Creioane suspendate în baie: caracteristici și selecție

Creioane suspendate în baie: caracteristici și selecție

Băile adesea nu pot să vă bucurați de zonele mari. Acest lucru complică alegerea elementelor situației. Una dintre soluțiile de succes este achiziționarea de pene, care poate găzdui multe articole necesare în această zonă. Pe particularitățile alegerii atașamentelor de dulapuri înguste pentru baie va spune.

Descriere și întâlnire

Garderoba creion – un subiect interesant al interiorului. Se distinge printr-o mică lățime și o înălțime considerabilă. Datorită acestui fapt, se dovedește a salva locul în cameră și cel mai rațional spațiu de utilizare. Acest tip de dulapuri diferă compactul, ceea ce vă permite să găzduiți un element chiar într-o cameră apropiată. În același timp, vă permite să plasați în mod convenabil produse de igienă, prosoape, produse cosmetice, produse chimice de uz casnic și alte lucruri.

Cu aceasta, puteți menține o ordine perfectă în baie, care este evaluată în special de iubitorii minimaliști.

Funcționalitatea cazurilor Vinul. În funcție de necesități, puteți cumpăra un model cu un număr de rafturi obișnuite, cu sertare sau chiar cu un coș încorporat. Ultima opțiune este deosebit de populară, la urma urmei, ascunde de ochii străini Dirty Linen vrea fiecare amantă. Cea mai convenabilă este opțiunea cu un coș de lenjerie în partea de jos, sertarele pentru trichiile din mijloc și rafturi pentru prosoape și halate de baie curate în partea de sus.

Este imposibil să nu mai vorbim de apariția modelelor moderne. Lockerii înguste arata rafinat și elegant independent de culoarea și versiunea executării. Și dacă aveți în mod competent, designul, pedeapsa va transforma pur și simplu spațiul. Mulți producători oferă întregi seturi de mobilier pentru baie, care include un dulap îngust. De asemenea, puteți cumpăra un subiect adecvat separat. De exemplu, modelele albe lucioase sunt potrivite pentru aproape totul.

Zona de baie cu microclimat special. Umiditatea este îmbunătățită aici tot timpul, temperatura este de multe ori în schimbare. Prin urmare, pentru astfel de spații, mobilierul cu un strat rezistent la umiditate trebuie achiziționate. Condițiile de modele sunt conectate cu condițiile de funcționare. Alocați exterior și montate cazuri. Primul poate avea picioare sau doar pus pe podea. produse de toaletă gratuite nu sunt categoric potrivite. Un astfel de obiect va dezabona rapid și va fi în stare proastă. Modele de pe elementele de sprijin – soluție mai logică.

Dar cea mai bună alegere, desigur, este modelul de suspensie.

dulapuri de perete uite la modă și moderne, în detrimentul baie devine mai atractiv și confortabil. O astfel de mobilier pare mai ușor. dulap îngust elegant, ca și în cazul în care agățat în aer, devine un element spectaculos al interiorului. Are o astfel de decizie a și beneficii practice. În primul rând, mobilierul se dovedește a fi protejate de umezeală, ceea ce se întâmplă de multe ori pe podea în baie. Și în al doilea rând, simplifică curățarea.

Citește mai mult  Rack-uri din hol: soiuri, alegere, instalare și idei interesante

Materiale de fabricație

Dulapuri sunt realizate din materiale diferite, cu toate acestea, mobilierul destinat pentru baie rareori se face din masivul. Mai ales acest lucru se referă la modelele montate. Specificitatea de fixare necesită obiectului de luminozitate, și condițiile de microclimat – prelucrare specială.

LDSP și MDF

Aceste materiale sunt folosite cel mai des. Acestea sunt tratate cu antiseptice speciale și decorate cu folie rezistent la umiditate. Datorită acestui fapt, mobilierul poate obține o mată netedă sau suprafață lucioasă, dobândi orice umbră. MDF – optiune mai scumpe, cu toate acestea, este absolut sigur pentru sănătatea umană. Despre produsele din PAL nu pot spune. Ele pot evidenția evaporarea dăunătoare în aer (în special în condiții de temperaturi ridicate).

Prin urmare, este mai bine să acorde prioritate prima opțiune sau achiziționa produse cu marginea de ABC 2 mm.

Plastic

Acest material în sine este rezistent la umiditate. În plus, ea cântărește puțin. Într-un astfel de cabinet o, puteți stoca în siguranță accesorii de baie, unele lucruri pulmonare. Din păcate, în cazul de plastic, prețul și calitatea sunt legate între ele în mod invariabil. Produsele care au un preț de buget sunt deformate rapid, se deterioreze de la impactul produselor chimice de uz casnic. În plus, aceste produse sunt simplu. dulapuri de import de înaltă calitate au indicatori estetice decente și caracteristici operaționale. Cu toate acestea, astfel de modele sunt mult mai scumpe.

Sticla, oglinda

Uneori fațadele dulapurile sunt decorate parțial cu sticla. Acest design face mobilier mai interesant, cu toate acestea, în baie nu este nimic. Ca o ultimă instanță, este în valoare de a alege un pahar mat, pentru că nu are nici un sens pentru accesorii de baie de expoziție. În plus, în cazul în care baia nu este foarte mare, este mai bine să facă, fără inserții de sticlă, în general. mișcări Neacocker în cameră aproape poate duce la șocuri accidentale pe mobilier. Și aceasta, la rândul său, poate duce la deteriorarea sticlei (chiar dacă superproof).

Dar oglinda poate deveni un plus foarte util. Suprafața reflectorizantă va permite mobilei ca și în cazul în care se dizolvă în spațiu, extinderea vizual zona camerei. De asemenea, această opțiune poate înlocui oglinda de perete obișnuit, care este un atribut integrantă din baie, în cazul în care este imposibil de a plasa un accesoriu separat pe perete.

Citește mai mult  Totul despre perna decorativă

Dimensiuni

Dimensiunile creioanele suspendate sunt diferite. Inaltimea intre 60 si 130cm. Lățimea poate fi atât de 30 cm și 40 sau 50 cm. Aceasta depinde de proiectarea și numărul de uși. Adâncimea produselor este de obicei de 30 cm, cu toate că puteți găsi opțiuni cu dimensiuni mari.

Opțiuni de proiectare

În primul rând, puteți evidenția câteva soiuri de sancțiuni, luând în considerare proiectarea lor. Există modelele tradiționale, care sunt atașate la suprafața netedă a peretelui, și acolo opţiuni de colț, utilizate frecvent în camere mici.

De asemenea, producătorii oferă Deschideți și modele închise. Primul seamănă mai mult cu raftul fix pe perete. Al doilea ascunde toate conținuturile de ochii indiscreti, precum și de la sedimentarea de praf și aleatoare a lovit stropire. Există modele combinate. În ele, rafturi deschise sunt de obicei situate în mijlocul de proiectare. Partea superioară și inferioară ocupă compartimente închise de fațade.

Variază numărul de uși. Cel mai adesea, creioane sunt singure mâini, dar există opțiuni bivalve în vânzare. În ceea ce privește metoda de deschidere, de asemenea nu este unul. În mod tradițional, produsele se deschid prin deschiderea ușii. Dar, în cazul în care carcasa este construit în coșul de rufe, fațada acestui compartiment poate fi pliat.

Un cuplu de cuvinte ar trebui să spun despre performanță stilistică. În sortimentul de magazine, puteți găsi o variantă care se va potrivi în orice interior. De exemplu, Stilul clasic implică culori calme și eleganță. Puteți alege un alb cu o singură fereastră sau penalizare bej cu accesorii de epocă elegante sau să cumpere un dulap stilizat de lux, decorat cu o patină. Pe fondul ziduri de lumină, se va arata frumos maro inchis sau chiar negru mobilier.

Dar fii atent cu tonuri sumbre. Această soluție va avea succes numai într-o cameră spațioasă.

Provence si astazi stil scandinav la modă este aproape întotdeauna alb. Cu toate că va fi de cabinet relevant și gri. În ambele cazuri, simplitatea maximă, suprafețele mate și lipsa de decor sunt binevenite. Vechimi antichitate în Provence poate fi exprimată prin mânere de epocă sub bronz. texturi de lemn sunt adesea folosite în interioarele scandinave.

Pentru baie, aceasta este o soluție nedorită, dar, în cazul în care cabinetul va fi departe de surse de apă, iar suprafața va fi acoperită cu compoziție rezistentă la umiditate, puteți risca și să cumpere o astfel de opțiune.

Interior modern admite ambele culori neutre și nuanțe suculente. Dacă doriți să faceți o baie luminos, puteți cumpăra un roșu, violet, albastru, turcoaz sau alt caz creion de culoare. Există pe modele de vânzare și două culori.

Citește mai mult  Canapea cu fotolii: tipuri și alegerea kit

Desigur, un model luminos este mai bine să cumpere un set, în caz contrar acesta va iesi in evidenta pe fondul restului situației cu o pată de ridicol. Seturile oferite de producători includ, de obicei, un dulap chiuveta și una sau două dulapuri atașate, care sunt situate pe părțile laterale. Deci, veți obține un frumos și o zonă de chiuveta decorate armonios. Dacă doriți să cumpărați o penalizare, pentru a alege un ton neutru, adecvat pentru alte piese de mobilier (dacă este disponibil).

Racorduri pentru modelele moderne, de obicei, crom. Produsele minimaliste la toate nu au stilouri. Astfel de produse sunt deschise prin apăsarea.

În ceea ce privește textura fațadă, de obicei, se preferă suprafețe lucioase, dar mata este, de asemenea, în cerere. Unele opțiuni sunt realizate cu culori pentru lemn. Culoare Wenge Mai ales populare. modele Cu toate acestea, acest lucru nu este doar acoperite cu furnir. Poate fi folosit de film cu imitație de textură de lemn sau de prelucrare speciale.

kituri de baie realizate de obicei rezistent la umiditate în mod implicit. Dar, doar în cazul în care, atunci când cumpără este în valoare de verificare în acest moment.

Recomandări pentru plasare

Înainte de a conspirat creioanele pe perete, Este necesar să se determine în mod rațional locul plasării sale. După cum sa menționat deja, de obicei, astfel de mobilier este agățat de lângă chiuvetă. Deși, desigur, acest lucru nu este singura opțiune. În cazul în care camera este spațioasă, puteți închide una sau două spumă pe un perete liber. Principalul lucru este să vă gândiți în prealabil dacă garderoba va interfera cu libertatea de mișcare, vă veți atinge în mod constant cu mâna când utilizați instalații sanitare sau alte obiecte ale situației.

Merită să ne gândim la altitudinea muntelui. Ia în considerare creșterea tuturor membrilor familiei. Fiecare dintre ele trebuie să fie convenabil și ușor de a obține conținutul de pe rafturi.

sa nu uiti asta Nu pot fi atașate de dulapuri montate pentru pereți de gips carton. Prin urmare, dacă ați făcut reparații cu reamenajare, luați în considerare acest lucru atunci când alegeți un loc de spumă de spumă. Bineînțeles, o listă de instrumente de care aveți nevoie va depinde de suprafața peretelui peretelui. De exemplu, este necesar un burghiu special pentru plăci ceramice. Aplicând de obicei, riscul de a distruge acoperirea. Dacă suprafața de beton este aliniată suplimentar cu gips-carton pentru aliniere, veți avea nevoie de dibluri speciale de expansiune.

Privire de ansamblu a suspendat cabinetul penal, în baie A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: