarea tacâmuri în cabine de bucătărie unghiulare. Un astfel de container are un rack axial vertical, la care sunt atașate de plasă paleți.

  • Sistem retractabil pentru modelele teșite. Aceste coșuri sunt instalate pe căști de bucătărie cu colțuri teșite. Cel mai adesea, acestea sunt utilizate pentru stocarea detergenților și sticlă, sticle de plastic..

  • Picky. Aceste tipuri sunt marcate cu uși care sunt în același timp și panouri frontale. Aceste modele se potrivesc perfect în designul general al camerei de bucătărie. La deschiderea o astfel de capacitate de o persoană care are acces imediat la întregul raft

Soiurile de mecanisme de ghidare

accesorii retractabil de astfel de departamente de bucătărie are în mod necesar un mecanism special de mobil. De multe ori în transformarea sistemelor de instalare ghidaje cu role. Ele sunt considerate cea mai simplă și buget opțiune.

Un ghidaj de rulare este fixat pe interiorul coșului. A doua parte este instalat pe partea retractabil a produsului. În procesul de instalare, acestea sunt legate între ele, care asigură prezența unui mecanism de deplasare. Ar trebui să se țină cont de faptul că astfel de sisteme nu vor putea rezista încărcături prea lungi (nu mai mult de 20-25 kilograme).

Iar atunci când o astfel de deschidere și de închidere caseta de bucătărie se va auzi în mod constant sunete din mișcarea rolelor de pe ghidajul, astfel încât acestea trebuie să fie spus cu blândețe. În caz contrar, mecanismul va face un sunet șoc puternic.

Există, de asemenea, ghiduri cu bile. Ei au o vedere telescopică de deschidere. Deoarece mecanismul este descoperit, crește lungimea sa, iar când acesta este închis, scade.

Un astfel de design de lucrări cu accesorii solide, la care o margine este fixat pe departamentul retractabil, iar celălalt este instalat pe partea interioară a coșului. Această tehnologie vă permite să facă o capacitate de cele mai exacte.

Structuri Ball sunt practic tăcut în timpul funcționării. Și, de asemenea, este adesea echipat cu un sistem special de închizători, care vă permite să facă procesul de deschidere și de închidere complet silențios.

O altă opțiune optimă pentru astfel de coșuri este METABOX. În acest caz, ghidurile nu sunt numai din laturi, ci și din partea de jos. O astfel de tehnologie permite ca recipientul să reziste la o greutate considerabilă și să ofere o funcționare silențioasă.

În prezent, puteți întâlni un accesoriu cu o unitate electrică. În acest caz, caseta se deschide și se închide cu un motor mic. Dar astfel de modele vor costa mult mai mult decât eșantioane standard.

Materiale de fabricație

Coșurile retractabile din bucătărie sunt fabricate dintr-o varietate de materiale. Astăzi puteți întâlni modele realizate din oțel inoxidabil de înaltă rezistență. De regulă, este de la ea să facă soiuri de lattice ale rezervoarelor. Unele soiuri fac foi de oțel de o singură bucată. Dar, în același timp, este necesar să alegeți produsele cu o acoperire specială care nu permite rugina să se formeze.

Există modele ale căror pereți sunt realizate din metal de bază, iar partea de jos este facut din alt material. În acest caz, adesea folosesc materiale plastice sau lemn. Acest lucru vă permite să reducă în mod semnificativ zgomotul la pliere feluri de mâncare în coș.

Opțiunea optimă este considerată produse fabricate din panouri PAL sau MDF. Dacă în setul cu cască de bucătărie dintr-un copac natural, atunci este mai bine să alegeți sertare din același material, astfel încât acestea să se potrivească bine în interiorul general al camerei.

Unele modele sunt complet realizate din lemn de răchită. Astfel de produse arată cel mai estetic în interior. Uneori arborele este acoperit cu diferite vopsele decorative. Este interesant să arăți ca un decorat „sub starină”.

Dimensiuni

Dimensiunile cutiilor de bucătărie retractabile pot varia semnificativ. Sistemele mici destinate pentru depozitarea sticlei și sticle din plastic au o lățime de aproximativ 9-10 cm, iar înălțimea lor poate fi de 50-60 cm.

rafturi coș retractabil pentru legume și fructe au o lățime de 200-300 mm. Înălțimea acestor rezervoare poate ajunge la 400-450 mm.

Astăzi producem coloane mari de tip carusel cu paleti de diferite forme. Aceste modele pot avea o înălțime de 600-900 mm. Ca o regulă, acesta poate fi ajustat. Adesea, astfel de modele sunt realizate cu rafturi rotunde, diametrul fiecăreia dintre ele poate ajunge la 300-500 mm.

Cum de a alege?

Inainte de a cumpara un model potrivit unui astfel de valoare coș considerarea unor parametri. Deci, trebuie mai întâi să decidă pentru care produsul va fi utilizat. Pentru sticle, cutii verticale înalte sunt potrivesc mai bine, pentru feluri de mâncare este în valoare de alegerea produselor orizontale și late.

Acorde o atenție la accesorii trase, astfel cum este acest element care este considerat cel mai vulnerabil loc în produs. Se recomandă de a alege sertare cu un mecanism realizat din oțel inoxidabil, cu o grosime de mai mult de un milimetru.

Principalul lucru este că toate structurile de ghidare funcționează fără probleme și cu ușurință. Și, de asemenea, să ia în considerare faptul că atașamentele nu ar trebui să scârțâit la deschiderea și închiderea. Dacă există zgomot, aceasta înseamnă că modelul are elemente de fixare slabe.

Inainte de a cumpara, nu uitați să verificați vizual fatelity tuturor secțiunilor. Nu trebuie să existe distilare pe produs. Acestea vor conduce la o uzură rapidă a pieselor.

Luați în considerare atât materialul din care este confecționat coșul. Adesea, secțiunile fac din panourile MDF și PAL. În acest caz, verificați cu atenție suprafața lor. Ar trebui să fie netedă complet, fără defecte proeminente.

aspect aproximativ camera de bucătărie ar trebui să fie luate în considerare. Dacă aveți o mică zonă de bucătărie, apoi opțiunea optimă va fi modelele de colț de coșuri. Ei vor fi în măsură să se potrivească perfect în interior de ansamblu.

Dacă aveți o bucătărie de o mare de timp, atunci este permisă introducerea mai multor secțiuni separate pentru depozitarea feluri de mâncare și produse. Dar, în acest caz, ar trebui să existe o distanță mică între ele, astfel încât acestea să poată în mod liber deschide și închide, fără a interfera unele cu altele.

Vizualizarea coșuri pentru bucătării Căutare în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: